SEA COAST CONSTRUCTION

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SEA COAST CONSTRUCTION
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 540.961.476

Publication

30/10/2013
ÿþ Mod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vc

behc

aar

Bell

Staa.

1111Ijij11 j111)1111111

Ondernemingsnr: Benaming

(voluit) ; (verkort) :

.

relOoxrxzesi'~t`3~'C. ttECHTi3AN'X VAIN .K0C1r-lugni.

18 OKT, 2013

artffie

1111111

0 40

SEA COAST CONSTRUCTION

Rechtsvorm ; Naamloze Vennootschap

Zetel : Albert I laan 98 - 8620 Nieuwpoort

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verseden voor notaris Peter De Baets te Koksijde op 18 oktober 2013, ter registratie aangeboden, houdende oprichting van de naamloze vennootschap "SEA COAST CONSTRUCTION", met zetel te 8620 Nieuwpoort, Albert 1 laan 98;

1) Dat door;

1/ de naamloze vennootschap IMMO SEA COAST PROJECT met zetel te 8620 Nieuwpoort, Albert (laan 98, ondernemingsnurrimer 0862.167A74, en belasting over de toegevoegde waarde nummer BE862.t67.474.

Opgericht bij akte verleden voor Meester Marc Vanden Bussche, Notaris te Koksijde, op tien december tweeduizend en drie, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van negentien december tweeduizend en drie onder nummer 03135573.

Waarvan de statuten meerdere malen werden gewijzigd en voor het laatst bij proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders opgemaakt door Meester Peter De Baets, Notaris te Koksijde op negen juni tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig juli tweeduizend en elf onder nummer 11115816.

Hier vertegenwoordigd, overeenkomstig de statuten, door de naamloze vennootschap LOUIS INVEST naamloze vennootschap, met zetel te Nieuwpoort, Albert I Laan 98, ondernemingsnummer 0864.837,944, handelend in de hoedanigheid van gedelegeerd bestuurder, tot deze hoedanigheid benoemd bij beslissing van de algemene vergadering van vier december tweeduizend en negen en de daaropvolgende Raad van Bestuur, gepubliceerd in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van vijftien februari tweeduizend en tien onder nummer 10024272, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Cloet Adelin Cloet Julien Cornelius, geboren te Diksmuide op acht november negentienhonderd tweeënzestig, echtgescheiden, gedomicilieerd te 8620 Nieuwpoort, Zeelaan 7(NN 62.11.08-343.20);

2/ de naamloze vennootschap MYLECKE, met zetel te 9770 Kruishoutem, Wedekensdriesstraat 5, ondernemingsnummer 0892.860.749, en belasting over de toegevoegde waarde nummer BE 0892.860.749.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Marc Vanden Bussche, te Koksijde, op vijf oktober tweeduizend en zeven, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig oktober daarna onder nummer 07156371.

Waarvan de statuten gewijzigd werden bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders waarvan het proces-verbaal werd opgesteld door notaris Marc Vanden Bussche, voornoemd, op zevenentwintig december tweeduizend en zeven, bekendgemaakt zoals gezegd op achttien januari tweeduizend en acht onder nummer 08011299.

Hier overeenkomstig artikel 21 van de statuten vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurdér, tot deze functie benoemd ingevolge beslissing van de algemene vergadering en de vergadering van de raad van bestuur van elf mei tweeduizend en dertien, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van éénendertig juli daarna onder nummer 13120057, met name de heer Hendrik Danneels, geboren te leper op dertig december negentienhonderd vierenzestig, wonende te 9770 Kruishoutem, Wedekensdriesstraat 5 (nationaal nummer 64.12.30-337,94)een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2) de vennootschap de naam «SEA COAST CONSTRUCTION» draagt.

3) de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8620 Nieuwpoort, Albert l laan 98.

4) de vennootschap opgericht is voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

5) de vennootschap volgend doel heeft

De vennootschap heeft tot doel:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen met name: de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen,afbraakwerken, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, alle activiteiten van makelaar in onroerende goederen.

Het beheer van alle roerende en onroerende goederen, onder meer het opstellen van huurcontracten, opmaken van plaatsbeschrijving, inventariseren van meubilair, het vervullen van de functie van syndicus, het opmaken van schattingen en expertises, opmaken van projecten, bouwbegeleiding, enzovoort, zonder dat deze opsommingen beperkend zijn, en dit zowel in België als in het buitenland.

De aannemingen en de uitvoering van alle openbare en private bouwwerken, alle onderaannemingen, afwerkingen en voltooiingwerken en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bouwvak in betrekking staan alsmede het fabriceren, de aankoop, verkoop, de consignatie, de vertegenwoordiging en commissiehandel van aile bouwmaterialen, grondstoffen en artikelen die bij het bouwen tussenkomen.

De coördinatie, de opvolging en het beheer van activiteiten en projecten zoals bepaald in punt 1 en 2. Het optreden als tussenpersoon in de handel, dit in de ruimste zin van het woord.

Het verstrekken van operationeel, financieel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen.

Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen.

Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord.

Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

Het beheren van bedrijfsruimtes en een onroerend patrimonium, het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden ondermeer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichting, laten uitvoeren van bouwwerken dit alles in de ruimste zin.

Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op knowhow en ontwikkelde procédés.

De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, geen gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

De vennootschap mag alle verrichtingen

uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag ondermeer en zonder dat de

navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in aile bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

6) het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal 62.000,00 EUR bedraagt, verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, en werd onderschreven door:

1. de NV Immo Sea Coast Project, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van 31.000,00 EUR, volledig volstort, waarvoor haar vijftig (50) aandelen worden toegekend

2. De NV Mylecke, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van 31.000,00 EUR,

volledig volstort, waarvoor haar vijftig (50)aandelen worden toegekend

De verschijners verklaarden dat ieder aandeel volledig volstort is, hetzij in totaal 62.000,00 EUR

7) de vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur.

Onverminderd de vertegenwoordigingsmacht toegekend aan de gedelegeerde bestuurders voor daden van dagelijks bestuur, is de meerderheid van de bestuurders bevoegd om de vennootschap in de handelingen en in rechte te vertegenwoordigen.

Indien de vennootschap slechts twee bestuurders telt, wordt de vennootschap vertegenwoordigd door de twee bestuurders gezamenlijk optredend, behalve voor de daden van dagelijks bestuur.

De gedelegeerde bestuurders zijn gezamenlijk bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen bij aankoop van onroerende goederen en bij het afsluiten van kredieten.

De aandeelhouders der naamloze vennootschap onmiddellijk verenigd in algemene vergadering beslissen : A. Het aantal bestuurders op twee vast te stellen en tot deze functie te benoemen onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie, voor de duur van zes jaar :

pehôuden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

- naamloze vennootschap Immo Sea Coast Project, voormeld, met als vaste vertegenwoordiger de heer

Adelin Cloet

- naamloze vennootschap Mylecke voormeld wet als vaste vertegenwoordiger de heer Hendrik Danneels

voormeld

Hier aanwezig en verklarende hun opdracht te aanvaarden.

B. Thans geen commissarissen te benoemen.

8) de gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vierde woensdag van de maand mei om vijftien uur dertig , in de zetel van de vennootschap. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de vierde woensdag van de maand mei tweeduizend en vijftien om vijftien uur dertig

9) het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot éénendertig december tweeduizend en veertien.

10) het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding tot ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of en deel ervan zal worden gereserveerd..

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

11) Werd aangesteld tot bijzondere volmachtdrager betreffende alle functies van accountant en belastingconsulent voorzien bij wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig: TITECA HENRI ACCOUNTANCY CVBA met zetel te 8800 Roeselare Heirweg 198, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

De oprichters verleenden deze tevens de bevoegdheid en om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Notaris Peter DE BAETS

Samen hiermee neergelegd:

-expeditie van de oprichtingsakte dd 18/10/2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigén

Verso : Naam en handtekening

22/06/2015
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD TER GRIFFIE

Rechtbank van Koophandel Gent

1 1 JUNI 2015

Griffie

Afdeling VEUaNF

Ondernemingsnr : 0540.961.476

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Albert I laan 98 - 8620 Nieuwpoort

(volledig adres)

Onderwerp akte : RECHTZETTING

Er blijkt uit een publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 30 oktober 2013, onder nummer' 13165237, houdende de oprichting van de naamloze vennootschap Sea Coast Construction, met maatschappelijke zetel te 8620 Nieuwpoort, Albert I laan 98, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder' nummer 0540.961.476, opgericht blijkens akte verleden voor het ambt van notaris Peter De Baets te Koksijde op 18 oktober 2013, dat enkel door materiële vergetelheid de benoeming van de bestuurders niet werd opgenomen in het ter publicatie neergelegde uittreksel

Uit de voormelde akte blijkt dat tot bestuurders werden benoemd voor de duur van 6 jaar:

- de naamloze vennootschap Immo Sea Coast Project (thans Sea Coast Group AC), met maatschappelijke, zetel te 8620 Nieuwpoort, Albert I laan 98, met als vaste vertegenwoordiger de heer Cloet Adelfin Julien, Corn elius;

- de naamloze vennootschap Mylecke, met maatschappelijke zetel te 9770 Kruishouten, Wedekensdriesstraat 5, met als vaste vertegenwoordiger de heer Danneels Hendrik Gerard Cornelius; die verklaarden hun opdracht te aanvaarden.

Terstond is de raad van bestuur bijeengekomen en werden benoemd tot gedelegeerd bestuurders:

- de naamloze vennootschap Immo Sea Coast Project (thans Sea Coast Group AC), met maatschappelijke zetel te 8620 Nieuwpoort, Albert I laan 98, met als vaste vertegenwoordiger de heer Cloet Adelin Julien' Cornelius;

- de naamloze vennootschap Mylecke, met maatschappelijke zetel te 9770 Kruishoutem, Wedekensdriesstraat 5, met als vaste vertegenwoordiger de heer Danneels Hendrik Gerard Cornelius; die verklaarden hun opdracht te aanvaarden.

(getekend) Notaris Liselotte De Kock

Sea Coast Construction

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.05.2016, NGL 20.07.2016 16341-0362-020

Coordonnées
SEA COAST CONSTRUCTION

Adresse
ALBERT I LAAN 98 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande