SEB, BAS, TIEN EN CO, AFGEKORT : SBT EN CO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SEB, BAS, TIEN EN CO, AFGEKORT : SBT EN CO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.072.341

Publication

28/12/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11307683*

Neergelegd

23-12-2011

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): SEB, BAS, TIEN en Co

0842072341

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8210 Zedelgem, Heidelbergstraat 26 bus A

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Jean-Louis Sabbe op 22/12/2011, te registreren, blijkt het volgende:

1) Door:

De heer Stefaan VANDAELE, geboren te Brugge op 06/10/1964, echtgenoot van mevrouw

Carine Baert, wonende te 8210 Zedelgem, Heidelbergstraat 26 A.

Mevrouw Carine BAERT, geboren te Varsenare op 25/02/1967, echtgenote van de heer Stefaan

Vandaele, wonende te 8210 Zedelgem, Heidelbergstraat 26 A.

Werd de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  SEB, BAS, TIEN en Co opgericht.

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 8210 Zedelgem, Heidelbergstraat 26 A.

2) Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt een miljoen honderd vijfenzestigduizend euro (1.165.000,00 ¬ ) vertegenwoordigd door duizend honderd vijfenzestig aandelen zonder nominale waarde, die ieder één / duizend honderd vijfenzestigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Er werden 945 aandelen toegekend aan de heer Stefaan Vandaele en 220 aandelen aan mevrouw Carine Baert als vergoeding voor de inbreng in natura.

3) het verslag van bedrijfsrevisorenkantoor de Burgerlijke BVBA Van Cauter  Saeys & Co, vertegenwoordigd door de Burgerlijke BVBA J. Degryse  bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door de heer Jan Degryse, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 9300 Aalst, Gentse Steenweg 55, aangewezen door de oprichter, de dato 16/12/2011, betreffende de voorgestelde inbreng in natura, over de toegepaste schattingswijzen en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, besluit in de volgende bewoordingen :

 7. Conclusies

Ondergetekende, de Burg. BVBA J. Degryse ,vertegenwoordigd door de heer J. Degryse, bedrijfsrevisoren, vennoot van de Burg. BVBA Van Cauter  Saeys & C° met maatschappelijke zetel te 9300 Aalst, Gentse steenweg 55, werd aangesteld door de oprichters van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Seb, Bas, Tien en Co om overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag op te maken n.a.v. de inbreng in natura van de voorgaand vermelde aandelen.

Op basis van de ons voorgelegde documenten en in aanmerking nemend de toegepaste waardering en het door ons toegepast nazicht, kunnen we besluiten dat :

a. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het

Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat de zaakvoerder van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

b. de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

c. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

waardering leiden ten minste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en desgevallend met de agio's van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.165 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Seb, Bas, Tien en Co zonder vermelding van nominale waarde, zijnde het maatschappelijk kapitaal, vertegenwoordigend ¬ 1.165.000. De heer Stefaan Vandaele wordt vergoed met 945 aandelen en mevrouw Carine Baert wordt vergoed met 220 aandelen.

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet uit bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Aalst,

op 16 december 2011,

Burg. BVBA Van Cauter - Saeys & Co, Bedrijfsrevisorenkantoor

Vertegenwoordigd door Burg. BVBA J. Degryse - bedrijfsrevisor

vertegenwoordigd door de heer Jan Degryse - zaakvoerder.

4) De statuten werden als volgt vastgesteld (een uittreksel volgt ) :

Artikel één - NAAM.

De vennootschap neemt de vorm aan van een burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt  SEB, BAS, TIEN en Co , afgekort  SBT en Co .

Artikel twee - ZETEL.

De zetel is gevestigd te 8210 Zedelgem, Heidelbergstraat 26 A.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten. Artikel drie - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, beheermaatschappij, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen, voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, en betreffen onder meer:

1. alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundige beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

" onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

" beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

2. advies, bijstand en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt;

3. het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand, het waarnemen van mandaten als bestuurder of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en / of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin;

4. land- en tuinbouwgronden verpachten of zelf land- en tuinbouwbedrijven uitbaten;

5. alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, serviceflats, rusthuizen, winkels horeca uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, onderhuren en verhuren, verkopen

en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen;

6. onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin, met uitzondering van de activiteiten die vallen onder het toepassingsgebied van de kaderwet van één maart 1976 tot reglementering van de beroepstitel en het Koninklijk Besluit van 6 september 1993; alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; agent en / of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen; leasing, financieringen en leningen; verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, onderhuren of -verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van alle onroerende goederen in de breedste zin, zoals, appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen;

7. de organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als in buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand, met uitzondering van deze activiteiten die overeenkomstig de wet zijn voorbehouden aan vergunninghoudende reisbureaus;

8. trading in de meest ruime zin.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of

elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting,

uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, zich borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

Artikel vier - DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

Artikel vijf - KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt een miljoen honderd vijfenzestig duizend euro (1.165.000,00 ¬ ).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend honderd vijfenzestig aandelen zonder nominale waarde, die ieder één / duizend honderd vijfenzestigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel negen  BESTUUR.

* De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder / zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

*Is benoemd tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap: de heer Stefaan Vandaele, voornoemd, die verklaart deze opdracht te aanvaarden met bevestiging dat hij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

De statutaire zaakvoerder mag slechts ontslagen worden bij éénparigheid van stemmen, met inbegrip van de stem van de zaakvoerder indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan slechts geheel of gedeeltelijk herroepen worden voor ernstige redenen bij beslissing van de algemene vergadering, beslissend inzake wijziging der statuten.

Artikel tien - BEVOEGDHEDEN.

- Indien er meer dan twee zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij afwezigheid van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

- Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap, elk afzonderlijk, vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

- Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en

kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Artikel twaalf - ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni

om elf uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de

eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de

vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke

andere plaats aangeduid in de oproeping.

Artikel zestien - NOTULEN.

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de vergadering ondertekend door

alle aanwezige vennoten en indien er slechts één vennoot is, door deze laatste.

De notulen van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel

van de vennootschap wordt bijgehouden.

De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden

ondertekend door een zaakvoerder.

Artikel zeventien - BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. De

jaarrekening en inventaris worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde

wettelijke bepalingen.

Artikel achttien - VERDELING.

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor

de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het

reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij

meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

SLOTBEPALINGEN.

EERSTE BOEKJAAR EN GEWONE ALGEMENE VERGADERING.

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op heden en eindigt op éénendertig december

tweeduizend en twaalf.

2. Gewone algemene vergadering:

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien,

overeenkomstig de statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Samen hiermee neergelegd :

" afschrift van de akte.

" Verslag bedrijfsrevisor;

" Verslag oprichters

" volmacht

Notaris Jean  Louis Sabbe te Blankenberge.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

07/07/2015
ÿþ" -,~.,,-

~

.~h~r~~

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

11111111111

150 651

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsbia

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

2 6 JUN 2015

Gent Afdelingftióstende

Ondernemingsnr : 0842.072.341

Benaming

(voluit) : Seb , Bas , Tien en Co

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Heidelbergstraat 26A te 8210 Loppem (volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag en benoeming van een zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op 4 mei 2015 heeft de buitengewone algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen te ontslaan als zaakvoerder de heer Vandaele Stefaan, heidelbergstraat 26A te 8210 Loppem .

Te benoemen als zaakvoerder Billy Bvba, heidelbergstraat 26A te 8210 Loppem , ondememingsnummer 0533.909.081 met als vast vertegenwoordiger, de heer Vandaele Stefaan, overeenkomstig het verslag van de zaakvoerder dd 04/05/2015.

Titeca Accountancy Brugge nv

Bijzonder gevolmachtigde

De-griffier

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
SEB, BAS, TIEN EN CO, AFGEKORT : SBT EN CO

Adresse
HEIDELBERGSTRAAT 26, BUS A 8210 ZEDELGEM

Code postal : 8210
Localité : ZEDELGEM
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande