SEE PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SEE PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.724.896

Publication

29/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 23.02.2013, NGL 26.03.2013 13073-0150-014
08/10/2012
ÿþui

" iaiss7sz»

iveaergelegd ter griffie ven 0¬ rechtbank van koophandel Brugge -- af s ; g te Oos

0927 P 201

Griffie be grrfrfer

Mod Word 173

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

an

Ondernemingsnr : 0833724896 Benaming

(voluit) : See Projects (verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Kroonlaan 6, 8400 Oostende (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

NOTULEN BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

Op 01/09/2012 om 19.00 uur wordt de bijzondere algemene vergadering van de vennoten gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

BUREAU

De leiding en het toezicht van de algemene vergadering berust bij het bureau. Dit bureau is door de

algemene vergadering als volgt samengesteld:

-de voorzitter: Meneer Vergracht Filip, wonende te Eernegem, Aartrijkestraat 158

-de secretaris: Meneer liaegebaert Dirk, wonende te De Haan, Mezenlaan 2 a -De stemopnemer; Meneer Vergracht Filip, wonende te Eernegem, Aartrijkestraat 158

SAMENSTELLING VAN DE ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering bestaat uit de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten van wie de naam, voornaam, woonplaats in de aanwezigheidslijst zijn opgenomen die bij het bureau is neergelegd. De aanwezigheidslijst vermeld ook het aantal aandelen waarover elke aanwezige of vertegenwoordigde vennoot volgens eigen verklaring beschikt.

UITEENZETTING VAN DE VOORZITTER

De voorzitter zet uiteen wat volgt:

Deze algemene vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen over de volgende agenda:

1. Ontslag zaakvoerder Tom Willaert per 1/9/2012

BESPREKING VAN DE AGENDAPUNTEN

1.Ontslag zaakvoerder Tom Willaert per 1/9/2012

De algemene vergadering neemt kennis van de akte van het ontslag uit de functie van zaakvoerder dat werd ingediend door Meneer Tom Willaert. Dit ontslag gaat in op 01/09/2012. Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Tevens wordt beslist zijn decharge te verlenen voor het boekjaar 2011-2012 lopende vanaf 4/2/2011 tot 30/09/2012.

ap

SLOT

Aangezien alle agendapunten afgehandeld zijn, wordt de vergadering geheven.

Aldus opgemaakt op plaats en datum als gemeld en na goedkeuring door de algemene vergadering,

ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die erom verzocht hebben.

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Oostende, 01/09/2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aalt het

Belgisch VOF Vergracht  Descamps Willaert Tom Dirk Haegebaert

Staatsblad Vertegenw. door zaakvoerder Vergracht Filip zaakvoerder zaakvoerder

bd

bp

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/02/2012
ÿþ Mod Word i 7.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

" izoai3sa*

~lf

B St;

Nedergelegd ter griffie von et rechtbank van koophandel Brugge - afdeling te Coineacie

op Q

Griffie qrr

Ondernemingsnr : 0833724896

Benaming

(voluit) : SEE PROJECTS

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Kroonlaan 6, 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Er blijkt uit de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SEE PROJECTS" met maatschappelijke zetel gevestiqd te 8400 Oostende, Kroonlaan 6, ingeschreven in het rechtspersonen-register te Brugge met ondernemingsnummer 0833724896, gehouden op het kantoor van notaris Pierre Verschaffel te Gent op 2(2/2012 dat volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLUIT :

Artikel 14 wordt vervangen door volgende tekst:

De zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor

volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De statuten kunnen de bevoegdheid van de zaakvoerder beperken. De zaakvoerders kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Deze beperkingen en verdeling kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, ook niet al zijn ze openbaar gemaakt.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden en in rechte als eiser of verweerder door twee zaakvoerders, gezamenlijk optredend.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn. Bekendmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Deze bijzondere volmachten dienen beperkt te worden tot een bepaalde of een reeks

bepaalde rechtshandelingen. De gevolmachtigden kunnen de

vennootschap verbinden, binnen de perken van de hun verleende opdracht, ' onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Tweede Besluit:

artikel 10 wordt vervangen door volgende tekst: Overdracht van aandelen onder de levenden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

llijlagenTiij Bé"Igiscfi Staatsblad - 2ÜIÜ2/2Ü12'- Aririèxés ----------------- - [iélgë

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

+L

Een aandeelhouder, die één of meer aandelen onder bezwarende titel of onder kosteloze titel wil overdragen, moet van zijn voornemen aan de overige aandeelhouders kermis geven bij aangetekende brief, waarin hij het aantal aandelen meedeelt dat hij wenst over te dragen, met vermelding van de kandidaat-overnemer en de aangeboden prils.

De overige aandeelhouders kunnen dan gedurende een periode twee maanden, te rekenen vanaf de kennisgeving van dit bericht ofwel de overnemer als aandeelhouder aanvaarden,

ofwel de aandelen bil voorkeur inkopen, naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigen, ofwel de kandidaat overnemer verplichten om ook hun aandelen aan dezelfde voorwaarden in te kopen, ofwel zelf zoeken naar een kandidaat overnemer.

Alleen wanneer alle aandelen aan de aandeelhouders zijn toegewezen, zijn de aandeelhouders definitief gebonden. Daarvan geven zij onverwijld kennis aan de kandidaat-overdrager.

Artikel 11 wordt vervangen door volgende tekst:

Ziin, na het verstrijken van hoger vermelde termijn niet aile aandelen toegewezen, dan zullen de aandelen vrij mogen worden overgedragen aan de persoon die de kandidaat-overdrager als overnemer heeft voorgesteld. In geen geval mag de termijn gedurende dewelke de aandelen niet kunnen worden overgedragen, meer dan zes maanden bedragen, te rekenen vanaf de datum waarop om goedkeuring van de overgang werd verzocht.

Artikel 12 wordt vervangen door volgende tekst: Overgang bij overlijden

Ingeval van overlijden van een aandeelhouder moeten de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden bil aangetekend schrijven binnen de maand vanaf het overlijden van de aandeelhouder aan de overige aandeelhouders nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd.

Zij moeten tevens de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectievelijke erfrechten opgeven en meedelen hoe de aandelen tussen hen zullen verdeeld worden.

De overige aandeelhouders kunnen dan, gedurende een periode van twee maanden te rekenen vanaf de kennisgeving van het bericht, ofwel de erfgenamen of rechthebbenden als aandeelhouder aanvaarden, ofwel de aandelen bij voorkeur inkopen naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigen, ofwel zelf zoeken naar een kandidaat overnemer.

Zij dienen de erfgenamen en legatarissen van hun beslissing onverwijld in kennis te stellen.

Ziin, na het verstrijken van hoger bepaalde termijn niet alle aandelen toegewezen, dan moeten de aandeelhouders de erfgenamen of legatarissen daarvan onverwijld inlichten. De aandeelhouders zullen dan samen gedurende twee maanden zoeken naar een kandidaat-overnemer. Hierover zullen de aandeelhouders beslissen bij eenvoudige meerderheid van stemmen. De uiteindelijke beslissing wordt onverwijld aan de erfgenamen en legatarissen meegedeeld.

Zijn na het verstrijken van hoger vermelde termijn niet alle aandelen toegewezen, dan zullen de aandelen vrij mogen overgaan op de erfgenamen of legatarissen. In geen

" geval mag de termijn gedurende dewelke de aandelen niet kunnen worden overgedragen, meer dan zes maanden bedragen, te rekenen vanaf de datum waarop om goedkeuring van de overgang werd verzocht.

i

De erfgenamen en legatarissen, die gee.n aandeeÎhouder kunnen worden, omdat zij niet als zodanig worden toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen. De waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals hierna is bepaald.

DERDE BESLUIT:

De vergadering beslist om als extra niet-statutaire zaakvoerder aan te stellen met mandaat4 beginnend op heden: De heer HAEGEBAERT Dirk Maurice Hans, geboren te Oostende op 6102/1962, wonende te 8420 De Haan, Mezenlaan 2, gehuwde Belg, Beroep: zelfstandig ingenieur bouwkunde. Die verklaarde dit mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enig verbod, zijn mandaat als zaakvoerder uit te oefenen.

VIERDE BESLUIT:

De veraladerinq geeft opdracht tot coördinatie van de statuten aan de ondergetekende notaris, en tot uitvoering van de genomen besluiten aan de zaakvoerders

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

' Notaris Pierre Verschaffel

' Hiermee neergelegd: afschrift statutenwijziging + coordinatie

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

IlïjlagenTiij Tiet BëIgisch Staatsblad - 2070272012 - Annexes dü IVróniteu bèTgë

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/12/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

4 v

1111111,1111111.11}11111J1111.1111111

Ondernemingsar : 0833724896

Benaming

(voluit) : See Projects

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Nieuwe Steenweg 363 BW6, 8420 De Haan

Onderwerp akte : Adreswijziging maatschappelijke zetel

1

NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: 3 g NOV 2011

Griffie De oriffw

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

NOTULEN BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

Op 08/09/2011 om 19.00 uur wordt de bijzondere algemene vergadering van de vennoten gehouden op de

maatschappelijke zetel van de vennootschap.

BUREAU ù

De leiding en het toezicht van de algemene vergadering berust bij het bureau. Dit bureau is door de

algemene vergadering als volgt samengesteld:

-de voorzitter: Meneer Vergracht Filip, wonende te Eernegem, Aartrijkestraat 158

-de secretaris : Meneer Willaert Tom, wonende te Oudenburg, Marteelstik 1

-De stemopnemer : Meneer Vergracht Filip, wonende te Eernegem, Aartrijkestraat 158

SAMENSTELLING VAN DE ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering bestaat uit de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten van wie de naam, voornaam, woonplaats in de aanwezigheidslijst zijn opgenomen die bij het bureau is neergelegd. De aanwezigheidslijst vermeld ook het aantal aandelen waarover elke aanwezige of vertegenwoordigde vennoot volgens eigen verklaring beschikt.

UITEENZETTING VAN DE VOORZITTER

De voorzitter zet uiteen wat volgt:

Deze algemene vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen over de volgende agenda:

1. Adreswijziging maatschappelijke zetel

BESPREKING VAN DE AGENDAPUNTEN

1. Adreswijziging maatschappelijke zetel

Er wordt met éénparigheid van stemmen beslist de maatschappelijke zetel van de

BVBA See Projects te verplaatsen van Nieuwe Steenweg 363 bus W6, 8420 De Haan naar

Kroonlaan 6, 8400 Oostende. Deze wijziging gaat in op 15/09/2011.

SLOT

Aangezien alle agendapunten afgehandeld zijn, wordt de vergadering geheven.

Aldus opgemaakt op plaats en datum als gemeld en na goedkeuring door de algemene vergadering,

ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die erom verzocht hebben.

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

De Haan, 08/09/2011

VOF Vergracht  Descamps Willaert Tom

Vertegenwoordigd door zaakvoerder Vergracht Filip zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

23/02/2011
ÿþVoor"

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

MM 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEG ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDELTE BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: 0 8 FEB. 2011

De griffier,

Griffie

8 83 3 7 2 4 8 9 6

Qnderne}rír:.gsnr

Benaming

{voluit; . SEE PROJECTS

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8420 De Haan, Nieuwe Steenweg 363 bus W6

Onderwerp akte ° Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Ondergetekende Meester Pierre DE MAESSCHALCK, geassocieerd notaris ter standplaats Oostende, deel uitmakende van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een b.v.b.a., op 4 februari 2011, welke eerstdaags zal wordt geregistreerd, dat De heer WILLAERT Tom, geboren te Jette op een september negentienhonderd zevenentachtig, ongehuwd, wonende te 8420 De Haan, Nieuwe Steenweg 363/0205 en De vennootschap onder Firma " Vergracht-Descamps Vof", met zetel te Eemegem, Aartrijkestraat 158, met ondememingsnummer 09003984, Opgericht blijkens overeenkomst van 18 december 2008, gepubliceerd in de bijlage tot het belgisch staatsblad dd. 7 januari 2009, met nummer 09003984, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opricht met de naam "SEE PROJECTS" met zetel te 8420 De Haan, Nieuwe Steenweg 363 bus W6.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brusselse Gewest, overgebracht worden.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

De vennootschap heeft tot doel :

-coordinatie in bouwwerken

-Zakenbureel belast met raadgevingen in het algemeen en vooral inzake werken in de bouw

-Het verlenen van bijstand en diensten onder de meest verschillende vormen aan derden, bv andere venn. en/of eenmanszaken en dit op vlak van het beheer, de organisatie, de productie, de verkoop, de administratie, de boekhoudingen, het algemeen bestuur, het verlenen van intellectuele, administratieve hulp en adviezen inzake handels, financiële, bedrijfsorganisatorische of andere aangelegenheden

-Het doen van alle studies, onderzoek en ontwikkeling, verrichten van marktonderzoek, promotie,. raadgeving, prospectie, technoconsult, assistentie op gebied van management, engineering, coördinatie en consultancy, technische, commercieel administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies.

-de vennootschap kan optreden als handelsbemiddelaar, handelsagent, handelscommissionair, in de ruimste zin van het woord, zowel in het binnenland als in het buitenland.

-het organiseren van tentoonstellingen, markten, beurzen en gelijkwaardige evenementen

-verhuur van personen, diensten en (on) roerende goederen

-het ter beschikking stellen van management

-het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van bestuur op alle niveau's, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handelsnijverheid of andere ondernemingen, bestaand onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking

-de vennootschap kan alle roerende materialen en installaties kopen, huren, verhuren, produceren, oprichten, verkopen en ruilen en alle daden en transacties stellen die tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel kunnen bijdragen

-In België of in het buitenland, voor haar eigen rekening of voor rekening van derden en/of tussenpersonen alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen te doen, met name aankoop, verkoop, ruiling, verhuring, expertise, beheer, onroerende promotie, omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen van alle aard zoals handelspanden, opbrengsteigendommen, horecagebouwen, dit alles in de ruimste zin van het woord zo ook gronden als gebouwen, zo op het platteland als in de bebouwde kommen, in voorkomend geval bij middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing

-het verlenen, in opdracht van de eigenaar of de medeeigenaars, van alle diensten die noodzakelijk zijn voor het behoorlijk functioneren van de gebouwen waarvan het beheer wordt waargenomen (residentiële gebouwen)

-het beheer van patrimonium, het valoriseren en instandhouden van alle roerende, onroerende en financiële verhandelingen, bv. aankoop, verkoop, uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren

IIII

*1102935Q

Op cie laatste blz. van Lt(il vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris; netzit van de perso(o-m(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening.



" . - Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2011- Annexes du Moniteur belge -alle leningen en kredietopeningen aangaan en alle waarborgen verlenen voor leningen toegestaan aan derden

-de vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig of analoog doet nastreven of wier doel voor dat van de vennootschap bevorderlijk kan zijn.

-zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, of anderszins, in alle ondernemingen,

-zij mag zich voor deze ondememigen, vereningingen of vennootschappen borg stellen of hun aval

verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

-bemiddeling bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerende goederen

-verhuren van personen en diensten

-schatten en evalueren van onroerende goed, beheren van residentiële gebouwen

lesgeven

- webdesign

-voeren van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen -handelsbemiddeling in goederen en overige goederen

- bouwpromotor

-projectontwikkeling in de ruimste zin voor woningbouw, kantoorgebouw, infrastructuurwerken, niet

residentieel en residentieel, enzovoort

-coördinatie van bouwactiviteiten in de ruimste zin

-het toezien op de bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking, enz)

-het leiden van belangrijke herstellingswerkzaamheden aan gebouwen.

-handel in eigen onroerend goed

-onderneming voor verkavelingsprojecten

-bouw van gebouwen in de ruimste zin, ontwikkeling van bouwprojecten, huizen, appartementen, volgens

diverse formules ook sleutel op de deur, ruwbouw enzovoort

-de algemene aanneming van bouwwerken in de ruimste en breedste zin van het woord alsook van gedeeltelijke bouwwerken en herstelling

-beheer van onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis

-het verlenen, in opdracht van de eigenaar of de medeeigenaars, van aile diensten die noodzakelijk zijn voor

het behoorlijk functioneren van alle soorten gebouwen waarvan het beheer wordt waargenomen

-bouwrijp maken van terreinen

-optrekken van andere residentiële gebouwen en kantoorgebouwen en individuele huizen

- grondverzet

-diverse bouwwerkzaamheden

-afwerking en restauratie van gebouwen, overige werkzaamheden in de afwerking in de meeste uitgebreide

zin van het woord

-het innen van de huur

-het verhuren van handelszaken

-verhuur van overige roerende goederen voor persoonlijk of huishoudelijk gebruik, niet elders genoemd en

in de ruimste zin van het woord

-exploitatie van en handel in onroerend goed en handel in eigen onroerend goed

-de verhuur in de ruimste zin van appartementen, huizen, kantoorgebouwen, handelspanden

-aanleg en onderhoud van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden

-algemene audit-activiteiten

-terbeschikkingstellen van personeel

-het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

-De in- en uitvoer van alle mogelijke goederen in de ruimste zin van het woord

-Electriciteitswerken

-Sanitair, centrale verwarming, ventilatie en airco

-Installatie met betrekking tot zonne-energie

-Installatie met betrekking tot beveiliging tegen brand en diefstal

-Automatisering en domotica

-Aan- en verkoop en herstellingen van electronische en andere huishoudartikelen

-Het vervullen van horeca-activiteiten

-Het uitvoeren van allerhande karweien en opdrachten

De vennootschap wordt voor onbepaalde duur opgericht vanaf haar oprichting.

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op TWINTIG DUIZEND EURO (20.000,00.EUR),

vertegenwoordigd door tweehonderd aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die ieder

één/tweehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht van bestuur en beschikking over de goederen van de

vennootschap en om alle akten en daden te stellen en alle verrichtingen te doen betrekkelijk het doel van de

vennootschap. Zijn er meer dan één zaakvoerders dan heeft elk van hen de meest uitgebreide bevoegdheid

zoals hiervoor bepaald.



-

Voorbehouden

aan het

Beigïsch Staatsblad

Alles wat niet uitdrukkelijk door de wet of de onderhavige statuten aan de algemene vergadering is voorbehouden behoort tot hun bevoegdheid.

De zaakvoerders mogen alle akten en daden stellen betreffende het dagelijks bestuur.

Zij mogen en zonder dat de volgende opsomming van beperkende aard weze:

Alle verdragen, overeenkomsten en alle akte aangaan voor het uitvoeren van alle ondernemingen en verrichtingen die de vennootschap aanbelangen, alle roerende en onroerende goederen in huur nemen of geven, aanwerven, afstaan en ruilen, geld lenen op lange of korte termijn bij wijze van kredietopening of anderzins, uitgenomen door obligatie - uitgifte, alle leningen en zakelijke rechten toestaan, alle hypothecaire en andere waarborgen, zelfs met bepaling van dadelijke uitwinning toestaan en aannemen; verzaken aan alle voorrechten, hypotheekrechten en alle zakelijke rechten in het algemeen, handlichting met of zonder betaling geven aile bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen bevelen,onderschrijvingen, beslagnemingen, verzet of alle andere beletselen; ontslaan van ambtshalve inschrijving te nemen; alle rangafstanden te doen; de vennootschap tegenover derden beheren en besturen, vertegenwoordigen, de rechterlijke akten zowel als aanlegger dan verweerder, in naam van de vennootschap vervolgen; alle beslissingen, vonnissen, arresten, oordelen bekomen of ze doen uitvoeren, alle eisen inwilligen, dadingen en compromissen aangaan over alle belangen van de vennootschap.

Bestemming winst  reserves.

Het boekjaar begint de eerste oktober en eindigt de dertigste september van ieder jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op de dag van het verkrijgen door de vennootschap van de rechtspersoonlijkheid door neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie der rechtbank van koophandel en eindigt op dertig september 2012.

Op het einde van ieder dienstjaar zal het bestuur de inventarissen, de balans en de resultatenrekeningen opmaken. De balans zal in het bijzonder en bij naam de schulden der vennoten jegens de vennoten vermelden.

De balans wordt binnen de vijftien dagen na haar goedkeuring neergelegd ter griffie van de rechtbank van Koophandel van de zetel van de vennootschap waar elke belanghebbende ervan inzage zal kunnen nemen.

Het Batig overschot van de balans, na aftrek van alle lasten, onkosten en delgingen, vertegenwoordigt de zuivere winst van de vennootschap.

Op deze nettowinst wordt jaarlijks vijf ten honderd voor de wettelijke reserve afgenomen. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn, wanneer het wettelijke reservefonds éénitiende van het vennootschapskapitaal bedraagt.

Het saldo zal na aftrek voor de wettelijke reserve onder al de aandelen gelijkmatig worden verdeeld.

De vennoten zullen nochtans in algemene vergadering mogen beslissen dat al of een deel van dit saldo zal besteed worden tot de vorming van een buitengewone reservefonds of op het volgend boekjaar zal overgedragen worden.

De beslissingen der vennoten worden in algemene vergadering met meerderheid van stemmen genomen.

De algemene vergadering moet bijeengeroepen worden telkens als de vennootschapsbelangen het vereisen of wanneer dit wordt aangevraagd door vennoten vertegenwoordigde minstens één/vijfde van het vennootschapskapitaal.

Iedere zaakvoerder kan een algemene vergadering bijeenroepen, gericht aan de vennoten vijftien dagen voor de datum met aanduiding van de agenda door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Het opzenden van de bijeenroepingen moet niet bewezen worden indien al de vennoten aanwezig zijn.

De jaarvergadering zal plaats grijpen de laatste zaterdag van de maand februari om 20h en voor de eerste maal in het jaar 2013.

Zij zal plaats hebben in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aan te duiden in de bijeenroepingsbrieven.

Benoeming:

Als zaakvoerders van de vennootschap zijn aangesteld de Heer Willaert Tom en de vennootschap onder firma "Vergracht-Descamps Vof, beiden voornoemd.

VOOR ONTLEDEND AFSCHRIFT.

p. De Maesschalck  Notaris te Oostende.

TERZELFDERTIJD HIERMEDE NEERGELEGD : GELIJKVORMIG AFSCHRIFT DER AKTE .

Op de laatste b!z van Lwk B vernielden ; Recto.: Naam an hoedanigheid van áe instrumenterende notaris, hetzij van de perro(o)r(en) bevoegc de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa, Naam en handtekening

18/05/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
SEE PROJECTS

Adresse
KROONLAAN 6 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande