SDJ

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SDJ
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.813.212

Publication

12/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111110

~ st

111

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

3 0 DEC 2014

Gent AfdelingfOst

Ondernemingsnr : Fj ~ j p " 7 84 3 _24 Benaming

{voluit) : SDJ (verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8820 Torhout, Atelierstraat 13

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING-BENOEMINGEN

UIT DE AKTE verleden voor Notaris Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris-zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHRISTOPHE MOURIAU de MEULENACKER NOTARIS", met zetel te 8820 Torhout, Aartrijkestraat 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0473.666,440 te Torhout op zevenentwintig december tweeduizend en veertien.

BLIJKT DAT

Jongeheer SCHOLLIER Denny, handelaar, geboren te Torhout op dertig januari negentienhonderd tachtig, van nationaliteit, wonende te 8820 Torhout, Ambachtstraat 24, ongehuwd.

Een besloten vennootschap met beperk-te aan-sprake-'lijkheid heeft opgericht onder de benaming SDJ met zetel te 8820 Torhout, Atelierstraat 13,

De vennootschap heeft tot doel

I. VOOR EIGEN REKENING.

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen; met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere' roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3, Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk. voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

II. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN,

1. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

2, Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen

of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen

of ondernemingen.

3. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

4, Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en

technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van

octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa.

5. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

IIL BIJZONDERE BEPALINGEN.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en:

manieren, die zij het best geschikt zou achten. _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

De griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan aile kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf de neerlegging van de onderhavige akte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEEHONDERDVIJFENZEVENTIGDUIZEND EURO (275.000,00 EUR). Het is verdeeld in gelijke aandelen zonder nominale waarde, die een één/duizendste (1/1.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig onderschreven en volgestort in natura door inbreng door de voornoemde heer Denny SCHOLLIER in de vennootschap van vijf (5) aandelen die hij bezit in de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DAKWERKEN SCHOLLIER DENNY, met zetel te 8820 Torhout, Ambachtstraat 22, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0885.767.970, B.T.W. nummer BE 885.767.970, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Christophe Mouriau de Meulenacker op vijftien december tweeduizend en zes, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negenentwintig december nadien onder nummer 193956, en rechtgezet in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twee maart nadien onder nummer 34861. Deze aandelen worden globaal geschat op tweehonderdvijfenzeventigduizend Euro (275.000,00 ¬ ). Deze inbreng wordt uitvoerig beschreven in het hierna aangehaalde verslag opgesteld door de aangeduide bedrijfsrevisor. Bijgevolg wordt het kapitaal volledig geplaatst en volgestort ten belope van tweehonderdvijfenzeventigduizend Euro (275.000,00 E).

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BEDRIJFSREVISORENKANTOOR DUJARDIN, kantoorhoudende te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, in verband met de inbreng in natura luiden als volgt

"Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de oprichting met inbreng in natura van de BVBA SDJ door inbreng in natura van een pakket aandelen, bestaande uit een aantal aandelen van de BVBA DAKWERKEN SCHOLLIER DENNY, kan ik besluiten dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de vennootschap uit te geven aandelen.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

3. De methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord en de waarden waartoe de methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 1.000 aandelen van de nieuw op te richten vennootschap, dewelke worden toegekend aan de oprichter.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld?

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Het mandaat van zaakvoerder mag bezoldigd worden, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald door de algemene vergadering. Zo een mandaat van zaakvoerder bezoldigd is, dan moet de totale op jaarbasis toegekende vergoeding geacht worden gelijk gespreid over het boekjaar te zijn toegekend en te zijn betaalbaar gesteld met een periodiciteit die minstens maandelijks is, behoudens andersluidende beslissing van de

Vaar-behouden aan het ' Belgisch Staatsblad

4

algemene vergadering. Iedere zaakvoerder Kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni om éénentwintig uur. indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. leder aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst. Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

De sluiting van het eerste boekjaar wordt vastgesteld op éénendertig december tweeduizend en vijftien. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en zestien.

De verschijner in deze verklaart daarop in zijn hoedanigheid van oprichter als eerste gewone zaakvoerder te benoemen voor de duur van de vennootschap : 1) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DEVATOR INVEST, met zetel te 8820 Torhout, Ambachtstraat 24, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0833.938.692, B.T.W. nummer BE 833.938.692, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Christophe Mouriau de Meulenacker te Torhout op negentien februari tweeduizend en elf, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vier maart nadien onder nummer 35133, die aanstelt als vaste vertegenwoordiger de heer Denny SCHOLLIER, handelaar, wonende te 8820 Tórhout, Ambachtstraat 24 (Nummer identiteitskaart 591 0810436 06 uitgereikt op 08,05,10), en 2) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MARIELE INVEST, met zetel te 8820 Torhout, Ambachtstraat 22, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0841.037.015, B.T.W. nummer BE 841.037.015, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Christophe Mouriau de Meulenacker te Torhout op acht november tweeduizend en elf, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig november nadien onder nummer 0177980, die aanstelt als vaste vertegenwoordiger mevrouw Jili SCHOLLIER, bestuurder van vennootschappen, wonende te 8480 Ichtegem, Industriestraat 16 (Nummer identiteitskaart 591 4605480 22 uitgereikt op 25.10.11), die verklaren hun opdracht te aanvaarden, onder de bevesti-iging dat zij niet getroffen werden daar enige maatregel die zich hierte-*gen verzet. Het ontslag of het overlijden van de voornoemde vaste vertegenwoordiger stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van zaakvoerder.

VOOR EENSLUIDEND VERKLAREND UITTREKSEL

voor registratie

(Get.) Christophe MOURIAU de MEULENACKER, notaris te Torhout.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD.

Afschrift van de oprichting, het bijzonder verslag van de oprichter, en het bijzonder verslag van de

aangestelde bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
SDJ

Adresse
ATELIERSTRAAT 13 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande