SARAH STEVENS SPECTRUM SKILLS

Société en commandite simple


Dénomination : SARAH STEVENS SPECTRUM SKILLS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 500.656.986

Publication

19/11/2012
ÿþ Mod Word t1.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter gri



E

S+

ili

*iaiaeaes*

,r ~ `` NEERGELEGD

~~



r_~_ . -2. 11, 2012

RECHTBMK00PHANDEL

??~~ RbIK



Ondernemingsnr Benaming 05-Co, 6s6. X386

(voluit) SARAH STEVENS SPECTRUM SKILLS

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : Kerkstraat 45, 8570 Anzegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Uit een onderhandse akte dd. 26 oktober 2012 blijkt dat een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht met als benaming "SARAH STEVENS SPECTRUM SKILLS"

Treedt op als hoofdelijk aansprakelijke vennoot:

Mevrouw Stevens Sarah , geboren te Brugge, op 23/04/1980, wonende te Kerkstraat 45, 8570 Anzegem,

met als rijksregisternummer 80.04.23-068.77;

Zij staat hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk in voor alle verbintenissen van de vennootschap

Artikel 1  Naam

Er wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de

benaming Sarah Stevens Spectrum Skills,

Artikel 2  Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Kerkstraat 45, 8570 Anzegem,

De zetel mag niet overgebracht worden naar een andere plaats zonder de toestemming van alle vennoten.

Artikel 3  Doel

Het doel van de vennootschap is;

-Het geven van advies, opleidingen, trainingen en coaching aan bedrijven en/of consumenten aangaande, hierna opgesomd, maar niet beperkt tot: algemeen management advies, financieel advies, strategisch advies, marketing en verkoopsadvies, operationeel advies, technisch advies, boekhoudkundig advies, fiscaal advies, haalbaarheidsstudies, sociaal en personeelsadvies, investeringsadvies, belastingsadvies, en andere.

-De oprichting en uitbating van markt en opinieonderzoeksbureau, evenementenbureau, evenementenbureau, public relations en communicatie, reclamewezen, publiciteitsagentschappen, het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media. Het ontwerpen en plaatsen van buitenreclame, het ontwerpen van publicatie teksten en slogans alsook het vervoer van roerende goederen, verhuur van personenwagens en lichte bestelwagens, koerierbedrijf, verzekering en organiseren van sportkampen zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, dit alles in de meest ruime betekenis van het woord. Installaties aangaande alternatieve energie. Tussenpersoon in de handel, verhuur van voertuigen en organiseren van evenementen.

-Verhuur, leasen en terbeschikkingstelling van receptie, keuken- en feestartikelen, van alle meubilair, van alle serviezen, bestekken, porselein, glazen, diepvriezers en koelkasten, buffetmateriaal, diverse feestartikelen, ovens, gasvuren, bekkens, friteuses. Verhuur en terbeschikkingstelling van tenten, binnententen, aankledingen en toebehoren ervan, tapinstallaties, bartogen, podia, generatoren, verwarmingstoestellen. Verhuur en terbeschikkingstelling van wastafels, versierselen, stands, expositiemateriaal, tapijttegels en tapijt op rol, verlichting, planten, toiletwagens, audiovisueel materiaal. Verhuur en terbeschikkingstelling van alle aanverwante materialen in het kader van feestverhuur voor bedrijven en particulieren en voor volledige toelevering van bedrijfsfeesten en evenementen. Zowel voor particulieren als bedrijven.

-Verhuur van roerende goederen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

-Fabricatie, groot- en kleinhandel, import en export van voormelde producten en activiteiten

-Aanneming en totaalorganisatie van alle feestelijkheden, recepties, optredens van alle performers, manifestaties, happenings, traiteurdiensten, foto-, film- en videoreportages, kortom volledige toelevering van feesten, bedrijfsfeesten en evenementen,

-De beoefening van alle uitvoerende kunsten zowel individueel als in groep, het impresariaat en het managen van artiesten en kunstenaars.

-De promotie van kunst en cultuur in de ruimste zin, het organiseren van tentoonstellingen, kunsthappenings en dergelijke.

-Alle activiteiten in verband met of ten behoeve van artistieke doeleinden.

-Het uitoefenen van de functie bestuurder, gedelegeerd bestuurder, zaakvoerder, directeur of andere leidende of uitvoerende functies, al dan niet bezoldigd in alle vormen, ook buitenlandse, van vennootschappen, verenigingen of samenwerkingsverbanden zowel in België ais in het buitenland als voor rekening van derden.

-Voor eigen rekening het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen,

-Voor eigen rekening: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

-De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van derden, op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken. Zij mag namelijk en zonder dat deze opsomming beperkend weze, aile commerciële, financiële, industriële, burgerlijke, roerende of onroerende verrichtingen doen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen en onder meer, alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen, belangen nemen bij middel van associatie, inbreng overschrijving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst, of om het even welke andere wijzen, in aile handelsvennootschappen of ondernemingen waarvan het doel met het hare is verwant of erbij aansluit, of nog van aard is het doel van onderhavige vennootschap te bevorderen.

De algemene vergadering van vennoten, beraadslagend en beslissend als voor het wijzigen van de statuten, is gemachtigd het maatschappelijk doel uit te breiden en te verklaren.

Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Artikel 4  Duur

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. Iedere vennoot zal een einde mogen stellen aan

de vennootschap mits hij zes maanden vooraf zijn medevennoten per aangetekende brief verwittigd,

Artikel 5  Kapitaal -- Aandelen

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 100, vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam. Het kapitaal

wordt ingebracht als volgt:

- door de gecommanditeerde vennoot, mevrouw Stevens Sarah, werd ingeschreven op 99 aandelen, waarvoor: ¬ 99,00 werd betaald

- door de stille vennoot werd ingeschreven op 1 aandeel, waarvoor ¬ 1 werd betaald,

Op de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden.

Artikel 6  Beherende en stille vennoten

Gecommanditeerde vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap. De commanditaire of stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht. De commanditaire of stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap. Aile oprichters zijn vennoten en ieders aandeel in de vennootschap wordt bepaald volgens de inbreng van de vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 7  Bestuur van de vennootschap

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders welke of derden, of beherende vennoten kunnen zijn. De zaakvoerders worden benoemd door de stille vennoten, bij éénparigheid van stemmen, welke hen, eveneens bij éénparigheid van stemmen, te allen tijde, zonder hun beslissing te moeten rechtvaardigen, kunnen ontslaan.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen, Voor alle vervreemdingen van financiële vaste activa van de vennootschap is echter het éénpang akkoord van alle vennoten vereist.

Artikel 8  Overdracht van aandelen

Een vennoot kan zijn aandeel in de vennootschap slechts overdragen onder de levenden aan een medevennoot of aan een derde, na vooraf aan alle andere vennoten de mogelijkheid te hebben geboden van zijn aandeel in de vennootschap over te nemen tegen de prijs te bepalen in onderling akkoord, of bij gebreke van akkoord tegen de prijs vast te stellen door een deskundige, aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de vennoot zijn woonplaats heeft. Indien verscheidene vennoten de overname wensen, zullen zij het inkooprecht kunnen uitoefenen, ieder naar evenredigheid van het aandeel dat zij op dat ogenblik bezitten in de vennootschap.

Wanneer geen der vennoten wenst gebruik te maken van zijn inkooprecht, kan de vennoot zijn aandeel slechts overdragen aan een derde mits deze derde vooraf aanvaard wordt door de meerderheid van twee derden van de andere vennoten.

De overnemer verkrijgt het bezit van de overgedragen aandelen ten opzichte van derden eerst na de vervulling van de pleegvormen voorzien bij artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek,

Artikel 9  Overlijden

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot. De afstammelingen en de echtgenoot van een overleden vennoot aan wie de aandelen van de overledene toekomen, worden van rechtswege vennoot, en vervullen de plaats van de overledene als aandeelhouder van de vennootschap.

Andere rechthebbenden van de overleden vennoot worden slechts vennoot, wanneer zij als dusdanig aanvaard worden door alle andere aandeelhouders. Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht hun deel in de waarde op te eisen, dat overeenstemt met het aandeel van de overledene in het eigen vermogen van de vennootschap, zoals dit voorkomt in de laatste balans.

De erfgenamen en rechthebbenden van de overleden vennoot mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap verstoren.

Artikel 10  Boekjaar

Het boekjaar gaat in 01/01 en eindigt op 31/12 van ieder jaar. Ieder jaar op 31/12 zal een inventaris, een

balans en een winst- en verlies-rekening worden opgemaakt,

Artikel 11 Winstverdeling

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen,

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het éénparig

akkoord van de stille vennoten wordt vereist.

De vennoten mogen evenwel bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten, Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 12  Verliezen

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien

is voor de verdeling van de winsten.

Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

Artikel 13  Jaarvergadering  Bijzondere algemene vergaderingen

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni om 16:00 uur ten maatschappelijke zetel.

Iedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste acht dagen vóór de vergadering bij de past afgegeven moet zijn. Deze brief moet de dagorde vermelden.

Alle beslissingen van de algemene vergadering vereisen de instemming van aile vennoten, tenzij anders bepaald werd in onderhavige statuten,

\ oor-

, ,behouden

aan het ,Belgisch Staatsblad

Artikel 14  Ontbinding  Vereffening

ln geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Hij heeft de bevoegdheden die de Vennootschapswet aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewonen meerderheid anders over beslist.

Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

Overgangsbepalingen-benoemingen

Onmiddellijk na de oprichting hebben de vennoten zich verenigd en hebben zij eenparig volgende

beslissingen genomen.

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot en met 31/12/2013.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering komt bijeen in tweeduizend en veertien, de eerste zaterdag van de maand juni,

om 16.00u, ten maatschappelijke zetel.

3, Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

De vergadering beslist het aantal niet-statutaire zaakvoerders te bepalen op één.

Volgende persoon wordt tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd', Mevrouw Stevens Sarah.

De zaakvoerder wordt benoemd tot herroeping en kan rechtsgeldig de vennootschap verbinden zonder

kwantitatieve beperking. Behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering is het mandaat van de

zaakvoerder onbezoldigd.

Tegelijk hiermee neergelegd, de oprichtingsakte.

Stevens Sarah

Niet-statutair zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
SARAH STEVENS SPECTRUM SKILLS

Adresse
KERKSTRAAT 45 8570 ANZEGEM

Code postal : 8570
Localité : ANZEGEM
Commune : ANZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande