SASCHA DE SMET

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SASCHA DE SMET
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 893.615.567

Publication

26/09/2012
ÿþe Mod 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude aan he` Belglac

Staatsba.

111111111M1161111111iIIIIIII

~~N~~x~r~~:; ~'~: ;~" .~L;;~ -1 ~ :

P%rCd-iiPMIC VAN

l

BRUéGl= ~A" ftteiirig ï3ruqoey

op: l tefetA 201:~

Ondernem ingsnr : 0893.615.567

Benaming

(voluit) : SASCHA DE SMET

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gotevlietstraat 62 - 8000 Brugge

Onderwerp akte : GERUISLOZE FUSIE DOOR VERENIGING VAN ALLE AANDELEN VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "SASCHA DE SMET" DOOR DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "BELCONA".

Er blijkt uit een proces verbaal opgemaakt door Notaris Patrick TORRELLE te Harelbeke op 10 september 2012,

Inhoudende de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde vermelde vennootschap. Dat onder meer de volgende besluiten genomen ,werden :

1. Kennisname van de balans goedkeuring van het resultaat

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van de balans van de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid "SASCHA DE SMET" op datum van éénendertig december tweeduizend en elf en besluit het resultaat goed te keuren.

2. Principieel besluit tot fusie.

a. De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen waarin voorgesteld wordt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SASCHA DE SMET' door fusie wordt overgenomen door de naamloze vennootschap "BELCONA".

De zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SASCHA DE SMET" en de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "BELCONA" hebben er zich van vergewist en bevestigen dat sinds de datum van het opstellen van de fusieverslagen en de datum van de huidige algemene vergaderingen zich in de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

b. De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SASCHA DE SMET" besluit tot ontbinding van de vennootschap, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie en zonder toekenning van aandelen.

o. De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "BELCONA" besluit tot fusie door overneming van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SASCHA DE SMET" over te gaan.

Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de naamloze vennootschap "BELCONA" en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per éénendertig december tweeduizend en elf. Uit die staat blijkt dat het eigen vermogen van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SASCHA DE SMET', vierhonderdtweeënzestigduizend vierhonderdvijfenveertig euro achtenzeventig cent (462 445,78 EUR) bedraagt en dat aile verrichtingen en handelingen gesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SASCHA DE SMET', sedert één januari tweeduizend en twaalf tot op vandaag voor rekening zijn van de naamloze vennootschap "BELCONA".

Dit besluit wordt door beide vergaderingen in al zijn onderdelen, met eenparigheid van stemmen, goedgekeurd.

3. Gevolgen

a. Als gevolg van voornoemde fusie gaat gans het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SASCHA DE SMET', met alle rechten en plichten, over op de naamloze vennootschap "BELCONA". De aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SASCHA DE SMET" in het bezit van de naamloze vennootschap "BELCONA" zullen door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "BELCONA" worden vernietigd.

De overgang geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder omwisseling van aandelen op basis van een balanstoestand afgesloten op éénendertig december tweeduizend en elf waaruit blijkt dat het eigen vermogen van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SASCHA DE SMET' vierhonderdtweeënzestigduizend vierhonderdvijfenveertig euro achtenzeventig cent (462 445,78 EUR) bedraagt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf de datum van één januari tweeduizend en twaalf, worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende naamloze vennootschap "BELCONA". De schulden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SASCHA DE SMET' gaan over op de ovememende naamloze vennootschap "BELCONA".

Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten laste van de overnemende naamloze vennootschap "BELCONA".

b. Vervolgens stelt de algemene vergadering vast dat

-enerzijds de fusie docr overneming van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SASCHA DE SMET", met zetel te 8000 Brugge, Gotevlietstraat 62, door de naamloze vennootschap "BELCONA", met zetel te 8530 Harelbeke, Kortrijksesteenweg 14, werd verwezenlijkt.

-anderzijds de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SASCHA DE SMET", definitief opgehouden heeft te bestaan.

Deze vaststellingen worden, in al hun onderdelen, met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

SLOT:

1. De voorzitter stelt, samen met de notaris vast dat alle punten van de agenda afgehandeld zijn en dat hierover werd besloten met de vereiste meerderheid binnen elke algemene vergadering.

2. Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de fusie door overneming van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SASCHA DE SMET' door de naamloze vennootschap "BELCONA" verwezenlijkt is, en dat eerstgenoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SASCHA DE SMET" definitief opgehouden heeft te bestaan.

3. Ondergetekende notaris wijst er evenwel op dat de schuldeisers van elke vennootschap zekerheid kunnen eisen, uiterlijk tot twee maanden na bekendmaking van de fusie in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

4. Daarenboven heeft de ondergetekende notaris vastgesteld dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve, na onderzoek, het bestaan van de externe wettigheid en van de Interne wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten in de zin van artikel 700 van het Wetboek van Vennootschappen aan de hand van de hem verstrekte Inlichtingen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Patrick TORRELLE, Notaris te Harelbeke

Tegelijk hiermee neergelegd :

- Expeditie van de akte dd. 10 september 2012 met aangehechte volmacht;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

1Voor-

behouden' aars het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/07/2012
ÿþ Moa Word 11 .1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan hot

Belgisch Staatsblad

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL Tl

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op; 0.6 Jij il 20-12

Grue r: ,fer

Ondernerningsnr . 0893.615.567

Benaming

(volruit) . SASCHA DE SMET

(verk(ri)

Rechtsvorm ; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel GotevIietstraat 62 - 8000 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : neerlegging fusievoorstel

Neerlegging van het voorstel tot fusie door overneming opgesteld door de bestuursorganen van de NV "Belcona', met maatschappelijke zetel te 8530 Harelbeke, Kortrijksestraat 14 (overnemende vennootschap) en de BVBA 'Sascha De Smet', niet maatschappelijke zetel te 8000 Brugge, Gotevlietstraat 62 (overgenomen

vennootschap) - zie ook http:llwww.kasseien.belmedia/fusievoorstel%20%20Belcona%20-

%20Sascha%20De%20Smet.pdf

(get. ) NV Belcona vert. door de heer Callewier Herwig zaakvoerder

gelijktijdig neergelegd ; fusievoorstel

Bijlagen-bij het Belgisch Staatsblad -1710712012 --Annexesdu. Moniteur b

" iziasve*

Op de laatste biL van LLrik B vernneIJeit Recto Naam en hooeoanrghesd van de :nstrunienterende notaris, hetzij ven de perst7(ob«..n'i bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

±torso . Naai;: an handtekening.

14/11/2011
ÿþ! ~ _

7 i ~ i' r

Mad 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lIl1,1111flw! Rtuiilpiill

NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge).

'3' 31 OKT.

De ~}nffier

Griffie

Ondernemingsnr : 0893.615.567

Benaming

çvotuü) . SASCHA DE SMET

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Gotevlietstraat 62 - 8000 Brugge

Onderwerp akte : ontslag en benoeming zaakvoerder

Ingaand op heden 27 oktober 2011 wordt door de bijzondere algemene vergadering beslist tot :

- het ontslag ais zaakvoerder van de heer De Smet Sascha, wonende Gotevlietstraat 62 te 8000 Brugge

- de benoeming tot zaakvoerder van de NV Belcona, ondernemingsnummer 0461.244.007, vast

vertegenwoordigd door de heer Herwig Callewier, wonende Kortrijksesteenweg 14 te 8530 Harelbeke.

(get.) NV Belcona

vert. door de heer Callewier Herwig

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Link B vermeden : Recto : Naam er hçeda"ngheid van de instrumenterende notaris, hetzli van de ersoie'ngenl bevoegd de rschtspersonn ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse : Naam en handtekening.

29/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.05.2011, NGL 25.08.2011 11437-0491-011
26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 08.05.2010, NGL 16.07.2010 10318-0142-011
24/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 09.05.2009, NGL 19.06.2009 09260-0167-010

Coordonnées
SASCHA DE SMET

Adresse
GOTEVLIETSTRAAT 62 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande