SARO

Divers


Dénomination : SARO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 468.901.463

Publication

16/04/2014 : KO147555
25/07/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MONITEUR BELGE NEERGELEGD

17 -07- 2e 2 ./ JUNI 2014

LG1SCH STAAT ;3 Rechtbank van KOOPHANDEL

Genj, afd. KORTRIJK

veiffip

1111111t11.11.111111j1J11 11111 BE









Ondernemingsnr : 0468.901.463

Benaming (voluit) ;SARO

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel: Krekelmotestraat 47

8870 IZEGEM

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Er blijkt uit een akte verleden voor Gert De Kesel, geassocieerd notaris te Brugge Sint-Kruis op 18 juni 2014 dat:

I/ Het bestuursorgaan heeft per aangetekend schrijven de dato 17 december 2011 kennis genomen van de aanbieding door de aandeelhouders van hun aandelen (de heer Feraine Johan voor 5 aandelen nummers 1-5; de heer Feraine Carl voor 5 aandelen nummers 6-10; NV Saro (gedelegeerd bestuurder Carl Feraine) voor 1.190 aandelen nummers 11-1200) en verzoek tot omzetting van aandelen aan toonder in aandelen op naam. De aandelen werden tegen afgiftebewijs overhandigd en deze werden ingeschreven in het aandelenregister. De aandelen aan toonder werden daarop onmiddellijk vernietigd.

De algemene vergadering beslist dan ook met éénparigheid van stemmen tot wijziging der betreffende artikelen 8, eerste twee alinea's en 24 der statuten als volgt:

ARTIKEL ACHT  AARD DER AANDELEN

De aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen. Naar aanleiding van de inschrijving in een aandelenregister wordt aan de aandeelhouder of houder van het effect een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL VIERENTWINTIG - BIJEENROEPINGEN

De biieenroepinct van de algemene vergadering dient te gebeuren overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de houders van aandelen op naam, de commissarissen en de bestuurders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet hieronder in dit artikel, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de aandeelhouders en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

- de eigenaars van aandelen op naam, ten minste vijf werkdagen v66r de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste vijf werkdagen vóór de datum van de

algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap op de plaatsen aangegeven in de

------- -------- - - ____ - _ _





Op de laatste blz. van Luij. B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

.7"...} mod 11.1

er VOCir- s

behouden àe.ith het Belgisch Staatsbfad





-

oproeping een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest

dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Bestuurders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteit.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidsliist, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Ieder aandeel heeft recht op één stem, onder voorbehoud van de bepalingen van artikel 541 Wetboek van Vennootschappen.

Onverminderd de wettelijke en statutaire beschikkingen warden ai de beslissingen met eenvoudige meerderheid van stemmen genomen. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van

- de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 633 Wetboek van Vennootschappen; en

- de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de raad van bestuur, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle aandeelhouders zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de éénparige goedkeuring hebben gekregen van de aandeelhouders.

De houders van warrants, de houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Behalve in de gevallen waarin hen stemrecht is toegekend wordt voor de vaststelling van de voorschriften inzake aanwezigheid en meerderheid die in de algemene vergadering moeten worden nageleefd, geen rekening gehouden met de preferente aandelen zonder stemrecht. Voor de vaststelling van die voorschriften inzake aanwezigheid en meerderheid die in de algemene vergadering moeten worden nageleefd, wordt geen rekening gehouden met de geschorste aandelen. De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen,

II/ De algemene vergadering beslist met unanimiteit van stemmen tot het volgende betreffende de vernietiging van eigen aandelen conform artikelen 620-626 Wetboek van Vennootschappen De vergadering stelt vast dat:.

a)Het kapitaal van de vennootschap sinds de laatste statutenwijziging (akte 12 april 2005 hoger

gemeld) vierhonderd duizend euro 400.000,00), volledig volstort is en vertegenwoordigd wordt

door vijfhonderd (500) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, ieder vertegenwoordigend één/vijfhonderdste van het kapitaal van de vennootschap.

Bij onderhandse bijzondere algemene vergadering gehouden op 2 juni 2004 werd met unanimiteit van stemmen beslist om tien (10) aandelen van mevrouw Vanrenterghem Christiane in te kopen voor de prijs van tienduizend achthonderd vijfenveertig euro vijftig cent (E 10.845,50), overeenkomstig artikel 620 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, waardoor mevrouw Vanrenterghenn Christiane heeft verklaard sindsdien geen aandeelhouder meer te zijn. Dat de ingekochte aandelen sindsdien werden ingeschreven op de actiefzijde van de balans, en op de passiefzijde overeenkomstig artikel 623 voormeld wetboek een onbeschikbare reserve werd aangelegd ten belope van de waarde waarvoor deze aandelen werden ingekocht, hetzij tienduizend achthonderd vijfenveertig euro vijftig cent (¬ 10.845,50).

b) de algemene vergadering beslist thans met unanimiteit van stemmen om voormelde tien (10) ingekochte eigen aandelen te vernietigen en het aantal aandelen waardoor het kapitaal wordt vertegenwoordigd naar vierhonderd negentig (490) aandelen terug te brengen, zonder dat het maatschappelijk kapitaal wordt aangepast,

c) ingevolge de intrekking van de ingekochte aandelen beslist de algemene vergadering aldus met











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mo{111.1

unanimiteit van stemmen:

- de In toepassing van artikel 623 Wetboek van Vennootschappen gevormde onbeschikbare reserve, op te heffen.

- artikel 5 van de statuten, waarin het aantal aandelen wordt vermeld waaruit het kapitaal is samengesteld, in overeenstemming te brengen met voorgaande beslissing tot vernietiging van ingekochte aandelen, doch zulks wordt verwerkt in het hierna gemelde achtste besluit, naar aanleiding van de verwezenlijking der kapitaalverhoging in geld,

III/ De vergadering neemt kennis van de notulen van de bijzondere algemene vergadering van vennoten waarbij:

* vastgesteld werd dat de belaste reserves, zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, tweehonderd vijftienduizend en zesenzestig euro dertien cent (E 215.066,13) bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 30 september 2012;

* vastgesteld werd dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdende met de bepalingen van art 617 W. Ven., tweehonderd vijftienduizend zesenzestig euro dertien cent (¬ 215.066,30) bedraagt;

* besloten werd over te gaan tot de uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van tweehonderd vijftienduizend euro (¬ 215.000,00);

* de aandeelhouders het engagement aangingen om het netto-dividend, zijnde het uitgekeerd bedrag van in totaal tweehonderd vijftienduizend euro (E 215.000,00) verminderd met de roerende voorheffing van 10% of éénentwintigduizend vijfhonderd euro (E 21,500,00) hetzij netto in totaal honderd drieënnegentigduizend vijfhonderd euro (E 193.500,00) onmiddellijk in te brengen in het kapitaal via een kapitaalverhoging door middel van inbreng in geld.

Voormeld stuk wordt door de voorzitter overhandigd aan de instrumenterende notaris die dit zal neerleggen en bewaren in zijn dossier.

IV/ De vergadering beslist unaniem, ingevolge het voorgaande en onder de voorwaarden en bepalingen van nieuw artikel 537 WIB92. het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van honderd drieënnegentigduizend vijfhonderd euro (¬ 193.500,00), zijnde het netto-tussentijds dividend, om het kapitaal te brengen van vierhonderd duizend euro (¬ 400.000,00) op vijfhonderd drieënnegentigduizend vijfhonderd euro (E 593.500,00).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld, door creatie van tweehonderd zesendertig (236) aandelen zonder nominale waarde, die dezelfde rechten zullen genieten als de bestaande aandelen.

Inschrlivino en volstortino van de nieuwe aandelen.

De heer Johan FERAINE verklaart in te schrijven voor zesennegentigduizend zevenhonderd vijftig euro (E 96.750,00), Als vergoeding voor deze inbreng ontvangt hij honderd achttien (118) volledig afbetaalde maatschappelijke aandelen met een breukwaarde van één/tweehonderd zesendertigste ieder.

De heer Carl FERA1NE verklaart in te schrijven voor zesennegentigduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 96.750,00). Als vergoeding voor deze inbreng ontvangt hij honderd achttien (118) volledig afbetaalde maatschappelijke aandelen met een breukwaarde van één/tweehonderd zesendertigste ieder. Financiële toestand vennootschap akkoord uitgifte aan fractiewaarde

Verschijner, hier aanwezig, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand van de vennootschap en uitdrukkelijk akkoord te gaan met de uitgifte der nieuwe aandelen aan fractiewaarde.

V/ De voorzitter deelt mee dat de aandeelhouders, vertegenwoordigend de totaliteit van de in omloop zijnde aandelen, expliciet op de hoogte zijn van de geplande kapitaalverhoging via inbreng van geldspeciën en van het wettelijk voorkeurrecht dat de aandeelhouders terzake genieten inzake onderschrijving van deze kapitaalverhoging.

De aandeelhouders verklaren, voor zoveel als nodig, individueel te verzaken op uitdrukkelijke en onherroepelijke wijze om het wettelijk recht van bevoorrechte inschrijving uit te oefenen. Dit echter voor zoveel als nodig gezien de hierna vermelde intekening volgens het huidig aandeelhoudersbezit. VI/ Onderschrijving en kwijting.

A/ INBRENG

ONDERSCHRIJ VING EN KWIJTING.

INSCHRIJVING

De heer Johan FERAINE, wonende te 8510 Kortrijk (Marke), Watervalstraat 1 verklaart in te schrijven voor zesennegentigduizend zevenhonderd vijftig euro (E 96.750,00).

De heer Carl FERAINE, wonende te 8870 Izegem, Hazelaarstraat 67 verklaart in te schrijven voor zesennegentigduizend zevenhonderd vijftig euro (E 96.750,00).

B/ VERGOEDING

Deze inschrijving wordt bijgevolg vergoed door toekenning van nieuwe aandelen, te weten tweehonderd zesendertig (236) nieuwe aandelen toekomende aan de aandeelhouders, inschrijvers, zoals hiervoor in vorig besluit gemeld.

CI AANVAARDING

y

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1."7, Voe

behougen

dao het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1



; De hiervoor beschreven inschrijving wordt door de comparanten, zijnde eveneens inschrijvende partijen, hier aanwezig, aanvaard en bijgevolg zijn de huidige aandeelhouders houder van volgend aantal aandelen:

De heer Johan FERAINE heeft thans driehonderd drieënzestig (363) aandelen op naam.

De heer Carl FERME heeft thans driehonderd drieënzestig (363) aandelen op naam.

VIII De vergadering stelt vast met algemeenheid van stemmen dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is, dat ieder nieuw aandeel volledig afbetaald is en dat het kapitaal thans gebracht is op VIJFHONDERD DRIE EN NEGENTIGDUIZEND VIJFHONDERD EUR (¬ 593.500,00) vertegenwoordigd door zevenhonderd zesentwintig (726) aandelen op naam, met een fractiewaarde van één/zevenhonderd zesendertigste vierhonderd en drie van het kapitaal.

VIII/ De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst om het in overeenstemming te brengen met voormelde kapitaalverhoging

ARTIKEL 5. MAATSCHAPPEL1JK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt VIJFHONDERD DRIE EN NEGENTIGDUIZEND VIJFHONDERD EUR (¬ 593.500,00).

Het wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd zesentwintig (726) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/zevenhonderd zesentwintigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

IX/ De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om ten gevolge van wetswijzigingen het artikel 32 der statuten betreffende de ontbinding, als volgt te wijzigen

ARTIKEL TWEEENDERTIG - LIQUIDATIE

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, wordt de liquidatie door vereffenaars verricht overeenkomstig hetgeen bepaald is in de artikelen 183 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen treden de vereffenaars pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot bevestiging van hun benoeming. X/ De vergadering besluit met unanimiteit de notaris te gelasten met het opstellen van de gecoördineerde statuten, aangepast aan de hierboven genomen beslissingen.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Els Van Tuyckom, geassocieerd notaris

Neergelegd:

- Expeditie van de buitengewone algemene vergadering

Gecoördineerde statuten

e

behouden

/lep het Belgisch Staatsblad

 \.7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/04/2013 : KO147555
30/04/2012 : KO147555
15/06/2011 : KO147555
03/05/2011 : KO147555
14/04/2010 : KO147555
06/04/2009 : KO147555
22/04/2008 : KO147555
14/04/2006 : KO147555
28/04/2005 : KO147555
31/03/2005 : KO147555
09/06/2004 : KO147555
29/03/2004 : KO147555
19/03/2003 : KO147555
15/03/2002 : KO147555

Coordonnées
SARO

Adresse
8870 IZEGEM

Code postal : 8870
Localité : IZEGEM
Commune : IZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande