SELECT CAR TRADING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SELECT CAR TRADING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 811.390.944

Publication

22/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 22.01.2013, NGL 21.02.2013 13042-0576-010
18/02/2013
ÿþ Mod Wald 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MONITEU

11 -02 ELGISCH S

s

BELGE NEERGELEGD

. 2013 31, 01, 2013

AATSE LA' ' RECHTBANK KOOPHANDEL

GrifeRTRIJK



Oridernemingsnr : 0811.390.944

Benaming

(voluit) : SELECT CAR TRADING

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Roterijstraat 76, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door "BEGRAFENISONDERNEMING O. BLOYART" van "SELECT CAR TRADING"

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Philippe DEFAUW, Notaris met standplaats te Kortrijk, op tweeëntwintig januari tweeduizend en dertien, blijkt ondermeer:

Dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SELECT CAR TRADING" bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting is overgenomen door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEGRAFENISONDERNEMING O. BLOYART", met zetel te 8500 Kortrijk, Roterijstraat 76, RPR Kortrijk 0417,664.479.

- Dat ten gevolge van de fusie door overneming het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap "SELECT CAR TRADING", zowel de rechten als de verplichtingen, zonder uitzondering noch voorbehoud, onder algemene titel is overgegaan op de overnemende vennootschap "BEGRAFENISONDERNEMING O. BLOYART".

- Dat de vennootschap "SELECT CAR TRADING" definitief opgehouden heeft te bestaan,

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Philippe DEFAUW, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie proces-verbaal dd. 22/01/2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

30/11/2012
ÿþMad Word 11.1

Ilitligf15111" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

19. 11, 2012

i;LCi-1TBANK KUC1PNANDEI.

v..,... ~

teript`~~ie

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

In 10111111111111111111111

*12194546*



Ondememingsnr Benaming

(voluit) :

(verkort) :

0811390944

Select Car Trading

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Roterijstraat 76, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

1° Neerlegging van het fusievoorstel do', 30.10.2012, waarin wordt voorgesteld dat BVBA Begrafenisonderneming O. Bloyart, met maatschappelijke zetel te 8500 Kortrijk, Roterijstraat 68 en ondernemingsnummer 0417,664.479, bij wijze van fusie door overneming gelijkgestelde verrichting de BVBA Select Car Trading , met maatschappelijke zetel te 8500 Kortrijk, Roterijstraat 76 met ondernemingsnummer 0811.390.944, overneemt.

Vermits de overnemende vennootschap reeds met ingang van 16 oktober 2012, alle aandelen in de overgenomen vennootschap bezig, dient geen ruilverhouding te worden bepaald.

Omwille van hiervoor vermelde reden dient evenmin een datum van deelname in de winst te worden bepaald.

Het doel van "Begrafenisonderneming 0, Bloyart BVBA" is:

De vennootschap heeft tot doel;

De vervaardiging, de aankoop, de in- en uitvoer, de distributie en de verkoop, zo rechtstreeks dan als tussenpersoon van lijkkisten van welke aard ook, van onderdelen, bijhorigheden en nevenproducten;

De uitbating van funeraria, het ondernemen van lijkenvervoer en aile daarmee verband houdende opdrachten voor repatriëring van de overledene, zowel in onderneming als in eigen beheer;

Het aannemen van begrafenissen en het verlenen van alle mogelijke diensten, zoals ceremonie en ceremonieel vervoer, de aan- en verkoop van ceremoniekleding en accessoires, alles in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle commerciële, industriële, burgerlijke, financiële, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen doen, die haar het best lijken om rechtstreeks of onrechtstreeks haar maatschappelijk doel te realiseren of de realisatie hiervan te bevorderen of te vergemakkelijken. Zij mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten in België of in het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van aard de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken.

Het doel van "Select Car Trading BVBA" is:

De vennootschap heeft tot doel;

Vervaardiging en assemblage van auto's, de vervaardiging van personenauto's. De vervaardiging van

bedrijfsvoertuigen: bestelwagens, vrachtauto's, trekkers voor opleggers, dumpers voor het gebruik in het terrein,

kraan- en takelwagens, pantserauto's voor het vervoer van bankbiljetten, enz.

De vervaardiging van autobussen, trolleybussen en touringcars.

De vervaardiging van automotoren. De vervaardiging van chassis met motor. De vervaardiging van andere

motorvoertuigen; sneeuwscooters, golfkarretjes, amfibievoertuigen, brandweerwagens, straatvegerauto's,

bibliotheekbussen, rijdende banken, enz.

Vervaardiging van carrosserieën, aanhangwagens en caravans.. De vervaardiging van carrosserieën voor

auto's, aanhangwagens en opleggers.

De vervaardiging van containers voor het vervoer.

De inrichting en de aanpassing van motorvoertuigen (bussen, tankwagens, koelwagens, enz,)

De inrichting en vervaardiging van motorhomes, caravans, kampeerwagens, mobiele bouwketens.

De algemene aankoop en verkoop van allerhande voertuigen, namelijk de bedoelde klein- en groothandel,

Dit alles in de meest uitgebreide zin van het woord voertuig. Zowel in binnen- als buitenland.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

`rr ' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Het verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden; daartoe behoren techno-consult, assistentie op het gebied van management, engineering, consulting en franchising, technisch, commercieel, administratief en financieel beheer en advies, dit in kader van eerder genoemde activiteiten. Dit alles in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap mag alle bewerkingen verrichten van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, financiële of industriële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks tot doel hebben haar activiteit te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag onroerende goederen aan- en verkopen in eigen beheer. Niet als bemiddelaar of immobilier, maar effectief als eigenaar van eventuele onroerende goederen.

De vennootschap mag eveneens bestuurfuncties bekleden in andere maatschappijen, vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap kan daarenboven belangen nemen in alle maatschappijen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten , zo in België als in het buitenland die een gelijkaardig of aanvullend doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zo in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door de organen van vertegenwoordiging, zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn: openbaarmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs..,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge 2° De datum vanaf welke handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld 1 oktober 2012,

3° Er worden geen bijzondere voordelen voorzien voor de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

4° Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

5° Het belang van de voorgestelde operatie kadert in een geheel van beleidsbeslissingen waarvan het doel als volgt kan worden omschreven;

- Alle aandelen van de overgenomen vennootschap zijn sinds 16 oktober 2012 verenigd in handen van de overnemende vennootschap

- De bestuursorganen van de twee vennootschappen zijn van oordeel dat door de fusie belangrijke kostenbeperkingen kunnen gerealiseerd worden en de instandhouding van de twee aparte vennootschappen niet vereist is.

- Het betreft de fusie met een reeds 100%-dochtervennootschap die geen activiteiten meer uitoefent, waarbij enkel een onroerend goed in de vennootschap zit. De zaakvoerder(s) zijn van oordeel dat de fusie tot een vereenvoudiging van de vennootschapsstructuur zal leiden en alzo eveneens een zekere kostenbesparing zal opleveren.

Echt verklaard,

Pedro Vandamme

Zaakvoerder



Op de raatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/11/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11.11.! I AI I I II I II I I7 IR iu

~ Neergelegd ter griffie van do Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 2 ni« 7111

Ondernemingsnr : 0811.390.944

Benaming

(voluit) : Select Car Trading

(verkort) -

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Floraliënlaan 2 bus 1, 2600 Berchem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing zetel, ontslag en benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit het verslag van de Bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 16 oktober 2012:

Met eenparigheid van de stemmen beslist de algemene vergadering tot het ontslag van de zaakvoerder, mevrouw Stephanie De Cock, wonende te 98000 Monaco, 23 Boulevard Albert, Palais Majestic Apt 6, met ingang van 16 oktober 2012.

Tevens beslist de algemene vergadering tot de benoeming als zaakvoerder, de heer Pedro Vandamme, wonende te Roterijstraat 117, 8500 Kortijrk, met ingang van 16 oktober 2012.

Tot slot beslist de algemene vergadering om de maatschappelijke zetel te verplaatsen vanaf 16 oktober naar Roterijstraat 76, 8500 Kortrijk.

Pedro Vandamme

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/06/2012
ÿþ Motl Wcrti 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voorbehouden iu 1111110111111111113 ifl NEERGELEGD

aan het *12099283*

Belgisch Staatsblad



V. 05. ni2



f;ECE`tT eriff ieO P hIAN DE L s:hfil'r-1 t, IK











Ondernemingsnr : 0811.390.944

Benaming

(voluit) : Select Car Trading

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Roterijstraat 72 b, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing .. ontslag en benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van aandeelhouders van 15 mei 2012:

Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering tot het ontslag van de zaakvoerder, de heer Vincent De Cock, wonende te 8501 Kortrijk, Kortrijksevoetweg 8 met ingang van 15 mei 2012.

Tevens beslist de algemene vergadering tot de benoeming als zaakvoerder van mevrouw Stephanie De Cock, wonende te 98000 Monaco, 23 Boulevard Albert I, Palais Majestic Apt 6 met ingang van 15 mei 2012.

Tot slot beslist de algemene vergadering om de maatschappelijke zetel vanaf 15 mei 2012 over te brengen naar 2600 Berchem, Floraliënlaan 2, bus 1.

Stephanie De Cock

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

25/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 22.08.2011 11422-0438-012
03/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 27.07.2010 10354-0021-012

Coordonnées
SELECT CAR TRADING

Adresse
ROTERIJSTRAAT 76 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande