SATORAH

Société en commandite simple


Dénomination : SATORAH
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 824.720.229

Publication

02/10/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Motl Wort 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,vcceryt 9u TU1 griffie van de

v

beh

aa

Bel

Staf

rechtbank van koophandel

Bruggq ifl i2filte Oostencse

gi

op

Griffie T c" r1'

I

1

*iaieaese+

Ondememingsnr : 0824.720.229

Benaming

(voluit) : SATORAH

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 8820 Torhout, Markt 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding - sluiting van vereffening

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering de dato 20/09/2012 blijkt: 1/ de beslissing om de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen,

2/ de beslissing geen vereffenaar te benoemen omwille van de onmiddellijke vereffening van de vennootschap.

3/ de vaststelling, op basis van de vereffeningsrekening per 20/09/2012 dat de vennootschap geen passiva meer verschuldigd is.

41 de beslissing om het liquidatiesaldo pro rata hun respectievelijke aandelenbezit uit te keren aan de vennoten, die aanvaard hebben.

5/ de beëindiging van het mandaat van de zaakvoerder, mevrouw Sarah GEVAERT, wonende te 8820 Torhout, Bruggestraat 137A, ingevolge de ontbinding, alsmede de beslissing om kwijting te verlenen aan de voornoemde zaakvoerder voor de uitoefening van haar mandaat.

6/ de vaststelling van de definitieve sluiting van de vereffening en dat bijgevolg de vennootschap definitie opgehouden heeft te bestaan.

7/ de beslissing dat de boeken en documenten van de ontbonden en vereffende vennootschap gedurende de door de wet vereiste termijn zullen bewaard worden te Torhout, Bruggestraat 137A.

8/ dat opdracht werd gegeven aan mevrouw Sarah GEVAERT, voornoemd, om de formaliteiten inzake de sluiting van de vereffening, inclusief de ondertekening en neerlegging van de publicatieformulieren te vervullen en blijkt de beslissing om de hierna genoemde personen aan te stellen tot bijzondere gemachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen te vervuilen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te Roeselare:

-Mevrouw Eveline Christiaens

-Mevrouw Eveline Van den Abeele

Sarah GEVAERT Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de notulen van de buitengewone algemene vergadering de dato 20/09/2012 en de staat van activa en passiva per 20/09/2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
SATORAH

Adresse
MARKT 3 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande