SCHURGERS M

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SCHURGERS M
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 476.818.346

Publication

28/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.05.2014, NGL 22.08.2014 14455-0116-012
31/10/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akt GELEGD

V beh

aa

Be Staz

'i tfl'iI 111.1t1(111111111

MONITEUR BELG

24 -1C- 2014 BELGISCH STMTSSL

Griffie Rechtbank Koophandel

1 5 OM

D Oëhti1flngSrugge téelf fi ter

Ondernemingsnr : 0476.818.346

Benaming

(voluit) :

Schurgers M

"

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 8000 Brugge, Sint-Jacobsstraat 64

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTBINDING INVEREFFENINGSTELLING

Blijkens een proces-verbaal afgesloten door Notaris Marc VAN CAUWENBERGE-IE met standplaats te Deinze op zestien september tweeduizend en veertien, dragende achteraan de melding: "Geregistreerd vijf bladen nul verzendingen te eerste registratiekantoor Gent 2 op één oktober tweeduizend en veertien, boek 456» folie 69, vak 05. Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR). Voor de ea. Inspecteur, getekend: LUC MEERVIS,

adj-financieel assistent.

Werd de buitengewone algemene vergadering gehouden van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BVBA Schurgers M" waarvan de zetel gevestigd is te 8000 Brugge, Sint-Jacobsstraat 64, B.T.W. BE 0476.818.346 RPR Brugge, onder meer beslist:

.tot de ontbinding van de vennootschap en haar vereffening uit te spreken te rekenen vanaf zestien, september tweeduizend en veertien;

2.de vergadering beslist één vereffenaar aan te stellen. Zij benoemt als vereffenaar, onder de opschortende! voorwaarde van de homologatie van de benoeming van de bevoegde rechtbank van koophandel; de heer: SCHURGERS Mario Louis Charles Albert, geboren te Deinze op 06 december 1947, echtgenoot van mevrouw: Van Hecke Hildegarde Diane Yvonne, wonende te 8000 Brugge, Sint-Jacobsstraat 64, Nationaal nummer! 47,12.06 277-32, Belgische identiteitskaart nummer: 591-5520938-91. De heer Mario Schurgers, voornoemd, wordt eveneens aangesteld als lasthebber ad hoc teneinde het verzoekschrift tot homologatie van de' vereffenaar te ondertekenen. De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

3.de vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van, Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van aile bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen. De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap. Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor aile handelingen door de vereffenaar.

4.Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passer', in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

De vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen:

-vervanging van de eerste zin van artikel 1 door de volgende tekst: "De vennootschap bestaat onder de' vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en is in vereffening."

-vervanging van de enige zin van artikel 2 door de volgende tekst; "De vennootschap bestaat met ingang van 16 september 2014 enkel nog voor haar vereffening"

5. De Algemene Vergadering kent aile machten toe aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de genomen beslissingen.

6.De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AE3KWADRAAT ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN" met zetel te 8570 Vichte, Domien Veysstraat 53, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de , aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Marc VAN CAUVVENBERGHE

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd;

-expeditie ontbindingsakte;

-verslag van de zaakvoerder (kopie);

-staat van activa en passiva (kopie);

-verslag van de bedrijfsrevisor (kopie);

-afschrift beschikking van de Rechtbank van Koophandel dd. 30 september 2014, houdende bekrachtiging

van de aanstelling van een vereffenaar

-gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-llehoudbn aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

20/06/2013
ÿþMod word 71.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFE dei

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUG (3E (AfdeJing Brugge)

op:

telageer

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : 0476.818.346

DOKTER SCHURGERS

Burgerlijke Vennootschap o.v, v

Besloten Vennootschap met BeperkteAanspraKelijKheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : 8000 Brugge, Sint Jecobsstraat 64

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Blijkens een proces-verbaal afgesloten door Meester Marc VAN CAUWENBERGHE, notaris met standplaats te Deinze, op zevenentwintig mei tweeduizend en dertien en met volgende registratierelaas: "Geregistreerd vier bladen geen verzendingen te DEINZE op negenentwintig mei tweeduizend, en dertien. Boek 509, Blad 80, Vak 2. Ontvangen: Vijfentwintig euro (25,00 EUR). Voor De ea. Inspecteur,' Getekend: Colombie Koen, Adj.-Financieel assistent."

Heeft de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DOKTER SCHURGERS BVBA" waarvan de zetel gevestigd is te 8000 Brugge, Sint-Jacobsstraat 64; ondernemingsnummer 0476.818.346, Rechtspersonenregister Brugge, onder meer beslist:

Het artikel 4, houdende de doelstellingen van de vennootschap te schrappen en te vervangen door, volgende tekst:

"I.het uitoefenen van activiteiten van hoofdarts in een ziekenhuis.

li.1n België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

1) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw,: de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en - in het algemeen - alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

2) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en; verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen,: obliga-ties, staatsfondsen.

3) Het verwerven en aanhouden van participaties - in eender welke vorm - in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immo-biliënvennootschappen of -ondernemingen; het` stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn; activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de: secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de' beleggingsadviseurs.

Het besturen en begeleiden van ondernemingen en veennoot-schappen en het vervullen van de opdracht; van bestuurder of vereffenaar.

De vennootschap ken alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen,

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

De vergadering stelt vast dat onderhavige vennootschap ingevolge de doelwijziging zijn burgerlijk karakter heeft verloren en voortaan als een handelsvennootschap zal voortbestaan.

De algemene vergadering beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen in "BVBA Schurgers M". Artikel 1 van de statuten aan te passen aan de naamswijziging en wijziging van aard van de vennootschap ais volgt: de tekst van artikel 1 van de statuten wordt geschrapt en vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de benaming "BVBA Schurgers M"."

Het artikel 3 van de statuten te wijzigen als volgt:

- in de laatste alinea wordt de zinsnede ", en zal worden medegedeeld aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren" geschrapt.

- na de laatste alinea wordt volgende alinea toegevoegd: "De vennootschap kan bij eenvoudig besluit van de zaak-'voer-'der in België of in het buitenland bijkomende adminl-'stratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten."

Artikel 12 van de statuten betreffende de overdracht van aandelen onder de levenden integraal te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"a.- De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nie-'tigheid, niet worden overgedragen onder de levenden dan met instemming van ten minste de helft van de venno-'ten die ten minste drie/vierden van het Kapitaal bezit-'ten, na aftrek van de rechten waarvan de ovendracht is voor-'gesteld,

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aande-den overgedragen worden aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of aan bloedverwanten in de rechte lijn van de overdrager,

b.- De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen, moet van zijn voornemen aan de vennoten Kennis geven bij aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer mee-deelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dra-gen, en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de ovendracht, hen bij aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

c. Bij weigering van goedkeuring vindt artikel 251 van het Wetboek van Vennootschappen toepassing". Artikel 13 van de statuten betreffende de overgang van aandelen bij overlijden integraal te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"De aandelen van een vennoot mogen niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten, die ten minste drielvïerden van het kapitaal bezitten, na aftrek, van de rechten waarvan de ovengang is vastgesteld.

Deze instemming is evenwel niet vereist, wanneer de aandelen overgaan aan een vennoot, de echtgenoot van de erfla-'ter of aan bloedverwanten in de rechte lijn van de erfla-ter.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet ais vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aande-'len. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap hun aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen vijf maanden na het overlijden van de vennoot aan de andere vennoten nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden alsook hun respec-'tie've erfrechten opgeven.

Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden moeten deze binnen zes maanden aan de vennootschap meedelen welke erfgenaam als eigenaar of gevol-machtigde zal optreden" Artikel 15 van de statuten inzake de benoeming - ontslag zaakvoerder(s) te wijzigen als volgt:

- de tekst van de eerste en tweede alinea wordt integraal geschrapt en vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaak-voer-ders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

In al de akten waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap is betrokken moet de handtekening van de zaak-evoender(s) onmiddellijk worden voorafgegaan door de tekst: "Voor de BVBA "BVBA Schurgers M" - Een zaakvoerder"; deze woorden mogen met een stempel worden afgedrukt.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen."

- volgende tekst wordt ingelast na de voorlaatste alinea:

"Een niet-statutaire zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten, Het ongevraagd ontslag van een niet statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergade-'ring."

º%^

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

- volgende tekst wordt ingelast na de laatste alinea:

"Is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoer-'der te allen tijde aftreden, mits hij zijn voornemen ten minste een maand vooraf bij een gewone brief ter kennis brengt van de andere zaakvoerders."

Artikel 17 van de statuten inzake intern bestuur te wijzigen als volgt: na de enige alinea wordt een tweede alinea toegevoegd met volgende tekst:

"Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, treden zij niet op als college. Ieder van hen vertegenwoordigt de vennootschap alleen".

Artikel 18 van de statuten inzake externe vertegenwoordigingsmacht te wijzigen als volgt: de eerste zin, met name "De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennoot-schap in en buiten rechte." wordt vervangen door volgende zin "Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte

Artikel 21 van de statuten inzake individuele controlebevoegdheid te wijzigen als volgt: in de tweede zin van de derde alinea, wordt na de zinsnede "zich laten vertegenwoordigen" volgende zinsnede toegevoegd "of bijstaan

Artikel 22 van de statuten te wijzigen als volgt:

in de eerste zin van de eerste alinea wordt na de zinsnede "om veertien uur" volgende zinsnede toegevoegd: "; indien die dag een wette-'lijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden".

- na de laatste alinea wordt volgende alinea toegevoegd:

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 30bis van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering,"

Artikel 30bis toe te voegen dat luidt als volgt:

"ARTIKEL 30bis.- DE SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

Met uitzondering van:

- de beslissingen te nemen in kader van de toepassing van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen;

- de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden;

kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder(s), een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enig andere plaats in het rondschrijven vermeldt

f binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

C1e houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen."

Artikel 34 van de statuten betreffende de benoeming van vereffenaars integraal te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"De vereffenaars worden benoemd overeenkomstig met wat dienaangaande wordt voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen."

De vergadering beslist volgende zinsnede in artikel 38 van de statuten te schrappen ", die de voorschriften van artikel 12 van deze statuten zal moeten naleven."

De vergadering beslist de tweede zin van artikel 40 van de statuten te schrappen en na de eerste alinea volgende tekst in te lassen:

"Indien de enige vennoot erfgenamen of legatarissen nalaat zijn de beperkingen van de overgang van aandelen in eigendom bepaald of toegestaan in het Wetboek van Vennootschappen of in deze statuten niet van toepassing.

Tot op de dag van de verdeling van de aande-'ien of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aande-'len worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenre-digheid met hun rechten in de nalatenschap.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te

oefenen in het belang van de geza-'menlijke gerechtigden. "

Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot oefent de eraan verbonden rechten uit." De vergadering beslist de eerste alinea van artikel 45 van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst;

"Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, kan hij die beslis-ising nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd."

Artikel 46 van de statuten, de zinsnede "artikel 22" te schrappen en te vervangen door volgende zinsnede "artikel 21",

Artikelen 49 en 50 van de statuten, met inbegrip van de ermee gepaard gaande hoofding, integraal te schrappen.

De vergadering beslist dat het mandaat van de (enige) zaakvoerder van de vennootschap, voornoemde heer Mario Schurgers, voortaan onbezoldigd zal zijn.

Volmacht:

De algemene vergadering en de zaakvoerder geven bij deze bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ABKWADRAAT ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN" met zetel te 8570 Vichte, Domien Veysstraat 53, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Marc VAN CAUWENBERGHE

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd;

-expeditie wijzigingsakte;

-gecoördineerde statuten;

-verslag van de zaakvoerder en balans,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

13/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.05.2013, NGL 10.06.2013 13165-0445-012
05/09/2012 : BGT000828
20/06/2011 : BGT000828
26/07/2010 : BGT000828
17/07/2009 : BGT000828
25/08/2008 : BGT000828
18/06/2007 : BGT000828
06/07/2006 : BGT000828
10/06/2005 : BGT000828
08/06/2004 : BGT000828
30/07/2003 : BGT000828
30/09/2002 : BGT000828
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.12.2015, NGL 11.07.2016 16313-0563-012

Coordonnées
SCHURGERS M

Adresse
SINT-JACOBSSTRAAT 64 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande