SCHEPENS-LAENENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SCHEPENS-LAENENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 565.969.363

Publication

29/10/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel drie : doel.

I. Specifieke activiteiten

-Tussenpersoon in de handel. Handelsagent. Vertegen-woordiger. Commissionair. Makelaar. Onderagent.

-Het beheer en/of de uitbating van een drankgelegenheid, verbruik salon, bar, taverne, herberg, tearoom, cafetaria, bierhuis, brasserie, met of zonder kleine snacks.

- Het inrichten, beheren en uitbaten van één of meerdere horecazaken, waaronder café, restaurant, pizzeria, spijshuis, snackbar, milkbar, bodega, bistro,  guest- house , hotel en verhuur van kamers, motel, logement huis, drankgelegenheden allerhande met al dan niet alcoholhoudende dranken, alsook wijnbar, dancing en discotheek, night club, feestzaal, sport- en fitnesscentrum, kortom alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van de verkoop van tabak- en rookwaren, zichtkaarten, suikergoedwaren, bereide of belegde broodjes en gerechten, snoepgoed, parfumeriear-tikelen, snuisterijen en fantasieartikelen, souvenirs en folkloreartikelen, evenals luxeartikelen en maroquinerie.

- De verhuring van feestzalen en tenten, het ter be-schikking stellen van allerhande ruimtes. - De bereiding, de handel en in- en uitvoer van al dan niet bereide, gebak, confiserie, vis  en vleeswaren, koude en warme voedingswaren en dranken, afgeleide producten van vleeswaren, dranken, wijnen, groenten en fruit, rookwaren en geschenkartikelen.

- Het beheer en/of de uitbating van amusementsspelen, automatische ontspanning - en amusementstoestellen, een biljart  en/of snookerzaal, de toestellen en bijbehoren van dit alles. - De handel, in- en uitvoer, huur en verhuur, herstelling, installatie en uitbating en onderhoud van alle materialen, toestellen, uitrusting, kledij en toebehoren voor de horecasector.

- Het verzorgen van catering en uitzendkoks, traiteurdiensten. Frituur en aanverwante. Alsook het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel ter plaatse afwerken en/of serveren van warme en/of koude maaltijden en bereide schotels. Alle aanverwante activiteiten.

- Het inrichten van schouwspelen en culturele evene-menten van om het even welk aard, zoals ballet -, dans -, en toneelvoorstellingen en modeshows, tentoonstellingen en kunstgalerijen.

- Het organiseren en verzorgen van conferenties en seminaries, bruiloften, ceremonies en feesten allerhande, banketten, cocktails, wijndegustaties, lunches, recepties, barbecues en alle andere activiteiten die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks zouden kunnen verband houden. - Advies en begeleiding van derden in het algemeen voor het uitvoeren van vernoemde activiteiten, uitzendbureau, escorte, gezelschap heer - of dame, contactbemiddelingsbureau.

- Schoonheidssalon, massagesalon, manicure en pedicure, diensten verleend in verband met het lichamelijk welzijn, thalassotherapie, kuuroord, Turks bad, sauna, stoombad, solarium, aanbrengen van make-up en gezichtsverzorging. Het verlenen van dito advies.

- Groot  en kleinhandel in kleding, uit welke materialen zij ook zijn vervaardigd, en voor welk doel zij ook worden gebruikt.

- De aan  en verkoop van computermaterieel met inbegrip van alle toebehoren en periferie, wat dit alles ook mogelijk zijn, en de reparatie ervan.

- Het bouwen en onderhouden van websites, wat dit ook moge zijn. Hosting. Het opzetten van reclame en publiciteitscampagnes voor rekening van derden.

-Personen- en goederenvervoer, taxi. Koerier  en pakjesdienst.

- Algemene bouwonderneming;

- Onderneming voor het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onderdak zetten) eender in welke materialen zij zijn opgetrokken ; bekisting en ijzervlechtwerk, alle voltooiingswerken, geheel of ten dele. Rioleringswerken welke deze ook kunnen zijn. De aanleg van parkeerplaatsen, parkings en aanverwante realisaties. De realisatie van verkavelingen of gedeelten daarvan, met alles wat erbij komt kijken, met inbegrip van alle nutsvoorzieningen. Deze kunnen ondermeer zijn : telefoon-, gas-, water-, internet- elektriciteitsleidingen, openbare verlichting, aanleg speelpleinen, enz.

- Onderneming van slopingswerken, kunst- en restauratiewerken, het bouwen van stellingen, het invoegen van gevels, het plaatsen van afsluitingen.

- Het waterdicht maken van gebouwen met asfalt en teer, het droogmaken van gebouwen. Verder alle koper- lood- en zinkwerken, welke deze ook zouden mogen zijn.

- Onderne¬ming voor plafonneer -, cementeer en andere pleisterwer¬ken; onderne¬ming voor reinigingswerken;

- Onderneming voor alle beveiligingswerken;

- kunstsmede¬rij;

- Onderneming voor warmte-, vochtigheid - en geluidsisolering, het plaatsen van chape, het leggen van tegelvloeren, parket¬vloeren en mozaïek, het plaatsen van alle wand- en vloerbekle¬ding. - Onderneming voor het bestrijden van schimmels en opstijgend vocht in gebouwen.

- Onderneming voor timmer - en schrijnwerken in het algemeen (alle materialen van plastiek, en aanverwante inbe¬grepen).

- Meubelmakerij en binneninrichting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Onderneming voor het leveren en plaatsen van ruiten (glas, spiegelglas, gekleurde ramen, en alle doorschijnend en/of doorzichtig materiaal). Productie, levering en plaatsing van ramen, deuren, poorten;

- Onderneming voor grondwerken, het leveren en plaatsen van geprefabriceerde gebouwen, zowel voor privaat als voor industrieel gebruik ; stukadoorswerk, arduin- en marmerwerken, het leveren en plaatsen van sierschouwen en alles wat ermee verband houdt.

- Waterzuivering, waterkeringswerken.

- Steenhouwer, het bewerken van steen en aanverwante materialen.

- Dakbedekking in het algemeen, sanitair installateur, installateur centrale verwarming, elektriciteitswerken. Loodgieterswerken.

- Alle metaalbewerking, hoevesmederij, handsmeedwerk, machinaal smeedwerk, kunstsmederij, smederij in het algemeen, draaiwerk, freeswerk, schaafwerk, en laswerken.

- Schilder  en behangwerken ; decoratie ;

- Het onderhoud en reiniging van gebouwen, wat dit ook moge behelzen ; aankoop- en verkoop van schoonmaakproducten ; onderneming voor alle beveiligingswerken ;

- Alle mogelijke kachels en stookinstallaties, welke deze ook mogen zijn, gestookt met alle mogelijke combustibele materialen en/of afvalproducten.

- Alle mogelijke systemen op basis van zonne-energie, bodemwarmte of windenergie. Alle systemen voor het opwekken van energie, welke deze ook mogen zijn ; Isolatiewerken en alles wat ermee verband houdt ;

- Leveren en plaatsen van diepvriescellen en frigo s ;

- De aankoop en verkoop van voertuigen en dito onderdelen, welke deze ook mogen zijn, zowel nieuw als tweedehands ; aankoop- en verkoop van petroleumproducten, en aanverwante producten, welke deze ook mogen zijn ; Onderhoud van alle voertuigen, welke deze ook moge zijn ;

- Veiligheidscoördinatie, energiedeskundige ;

- De aanleg van tuinen, zwembaden, sauna s, jacuzzi s, en alles wat erbij zou kunnen horen, of er deel van zou kunnen uitmaken. Het onderhoud van deze installaties en het leveren van toebehoor. Tuinbouwtechnieken, tuinarchitectuur.

- Alle onderhoudswerken die met voorgaande activiteiten zouden kunnen te maken hebben, en wat zij ook mogen behelzen.

- De productie en handel in producten, machines, bouwmaterialen, halffabricaten en producten in het algemeen nodig ter uitvoe¬ring van omschreven activiteiten, en zowel de groot- als de kleinhandel ervan. Het organiseren van web shop om vermelde activiteiten uit te voeren.

Dit alles nieuw of tweedehands, geheel of ten dele, voor eigen rekening, of als onderaannemer, of voor rekening van derden, met of zonder toeleveranciers, onderaan-nemers of in coördinatie met onderaannemers, zowel als commissionair, makelaar, handelsagent, onderagent, inspecteur of vertegenwoordiger uitgevoerd.

- Het organiseren van beurzen, seminaries, colloquia, in verband met materies die gelinkt zijn aan vermelde activiteiten. Het geven van lessen en advies in het algemeen.

- Het optreden als expert in al zijn aspecten, dit is zowel gerechtelijk als in opdracht van private ondernemingen, dit zijn bij wijze van voorbeeld zowel verzekeringsmaatschappijen, bedrijven, advocaten, architecten, als particulieren.

- Verhuring van roerende goederen in de meest uitge-breide zin van het woord, zoals onder meer het ter beschikking stellen van voertuigen.

- Het uitvoeren van alle administratieve taken, en secretariaatswerken in het algemeen, zoals ondermeer telesecretariaat. Het geven van lessen en advies in het algemeen. Het organiseren van beurzen.

II. Algemene activiteiten

- Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van, en de investering in, rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

- Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

- Het opnemen van mandaten als zaakvoerder, bestuurder en/of vereffenaar,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

managementactiviteiten van holdings, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit of

controle over het maatschappelijke kapitaal en andere.

- Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in

eigen naam:

1) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

2) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3) het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht als¬mede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

III. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, in welk land ook. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze ook belangen mogen hebben in alle ondernemingen die een gelijkaardig of gelijklopend doel hebben of geacht worden het doel van de vennootschap te beïnvloeden of te helpen realiseren.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. En dit zowel in eigen naam als voor rekening van derden, en zowel alleen als in samenwerking met derden.

Artikel vier : duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur.

Artikel vijf : kapitaal - aandelen.

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend negenhonderd euro (¬ 18.900,00) vertegenwoordigd door honderdnegenentachtig (189) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/ honderdnegenentachtigste van het kapitaal. Artikel tien : bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Aan deze personen alleen wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt en er geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaak-voerder of bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel elf : bevoegdheden bestuur

Interne bestuursbevoegdheid

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Ten aanzien van de handelingen buiten de perken van het statutair doel kan de vennootschap de onbevoegdheid van haar organen slechts inroepen tegen derden te kwader trouw, die op het tijdstip waarop gehandeld is, wisten of behoorden te weten, dat het doel overschreden is. Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe echter geen voldoende bewijs.

Externe bestuursbevoegdheid

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

verweerder.

Artikel twaalf : bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht. Artikel veertien : algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennootschap wordt ieder jaar gehouden op tweede vrijdag van de maand maart om achttien uur in de gemeente van de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Artikel vijftien : verloop algemene vergadering

Iedere vennoot mag in persoon stemmen of zijn stem schriftelijk uitbrengen. Hij mag zich ook door een ande-re/al dan niet vennoot laten vertegenwoordigen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel zestien : boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap loopt ieder jaar van één oktober tot en met dertig september daarop.

Artikel zeventien : winstverdeling

Het overschot op de balans, na aftrek van de lasten, algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen is de netto winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks tenminste vijf procent verplichtend voorafgenomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend zodra de wettelijke reserve tien procent van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overige staat ter beschikking van de algemene vergadering die een dividend kan uitkeren, bijkomende vergoedingen voor de zaakvoerders kan toekennen, of die ook de winst kan overdragen naar een volgend boekjaar of aanwenden tot het spijzen van reservefondsen van algemene of bijzondere aard.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals het blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Artikel achttien : ontbinding - vereffening

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden:

1' er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2' er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3' alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf. OVERGANGSBEPALINGEN - BENOEMINGEN.

Onmiddellijk na de oprichting hebben de oprichters eenparig volgende beslissingen genomen, die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet:

1. Eerste boekjaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot en met 30 september 2015.

2. Eerste gewone algemene vergadering

De eerste gewone algemene vergadering komt bijeen in 2016.

3. Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

De oprichters beslissen het aantal zaakvoerders te bepalen op twee (2) en benoemen tot

zaakvoerder:

- Mevrouw TASSIN Hélène, wonende te 8660 De Panne, J. Demolderlaan 20, voornoemd,

- Mevrouw LAENENS Kelly, wonende te 8610 Kortemark, Zarrenstraat 9 C, voornoemd.

hier aanwezig en die aanvaarden, onder de bevestiging niet te zijn getroffen door enige maatregel

die zich hiertegen verzet.

De zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur en kan alleen optredend rechtsgeldig de

vennootschap verbinden in handelingen en in rechte.

De vergadering besluit dat het mandaat van de zaak-voerder van mevrouw Tassin Hélène,

voornoemd, onbezoldigd is en het mandaat van mevrouw Laenens Kelly, voornoemd, bezoldigd is.

4. Niet benoeming commissaris

De oprichters beslissen geen commissaris te benoemen daar de vennootschap er niet toe verplicht

is.

5. Hernemen van de verbintenissen onderschreven namens de vennootschap in oprichting. De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 W.Venn. de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 10 oktober 2014. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 W.Venn., en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

6. VOLMACHT FORMALITEITEN

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Eggermont Boekhouding Fiscaliteit, met zetel te 8520 Kuurne, Pieter Vinckestraat 89, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de for-maliteiten bij de KBO, ondernemingsloket, alsook alle fiscale, administratieve en sociaalrechtelijke formaliteiten te verzekeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd Notaris Wim TAELMAN

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie overeenkomstig artikel 173, 1°bis van het Wetboek der Registratierechten.

17/07/2015
ÿþ Mod Word 17.1

li } In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0565.969.363 Benaming

(voluit) : Schepens-Laenens (verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Statiestraat 51, 8810 Lichtervelde

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering gehouden op 3 maart 2015.

De Algemene Vergadering beslist unaniem om het ontslag van mevrouw Tassin l-ëlne als zaakvoerder te aanvaarden. Haar ontslag gaat in op 0310312015.

Laenens Kelly

zaakvoerster

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

11181111011111 IA

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

8 JUL 2015

Griffie

De griffier

03/05/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
16/02/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
SCHEPENS-LAENENS

Adresse
STATIESTRAAT 51 8810 LICHTERVELDE

Code postal : 8810
Localité : LICHTERVELDE
Commune : LICHTERVELDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande