SCHRIJNWERKERIJ DESMIT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SCHRIJNWERKERIJ DESMIT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 423.359.963

Publication

21/05/2014
ÿþmod 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A

Ondernemingsnr : 0423.359.963

;! Benaming (voluit) : SCHRIJNWERKERIJ DESMIT

(verkort) :

;; Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rijselsestraat 16

8210 Zedelgem (Loppem)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte : BVBA: ontbinding

STATüTENWIJZIGING

il Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van dei BVBA "SCHRIJNWERKERIJ DESMIT", met zetel te 8210 Zedelgem (Loppem), Rijselsestraat 16, gehouden voor Geassocieerd Notaris Paul LOMMEE te Zedelgem op 31 maart 2014; eerstdaags tel !i registreren, dat met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLUIT: LEZING EN ONDERZOEK VAN DE BIJZONDERE VERSLAGEN

De vergadering verzoekt de notaris te acteren dat zij geen voorlezing wenst van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het; verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het" il Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten; per 31 december 2013.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en voormelde staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoor uiteengezet.

De verslagen opgemaakt door de zaakvoerder en door de bedrijfsrevisor, alsmede de staat van activa en passiva blijven bewaard in het dossier van ondergetekende notaris. Er worden geen opmerkingen gemaakt op de verslagen.

De vergadering sluit zich aan bij de conclusies vervat in de verslagen.

TWEEDE BESLUIT: VERVROEGDE ONTBINDING

De vergadering beslist tot de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden. De vennootschap zal enkel nog bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

DERDE BESLUIT : ONTSLAG ZAAKVOERDER

De vergadering stelt vast dat ingevolge de ontbinding van de vennootschap het mandaat beëindigd wordt van de zaakvoerder, te weten de heer Marcel Desmit, voornoemd. De vergadering i verleent hem volledig en onvoorwaardelijk kwijting voor het uitgeoefend mandaat.

VIERDE BESLUIT : BENOEMING VEREFFENAAR.

De vergadering beslist na grondige overweging de heer Marcel DESMIT, voornoemd, als vereffenaar aan te stellen, die verklaart dit mandaat te aanvaarden onder voorbehoud van bevestiging door de bevoegde rechtbank. Het mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend.

Indien de bevoegde rechtbank zou weigeren de aanstelling van de heer Marcel DESMIT als vereffenaar te homologeren, beslist de vergadering, in subsidiaire orde, mevrouw Magda WYBO, voornoemd, als vereffenaar aan te stellen, eveneens onbezoldigd, dewelke aanvaardt.

VIJFDE BESLUIT : TOEKENNING MACHTEN.

De vergadering beslist dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht zal hebben om het mandaat uit te oefenen, zoals voorzien in artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschap-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

- VoCs-thouden

aan het

Belgisch Staatsblad



pen, zonder toevlucht te moeten nemen tot machtiging der algemene vergadering in de gevallen door de wet bepaald.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun macht toekennen, die naar haar oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zullen getekend worden door de vereffenaar.

Zij zal ten aanzien van derden, de macht die hem daartoe door de algemene vergadering toegekend werd, niet moeten rechtvaardigen.

Overeenkomstig artikel 184§1 van het Wetboek van Vennootschappen dient deze benoeming te warden bevestigd door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel te Brugge.

ZESDE BESLUIT : VOLMACHT PUBLICATIE

De vergadering verleent volmacht aan notarissen Paul Lommée en Virginie Daems te Zedelgem om het nodige te doen voor de heerlegging van een uittreksel uit onderhavige akte met het oog op de publicatie en het ondertekenen van alle stukken met het oog op het bekomen van de bevestiging van de benoeming van voormelde vereffenaar door de rechtbank van Koophandel te Brugge.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge Voor beredeneerd uittreksel.

Op onzegel, bestemd voor het Belgisch Staatsblad

Getekend Geassocieerd Notaris Paul LOMMEE.

Tegelijk neergelegd: het afschrift der akte dd. 31 maart 2014, verzoekschrift tot bevestiging van benoeming vereffenaar, verslag van de zaakvoerder, revisoraal verslag.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.12.2013, NGL 25.06.2014 14216-0171-010
07/01/2015
ÿþi Mad Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude aan het Belgisct

staatsbla

ogglo

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

~ 2 4 5EC 2014

Griffie

Gent Afdeling Oostende

Ondernemingsnr : 0423.359.963 De griffier Benaming

(voluit) ; Desmit Schrijnwerkerij (verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rijselsestraat 16, 8210 Loppem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting van de vereffening

Het jaar tweeduizend veertien, op 9 december om 10.00u is de bijzondere algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Schrijnwerkerij Desmit met maatschappelijke zetel te 8210 Loppem, Rijselsestraat 16 bijeen gekomen.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Piet Denys te Ruddervoorde op eenendertig december negentienhonderd tweeëntachtig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van; vijfentwintig januari negentienhonderd drieëntachtig onder nummer 341-17.

De personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd omgevormd tot een besloten vennootschap, met beperkte aansprakelijkheid, het maatschappelijk kapitaal werd verhoogd en de statuten werden gewijzigd bij beslissingen van de buitengewone algemene vergadering, waarvan het proces-verbaal werd opgemaakt door notaris Piet Denys te Ruddervoorde op dertien juni negentienhonderd achtentachtig, bekendgemaakt in de, bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijfjuli negentienhonderd achtentachtig onder nummer 880705-546.

De statuten werden tijdens een buitengewone algemene vergadering op zeven juli negentienhonderd negenennegentig bij notaris Jacques Van Damme te Brugge aangepast. De nominale waarde van de aandelen werd afgeschaft, er werd een kapitaalsverhoging doorgevoerd en het kapitaal werd omgezet in euro. Dit werd gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van drie augustus negentienhonderd negenennegentig onder nummer 990803-94.

De statuten werden tijdens een buitengewone algemene vergadering op achtentwintig december, tweeduizend en zes bij notaris Michel Van Damme te Brugge aangepast. Het kapitaal werd verminderd tot het; wettelijk minimum kapitaal, de statuten werden aangepast aan de bepalingen van het Wetboek van; Vennootschappen en gecoördineerd. Dit werd gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van: tweeëntwintig januari tweeduizend en zeven onder nummer 0012768.

Haar zetel werd verplaatst bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van achttien maart tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van tien oktober tweeduizend en elf onder nummer 0152179.

Het mandaat van de zaakvoerder werd gewijzigd naar een onbezoldigd mandaat bij beslissing van des bijzondere algemene vergadering van zevenentwintig december tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig februari tweeduizend en dertien onder nummer, 0034305.

Sindsdien werden de statuten niet meer gewijzigd.

De vennootschap is ingeschreven in het Register van de Rechtspersonen te Brugge onder nummer 0423.359.963 en is BTW-plichtig onder het BTW-nummer BE0423.359.963.

De vennootschap heeft geen andere vestigingseenheden.

De vennootschap wordt hier vertegenwoordigd door de heer Marcel Desmit, wonende te 8210 Loppem, optredend in de hoedanigheid van vereffenaar, daartoe benoemd door de buitengewone algemene vergadering van 31 maart 2014.

De benoeming werd bevestigd bij beschikking van de Rechtbank van Koophandel te Brugge op 8 mei 2014. (Doss. Nr:AR.B11 410 0 0 52)

Het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers werd voorgelegd, conform artikel 190 van het Wetboek van Vennootschappen aan de rechtbank van koophandel te Brugge op 26 september 2014 ,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

beschikking van 10 november 2014 genomen door de Réchtbank van Koophandel te Gent, afdeling

Oostende, tweede kamer , werd het voorgelegde plan goedgekeurd.

De heer Marcel Desmit en mevrouw Magda Wybo aandeelhouders en eigenaar van respectievelijk 3126 en

3124 aandelen zijn aanwezig. Het volledig kapitaal is bijgevolg aanwezig.

De voorzitter, vereffenaar, duidt mevrouw Magda Wybo, aan als secretaris.

De voorzitter zet uiteen en verzoekt de secretaris te notuleren:

l.Dat de huidige bijzondere algemene vergadering bijeengekomen is teneinde te beraadslagen over

volgende agenda:

a.Kennisname en goedkeuring van het verslag van de vereffenaar en vereffening-rekening.

b.Ontslag van de vereffenaar en volledige en algehele kwijting aan de vereffenaar zonder voorbehoud noch

beperking voor het uitoefenen van zijn mandaat.

o.Sluiting van de vereffening.

d.Bewaring van de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Il.Dat de vennootschap aan alle wettelijke verplichtingen betreffende de wetgeving op de vereffening van , vennootschappen heeft voldaan zoals hiervoor vermeld.

III.Dat de vereffenaar in overeenstemming met artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen, sinds ten minste één maand voor deze algemene vergadering op de zetel van de vennootschap de rekeningen heeft neergelegd, samen met de stukken tot staving en dat, bij ontstentenis van een commissaris, de vennoten hun individueel onderzoekrecht hebben kunnen uitoefenen, waarbij zij zich hebben kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

IV.Oproepingen: Dat alle aandeelhouders van de vennootschap hier aanwezig zijn, zodat het bewijs van oproeping niet dient te worden voorgelegd.

De vergadering stelt vast dat zij geldig is samengesteld en regelmatig kan beraadslagen over de punten op de agenda,

EERSTE BESLISSING

Na onderzoek van het verslag van de vereffenaar en de vereffeningrekening op 26 september 2014, zoals neergelegd bij van de Rechtbank van Koophandel van Gent, afdeling Oostende, beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen om voormeld verslag en voormelde rekening goed te keuren.

TWEEDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen ontslag en volledige en algehele kwijting te verlenen aan de vereffenaar de heer Marcel Desmit, voornoemd, zonder voorbehoud noch beperking voor ' het uitoefenen van zijn mandaat.

DERDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen in het licht van het voormelde verslag en de staat van activa en passiva, tot de sluiting van de vereffening waardoor de vennoctschap opgehouden heeft te bestaan.

VIERDE BESLISSING

De boeken en de bescheiden van de vennootschap zullen gedurende ten minste vijf jaar bewaard blijven op het adres van de maatschappelijke zetel: Rijselsestraat 16 te 8210 Loppem.

Daar er niets meer op de agenda staat, wordt de zitting opgeheven om 10.30u,

Opgemaakt te Loppem op 9 december 2014.

Marcel Desmit

vereffenaar

~ ' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.07.2013, NGL 05.08.2013 13394-0024-012
27/02/2013
ÿþ Mod WoN 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

vec3prga:^cei ter r~t" UP,c ven 0.3

rechtbank v71,1) Brugge  afdeling tc.

op

1 5,Mriffie De griffier

Ondernemingsnr : 0423.359.963

Benaming

(voluit) : SCHRIJNWERKERIJ DESMIT

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : RIJSELSESTRAAT 16 TE 8210 LOPPEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING NAAR ONBEZOLDIGD MANDAAT ZAAKVOERDER

Uittreksel uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van Schrijnwerkerij Desmit BVBA, die gehouden werd op 27 december 2012 om 19u.

Na bespreking en beraadslaging wordt met éénparigheid de volgende beslissing genomen:

De algemene vergadering gaat onder unaniem akkoord over tot het wijzigen van het mandaat van Desmit Marcel tot onbezoldigd mandaat als zaakvoerder, die aanvaardt en dit met ingang vanaf 1 januari 2013,

Desmit Marcel

Zaakvoerder

n

1

19/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.11.2012, NGL 13.11.2012 12637-0507-013
27/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 21.10.2011 11584-0195-013
10/10/2011 : BG057310
22/09/2010 : BG057310
28/12/2009 : BG057310
13/11/2008 : BG057310
04/10/2007 : BG057310
12/02/2007 : BG057310
22/01/2007 : BG057310
04/05/2006 : BG057310
07/03/2005 : BG057310
27/09/2004 : BG057310
28/07/2003 : BG057310
12/12/2002 : BG057310
08/02/2000 : BG057310
05/07/1988 : BG57310

Coordonnées
SCHRIJNWERKERIJ DESMIT

Adresse
RIJSELSESTRAAT 16 8210 LOPPEM

Code postal : 8210
Localité : Loppem
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande