SEACORIN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SEACORIN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 561.712.350

Publication

09/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14307917*

Neergelegd

05-09-2014

Griffie

0561712350

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

SEACORIN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Er blijkt uit een akte, verleden voor Notaris Dirk HENDRICKX te Brugge op vijf september tweeduizend en veertien, neergelegd op de Rechtbank van Koophandel vóór registratie, dat een naamloze vennootschap werd opgericht met de naam  SEACORIN , waarvan de zetel gevestigd is te 8200 Brugge (Sint-Andries), Lieven Bauwensstraat 20 bus 16, met een kapitaal van tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 250.000,00), verdeeld in tweeduizend vijfhonderd (2.500) gelijke aandelen zonder nominale waarde, genummerd van 1 tot en met 2.500.

Kapitaal

Het kapitaal werd onderschreven als volgt :

a) De naamloze vennootschap Defraron, met zetel te 8000 Brugge, Blankenbergsestraat 362-368, BTW BE0884.313.069, schrijft in op de aandelen nummer 1 tot en met 1.999, voor een bedrag van tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00), volledig volgestort.

b) De heer Steven Huys, wonende te 8310 Brugge (Assebroek), Leopold Debruynestraat 40, schrijft in op het aandeel nummer 2.000, voor een bedrag van honderd euro (¬ 100,00), volledig volstort.

c) De heer Hans Lannoo, wonende te 8800 Roeselare, Karel De Brouckerestraat 29, schrijft in op de aandelen nummer 2.001 tot en met 2.250, voor een bedrag van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00), volledig volgestort.

d) De heer Koenraad Van Simaey, wonende te 8430 Middelkerke, Alexandre Ponchonstraat 18 bus

503, schrijft in op de aandelen nummer 2.251 tot en met 2.500, voor een bedrag van

vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00), volledig volgestort.

Totaal: tweeduizend vijfhonderd aandelen voor tweehonderd vijftigduizend euro.

De inschrijvers hebben verklaard en alle comparanten hebben erkend dat ieder aandeel waarop

aldus werd ingeschreven volledig is afbetaald in geld, zodat de vennootschap uit dien hoofde over

een bedrag van tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 250.000,00), volledig volgestort, beschikt.

Dit geld werd gestort op een speciale bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting,

geopend bij de KBC Bank.

Duur

De duur van de vennootschap is onbepaald.

Doel

Het doel van de vennootschap is:

a) de handel (koop-verkoop, import en export) in al zijn vormen voor haar eigen rekening of voor rekening van derden van frozen seafood (zoals ondermeer garnalen, finger food, enz), diepvriesproducten en andere levensmiddelen en nevenproducten, apparatuur en materialen en in het algemeen, alle hiermee verband houdende zaken;

b) het optreden als tussenpersoon, in het bijzonder als agent, bij de aan- en verkoop van voormelde producten;

c) onroerende goederen kopen, verkopen, huren, verhuren, leasen en alle mogelijke zakelijke en persoonlijke rechten verwerven of toestaan die nodig zijn, zonder dat de vennootschap zal optreden als makelaar.

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Lieven Bauwensstraat 20 Bus 16

8200 Brugge

Oprichting

Naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tevens tot doel, met uitzondering van de activiteiten en verrichtingen, die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatie-ondernemingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies:

a) het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden en effecten, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

b) het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

c) het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur en beleggingen van allerlei aard;

d) het deelnemen in en het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen;

e) het verhuren of huren al of niet onder het stelsel van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, aan- en verkoop van roerende en onroerende goederen en rechten, alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing;

f) het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

g) het afsluiten van lijfrenteovereenkomsten, alsmede het doen van periodieke uitkeringen en uitvoeren van pensioenregelingen;

h) het toestaan of opnemen van leningen en kredietopeningen al dan niet onder hypothecair verband, het verstrekken van zekerheden ook voor schulden van derden, waaronder begrepen hypothecaire zekerheid op haar toebehorende goederen voor schulden van één of meer van haar zuster- of dochtervennootschappen aan derden, dan wel voor schulden van derden aan (andere) natuurlijke personen of rechtspersonen, alsmede het zich hoofdelijk of als borg mede verbinden of het verlenen van aval voor die schulden.

De vennootschap mag investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals ondermeer de aankoop, de verhuring en de oprichting van roerende en onroerende goederen), met het oog op het verlonen van de leden van het bestuursorgaan in geld en/of in natura.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijke doel. Hiervoor mag zij investeringen en belegging uitvoeren zoals ondermeer de aankoop, de verhuring en de oprichting van roerende en onroerende goederen.

Zij zal het beschikbare vermogen beheren als goed huisvader.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar; het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van voormelde akte op de bevoegde Rechtbank van Koophandel tot éénendertig december tweeduizend en vijftien.

Jaarvergadering

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders - ook jaarvergadering genoemd - gaat ieder jaar door op de tweede woensdag van de maand mei, om negen uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, zelfde plaats en uur.

Bijzondere algemene vergaderingen (zonder dat de statuten worden gewijzigd) en buitengewone algemene vergaderingen (waarbij de statuten wel worden gewijzigd) kunnen ten alle tijde worden bijeengeroepen overeenkomstig de wet.

De vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, tenzij een andere plaats werd aangeduid in de oproeping; voor de jaarvergadering en de bijzondere algemene vergaderingen moet deze laatste plaats gelegen zijn in het gerechtelijk arrondissement waar ook de zetel van de vennootschap gevestigd is.

Bijeenroepingen.

De bijeenroepingen gebeuren door de Raad van Bestuur of de commissaris(sen) overeenkomstig de wet.

De aandeelhouders, alsook de houders van obligaties of warrants, de houders van certificaten, de bestuurders en de eventuele commissaris(sen) worden per aangetekende brief, vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd, tenzij zij individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De oproepingsbrief bevat een opgave van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten naam (met medewerking van de vennootschap uitgegeven). Eerstgenoemden bekomen samen met de oproepingsbrief, de bij wet bepaalde stukken. Vertegenwoordiging.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering door een volmachtdrager laten vertegenwoordigen. Nochtans mogen minderjarigen, onbekwamen, burgerlijke vennootschappen respectievelijk handelsvennootschappen vertegenwoordigd worden door hun wettelijke vertegenwoordigers of conventionele lasthebbers.

De Raad van Bestuur mag het model van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door haar aangeduide plaats worden neergelegd, vijf volle dagen voor de algemene vergadering.

De mede-eigenaars, de vruchtgebruikers en de blote eigenaars, respectievelijk de schuldeisers en pandgevers dienen zich door één en dezelfde persoon te laten vertegenwoordigen.

Bureau.

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de Voorzitter van de Raad van Bestuur of bij zijn ontstentenis zoals hierboven vermeld onder artikel 11.

Indien het aantal aanwezige personen het toelaat en indien de algemene vergadering tevens aangeeft dit te wensen, duidt de voorzitter van de vergadering een secretaris en/of twee stemopnemers aan.

De Voorzitter, de secretaris en de stemopnemers vormen het bureau.

Verloop van de vergadering.

De aandeelhouders of hun vertegenwoordigers moeten de aanwezigheidslijst ondertekenen om tot de vergadering te worden toegelaten. Deze lijst vermeldt hun naam en hun aantal aandelen. De bestuurders en de eventuele commissaris(sen) mogen de vergaderingen bijwonen en er het woord voeren.

De bestuurders en eventuele commissaris(sen) geven antwoord op vragen, die hun door de aandeelhouders worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de aandeelhouders of het personeel van de vennootschap

De beraadslaging gebeurt onder leiding van de Voorzitter in overeenstemming met een behoorlijke vergaderingstechniek.

De Raad van Bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen. Over punten buiten de agenda kan niet worden beslist, tenzij alle aandeelhouders aanwezig en akkoord zijn. De agenda bevat, naast de te behandelen onderwerpen eveneens de voorstellen tot besluit en wordt opgesteld door de Raad van Bestuur.

Over personen wordt geheim en schriftelijk gestemd. Over zaken wordt mondeling gestemd, tenzij het bureau of de vergadering beslist daarover een geheime stemming te houden.

Elk aandeel geeft recht op één stem. Zolang de opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

Bij inpandgeving van aandelen wordt het stemrecht uitgeoefend door de eigenaar-pandgever.

De vergadering beslist met meerderheid van stemmen, om het even welk deel van het kapitaal is vertegenwoordigd, behoudens in de gevallen door de wet voorzien.

Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

Indien bij benoemingen geen enkele kandidaat de volstrekte meerderheid van de stemmen behaalt, zal een herstemming plaats hebben tussen de twee kandidaten die het grootste aantal stemmen hebben behaald.

Indien de stemmen staken bij herkiezing is de oudste kandidaat verkozen.

De niet-geheime stemmingen gebeuren door hand opsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist bij meerderheid van stemmen.

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die besluiten, die bij authentieke akte moeten worden verleden. De houders van obligaties, warrants of certificaten bepaald in artikel 537 van het Wetboek van vennootschappen mogen van die besluiten kennis nemen.

Notulen.

De verslagen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en de aandeelhouders die zulks vragen.

De afschriften voor derden worden ondertekend door één of meerdere bestuurders.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, waarvan het aantal leden minstens het wettelijk voorgeschreven aantal moet zijn. De bestuurders zijn al dan niet aandeelhouders. Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering, die ook de duur van het mandaat bepaalt.

De bestuurders zijn voor een duur van maximum zes jaar benoemd; aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Zij kunnen ten alle tijde ontslagen worden door de algemene vergadering.

Het mandaat van de niet-herkozen aftredende bestuurder neemt een einde onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

Vacature

Een bestuurder kan ontslag nemen door kennisgeving bij aangetekende brief aan de Raad van Bestuur. Na zijn ontslag is hij echter verplicht zijn mandaat verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

In dit geval kunnen de overige bestuurders voorzien in een vacature. De algemene vergadering zal dan in haar volgende bijeenkomst de vaste benoeming doen. De nieuw benoemde bestuurder doet de ambtstermijn van zijn voorganger uit.

Adviserende comités

De Raad van Bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meerdere adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

Directiecomité

De Raad van Bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden geheel of gedeeltelijk overdragen aan een directiecomité conform artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen.

De Raad van Bestuur is belast met het toezicht op dit comité.

Aan één of meerdere leden van dit comité kan de bevoegdheid verleend worden om de vennootschap hetzij alléén, hetzij gezamenlijk, te vertegenwoordigen.

Het lid van het directiecomité dat zich in een situatie bevindt, zoals beschreven in artikel 524ter van het Wetboek van vennootschappen, moet de Raad van Bestuur daarvan inlichten.

Bevoegdheid

De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens al wat bij onderhavige statuten of de wet voorbehouden is aan de algemene vergadering.

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De Raad van Bestuur kan een directiecomité oprichten, al dan niet in zijn midden gekozen, en waarvan hij de bevoegdheden en de machten bepaalt.

Hij kan aan het directiecomité bijzondere machten overdragen en het bedrag en de modaliteiten van de vergoedingen van dit comité vaststellen; deze vergoedingen zijn aan te rekenen op de algemene onkosten.

De Raad van Bestuur mag het dagelijks bestuur toevertrouwen aan één of meerdere personen ; wanneer deze personen bestuurder zijn worden zij aangeduid als gedelegeerd bestuurder ; in het andere geval als directeur ; zijn er meerdere personen gelast met het dagelijks bestuur, dan handelen zij afzonderlijk of gezamenlijk volgens de beslissing van de Raad van Bestuur.

De gedelegeerd bestuurder is tevens gelast met de uitvoering van de beslissingen van de Raad van Bestuur.

De Raad van Bestuur kan bovendien machten voor bepaalde doeleinden verlenen aan om het even welke personen, in of buiten zijn midden gekozen, al dan niet aandeelhouders, dit alles onverminderd zijn recht deze bevoegdheden zelf uit te oefenen.

De Raad van Bestuur kan de vergoedingen bepalen die verbonden zijn aan de opdrachten die zij geeft.

Vertegenwoordiging

Alle akten die de vennootschap verbinden, in en buiten rechte, zijn geldig wanneer zij ondertekend worden door:

* elke gedelegeerd bestuurder afzonderlijk

* de gedelegeerd bestuurder en één bestuurder.

Deze personen moeten geen bewijs van voorafgaande machtiging vanwege de Raad van Bestuur leveren. Hun benoeming door de Raad van Bestuur wordt overeenkomstig de wet gepubliceerd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De Raad van Bestuur mag bijzondere volmachten verlenen aan één of meer personen. De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd door deze bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

Winstverdeling

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle algemene onkosten, de lasten van de vennootschap en de afschrijvingen, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Van deze winst zal jaarlijks minstens vijf ten honderd worden afgetrokken voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds; deze voorafneming is niet meer verplicht zodra dit fonds één tiende van het kapitaal van de vennootschap bedraagt.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het saldo van de winst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het Wetboek van vennootschappen (art. 617 W.Venn.). Interimdividend

De Raad van Bestuur heeft de bevoegdheid om op het resultaat van het boekjaar een

interimdividend uit te keren overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen (art. 618 W.Venn.). Vereffening

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Na delging van alle schulden en lasten en van de kosten van vereffening, dient het netto-actief eerst tot terugbetaling van het uitgedrukte kapitaal aan de aandelen van de vennootschap. Indien de aandelen niet alle in dezelfde verhouding zijn volgestort, moet(en) de vereffenaar(s) alvorens tot de terugbetaling over te gaan rekening houden met dit verschil van toestand en de gelijkheid van alle aandelen herstellen, hetzij door aanvullende kapitaalsinvorderingen ten laste van de aandelen die in onvoldoende mate werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen ten voordele van de aandelen die voor een hoger bedrag werden volgestort.

Het beschikbaar saldo wordt in gelijke delen onder alle aandelen verdeeld.

Benoemingen

Raad van Bestuur.

Vier (4) bestuurders van de vennootschap werden aangesteld en werden benoemd voor een periode van zes jaar tot die functie:

a) De naamloze vennootschap Defraron, voornoemd;

b) De heer Steven Huys, voornoemd,

c) De heer Hans Lannoo, voornoemd, en

d) De heer Koen Van Simaey, voornoemd,

Deze mandaten vervallen bij de jaarvergadering van het jaar tweeduizend en twintig en zijn onbezoldigd, tenzij een volgende algemene vergadering daar anders zou over beslissen. Tussenkomst vaste vertegenwoordigers.

Deze bestuurders worden hier vertegenwoordigd door voormelde personen, tevens benoemd in hun respectievelijke vennootschappen als vaste vertegenwoordigers voor bestuursmandaten, als volgt: - de heer Frank Dedecker, wonende te 8310 Brugge (Sint-Kruis), Breeweg 7, als vaste vertegenwoordiger van Defraron, voornoemd.

Notaris Dirk Hendrickx, te Brugge, werd verzocht deze tussenkomst van vaste vertegenwoordiger mee te laten publiceren in het uittreksel van deze akte, dat in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad zal worden bekendgemaakt, overeenkomstig de richtlijnen van de Minister van Justitie van éénentwintig november tweeduizend en twee (brief aan de Koninklijke Federatie van het Belgisch Notariaat VZW te Brussel).

Gedelegeerd bestuurder

De bestuurders, samengekomen in Raad van Bestuur, hebben beslist een gedelegeerd bestuurder van de vennootschap aan te stellen en hebben tot die functie de naamloze vennootschap Defraron, voornoemd, benoemd, vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder, de heer Frank Dedecker, voornoemd.

Dit mandaat vervalt bij de jaarvergadering van het jaar tweeduizend en twintig en is onbezoldigd, tenzij een volgende algemene vergadering daar anders zou over beslissen.

Bekrachtiging

De comparanten hebben verklaard dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 01 augustus 2014. Deze overneming zal maar effect sorteren zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Notaris Dirk Hendrickx, te Brugge, heeft de comparanten erop gewezen dat de verbintenissen, aangegaan voor rekening van de vennootschap tussen 05 september 2014 en de neerlegging van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

voormelde oprichtingsakte op de griffie, onderworpen zijn aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dus dienen bekrachtigd te worden binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft bekomen (d.i. de voormelde neerlegging op de griffie). Volmacht

Volmacht werd verleend aan de bv cvba Stuyts Accounting Services, met zetel te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Koningin Astridlaan 2A, om in hun naam, handelende zoals gemeld, alle nodige formaliteiten te vervullen voor het bekomen van de inschrijving van gemelde vennootschap in het rechtspersonenregister en eventuele latere wijzigingen van deze inschrijving, op de bevoegde Rechtbank en elders alle andere formulieren op te maken of te ondertekenen die wettelijk vereist zijn in verband met de oprichting van deze vennootschap of het gevolg daarvan zijn, zoals onder meer (zonder beperkend te zijn), het openen van bankrekeningen en bankkluizen, het bekomen van een BTW-nummer en andere licenties en vergunningen, en alle aanverwante handelingen en daartoe alle stukken en akten te tekenen, woonplaats te kiezen, indeplaats te stellen en al te doen wat nodig of nuttig is voor het bekomen van bovengemeld doel.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Dirk Hendrickx, Notaris

27/02/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid-van n de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(6)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

BELEG

Griffie Rechtbank Koophandel

13 FEB 2015

Gent AfdJiprugge

De gr;ffie~

Mod POF 51.1

r in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va

-1

Ondememingsnr : 0561.712.350

Benaming (voluit) : Seacorin

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Lieven Bauwensstraat 20 bus 16, 8200 Sint-Andries, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Benoeming bijkomende bestuurder

Tekst :

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 19 januari 2015 blijkt:

dat Dhr. Olivier Mocar, wonende te 8670 Oostduinkerke, Alois Boudrystraat 13a, benoemt

wordt tot bijkomende bestuurder voor een duur van zes jaar en dit met ingang vanaf heden.

Defraron NV

Gedelegeerd Bestuurder

Frank Redecker

Vaste vertegenwoordiger

i

01/07/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mad PDF 11.1

rost t IE In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

in 1110111.1

Ondememingsnr : 0561.712.350

Benaming (voluit) : Seacorin

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Lieven Bauwensstraat 20 bus 16, 8200 Sint-Andries, België

(volledig adres)

Onderwer ten) akte :Verplaatsing maatschappelijke zetel

Tekst

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel op 16 juni 2015 blijkt dat de algemene vergadering heeft beslist om de zetel te verplaatsen naar het adres te 8000 Brugge, Blankenbergsesteenweg 362-368 en dit vanaf heden,

Defraron NV

Gedelegeerd bestuurder

Dedecker Frank

Vaste vertegenwoordiger

na neerlegging ter griffie van " - akte

ELEGD

Griffie

Rechtbank Koophandel

1 9.JUN 2015

Gent Afek5iffie Bru

De

gr i fier

ius

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedarii éid van de instrumenterende notaris, héizij van de peïso(o)n(èn)-

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
SEACORIN

Adresse
LIEVEN BAUWENSSTRAAT 20, BUS 16 8200 BRUGGE

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande