SCHIETHOEK EBO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SCHIETHOEK EBO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.808.516

Publication

28/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 15.01.2014, NGL 22.01.2014 14013-0397-029
20/09/2013
ÿþMod Word 11.1

wou In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







Ondernemingsnr : 0501.808.516

Benaming

(voluit) : Schiethoek EBO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brugsesteenweg 21B, 8531 Harelbeke-Hutste

(volledig adres)

Onderwerp akte : INBRENG UIT PARTIELE SPLITSING - KAPITAAL VERHOGING - WIJZIGING STATUTEN

NEERGELEGD

11.{{~~09, 2013

RE~Atf~Î~KOOPHANDEL

tSIY?tf t Eii,lL

Elemewl11

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door notaris Francis Vlegels te ingelmunster op dertig augustus tweeduizend en dertien, geregistreerd te Izegem op vijf september tweeduizend en dertien, boek 264 blad 6 vak 16, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Schiethoek EBO, niet zetel te 8531 Harelbeke-Hulste, Brugsesteenweg 2/B, volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

Na lezing gehoord te hebben van de twee eerste alinea's van artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen, beslist de vergadering te verzaken aan de toepassing van de artikels 730, 731 en 733 van het Wetboek van Vennootschappen, inzoverre dit laatste naar de verslagen verwijst.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering verklaart het verslag van het bestuursorgaan van 26 augustus 2013 gelezen en goedgekeurd te hebben. De vergadering ontslaat de notaris ervan om de inhoud van het verslag hier op te nemen.

Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag van Bedrijfsrevisorenkantoor Burg. BVBA Van Cauter  Saeys & Co vertegenwoordigd door de Burg. BVBA J. Degryse, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door de heer Jan Degryse, die handelt over de hierna omschreven inbreng in natura, aangezien iedere aandeelhouder erkent een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van heeft genomen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"Vl, CONCLUSIES

Ingevolge toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen naar aanleiding van artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen werd ondergetekende door de zaakvoerders van de BVBA SCHIETHOEK EBO aangesteld een verslag op te maken naar aanleiding van de inbreng in natura bij kapitaalverhoging.

Het betreft de inbreng van bepaalde activa en passiva van de NV VANASSCHE FIRE FIGHTING ENGINEERING (afgekort VANASSCHE FFE) in de BVBA SCHIETHOEK EBO naar aanleiding van een partiële splitsing.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn we van oordeel dat :

a. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan ven de verkrijgende vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura,

b. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

c. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden waarderingsmethoden bedrijfseconomisch verantwoord zijn door het beginsel van boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en dat deze leiden tot inbrengwaarden die tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbrengen uit te geven aandelen vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura naar aanleiding van de partiële splitsing bestaat uit de toekenning van 2.330 nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de BVBA SCHIETHOEK EBO aan de aandeelhouders van de

_,_NV.VANAS_MIEFEE=

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Schiethoek BVBA: 2.329 aandelen

- Jan Vanassche: 1 aandeel

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet uit bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Aalst,

op 22 augustus 2013

Burg, BVBA Van Cauter  Saeys & Co

Bedrijfsrevisorenkantoor

Vertegenwoordigd door de

Burg. BVBA J. Degryse  bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door de heer Jan Degryse, zaakvoerder"

Een exemplaar van voormelde verslagen zal worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk, samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist de inbreng in de bvba Schiethoek EBO, ingevolge de partiële splitsing, zonder ontbinding noch vereffening van de naamloze vennootschap Vanassche Firefighting Engineering, overeenkomstig het splitsingsvoorstel en in toepassing van artikel 677 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, van de hierna beschreven onroerende goederen gelegen te Harelbeke-Hulste, van de inbrengende vennootschap, van liquide middelen, materiële vaste activa, etc...; deze activiteit maakt op zich een bedrijfstak uit en de activiteit wordt zowel wat de rechten als de verplichtingen betreft overgedragen.

De handelingen van de inbrengende vennootschap zullen sinds 1 maart 2013 boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

De inbreng ingevolge de partiële splitsing in de begunstigde vennootschap is meer omstandig beschreven en gewaardeerd in het voorstel van partiële splitsing, waarnaar voor zoveel als nodig, wordt verwezen. BESCHRIJVING ONROEREND GOED

BESCHRIJVING VOLGENS HUIDIG KADASTER

STAD HARELBEKE -- vijfde afdeling Hulste

1.Een woonhuis met aanhorigheden en grond, staande en gelegen aan de Brugsesteenweg 14 te Harelbeke (Hutste), thans bekend ten kadaster onder sectie A, nummer 6/N12, met een oppervlakte volgens kadaster van twaalf aren éénentwintig centiaren.

2.Een nijverheidsgebouw met aanhorigheden, op en met medegaande grond, staande en gelegen aan de Brugsesteenweg 2 te Harelbeke (Hulste), bekend ten kadaster onder sectie A, nummer 4/T/2, met een oppervlakte volgens kadaster van één hectare twaalf aren negenenvijftig centiaren.

3.Een perceel grond gelegen aan de Ginstestraat te Harelbeke (Hulste), volgens kadaster "Absulhoek", bekend ten kadaster onder sectie A, nummer 13, met een oppervlakte volgens kadaster van zes aren zestig centiaren.

4.Een magazijn met aanhorigheden, op en met medegaande grond, staande en gelegen aan de Brugsestraat +176, bekend ten kadaster onder sectie A, nummer 21/N4, met een oppervlakte volgens kadaster van negen aren negenenzeventig centiaren.

5.Een perceel grond gelegen aan de Ginstestraat te Hareibeke (Hulste), volgens kadaster "Absulhoek", bekend ten kadaster onder sectie A, nummer 14/D, met een oppervlakte volgens kadaster van vierenveertig aren negen centiaren.

6.Een perceel grond gelegen aan de Brugsesteenweg te Harelbeke (Hulste), volgens kadaster "Absulhoek", bekend ten kadaster onder sectie A, nummer 1112, met een oppervlakte volgens kadaster van één hectare zeven aren drieënzestig centiaren.

7.Een perceel grond gelegen nabij de Bruggestraat te Harelbeke (Hulste), bekend ten kadaster onder sectie A, nummer 171612, met een oppervlakte volgens kadaster van vijf aren zesenzeventig centia ren. BESCHRIJVING VAN DE GOEDEREN VOLGENS TITEL

STAD HARELBEKE - vijfde afdeling Hulste

TWEE WOONHUIZEN met aanhorigheden, op en met medegaande grond-r-i, staande en gelegen te Harelbeke (Hutste), aan de Ginstestraat 3 en 5, kadastraal bekend geweest zijnde volgens vroegere titel Sectie A nummers 15/C, 15/D en 141B, thans kadastraal bekend onder Harelbeke, vijfde afdeling Hulste, Sectie A nummers 14/C, 151F en 151E, met een totale oppervlakte volgens kadaster van tweeënveertig aren tachtig centiaren (42 a 80 ca).

STAD HARELBEKE - vijfde afdeling Hulste

EEN PERCEEL LANDBOUWGROND gelegen te Harelbeke (Hulste), aan de Ginstestraat, kadastraal bekend volgens titel en volgens huidig kadaster onder Harelbeke (vijfde afdeling Hulste), Absulhoek, Sectie A nummer 13, met een oppervlakte volgens kadaster van zes aren zestig centiaren (06 a 60 ca).

STAD HARELBEKE - vijfde afdeling Hulste

1.

Een perceel grond, gelegen te Harelbeke-Hutste, nabij de Brugsestraat 180, bekend ten kadaster sectie A deel van nummer 211W/3, met een oppervlakte volgens meting van één are éénentwintig centiaren (1 a 21 ca). Plan

Voormeld goed werd uitgemeten en staat afgebeeld onder [ot num-'mer 1, op een meting-'splan opgemaakt door Pol Hautekiet, landmeter te Harelbeke op zes juli tweeduizend.

2,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Een perceel grond, gelegen te Harelbeke-Hulste, nabij de Brugsestraat 174, bekend ten kadaster sectie A deel van nummer 21/L13, met een oppervlakte volgens meting van zesentwintig centiaren tachtig honderdsten (26 ca 80 dmx).

Plan

Voormeld goed werd uitgemeten en staat afgebeeld onder lot nummer 3, op voormeld metingsplan opgemaakt door Pol Hautekiet, landmeter te Harelbeke op zes juli tweeduizend.

STAD HARELBEKE - vijfde afdeling Hulste

Een villa met aanhorigheden, op en met medegaande grond, staande en gelegen aan de Brugsesteenweg 14 te Harelbeke (Hulste), bekend ten kadaster volgens titel onder sectie A, nummer 6/T, met een oppervlakte volgens titel van zeven aren elf centiaren.

STAD HARELBEKE  vijfde afdeling Huiste

Een handelshuis met aanhorigheden,op en met medegaande grond, Brugsesteenweg 16, voorheen gekend sectie A ex nummer 6L en 6K voor een grootte van vier aren en vijfendertig centiaren zes vierkante decimeter, thans ten kadaster gekend sectie A nummer 6 X, voor een grootte van vier aren zesendertig centiaren.

STAD HARELBEKE - vijfde afdeling Hulste

Een woon- en handelshuis met aanhorigheden, op en met grond, staande en gelegen aan de Brugsestraat 168 te 8531 Harelbeke (Hutste), onder grotere oppervlakte bekend geweest zijnde ten kadaster volgens titel onder sectie A, nummers 171R en 17/Q, thans bekend ten kadaster onder Harelbeke, vijfde afdeling Hulste, sectie A, nummer 17/Y, met een oppervlakte volgens huidig kadaster van achttien are zevenentwintig centiare (18a 27ca).

STAD HARELBEKE vijfde afdeling Hulste

Een woonhuis met aanhorigheden, op en met medegaande grond, staande en gelegen te Harelbeke (Hulste), Brugsestraat 176, bekend ten kadaster onder sectie A, nummer 21/H/3, groot 12a 30ca.

STAD HARELBEKE  vijfde afdeling Hulste

1JEen woonhuis, dienstig als burelen, twee werkplaatsen, magazijn, twee garages en verfplaats met medegaande grond, te Harelbeke (Hulste), Bruggesteenweg 2, bekend ten kadaster onder sektie A, nrs 4/H/2  17/N  17/M en deel van nrs 4/G/2 en 111P, groot 52a 90ca.

DEen perceel grond te Harelbeke (Hulste), Schiethoek, bekend ten kadaster onder sectie A, deel van nr 11/P, groot 46a 63ca.

DEen perceel grond te Harelbeke (Hulste), Schiethoek, bekend ten kadaster onder sectie A, nummers 7/A en 8/C, groot 1 ha OOa 41ca.

STAD HARELBEKE  vijfde afdeling Hulste

Een perceel grond, gelegen te Harelbeke-Hutste, aan de Brugsesteenweg, bekend ten kadaster en volgens titel onder sectie A nummer 111X, met een oppervlakte van één hectare zes aren tweeëndertig centiaren (1 ha06a32ca).

STAD HARELBEKE  vijfde afdeling Hulste

Een perceel grond gelegen nabij de Ginstestraat te Harelbeke (Huiste), bekend ten kadaster volgens titel onder sectie A, deel van nr 17/R, groot 3a 32ca.

HUURTOESTAND

De overlatende vennootschap verklaart dat de goederen niet verhuurd is, noch verpacht.

INBRENG  VOLSTORTING

Vervolgens is hier tussengekomen de naamloze vennootschap Vanassche Firefighting Engineering, voornoemd, hier vertegenwoordigd door zijn gedelegeerd bestuurders de heer Vanassche Jan, voornoemd, en de heer WYSEUR Lode Marcel Blanche, geboren te Kortrijk op twintig juni negentienhonderd vijfenzestig, rijksregister nummer 65.06.20-283.39, wonende te 8500 Kortrijk, Maandagveld 3, bevoegd om alleen handelend de vennootschap te vertegenwoordigen overeenkomstig artikel zestien van de statuten.

De voormelde vennootschap verklaart, na voorlezing gehoord te hebben van alles wat voorafgaat, volledig kennis te hebben van de statuten van de vennootschap en volledig op de hoogte te zijn van haar financiële toestand en inbreng te doen van de volledige actieve en passieve toestand van voormelde onroerende goederen, van materiële activa, liquide middelen, etc... die van haar vermogen afhangen.

Deze bedrijfstak is nader omschreven en gewaardeerd in het voorstel van partiële splitsing waarnaar er, voor zover als nodig, verwezen wordt.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE INBRENG:

1. Regeling van de inbreng

De inbreng wordt onderworpen aan de regeling omschreven in artikel 728 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De inbreng gebeurt op basis van een staat van activa en passiva van gezegde bedrijfstak vastgesteld op 28 februari 2013 en omvat alle activa en passiva die er betrekking op hebben. Alle verrichtingen vanaf 1 maart 2013 zullen boekhoudkundig en fiscaal geacht worden verricht te zijn door de verkrijgende vennootschap.

2. Overdracht van de eigendom en van het genot

De inbreng bij wijze van partiële splitsing brengt van rechtswege de overdracht aan de verkrijgende vennootschap mee van de activa en passiva die betrekking hebben op de ingebrachte bedrijfstak.

De verkrijgende vennootschap heeft bijgevolg de eigendom van de materiële en immateriële elementen, rechten, contracten, schuldvorderingen en schulden die vanaf vandaag door de partieel gesplitste vennootschap worden overgedragen en hun genot vanaf 1 maart 2013.

3. Beschrijving van het overgedragen vermogen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

De verkrijgende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de elementen van het patrimonium van de ingebrachte bedrijfstak, activa en passiva, materiële en immateriële, en er geen nadere beschrijving van te vragen dan deze opgenomen in het hierboven vermelde voorstel van partiële splitsing en in de hierboven vernielde verslagen. Deze documenten zijn echter niet noodzakelijk exhaustief. Alle elementen van het actief en passief van het patrimonium van de partieel gesplitste vennootschap die als noodzakelijk deel van de ingebrachte bedrijfstak dienen beschouwd te worden, zullen overgebracht worden naar de verkrijgende vennootschap, zelfs indien zij niet opgenomen zijn in deze documenten,

Om elke mogelijke betwisting over de afsplitsing van bepaalde vermogensbestanddelen van de partieel te splitsen vennootschap de naamloze vennootschap Vanassche Fire Fighting Engineering, te voorkomen, voor zover de verdeling in de splitsingstabel niet voldoende nauwkeurig is of omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is of omdat het gaat om delen van het vermogen van de te splitsen vennootschap die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van de reeds gekende vermogensbestanddelen van de te splitsen vennootschap zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, blijven toebehoren aan de partieel te splitsen vennootschap en geen deel uitmaken van het afgesplitste vermogen van de partieel te splitsen vennootschap Vanassche FFE, dat in de verkrijgende vennootschap wordt ingebracht.

4. Staat van het overgedragen vermogen -- Waarborgen

De goederen worden overgedragen in de staat waarin ze zich momenteel bevinden, zonder dat de verkrijgende vennootschap enig verhaal kan uitoefenen tegen de partieel gesplitste vennootschap om welke reden dan ook, met name voor constructiefouten en verslechtering, slijtage of slechte staat van het materiaal, van de inrichting en van de roerende voorwerpen, fouten in de aanduiding en de inhoud.

5. Overdracht van de lasten

De verkrijgende vennootschap zal, met ingang van één maart tweeduizend en dertien, alle gewone of buitengewone lasten dragen die de ingebrachte goederen en rechten bezwaren of zullen kunnen bezwaren en die inherent zijn aan hun eigendom en aan hun gebruik.

6. Kosten

Alle kosten, ereionen, belastingen en lasten ten gevolge van de onderhavige inbreng zijn ten laste van de verkrijgende vennootschap.

VIERDE BESLISSING

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen NEGENENNEGENTIGDUIZEND NEGENHONDERD NEGENENTACHTIG EURO ZEVENENVIJFTIG CENT (¬ 99.989,57) om het kapitaal te brengen van ACHTTIENDUIZENDZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) op HONDERD ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD NEGENENTACHTIG EURO ZEVENENVIJFTIG CENT (¬ 118.589,57) mits creatie van 2.330 nieuwe aandelen.

Ingevolge deze kapitaalverhogingen zal het kapitaal HONDERDACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD NEGEN-ENTACHTIG EURO ZEVENENVIJFTIG CENT (¬ 118.589,57) bedragen, vertegenwoordigd door 2.430 aandelen.

Deze nieuwe aandelen zullen worden toegewezen aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap Vanassche Firefighting Engineering, als vergoeding voor de voormelde inbreng ingevolge partiële splitsing. VIJFDE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging volledig werd verwezenlijkt en dat het kapitaal van de vennootschap dientengevolge HONDERDACHTTIENDUIZEND VIJF-HONDERD NEGENENTACHTIG EURO ZEVENENVIJFTIG CENT (¬ 118.589,57) bedraagt en vertegenwoordigd wordt door 2.430 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

De vergadering beslist tevens artikel vijf van de statuten in die zin aan te passen. De tekst van artikel vijf luidt nu als volgt

"Artikel 5 -- Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERDACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD NEGENENTACHTIG EURO ZEVENENVIJFTIG CENT (¬ 118.589,57).

Het wordt vertegenwoordigd door tweeduizend vierhonderd dertig (2430) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/tweeduizend vierhonderd dertigste van het kapitaal vertegenwoordigen." ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist alle machten te verlenen, met recht deze over te dragen:

 aan de zaakvoerders, voor de uitvoering van de beslissingen die voorafgaan;

 aan de notaris, tot coördinatie van de tekst van de statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel;

-aan Accountancy kantoor Vandelanotte, en haar bedienden President Kennedypark 1 8500 Kortrijk, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met het recht van indeplaatsstelling, om alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij om het even welke administratieve diensten en overheden ingevolge de hierbij genomen beslissingen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd op ongezegeld papier om te dienen voor bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch

Staatsblad.

De ondergetekende, notaris Francis Vlegels,

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal;

- coördinatie van de statuten;

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

- verslag betreffende de inbreng in natura

- bijzonder verslag van het bestuursorgaan

- mededeling in het kader van artikel 732 W.Venn.

Bijlagen bij fïët Belgisch Staatsblad - 20/09/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/07/2013
ÿþOndernemingsnr : 0501.808.516

Benaming

(voluit) : Schiethoek EBO

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8531 Harelbeke, Brugsesteenweg 2b

(volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIËLE SPLITSING - NEERLEGGING SPLITSINGSVOORSTEL

Neerlegging en bekendmaking bij uittreksel van het (af)splitsingsvoorstel in toepassing van het artikel 677

" c.q. 673 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van een verrichting gelijkgesteld met een splitsing door overneming (partiële splitsing), waarbij de nv Vanassche Firefighting Engineering een deel van haar vermogen afsplitst naar een bestaande vennootschap, de bvba Schiethoek EBO, zonder dat eerstgenoemde° vennootschap ontbonden wordt (artikel 677 juncto 673 W. Venn.).

Uit het (at)splitsingsvoorstel opgemaakt door het bestuursorgaan van de bvba Schiethoek EBO op 21 juni 2013 blijkt het volgende.

RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE PARTIELE SPLITSING DEELNEMEN

DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

Naam : SCHIETHOEK EBO

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Brugsesteenweg 2b, 8531 Harelbeke (Hutste)

De vennootschap werd opgericht op 30 november 2012 (B.S., 18/12/2012 onder het nummer: 12203470).

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te KORTRIJK onder het nummer 0501.808.546..

De vennootschap heeft tot doel:

I.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1.Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

2.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

3.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

4.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

II.VOOR EIGEN REKENING

1.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

t

Mcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE

Q~ -07- 2013 _ NEERGELEGD

BELGISCh STAATSBLAD 2 5. 06. 2013

RECI-IT1.FMK00PHANpEL

,~IStZ~RI.IK

*131070 6*

i

Il 1

ti C

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

2.1-let aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Dé vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak

DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP

Naam: VANASSCHE FIREFIGHTING ENGINEERING (AFGEKORT VANASSCHE FFE)

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: Brugsesteenweg 2, 8531 Harelbeke (Hutste)

De vennootschap werd opgericht op 8 juli 1975, bij akte verleden voor notaris Marc Callens te Lendelede, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 27 juni erna onder nummer 3000-3.

De statuten van de vennootschap werden laatst gewijzigd op 6 juli 2010 voor notaris Francis Vlegels te Ingelmunster op 6 juli 2010, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 5 augustus erna onder nummer 10117456..

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder het nummer 0415.345,684.

De vennootschap heeft tot doel:

De uitbating van een garage en de herstelling van motorvoertuigen.

De fabricatie en montage van aanhangwagens, brandweerwagens, koetswerk voor bedrijfsauto's, autobussen en autocars, het onderhoud ervan en de levering van onderdelen.

De kleinhandel in motorvoertuigen, onderdelen en toebehoren, in nieuwe en tweedehandswagens met toebehoren en onderdelen; de kleinhandel in vloeibare brandstoffen, smeermiddelen en toebehoren, de handel in brandweer- en brandbestrijdingsmaterieel en aanverwante outillering en alle handelingen dle rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten. Daarenboven het Inrichten van speciale installaties zoals het Inrichten van fabrieken, werkplaatsen, pompstations, koelinstallaties, enz., meerbepaald het inrichten, onderhouden en afbreken in brandweerkazernes en eiders van het ophangsysteem van brandweerslangen in droogtorens of andere daartoe bestemde lokaliteiten.

En alle werkzaamheden van welke aard ook die hieruit voortvloeien en al of niet bijkomstig eraan zijn.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals huurfinanciering van onroerende goederen aan derden (leasing), het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen en ook aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

De vennootschap kan zich ook borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van deze onroerende en roerende goederen.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of door aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden op vertegenwoordiging of op commissie, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt achten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN EN BEDRAG VAN DE OPLEG

RUILVERHOUDING De aandelen van de overdragende vennootschap zijn in éénzelfde verhouding in handen van dezelfde personen als deze van de overnemende vennootschap (met uitzondeimg van één aandeel), waardoor de ruilverhouding in casu niet van belang is. De ruilverhouding heeft verder evenmin gevolgen op boekhoudkundig of fiscaal vlak. Bij de partiële splitsing zullen de vennoten van de te splitsen vennootschap aandelen verwerven van de ovememende vennootschap in precies dezelfde verhouding als in de te splitsen vennootschap (met uitzondeimg van één aandeel). Bijgevolg is het zonder belang dat de afsplitsing gebeurt tegen een boekwaarde die lager is dan de marktwaarde. Iedere vennoot zal een proportioneel recht hebben op de eventueel niet uitgedrukte meerwaarden, zal proportioneel een eventuele minderwaarde moeten dragen en geen enkele vennoot zal bijgevolg benadeeld of bevoordeeld worden. Het is enkel in het geval dat de afsplitsing gebeurt met een niet evenredige toekenning van de aandelen (wat in casu niet het geval is) dat de bedrijfsrevisor zal moeten oordelen in welke mate de weerhouden waarde overeenstemt met de marktwaarde. (Antwoord vraagstelling Informatiecentrum voor het Bedrijfsrevisoraat  ICCI  d.d. 17/02/2009 "Is een partiële splitsing mogelijk waarbij geen aandelen in de afgesplitste vennootschap zouden worden toegekend aan een minderheidsaandeelhouder?"). Tevens wordt nog vermeld dat gezien de specificiteit van de partiële splitsing er strikt genomen geen berekening van de ruilverhouding is, maar enkel een toekenning aan de aandeelhouders van de NV VANASSCHE FFE van één aandeel in de BVBA SCHIETHOEK EBO voor één aandeel in de NV VANASSCHE FFE.

De elementen zoals vereist In het artikel 731 W.Venn. waarin het gebruik van verschillende evaluatiemethoden wordt aangehaald zijn bij de concrete uitwerking van de partiële splitsing zonder voorwerp. Rekening houdend met:

-voormelde uiteenzetting;

-de waarde van de goodwill en andere latente meerwaarden;

-het geringe belang van de bekomen waarde (zie supra);

wordt beslist, teneinde tot een werkbare verhouding te komen, dat de overnemende vennootschap, de BVBA SCHIETHOEK EBO, 2.330 nieuwe aandelen zal uitgeven naar aanleiding van de partiële splitsing.

Het kapitaal van de BVBA SCHIETHOEK EBO na partiële splitsing zal bijgevolg vertegenwoordigd worden door 2.430 (namelijk 100 bestaande en 2.330 nieuwe) aandelen.

OPLEG IN GELD Er wordt geen opleg in geld voorzien.

WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE NIEUWE VENNOOTSCHAPPEN WORDEN UITGEREIKT De aandelen die de verkrijgende vennootschap BVBA SCHIETHOEK EBO naar aanleiding van de partiële splitsing zal uitgeven, zullen uitgereikt worden aan de aandeelhouders van de af te splitsen vennootschap NV VANASSCHE FFE in verhouding tot hun aandelenbezit in deze laatste vennootschap door inschrijving in het aandelenregister van de verkrijgende vennootschap BVBA SCHIETHOEK EBO door toedoen van haar zaakvoerders, op voorlegging van het aandelenregister van de af te splitsen vennootschap.

DATUM VANAF WELKE DE NIEUWE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT De datum vanaf welke de aandelen recht geven te delen in de winst is vastgesteld op 1 maart 2013.

DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE NIEUWE VENNOOTSCHAPPEN De datum vanaf welke de handelingen van de af te splitsen vennootschap met betrekking tot het af te splitsen vermogen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap is vastgesteld op 1 maart 2013.

DE RECHTEN DIE DE NIEUWE VENNOOTSCHAPPEN TOEKENNEN AAN DE AANDEELHOUDERS OF VENNOTEN VAN DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN Er worden geen bijzondere rechten toegekend. Er zijn in de af te splitsen vennootschap geen aandelen met bijzondere rechten, noch andere effecten dan aandelen.

BEZOLDIGING AAN DE COMMISSARIS OF BEDRIJFSREVISOR VOOR HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 746 BEDOELDE VERSLAG

Rekening houdende met het Eelt dat:

- overeenkomstig het artikel 734 W,Veni% kan afgezien worden van het opstellen van een bijzonder verslag van het bestuursorgaan zoals voorzien in artikel 730 W.Venn. waarbij overeenkomstig die bepalingen zal worden afgezien van de daarin bedoelde verslaggeving en in de agenda van de algemene vergadering zal worden vermeld dat de vennootschap voornemens is deze bepalingen toe te passen en het eerste en het tweede lid van dit artikel zullen worden opgenomen;

- gezien aile vennoten en houders van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden van aile vennootschappen die aan de splitsing deelnemen hiermee hebben ingestemd, is paragraaf §1 van artikel 731 niet van toepassing;

- gezien de bepalingen van artikel 731 §1 W.Venn, niet van toepassing zijn, de laatste alinea van artikel 731 W.Venn. evenmin van toepassing is;

zal, in overeenstemming met de voormelde bepalingen, geen verslag van de bedrijfsrevisor over het (af)splitsingsvoorstel worden opgesteld, zal het bestuursorgaan geen omstandig schriftelijk verslag opmaken en

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

zal bijgevolg enkel een inbrengverslag van de revisor en een inbrengverslag van het bestuursorgaan voor de overnemende vennootschap worden opgemaakt zoals voorzien in artikel 313 W.Venn.

BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE ' VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE PARTIELE SPLITSING DEELNEMEN Aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

NAUWKEURIGE BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE AAN DE NIEUWE VENNOOTSCHAPPEN OVER TE DRAGEN DELEN VAN DE ACTIVA EN PASSIVA VAN HET VERMOGEN Het naar de nieuw op te ' richten verkrijgende vennootschap af te splitsen vermogen wordt ais volgt beschreven.

A, ACTIVA

Terreinen en gebouwen, evenals installaties, machines en uitrsuting, meubilair en rollend materieel, overige materiële vaste activa en liquide middelen worden afgesplitst.

B. PASSIEF

1. Eigen vermogen

De elementen van het eigen vermogen bestaande uit gestort kapitaal, belaste reserves in kapitaal, wettelijke reserve, onbeschikbare reserves, beschikbare reserves en overgedragen resultaat per 28/02/213 worden, conform artikel 213 W,I.B., afgesplitst in verhouding tot het evenredig aandeel van het netto-actief van het afgesplitst vermogen in het totaal netto-actief vôôr de verrichting.

Inzake de belastingvrije reserves, afkomstig van de gespreid te belasten meerwaarden en de investeringsreserves wijkt de fiscale afsplitsing af van de afsplitsing overeenkomstig artikel 213 W,I,B, De belastingvrije reserves van de rekeningen 132000, 132002 en 132003 werden bij voorrang toegewezen aan de vennootschap waarin de herbelegde activa na de partiële splitsing zullen aanwezig zijn. Na deze toewijzing dient bijgevolg een correctie te gebeuren bij de opsplitsing van de vrijgestelde tax shelter reserve, zodat op het totale niveau van de belastingvrije reserves, de afsplitsing overeenstemt met artikel 213 W.I.B., De af te splitsen vennootschap zal evenwel de verbintenissen in hoofde van de afgesloten raamovereenkomsten dienen na te leven.

2 ,Belastbare afsplitsing

In het geval de fiscale administratie de onderhavige afsplitsing taxeert dan zullen de fiscale schulden (vennootschapsbelasting, ...) die hieruit voortvloeien volledig ten faste zijn van de afgesplitste vennootschap. 3. Personeel

Er wordt geen personeel overgenomen.

C.NIET TOEGEKENDE BESTANDDELEN

Alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de ovememende vennootschap of binnen de af te splitsen vennootschap zijn gebleven, worden toegewezen aan de af te splitsen vennootschap tenzij deze specifiek betrekking hebben op de door de af te splitsen vennootschap aan de ovememende vennootschap overgedragen bestanddelen,

TUSSENTIJDSE CIJFERS OMTRENT DE STAND VAN HET VERMOGEN Indien de laatste jaarrekening betrekking heeft op een boekjaar dat meer dan 6 maanden voor de datum van het spiltsingsvoorstel is afgesloten, heeft iedere vennoot het recht uiterlijk een maand voor de algemene vergadering die over de : verrichting dient te beslissen, in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen die niet meer dan 3 maanden voor de datum van dat voorstel zijn vastgesteld.

Tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen van niet meer dan drie maanden voor de datum van voorliggend voorstel zijn ter beschikking op de maatschappelijke zetel van de af te splitsen vennootschap

DE VERDELING ONDER DE VENNOTEN VAN DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP VAN DE AANDELEN VAN DE NIEUWE VENNOOTSCHAPPEN ALSMEDE HET CRITERIUM WAAROP DEZE VERDELING IS GEBASEERD

Gelet op de voormelde elementen zal voor de aandelen, die het afgesplitst vermogen van de NV VANASCCHE FFE vertegenwoordigen, 2.330 nieuwe aandelen van de BVBA SCHIETHOEK EBO worden toegekend aan de aandeelhouders van de NV VANASSCHE FFE

Samen hiermee neergelegd: (af)splitsingsvoorstel

De heer Jan Vanassche Mevrouw Christelle Pieters

Zaakvoerder Zaakvoerder

Annexes duMVldmfeur Tiëlgè

Bijlagen-bij-het Belgisch Staatsblad-l1/0772013

Op de laatste blz. van Luik overmelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/12/2012
ÿþ'MM Word 11.1

kei

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ty

NEERGEE,.EGD

-5, 12, 7092

REMMr. K,l5l~I-1NNDEL

KGR:

Ondernemingsnr : 05 J. *Z.p$ , 5,.16 .

Benaming

(voluit) : Schiethoek EBO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brugsesteenweg 21B, 8531 Harelbeke - Hulste

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMING

Er blijkt uit een akte opgemaakt door notaris Francis Vlegels te Ingelmunster op dertig november tweeduizend en twaalf, ter registratie aan te bieden, dat

1) De heer VANASSCHE Jan Jozef Marie, geboren te Kortrijk op zesentwintig oktober negentienhonderd drieënvijftig, identiteitskaart nummer 591-1892959-09 - rijksregister nummer 53.10.26-259.47, echtgenoot van mevrouw PIETERS Christelle Arlette, hiemagenoemd, wonende te 8531 Harelbeke - Hulste, Brugsesteenweg 2!B.

Gehuwd te Harelbeke op dertig september negentienhonderd zevenenzeventig onder het stelsel van scheiding van goederen, blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Marc Callens-De Beer te Lendelede op vijfentwintig augustus negentienhonderd zevenenzeventig tot op heden ongewijzigd, zoals hij het verklaart.

2) Mevrouw PIETERS Christelle Arlette, geboren te Kortrijk op dertig oktober negentienhonderd tweeënvijftig, identiteitskaart nummer 591-2150297-06 - rijksregister nummer 52.10.30-278.81, echtgenote van de heer VANASSCHE Jan Jozef Marie, voornoemd, wonende te 8531 Harelbeke-Huiste, Brugsesteenweg 2B.

Gehuwd te Harelbeke op dertig september negentienhonderd zevenenzeventig onder het stelsel van scheiding van goederen, blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Marc Callens-De Beer te Lendelede op vijfentwintig augustus negentienhonderd zevenenzeventig tot op heden ongewijzigd, zoals zij het verklaart.

3) "SCHIETHOEK", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 8531 Harelbeke-Hulste, Bruggesteenweg 2/B, BTW - BE 0456.404.596, RPR Kortrijk.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Francis Vlegels te Ingelmunster, op acht november negentienhonderd vijfennegentig, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig november negentienhonderd vijfennegentig onder nummer 951125-145 en waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij proces verbaal van de buitengewone algemene vergadering van drieëntwintig december tweeduizend en elf, opgemaakt door ondergetekende notaris en gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op eenendertig januari tweeduizend en twaalf onder het nummer 12027488.

Hier conform artikel 29 der statuten vertegenwoordigd door de heer VANASSCHE Kurt Pol André, geboren te Izegem op vier februari negentienhonderd tachtig, identiteitskaart nummer 591-1159433-94 - rijksregister nummer 80.02.04-215.01, ongehuwd en niet wettelijk samenwonende te 8531 Harelbeke-Hulste, Brugsesteenweg 21B;

handelend in de hoedanigheid van niet-statutair zaakvoerder, hiertoe benoemd bij de buitengewone algemene vergadering van drieëntwintig december tweeduizend en elf, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van eenendertig januari tweeduizend en twaalf onder nummer 12027488.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, onder de benaming Schiethoek EBO.

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8531 Harelbeke-Hulste, Brugsesteenweg 2/B.

Het bestuursorgaan kan zonder statutenwijziging de zetel van de vennootschap verplaatsen in België, voor zover deze zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke taalregime.

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door het bevoegde orgaan van vertegenwoordiging ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlage van het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van het bestuursorgaan, in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

DOEL

De vLennootehap heelt totdoeln

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

I.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN 1.Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

2.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

3.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

4.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

ILVOOR EIGEN REKENING

1.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatleondememingen.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen cf vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Behoudens door de rechter en onverminderd de wettelijke bepalingen ter zake, kan de vennootschap slechts door de wil der vennoten ontbonden worden bij een besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels bepaald in Artikel 24 van de statuten; tenzij het netto-actief van de vennootschap is gedaald beneden een vierde van het kapitaal, in welk geval de vergadering tot ontbinding kan besluiten als het voorstel terzake goedgekeurd wordt door een vierde van de op die vergadering uitgebrachte stemmen.

BANKATTEST

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE06 7380 3695 7022 bij de KBC Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op negentien november tweeduizend en twaalf afgeleverd bankattest. Het bankattest zal in het dossier van de instrumenterende notaris bewaard worden.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volledig volgestort is.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het kapitaal is volledig volgestort.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het wordt vertegenwoordigd door 100 (honderd) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde donderdag van de maand maart om twintig uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in Artikel 25 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

BESTUURSORGAAN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De heer Jan Vanassche en mevrouw Christelle Pieters, beiden voornoemd, worden aangesteld als statutaire zaakvoerders van de vennootschap. De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerders is onbeperkt, en hun afzetting zal slechts uitgesproken worden hetzij met eenparigheid van stemmen op een in Artikel 24 bedoelde bijzondere algemene vergadering, hetzij om gewichtige redenen, wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Telkens wanneer een rechtspersoon wordt voorgedragen voor een mandaat als zaakvoerder, moet een document aan de algemene vergadering worden voorgelegd waaruit zowel de identiteit van voormelde vaste vertegenwoordiger blijkt evenals de bevestiging dat deze laatste bereid is de functie van vaste vertegenwoordiger waar te nemen. De rechtspersoon is maar benoemd als zaakvoerder, nadat de algemene vergadering de vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard. Bij het terugtreden van de vaste vertegenwoordiger neemt het mandaat van zaakvoerder van rechtswege een einde, tenzij de algemene vergadering voorafgaand aan de terugtreding een nieuwe vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er zowel statutaire als gewone zaakvoerders zijn, zullen de gewone zaakvoerders het bestuur evenwel steeds gezamenlijk met één statutair zaakvoerder voeren.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap,. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

iedere statutaire zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De gewone zaakvoerders bezitten slechts gezamenlijke vertegenwoordigingsmacht.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

WINSTVERDELING

Van de jaarlijkse winst wordt, volgens de vigerende wettelijke verplichtingen terzake, de dotatie aan de wettelijke reserve voorafgenomen.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Voorstel tot ontbinding

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij

4' 6 " `

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



v dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is' vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door het bestuursorgaan wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven,

Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de vennoten verzonden.

Artikel 34 - Beslissing tot ontbinding ,

Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels bepaald in Artikel 24 van de statuten.

De vennoten en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissin-igen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering,

Vereffening

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden,

EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op dertig september tweeduizend en dertien.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde donderdag van de maand maart in tweeduizend en veertien.

VOLMACHT

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan het kantoor Vandelanotte te Kortrijk, President Kennedypark 1A, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of nocdzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd om te dienen voor bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De ondergetekende notaris Francis Vlegels.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie oprichting sakte



Bilagen bïj Tiét Bëlgisé St tsb1id -T$rf272412 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 15.01.2016, NGL 03.02.2016 16039-0509-024

Coordonnées
SCHIETHOEK EBO

Adresse
BRUGSESTEENWEG 2B 8531 HULSTE

Code postal : 8531
Localité : Hulste
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande