SDW CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : SDW CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 874.306.134

Publication

14/04/2014
ÿþ Had Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiad

1111111

II

*14080459*

J



ir it -



p,tc

RECHTBANK VAN e0OPHANDEL fl --sRuGGE OR ' :,;:v.48-14-ARI 2014 Da l-tnnfricnifflor

Griffie

Ondernemingsnr 0874.306.134

Benaming

(voluit) : SDW CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

MONITEUR BELGE

4 14- 2014

BELGISCH STAATSBLAD

Zetel: KORTE ERIESTRAAT 4 - 8000 BRUGGE

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERLENGEN BOEKJAAR EN WIJZIGING DATUM JAARLIJKE ALGEMENE VERGADERING

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten gehouden op de zetel van de vennootschap op 26 maart 2014:

1) Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering het huidige boekjaar te wijzigen, zodat het thans loopt vanaf één oktober van een jaar tot en met 30 september van het daaropvolgende jaar. Het thans lopende boekjaar dat is aangevangen op één april tweeduizend en dertien, zal eindigen op 30 september tweeduizend en veertien.

2) De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de tekst van artikel 11, §1 en §2 van de statuten als gevolg van het voorgaande besluit te wijzigen, door volledige schrapping en vervanging door volgende nieuwe tekst:

"Artikel 11, §1 Het boekjaar loopt van één oktober van een jaar tot en met dertig september van het: daaropvolgende jaar.

Artikel 11, §2 leder jaar op dertig september zullen een inventaris en een jaarrekening opgesteld worden.! De stukken dienaangaande zullen voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot."

3) Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering de dagstelling van de jaarlijkse algemene! vergadering te wijzigen gezien voormelde beslissing om deze thans te houden op de tweede zaterdag van de! maand maart om tien uur en waarbij de eerstvolgende jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden op! de tweede zaterdag van de maand maart van tweeduizend en vijftien om tien uur op de zetel van de vennootschap.

4) De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de tekst van artikel 10, §1 van de statuten als gevolg van het voorgaande besluit te wijzigen, door volledige schrapping en vervanging door; volgende nieuwe tekst:

"Artikel 10, §1: De jaarlijkse algemene vergadering zal elk jaar bijeenkomen op de tweede zaterdag van de maand maart om tien uur op de maatschappelijke zetel.°

5) De algemene vergadering heeft aan de zaakvoerder de opdracht gegeven de coördinatie van de statuten op te (laten) maken.

6) De algemene vergadering heeft een bijzondere volmacht verleend voor de neeriegging overeenkomstig artikel 75, 2° van het Wetboek van vennootschappen en aanverwante formaliteiten, aan Bvba CNOCKAERT & SALENS, le 8200 Brugge, Koude Keukenstraat 13, en aile aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

Mijnheer Stephan Deweerdt

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Coordonnées
SDW CONSULTING

Adresse
KORTE ERIESTRAAT 4 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande