SELAYH ADVIES

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : SELAYH ADVIES
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 844.583.255

Publication

02/04/2012
ÿþ Mor/ Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte









" iaoesso3







Ondernemingsnr :jrj LiT. 523 . ..?5"5" Benaming

(voluit) " SELAYH ADVIES

(verkort) :

Rechtsvorm : Venootschap onder firma

Zetel : Landbouwersstraat 17, 8400 Oostende (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel uit de onderhandse akte van oprichting d.d. 20 maart 2012 :

Nealefgeiegd tes- grifede se

rechtbank van koaphfflefe!

Brugge  a#tiellrlg Ocaetenue

op

2

. ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een vennootschap onder firma en heeft als naam "SELAYH'

ADVIES".

ZETEL

De zetel is gevestigd te Oostende (8400), Landbouwersstraat 17.

DUUR

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur,

HOOFDELIJK AANSPRAKELIJKE VENNOTEN

De heer Serge Nowe, wonende te Oostende (8400), Landbouwersstraat 17

Mevrouw Heidi Devos, wonende te Oostende (8400), Landbouwersstraat 17

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België ais in het buitenland, hetzij voor eigen rekening hetzij.

voor rekening van derden:

o Het geven van advies en bijstand naar personen en bedrijven in het kader van het transport, de opslag, de handel van vaste, vloeibare producten en gassen, de behandeling ervan, naar milieurichtlijnen, veiligheid-, en kwaiiteitsimplicalies hierbij horend;

o Het uitvoeren en coördineren van milieu-effectenrapporten, veiligheidsrapporten (omgevingsveiligheidsrapport, samenwerkingsakkoordveiligheidsrapport en ruimtelijk veiligheidsrapport), veiligheidsstudies, milieustudies;

o Het begeleiden naar uitvoering van bodemonderzoekenen bodemsaneringswerken;

o Het opvolgen van bodemsaneringswerken;

o Het verschaffen van milieutechnisch, milieujuridisch en milieufiscaal advies;

o Het begeleiden van bedrijven naar het voeren van administratiefrechtelijke procedures;

o De implementatie van kwaliteits-, milieuzorg- en veiligheidssystemen;

o Het optreden als deskundige en milieucoordinator;

o Het uitvoeren van audits op het gebied van transport, productbehandeling, veiligheid, milieu en kwaliteit;

o Het verzorgen, ais wettelijk erkende opleidingscentra van opleiding en vervolmaking van personen dit door de organisatie van allerlei cursussen en seminaries op het gebied van veiligheid, gezondheid, kwaliteit en milieu of andere terreinen die het welzijn van die personen verbetert. Het inrichten of afnemen van examens, het afleveren van getuigschriften, attesten en of beoordelingen onder welke vorm ook behoort eveneens tot het actieterrein van de vennootschap;

o Het aanmaken en verkopen van technische documenten, werkstukken, procedures, boeken en naslagwerken allerhande;

o Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van zaakvoerders- en/of bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, juridische en administratieve bijstand, management en andere diensten aan andere vennootschapen. Deze diensten kunnen worden geleverd

Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

o De vennootschap kan alle handelingen stellen en aile commerciële, industriële en financiële activiteiten uitoefenen welke kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

o Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, evenals het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

o De vennootschap zal ondermeer haar beschikbare middelen kunnen beleggen of investeren in roerende en onroerende goederen. Zij kan tevens zakelijke rechten verwerven en/of verlenen op onroerende en roerende goederen.

o De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

o De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

o De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen."

o Deze opsomming is aanwijzend, doch niet beperkend. Dit alles in de meeste ruime betekenis van het woord. De vennootschap mag bovengenoemd doel verwezenlijken, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland.

o De vennootschap kan tevens alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap zal geen activiteiten uitoefenen waarvoor een vergunning vereist is, zonder eerst deze vergunning te hebben verkregen.

KAPITAAL - AANDELEN

De heer Serge Nowe brengt in de vennootschap in een som van EUR 250,00 (tweehondervijftig euro). Mevrouw Heidi Devos brengt in de vennootschap in een som van EUR 250,00 (tweehonderdvijftig euro). Derhalve bedraagt het totaal van de inbrengen, ais kapitaal bijeengebracht, EUR 500,00 (vijfhonderd euro) zijnde 100% van de thans aangegane verbintenissen tot inbreng.

De inbreng in speciën zal worden gestort op rekeningnummer 363-0984875-74.

Het kapitaal kan verhoogd worden door nieuwe inbrengen of met eigen vermogen van de vennootschap bij een unanieme beslissing van de vennoten.

Er worden door de vennootschap 20 (twintig) aandelen uitgegeven, opgesplitst als volgt:

- 10 (tien) aandelen behoren toe aan de heer Serge Nowe

-10 (tien) aandelen behoren toe aan mevrouw Heidi Devos

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De rechten in de vennootschap van iedere vennoot zijn ondeelbaar en de vennootschap erkent slechts één persoon die als eigenaar van deze rechten in de vennootschap wordt aanvaard. Met uitzondering van de rechten op dividenduitkering, mag de vennootschap de uitoefening van de rechten in de vennootschap van een vennoot schorsen tot één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap werd aangeduid als eigenaar van de rechten in de vennootschap.

Wanneer een deelneming toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, aan te stellen bij beslissing van de algemene vergadering van vennoten en voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Iedere zaakvoerder beschikt over de maatschappelijke handtekening en kan individueel optredend de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigen voor alle rechtshandelingen die het bedrag van EUR

10.000,00 (tienduizend euro) niet overschrijden, Voor rechtshandelingen die het bedrag van EUR

10.000,00 (tienduizend euro) overschrijden is de handtekening van twee zaakvoerders vereist.

CONTROLE

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, Hij Kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant of bedrijfsrevisor. Zodra de vennootschap de wettelijke criteria overschrijdt, zullen één of meer commissarissen moeten worden aangesteld aan wie de controle

wordt overgedragen op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van elk volgend jaar.

WINSTVERDELING

De vennoten beslissen mits unaniem akkoord over de aanwending van de winst.

Behoudens andersluidende beslissing, gebeurt de eventuele verdeling van de winst in verhouding tot hun

aandelenbezit,

ONTBINDING EN VEREFFENING

Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen, Het saldo zal

worden verdeeld volgens de verhoudingen bepaald in artikel 13,

Het eventueel netto - verlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

OVERGANGSMAATREGELEN

- De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van onderhavige onderhandse akte op de griffe van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Vervolgens hebben de oprichters, bijeengekomen in algemene vergadering, beslist te benoemen tot, niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur: de heer Serge Nowe en mevrouw Heidi Devos, Hun mandaat is onbezoldigd.

- De vennoten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf één november tweeduizendentwaalf. Deze overname van verbintenissen kan ook geschieden bij besluit van het bestuursorgaan binnen de twee maand na haar oprichting.

- De vennoten verklaren dat het eerste boekjaar van de vennootschap zal eindigen op dertig september tweeduizend dertien.

VOLMACHT

Aan Davy Robberecht, wonende te Zele (9240), Schoolstraat 31, wordt hierbij volmacht verleend om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de belastingadministraties, waaronder de BTW, Registratie en , Domein en, alsook tegenover de administratie van het Belgisch Staatsblad, en van de Kruispuntbank van Ondernemingen, teneinde aldaar alle registraties, aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

Serge Nowe

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz. van buik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SELAYH ADVIES

Adresse
LANDBOUWERSSTRAAT 17 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande