SATELLITE ICE BENELUX, AFGEKORT : SIB

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SATELLITE ICE BENELUX, AFGEKORT : SIB
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 555.884.927

Publication

22/07/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van " - - te

Griffie Rechtbank Koophandel

*14141197*

Ondernemingsnr : a 555 22 "

r 5

Benaming (voluit) : SATELLITE ICE BENELUX

(verkort) : SIB

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Archimedesstraat 11

8400 Oostende

Onderwerp akte :OPRICHTING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Michel van Tieghem de Ten Berghe Oostende op 27 juni 2014, te registreren:

Dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte;; aansprakelijkheid Satellite Ice met zetel te 8400 Oostende, Archimedesstraat 11, met rechtspersonenregister,; nummer 0450.209.662, beslist heeft tot partiële splitsing van de vennootschap, waarbij alle activiteiten en vermogensbestanddelen die verbonden zijn aan de bedrijfstak "SATELLITE ICE NON UK' worden afgesplitst;;

1: en overgedragen in een nieuw op te richten vennootschap, met name de besloten vennootschap met beperkte;; aansprakelijkheid "SATELLITE ICE BENELUX", waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 8400 Oostende,: Archimedesstraat 11.

Dat van de nagemelde uit deze verrichting ontstane, nieuw opgerichte besloten vennootschap met beperkte;; aansprakelijkheid "SATELLITE 10E BENELUX", hierna de voornaamste kenmerken volgen:

1) de identiteit van de gesplitste vennootschap die de vennootschap heeft cpgericht is als hierboven;. weergegeven: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Satellite lee met zetel te 84014 Oostende, Archimedesstraat 11, met rechtspersonenregister nummer 0450.209.662.

2) uittreksel uit de statuten:

TITEL ÉÉN: NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

ArtiKel 1: Rechtsvorm - Naam.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar;;

naam luidt "SATELLITE ICE BENELUX", afgekort "SIB".

" Artikel 2; Zetel.

De zetel is gevestigd te 8400 Oostende, Archimedesstraat 11.

Artikel 3: Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

L Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zowel in binnen- als;

buitenland, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid :

a) het vervaardigen, aanleggen, onderhouden, verkopen en verhuren van ijsschaatsbanen met al zijn toebehoren (inclusief schaatsen); "

b) het exploiteren van ijsschaatsbanen met dito uitrusting (inclusief verhuur van schaatsen, stallingen,;; marktplaatsen en bijhorende horeca-aangelegenheden);

c) het uitbaten van horecazaken in de meest ruime zin en alles wat hiermee samengaat (onder andere;, drankgelegenheid met mogelijkheid tot het nuttigen van snacks, verhuur van kamers,...);

d) organiseren van evenementen en concerten;

e) het bevorderen van de oprichting van vennootschappen, door inbreng, participatie of investering;

f) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en aan particulieren, onder om het;; even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-;; en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk Voorbehouden zijn aan depositobanken, houders; van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

g) het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van beleggingsadviezen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlakvan administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon sen aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



Woarr ti

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

h) het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

1) het ontwikkelen, kopen en verkopen, in licentie nemen van octrooien, know-how en aanverwante

immateriële duurzame activa;

j) het verlenen van administratieprestaties en computerservices voor rekening van derden, het bijhouden en opvolgen van boekhoudingen alsmede het verlenen van adviezen hieromtrent;

k) de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke

goederen, in het kort tussenpersoon in de handel;

I) het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe

technologieën en hun toepassingen;

m) alle verrichtingen van commerciële, industriële, cnroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks

of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

11. Voor eigen rekening (zowel in binnen- ais buitenland) :

a) het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse , bestaande of nog op te richten vennootschappen.

b) het beheer van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Deze opsomming is niet beperkend.

Mits goedkeuring van de algemene vergadering der aandeelhouders mag de vennootschap met andere vennootschappen fuseren of ze overnemen om ze achteraf te splitsen, te ontbinden of zelf uit te baten. De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, fusie, deelname of anderszins in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland die een gelijkaardig doet nastreven of waarvan het doel in innig verband met het hare staat.

Artikel 4: Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de neerlegging bedoeld bij artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

TITEL TWEE: KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 5: Kapitaal.

Het geheel geplaatste maatschappelijke kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdzestienduizend driehonderdzevenentwintig euro negenentachtig cent (¬ 116.327,89).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend tweehonderd (1.200) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder éénitwaalfhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

TITEL PRIE: BESTUUR EN CONTROLE

Artikel 11: Benoeming - Ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt de duur van hun opdracht, alsook hun externe vertegenwoordi-gingsbevoegdheid.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Zo er meer dan twee zaakvoerders zijn, vormen zij een college; het beraadslaagt geldig wanneer de helft van de zaakvoerders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplioht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwcordiger aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder-opvolger benoemen. De zaakvoerder-opvolger zal van rechtswege de zaakvoerder opvolgen, bij de beëindiging van diens mandaat om welke reden ook of zo de zaakvoerder tijdelijk of definitief, om gewichtige en niet te vocrziene omstandigheden, in de totale onmogelijkheid verkeert zijn mandaat verder uit te oefenen.

Artikel 12: Vergoeding.

De algemene vergadering stelt vast of het mandaat van de zaakvoerder(s) al dan niet bezoldigd is, en stelt het bedrag van de eventuele bezoldiging vast. De bezoldiging kan zowel in geld als in natura worden toegekend

Artikel 13: Intern bestuur.

Iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik l3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voerr 1 behouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1

handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen of huidige statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 14: Externe vertegenwoordigingsmacht.

De vennootschap wordt jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder vertegenwoordigd door één zaakvoerder, alleen handelend.

Artikel 15: Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelin-gen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht_

Artikel 16: Tegenstrijdig belang.

Is er slechts één zaakvoerder en heeft hij rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard dat strijdig is met een door de vennootschap genomen beslissing of een aan de vennootschap voorgelegde verrichting, moet hij de vennoten daarvan in kennis stellen; de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc, overeenkomstig artikel 260 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zijn er meerdere zaakvoerders en is één van hen voor een dergelijke tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, moet deze zaakvoerder zich schikken naar artikel 259 van het Wetboek van vennootschappen. TITEL VIJF: ALGEMENE VERGADERING

Artikel 18: Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op derde dinsdag van de maand december om achttien uur, indien deze dag een wettelijke feestdag of rustdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

TITEL ZES: INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINST-VERDELING

Artikel 28: Boekjaar - Jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootsohap gaat in op een juli en eindigt op dertig juni.

Artikel 29: Bestemming van de winst - Reserve.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat,

De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

TITEL ZEVEN: ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 30: Ontbinding.

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten bel ope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aange-kondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de Vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijke kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 214 van het Wetboek van vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Artikel 31: Benoeming van de vereffenaars.

in geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerder(s), desgevallend handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootsohap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen wanneer er een afsohrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie cf de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

Artikel 32: Bevoegdheden van de vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit. De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de vennoten die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Artikel 33: Verdeling.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

OVERGANGSBEPALINGEN

EERSTE BOEKJAAR

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffe van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de Heerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 30 juni 2015.

DATUM EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 15 december 2015 om achttien uur.

BENOEMING NIET STATUTAIRE ZAAKVOERDERS

De vergadering benoemt voor onbepaalde duur tot niet statutaire zaakvoerders van de vennootschap:

a)De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SATELLITE EVENTS INTERNATIONAL", met zetel te 8400 Oostende, Ter Zwaanhoek 33, ondernemingsnummer 0458.030.139, met als vast vertegenwoordiger de Heer BURRICK Christophe, wonende te 8400 Oostende, Ter Zwaanhoek 33, nationaal nummer 661115-025-18, hier aanwezig en verklarende te aanvaarden;

b)De gewone commanditaire vennootschap "IRC" met zetel te 9850 Nevele, Wildekouter 10, ondernemingsnummer 0891.064.071, met als vast vertegenwoordiger de Heer CALLUY Peter, wonende te 9850 Nevele, Wildekouter 10, nationaal nummer 680430-425-34, hier aanwezig en verklarende te aanvaarden.

Meteen bevestigen ze niet getroffen te zijn door een besluit dat zich hiertegen verzet.

Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. OVERNAME VERBINTENISSEN

De comparanten verklaren, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf 1 februari 2014.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde_. rechtbank,..D.e__verbintenissen.. intussen. aangegaan_ dienen,.. overeenkomstig het Wetboek.v-aa.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

iVod4= behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mal 11.1

-goóM .4' behouden aan het Belgisch Staatsblad

vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

COMMISSARIS

De comparanten-oprichters verklaren, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een cf meer commissarissen verplicht wordt en zij geen commissaris wensen te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld. De vennoten bezitten derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.



3) Het kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SATELLITE ICE BENELUX wordt gevormd door de inbreng in natura van activa en passivabestanddelen van de partieel gesplitste vennootschap SATELLITE ICE.

Voor een uitvoerige beschrijving van voormelde ingebrachte activa en passiva wordt verwezen naar het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor, de Heer Jeroen VERSLYPE, kantoor houdende te 8400 Oostende, Gistelsesteenweg 150.

Het verslag vereist overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen, wanneer ter gelegenheid van een oprichting een inbreng niet in geld bestaat, werd opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor, de Heer Jeroen VERSLYPE. Dit verslag dat gevoegd werd bij de akte, bevat volgende besluiten:

"Besluiten

De inbreng in natura tot oprichting van de vennootschap BVBA Satellite !ce Benelux, bestaat uit een geheel van activa en passiva dienstig voor de activiteit in 'Continentaal Europa'. De kapitaalvorming die als gevolg van deze partiële splitsing zal plaatsvinden in de nieuw op te richten vennootschap bedraagt 116.327,89 Euro.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat

a) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

b) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde [of indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde] en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.200 aandelen van de vennootschap BVBA Satellite !ce Benelux, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Aldus opgesteld en beëindigd te Oostende op 12 juni 2014

Verslype Jeroen

Bedrijfsrevisor"





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge





VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

afgeleverd voor registratie met het oog op de neerlegging voorzien in artikel 68 van het Wetboek van

Venncctschappen.



Geassocieerd notaris Michel van Tieg hem de Ten Berghe

Gelijktijdig neergelegd: verslag van de bedrijfsrevisor en verslag raad van de oprichters

o k-t¬ 9.1"-0G.2.0i i}













Op de laatste biz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de lnstrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/10/2014
ÿþOndernemingsnr : 0555.884.927

Benaming (voluit) : SATELLITE ICE BENELUX

(verkort) : SIB

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel ARCHIMEDESSTRAAT 11 .

8400 OOSTENDE

Onderwerp akte :Kapitaalverhoging door inbreng in geld - ontslag niet-statutaire zaakvoerder!i

Uit een proces-verbaal verleden voor de ondergetekende, geassocieerde notaris Michel van Tieghem de Teni Berghe te Oostende van 22 september 2014, te registreren, blijkt dat de Buitengewone Algemene Vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SATELLITE ICE BENELUX, met zetel te 8400 Oostende, Archimedesstraat 11,

1) a) Beslist heeft tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap met HoNDERDNEGENENNEGENTIGDUIZEND ACHTHONDERDTWEEËNZEVENTIG EURO ELF CENT (¬ 199 872,11) om het te brengen van HONDERDZESTIENDUIZEND DRIEHONDERDZEVENENTWINTIG EURO NEGENENTACHTIG CENT (¬ 116 327,89) naar DRIEHONDERDZESTIENDUIZEND TWEEHONDERD EURO (E 316,200,00) door creatie van tweeduizend zestig (2.060) nieuwe aandelen die zelfde rechten en voordelen zullen bieden ais de bestaande aandelen, uit te geven aan de fractiewaarde van de bestaande aandelen, verhoogd met een totale uitgiftepremie van honderdvijfenzeventig euro tweeënnegentig cent (¬ 175,92).

Het volledige bedrag van de inbreng wordt onmiddellijk volgestort bij intekening en de agiopremie zal onmiddellijk in het kapitaal opgenomen worden.

b) De vennoten, verklaren in te tekenen op de kapitaalverhoging naar evenredigheid van hun aandelenparticipatie.

Zij hebben daartoe voorafgaandelijk aan deze, een bedrag van honderdnegenennegentigduizend achthonderdtweeënzeventig euro elf cent (¬ 199.872,11) gestort op een bijzondere rekening geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SATELLITE ICE BENELUX" bij KBC Bank, agentschap Oostende-centrum.

c) de vergadering heeft vastgesteld en de notaris verzocht akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderdnegenennegentigduizend achthonderdtweeënzeventig euro elf cent (¬ 199 872.11) daadwerkelijk verwezenlijkt is en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht wordt op driehonderdzestienduizend tweehonderd euro 316.200,00), vertegenwoordigd door drieduizend twaehonderdzestig (3.260) aandelen zonder nominale waarde, doch met een fractiewaarde van éénicirieduizendtweehonderdzestigste (1/3.26051e) van het kapitaal.

De vergadering stelt vast dat er na de verwezenlijking van de voormelde inbreng een uitgiftepremie van honderdvijfenzeventig euro tweeënnegentig cent (¬ 175,92) is ontstaan, die onmiddellijk in het kapitaal wordt opgenomen.

2) Beslist heeft het ontslag aangeboden door de niet-statutaire zaakvoerder, de bvba "SATELLITE EVENTS INTERNATIONAL", met zetel te 8400 Oostende, Ter Zwaanhoek 33, ondememingsnunnmer 0458.030.139, met als vast vertegenwoordiger de Heer Burrick Christophe, wonende te 8400 Oostende, Ter Zwaan hoek 33, NN i! 661115-025-18, te aanvaarden.

!: 3) beslist heeft de statuten van de vennootschap aan te passen aan de genomen beslissingen en bijgevolg:

Artikel vijf van de statuten te vervangen door volgende tekst:

r;

"Artikel 5: kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijke kapitaal van de vennootschap bedraagti driehonderdzestienduizend tweehonderd euro (¬ 316.200,00).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mild 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

cc--e(-,_ -_,,

.

! diiGent

Griffie Rechtbank Koophandel e

Afdeffee0ostende IiiimmimmiuswzrawrimiMiMI

_ mommincummounamc

\\11\r\WORI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Net wordt vertegenwoordigd door drieduizend tweehonderdzestig (3.260) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/drieduizend tweehonderdzestigste (1/3.260eie) van het kapitaal vertegenwoordigen,"

De vergadering heeft hierbij bijzondere volmacht verleend aan het accountantskantoor "Figrzn, met zetel te 8400 Oostende, Lijsterstraat 15, vertegenwoordigd door de Heer Jan Vercruysse of de Heer Pascal Tourlemain, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, niet mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren, om in naam van de vennootschap elle stukken te tekenen strekkende tot de inschrijving(en) latere aan te brengen wijzigingen en eventuele doorhaling in de Kruispuntbank van Ondernemingen, tot aanvraag van de nodige vestigingsattesten, tot aanvraag van het BTW nummer, voor alle aangelegenheden inzake directe belastingen en tot het vervullen van aile aangiften en formaliteiten terzake en tot het voeren van aile besprekingen en briefwisseling dienaangaande.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Afgeleverd voor registratie met het oog op de neerlegging voorzien in artikel 68 van het Wetboek van

Vennootschappen.

Geliiktiidig neercelead: 1) expeditie van de akte statutenwijziging dd, 22/09/2014  2) gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voorbehouden aan aan het ji Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 31.12.2016, NGL 30.01.2017 17031-0469-017

Coordonnées
SATELLITE ICE BENELUX, AFGEKORT : SIB

Adresse
ARCHIMEDESSTRAAT 11 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande