SCHUTTE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SCHUTTE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 405.479.004

Publication

04/07/2014
ÿþV beh

aa,

Bel Staa

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

LtLEGD TER GRIFFIE

LN

Rechtbank van Koophandel Gent

25 3111i1 20%

Afdellng edeeifig

Ondememingsnr 0405.479.004

!:

Benaming (voluit) : SCHUTTE

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Melanedreef 14A

8650 Houthulst

Onderwerp akte : BVBA: wijziging

::STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de! BVBA "SCHUTTE", met zetel te 8650 Houthulst, Melanedreef 14 A, gehouden voor Geassocieerd Notaris! Virginie DAEMS te Zedelgem op 23 juni 2014, eerstdaags te registreren, dat met éénparigheid van! stemmen de volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLUIT: BETAALBAARSTELLING DIVIDEND

!! In het kader van de overgangsmaatregel van artikel 537 W1892, geïntroduceerd door de! !! Programmawet van 28 juni 2013, besluit de algemene vergadering om de belaste reserves van dei vennootschap uit te keren in de vorm van een tussentijds dividend.

Deze overgangsmaatregel voorziet dat belaste reserves, die ten laatste door de algemene!

vergadering zijn goedgekeurd op 31.03.2013, uitgekeerd worden aan een verlaagd tarief van 10%! !! roerende voorheffing, op voorwaarde dat deze onmiddellijk geïncorporeerd worden in het kapitaal! :! en dat deze opneming ten laatste plaatsvindt tijdens het laatste belastbaar tijdperk dat afsluit voor 11 !! oktober 2014.

Art 5371 eerste lid WIB92 :

ifin afwijking van de artikelen 171, 3°, en 269, if!, 1° wordt het tarief van de personenbelasting, respectievelijk de roerende voorheffing vastgesteld op 10 pct. voor de dividenden die overeenkomen: met de vermindering van de belaste reserves zoals deze ten laatste op 31 maart 2013 zijn iigoedgekeurd door de Algemene Vergadering op voorwaarde dat en in de mate dat minstens hetj verkregen bedrag onmiddellijk wordt opgenomen in het kapitaal en dat deze opneming plaatsvindti tijdens het laatste belastbaar tijdperk dat afsluit voor! oktober 2014 .,."

De vergadering besluit om de navermelde netto dividenden die betaalbaar zijn, onmiddellijk! !i beschikbaar te stellen aan de vennoten.

De algemene vergadering verklaart dat ze wenst dat de totaliteit van de netto dividenden zoals! !1 hierna vermeld onmiddellijk het voorwerp uitmaakt van een verhoging van het kapitaal van de vennootschap door middel van een inbreng in nature.

!! Op basis van de balans, de dato 30 september 2013, besluit de vergadering:

!; ° tot toekenning van een tussentijds dividend aan de vennoten, van een totaal bruto bedrag vani zevenhonderddrieënveertigduizend euro (¬ 743.000,00), meer bepaald:

- aan de heer SCHUTTE Stephaan wordt een bruto bedrag toegekend van in totaali !! zevenhonderddrienveertigduizend euro (¬ 743.000,00).

!! ° deze dividenden onmiddellijk betaalbaar te stellen.

De voorzitter stelt dan ook onmiddellijk vast dat de dividenden op heden betaalbaar zijn, ut': !! verklaart dat de respectieve vennoot derhalve een dividendvordering bekomt op de vennootschap als volgt:

- De heer SCHUTTE Stephaan voor een netto bedrag, heizij na inhouding van de roerende, voorheffing van 10% in toepassing van artikel 537 W.I.B. 1992, van zeshonderdachtenzestigduizend: zevenhonderd euro (¬ 668.700,00).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Vo or-behouden

aart Ite Belffisch Staatsblad



De voorzitter stelt vast en verklaart dat de vennoot derhalve een dividendvordering bekcimt op de vennootschap voor een netto bedrag, hetzij na inhouding van de roerende voorheffing van 1004 in toepassing van artikel 537 W.I.B. 1992, van zeshanderdachtenzestigduizend zevenhonderd euro (¬ 668.700,00).

TWE DE BESLUIT  KENNISNEMING VERSLAGEN

Verslaq bedriifsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid nAuditas Bedrijfsrevisoren", met kantoor te 8800 Roeselare, Westlaan 348, vertegenwoordigd door de heer VANSTEELANT Sven, hiertoe aangesteld door de zaakvoerder, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de BVBA SCHUTTE met zetel te Melanedreef 14A, 8650 Houthulst, RPR Griffie 0405.479.004,

bestaat uit de vordering van de vennoot ingevolge de dividenduitkering ten bedrage van bruto 743.000,00 EUR onder afhouding van 10 % roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

Indien de vennoot zen reeds uitgedrukte intentie tot voormelde dividenduitkering en tot incorporatie daadwerkelijk uitvoert, zal de totale inbrengwaarde b(/gevolg 668.700,00 EUR bedragen en wordt deze inbreng vergoed door 102 aandelen "label B" van de BVBA SCHUTTE zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

De nieuw uit te geven aandelen zullen dan als volgt worden toegekend:

>. de heer Stephaan SCHUTTE 668.700,00 EUR 102 aandelen.

Na de voorgenomen kapitaalverhoging zou het kapitaal dus 705.884,03 EUR bedragen en vertegenwoorded zijn door 100 + 102 = 202 aandelen. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering de vennoot niet voor het voile bedrag wenst deel te nemen aan de voorziene kapitaal verhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten belope van het netto-dividend waarvoor de vennoot wel wenst in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel

" dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng ln

natura uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

" dat de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedreseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering lelden tenminste overeenkomen met het aantal, de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng ln natura niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en billeheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die

wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en

mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Roeselare, 5 juni 2014.

CVBAAUDITAS BEDRIJFSREVISOREN

vertegenwoordigd door

SVEN VANSTEELANT

Bedritsrevisor"

Vers ad zaakvoerder

De vergadering neemt tevens kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de

zaakvoerder.

Neerledging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-

verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

DERDE BESLUIT KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Kanitaalverhoqinq







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden eaan het Belgisch Staatsblad

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van zeshonderdachtenzestigduizend zevenhonderd euro (¬ 668.700,00) om het kapitaal te brengen van zevenendertigduizend honderdvierentachtig euro drie cent (E 37.184,03) op zevenhonderdenvijfduizend achthonderdvierentachtig euro drie cent (¬ 705.884,03) door inbreng in nature, en het creëren van honderdentwee (102) nieuwe aandelen (aandelen B) die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen. De nieuwe aandelen zullen deelnemen in de winst pro rata temporis vanaf heden.

Inbreng

De heer SCHUTTE Stephaan, voornoemd, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van een dividendvordering voor een bedrag van zeshonderdachtenzestigduizend zevenhonderd euro (¬ 668.700,00), bedrag dat voortkomt van het betaalbaar zijn op heden van een tussentijds dividend waartoe de vergadering in haar eerste besluit is overgegaan, vergoed door honderdentwee (102) nieuwe aandelen (aandelen B) die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen. Ingevolge onderhavige inbreng worden de verkregen netto-bedragen  na afhouding van 10% roerende voorheffing in toepassing van artikel 537 W.I.B. 1992  van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Aanvaardinq

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door de comparanten en wordt geschat op zeshonderdachtenzestigduizend zevenhonderd euro (E 668.700,00), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

Algemene voorwaarden van de inbreng

De voormelde schuldvorderingen worden ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en voor vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook. Verklaring

Voormelde inbrengers verklaren volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaan uitdrukkelijk akkoord met de toekenning van 102 nieuwe B aandelen.

VIERDE BESLUIT  CREATIE VAN AANDELEN A en B

De vergadering beslist over te gaan tot splitsing van de aandelen in aandelen A en aandelen B, met dien verstande dat de reeds bestaande aandelen, zogenaamde honderd (100) aandelen A en de nieuw te creëren aandelen ingevolge voormelde kapitaalverhoging honderdentwee (102) aandelen B zullen zijn.

VIJFD BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans zevenhonderdenvijfduizend achthonderdvierentachtig euro drie cent (E 705.884,03), vertegenwoordigd door tweehonderdentwee (202) aandelen, waarvan 100 aandelen A en 102 aandelen B.

ZESDE BESLUIT  WIJZIGING ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit om artikel 5 van de statuten als volgt aan te passen teneinde dit in overeenstemming te brengen met voormelde besluiten :

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenhonderdenvijfduizend achthonderdvierentachtig euro drie cent (¬ ' 705.884,03). Het is verdeeld in tweehonderdentwee (202) aandelen, waarvan 100 aandelen A en 102 aandelen B, met stemrecht zonder vermelding van waarde. De aandelen zijn genummerd van 1 tot 202.`

ZEVENDE BESLUIT: FORMULERING MODALITEITEN BIJ ONTBINDING VAN DE

VENN OTSCHAP

De vergadering besluit artikel 33 en 34 van de statuten te vervangen door volgende tekst, en de overige artikels te hernummeren :

ARM( L 33 ONTBINDING  VEREFFENING VERDELING LI UIDATIESALDO

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zede zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) dienen door de bevoegde rechtbank van koophandel te worden bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vernielden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod11.1

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalenee vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zij» volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten leste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden:

10 er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zen geen passive luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3° aile vennoten zij» op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf."

ACHTSTE BESLUIT  OPDRACHT - VOLMACHTEN

De algemene vergadering verleent volmacht aan notarissen Paul Lommée en Virginie Daems te Zedelgem voor de uitvoering van de genomen besluiten, om over te gaan tot de bijwerking en de coördinatie van de statuten en het nodige te doen voor de neerlegging van een uittreksel uit onderhavige akte met het oog op de publicatie.

Voor beredeneerd uittreksel.

Op onzegel, bestemd voor het Belgisch Staatsblad

Getekend Geassocieerd Notaris Virginie DAEMS.

Tegelijk neergelegd: het afschrift der akte dd. 23 juni 2014, bijzonder verslag van het bestuursorgaan, revisoraal verslag; gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

'A-aan net

gtaatsblad

01/04/2014 : VE018360
31/07/2013 : VE018360
29/03/2013 : VE018360
28/01/2015 : VE018360
26/03/2012 : VE018360
03/02/2011 : VE018360
24/02/2010 : VE018360
10/03/2009 : VE018360
13/02/2008 : VE018360
20/04/2007 : VE018360
20/02/2007 : VE018360
24/02/2006 : VE018360
08/02/2005 : VE018360
06/02/2004 : VE018360
13/02/2003 : VE018360
23/02/2002 : VE018360
21/03/2000 : VE018360
13/02/1999 : VE018360
01/01/1997 : VE18360
01/01/1993 : VE18360
01/01/1992 : VE18360
29/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 29.01.2016, NGL 23.02.2016 16048-0283-014
27/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 13.02.2017, NGL 17.02.2017 17047-0198-014

Coordonnées
SCHUTTE

Adresse
PIETER BREUGHELSTRAAT 7 8510 MARKE

Code postal : 8510
Localité : Marke
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande