SCHOUTTETEN LODE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SCHOUTTETEN LODE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.952.584

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 30.06.2014 14245-0192-011
16/11/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11306597*

Neergelegd

10-11-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): SCHOUTTETEN LODE

0840952584

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8020 Oostkamp, Hugo van der Goesstraat 18

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Notaris Paul Lommée te Zedelgem op zesentwintig oktober tweeduizend en elf, geregistreerd te Brugge 2 op vier november tweeduizend en elf, zeven bladen een verzending, getekend de E.A. Inspecteur Rotsaert D., blijkt de oprichting der BVBA "SCHOUTTETEN LODE" 1.VENNOTEN : De Heer SCHOUTTETEN Lode Frans Jan, geboren te Kortrijk op vijf oktober duizend negenhonderdeenenzeventig, wonende te 8020 Oostkamp, Hugo van der Goesstraat 18. Echtgenoot van mevrouw Lindsay Claeys met wie hij verklaart gehuwd te zijn onder het stelsel van scheiding van goederen verleden voor notaris Katia Denoo te Oostkamp op negen augustus tweeduizend en elf, niet gewijzigd op heden.

2.NAAM en VORM :"SCHOUTTETEN LODE", BVBA;

3.ZETEL: 8020 Oostkamp, Hugo van der Goesstraat 18.

4.DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

Elektrotechnisch installateur, omvattende het herwikkelen van elektromotoren en transformatoren, de installatie van elektrische bedrading en toebehoren, de installatie van hulpvoedingssystemen, de installatie van elektrische verwarmingsinstallaties, de installaties van liften en roltrappen, de installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal, de reparatie van elektrische huishoudapparaten, het aanleggen, wijzigen of herstellen van sterkstroominstallaties, het bedrijfsklaar monteren of wikkelen, wijzigen of herstellen van elektrotechnische verbruikstoestellen, het aanleggen, wijzigen of herstellen van installaties voor binnenhuistelefonie en  signalisatie, het aanleggen en/of herstellen van elektriciteitsleidingen en kabels, elektrische, elektronische, elektrotechnische en radio-elektrische installaties, het plaatsen van verlichting, drijfkracht en telefoon in het algemeen, de installatie van bovengrondse elektriciteitsleidingen, de elektrische en elektromechanische installaties van kunstwerken en nijverheidsinrichtingen en elektrische buiteninstallaties, het plaatsen van openbare telefoon- en telegraafuitrustingen,

De vervaardiging van machines en apparaten voor de klimaatregeling in besloten ruimten (airconditioning) ;

De verkoop, plaatsing en/of herstelling van airconditioning installaties,

De vervaardiging van warmtewisselaars,

De vervaardiging van ventilatoren voor niet-huishoudelijk gebruik,

De vervaardiging van koelkasten en vrieskasten, vaatwasmachines en droogtoestellen ;

De aanleg van pijpleidingen, telecommunicatieleidingen en hoogspanningsleidingen ;

Onderneming voor het bouwen van koelkamers, kluizen, enz...

Isolatiewerkzaamheden omvattende ondermeer het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van : thermische isolatiemateriaal, isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen, isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen ;

Plaatsing, onderhoud en herstelling van domotica, toegangscontrole en automatisatie

Isolatie van koelkamers en pakhuizen ;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Isolatie van verwarming, klimaatregeling, koeling en ventilatie.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag ten voordele van derden met wie enige juridische band bestaat, zowel in België als in het buitenland tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag, zowel in binnen- als buitenland, alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel en de verwezenlijking ervan bevorderen.

Zij kan, ondermeer bij wijze van inbreng, fusie, overdracht, deelneming, inschrijving, financieel akkoord of op andere wijze belangen nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die een zelfde, een gelijkaardig of een verwant doel nastreven of die haar ontwikkeling kunnen bevorderen.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of andere kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. De vennoten zijn het er evenwel en uiteraard volkomen over eens, dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan noch mag zijn voor de eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

5.DUUR: De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

Behoudens gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor de wijziging van de statuten.

6.MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL : Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op één euro (1 EUR), vertegenwoordigd 1 aandeel vertegenwoordigend het gehele kapitaal.

De comparant verklaart door ondergetekende notaris Paul Lommée te zijn ingelicht :

- dat het maatschappelijk kapitaal binnen een periode van vijf jaar te rekenen vanaf heden dient verhoogd te worden tot 18.550- euro.

- dat na verloop van drie jaar te rekenen vanaf heden hij als vennoot hoofdelijk aansprakelijk wordt voor het verschil tussen 18.550,- euro en het geplaatst kapitaal. 7.SAMENSTELLING : De Heer SCHOUTTETEN Lode, voornoemd, 2 aandelen zonder nominale waarde of 1,- euro:

SAMEN : twee (2) aandelen zonder nominale waarde of één euro: 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Dat het maatschappelijk kapitaal op heden is gestort tot beloop van één euro door de heer SCHOUTTETEN Lode, voornoemd.

8.BESTUUR : Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer deelhebbende of niet deelhebbende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht ook kan herroepen en hernieuwen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd : De heer Lode Schoutteten, oprichter in deze, die verklaart zijn opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet. De statutaire zaakvoerder kan slechts ongevraagd worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Bij ontslag of overlijden zal hij vervangen worden door zijn echtgenote mevrouw Lindsay Diane Irène Claeys, wonende te 8020 Oostkamp, Hugo van der Goesstraat 18, die vanaf heden aangesteld wordt als opvolgend statutair zaakvoerder, en dit uitdrukkelijk aanvaard heeft.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

9.JAARVERGADERING : Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de laatste zaterdag van de maand juni om 14.00 uur in de maatschappelijke zetel of op de plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van juni van het jaar 2013 om 14.00uur.

10.JAARREKENING : Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf zesentwintig oktober tweeduizend elf tot eenendertig december tweeduizend twaalf.

11.BENOEMING : De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat hij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de oprichters en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

BIJZONDERE VOLMACHT - ONDERNEMINGSLOKET EN BELASTING OVER DE TOEGEVOEGDE WAARDE

Door de oprichter wordt met eenparigheid van stemmen een bijzondere volmacht verleend met recht van indeplaatsstelling aan BVBA De Souter Consulting, met zetel te Wingene, Oude Bruggestraat 99a, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen ten einde alle nodige formaliteiten te vervullen, woonplaats te kiezen, in de plaats te stellen al te doen wat nodig of nuttig is voor : het bekomen van de inschrijving van deze vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, via een

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

ondernemingsloket en het verkrijgen van een ondernemingsnummer als resultaat daarvan alsook

voor het bekomen van een nummer voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend Notaris Paul LOMMEE te Zedelgem.

op onzegel, bestemd voor inlassing in het BELGISCH STAATSBLAD.

Tegelijk hiermede neergelegd : afschrift der stichtingsakte dd. 26 oktober 2011, eensluidend uittreksel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/06/2015
ÿþRechtsvorm ; BVBA

Zetel : HUGO VAN DER GOESSTRAAT 18, 8020 OOSTKAMP

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de Algemene Vergadering de dato 27/03/2015 wordt de maatschappelijke zetel van de vennootschap met onmiddellijke ingang verplaatst naar Wantestraat 57, te 8310 Assebroek.

Schoutteten Lode

zaakvoerder

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

... _.. NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

22 ME! 2015

Gent Afclelingjeugge De ie

na neerlegging ter gri

Ondernemingsnr : 0840952584

Benaming

(voluit) : SCHOUTTETEN LODE

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.08.2015, NGL 26.08.2015 15482-0168-011
23/02/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
SCHOUTTETEN LODE

Adresse
WANTESTRAAT 57 8310 ASSEBROEK

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande