SELFLOCK SYSTEMS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SELFLOCK SYSTEMS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 597.680.841

Publication

06/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

04-02-2015

Griffie

*15302364*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0597680841

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

SELFLOCK SYSTEMS

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris RONNY VAN EECKHOUT, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Nathalie Desimpel - Elisabeth Desimpel  Ronny Van Eeckhout, geassocieerde notarissen , met zetel te 8790 Waregem, Zuiderlaan 71, in datum van 30 januari 2015, dat onder de naam "SELFLOCK SYSTEMS , door:

1/ De heer ABDUL LATHIEF Arakkal Abdul Khader, geboren te Palluruthy Kherala (India) op zeventien september negentienhonderd drieënvijftig, van Indiase nationaliteit , echtgenoot van mevrouw NAFEESA ABDUL LATHEEF wonende te Palluruthy Cochin 6(India), Arrakal House. 2/ De heer COPPENS José Cyrillus Bernardus, geboren te Borsbeke op dertig december negentienhonderd vijfenveertig, (identiteitskaart nummer 591-8965175-52, nationaal nummer 45.12.30-223.03), weduwnaar van mevrouw COPPENS Agnes, wonende te 8790 Waregem, Oude Desselgemstraat 32.

3/De heer ABUBACKER SHAFFI Vypukaran, geboren te Elankunnapuzha Kerala (India) op een juni negentienhonderd vijfenzestig, van Indiase nationaliteit, echtgenoot van mevrouw SHAHINA SHAFFI , wonende te Malipuram PO Ernakulam DT Kerala Pin 682511, Vypukarn House.

een  naamloze vennootschap werd opgericht waarvan de zetel gevestigd is te 8790 Waregem, Oude Desselgemstraat 32.

De statuten van de vennootschap werden vastgesteld als volgt en ondermeer:

ARTIKEL 1.

De vennootschap is opgericht als een naamloze vennootschap en draagt de naam "SELFLOCK SYSTEMS".

ARTIKEL 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8790 WAREGEM, Oude Desselgemstraat 32. Hij mag elders overgebracht worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied en het tweetalig gebied Brussel hoofdstad krachtens eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, bekend gemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag in België of in het buitenland, bijhuizen of agentschappen oprichten door eenvoudige beslissing van de raad van bestuur mits in achtneming van de taalwetgeving betreffende de exploitatiezetels.

ARTIKEL 3.

De vennootschap heeft als doel:

De aan- en verkoop, fabricatie en productie van alle soorten glas met inbegrip van isolerend, getemperd, veiligheids- en dubbel glas, spiegels, glassystemen, glazen (schuif)deuren en systemen, ingericht glas, automatische (schuif)deuren en gerelateerde glasproducten alsmede van alle van glas afgeleide of met glas aanverwante producten; de aan- en verkoop, de fabricatie en de productie van aluminiumprofielen voor gespecialiseerde glassystemen; de aan- en verkoop van alle grondstoffen en producten die hiermee verband houden; het aanbrengen van alle glasonderdelen in alle mogelijke

Onderwerp akte :

Oude Desselgemstraat 32 8790 Waregem

Oprichting

Naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

constructies; het oprichten van glasconstructies; het onderhouden en herstellen van deze onderdelen en constructies; het leveren en plaatsen van alle glasproducten en aanverwanten, ruiten, glas, spiegelglas, gekleurde ramen en het aanwenden van alle doorschijnend en doorzichtig materieel; het leveren en plaatsen van alle ramen en deuren in hout, PVC, aluminium en aanverwanten,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van derden, op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt blijken.

Zij mag namelijk, en zonder dat deze opsomming beperkend weze, alle commerciële, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten, of van aard zijn er de verwezenlijking van te bevorderen, en onder meer, alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen; belangen nemen, bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, versmelting, deelneming, financiele tussenkomst of om het even welke andere wijzen, in alle vennootschappen of ondernemingen waarvan het doel met het hare is verwant of erbij aansluit, of nog van aard is het doel van onderhavige vennootschap te bevorderen.

De algemene vergadering van de vennoten, beraadslagend en beslissend als voor het wijzigen van de statuten, is gemachtigd het maatschappelijk doel uit te breiden en te verklaren.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. ARTIKEL 4.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

Zij kan slechts door de wil van de aandeelhouders ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld, tenzij het netto-actief van de vennootschap gedaald is beneden een vierde van het kapitaal; in welk geval de vergadering tot een ontbinding kan besluiten als het voorstel terzake goedgekeurd wordt door een vierde gedeelte van de op die vergadering uitgebrachte stemmen.

ARTIKEL 5.

Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt eenenzestig duizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00). Het is verdeeld in honderd drieëntwintig (123) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd drieëntwintigste (1/123ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de geheelheid van het kapitaal, te weten éénenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00¬ ), werd ingeschreven door inbreng in geld door

1/ De heer ABDUL LATHIEF Arakkal Abdul Khader, voornoemd, op honderd en drie (103) aandelen of voor éénenvijftigduizend vijfhonderd (51.500,00¬ ) euro; dewelke hij volledig volstort.

2/ De heer COPPENS José , voornoemd, op tien (10) aandelen of voor vijfduizend (5.000,00¬ ) euro; dewelke hij volledig volstort.

3/ De Heer ABUBACKER SHAFFI Vypukaran , voornoemd, op tien (10) aandelen of voor vijfduizend (5.000,00¬ ) euro; dewelke hij volledig volstort.

Totaal : honderd drieëntwintig (123) aandelen, hetzij voor éénenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00¬ ), of de geheelheid van het kapitaal waarop aldus ingeschreven werd.

Bewijs van deponering

De verschijners verklaren en erkennen dat tot volstorting van de aldus onderschreven aandelen een globaal bedrag van éénenzestigduizend vijhonderd euro (¬ 61.500,00) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening IBAN BE19 3631 4376 0912 op naam van de

vennootschap in oprichting, bij de ING Bank

Ondergetekende notaris verklaart dat voornoemd bankattest de dato 30 januari 2015 aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van éénenzestigduizend vijhonderd euro (¬ 61.500,00) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening.

ARTIKEL 11.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad bestaande uit minstens drie leden, al dan niet aandeelhouders.

Wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden beslaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling door alle middelen dat er opnieuw meer dan twee aandeelhouders zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder benoemd wordt in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering der aandeelhouders, die hun getal en de duur van hun opdracht bepaalt en ze te allen tijde kan afzetten. Zij zijn herkiesbaar.

Buiten het geval van herkiezing mag de duur van hun opdracht geen zes jaar overtreffen; het loopt ten einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar dat het vervalt.

ARTIKEL 14.

De raad van bestuur kan enkel geldig beslissen wanneer de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. De persoonlijke aanwezigheid van twee bestuurders is altijd vereist.

Ieder bestuurder die belet is, mag schriftelijk aan een ander bestuurder volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn naam te stemmen.

De beslissingen van de raad van bestuur worden genomen bij enkele meerderheid van stemmen. Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het wetboek van vennootschappen na te leven.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening en de aanwending van het toegestane kapitaal.

De beraadslagingen van de raad worden vastgesteld door notulen overgeschreven in een speciaal daartoe bestemd register en ondertekend door de meerderheid van de leden die aan de beraadslaging hebben deelgenomen. De afschriften en uittreksels aan het gerecht of aan derde personen af te geven worden ondertekend door twee bestuurders, gezamenlijk optredend, of door de voorzitter van de raad van bestuur, alleen optredend.

ARTIKEL 14BIS. Dagelijks bestuur  delegatie bevoegdheden.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen aan één of meerdere van zijn leden die de titel dragen van gedelegeerd-bestuurder.

Zo er meerdere gedelegeerde-bestuurders werden benoemd, zullen zij individueel bevoegd zijn voor daden van dagelijks bestuur behoudens tegenstrijdige beslissing van de algemene vergadering. De raad van bestuur kan een directiecomité oprichten, al dan niet in zijn midden gekozen, en waarvan hij de bevoegdheden en machten bepaalt.

De raad van bestuur kan ook volmachten verlenen voor bepaalde doeleinden aan een bestuurder of aan derden.

Hij bepaalt de vergoedingen verbonden aan de machtsafvaardigingen.

ARTIKEL 15.

De Raad van Bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen dewelke voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet of onderhavige statuten.

Onverminderd de door de raad van bestuur verleende machtsafvaardigingen, zal de vennootschap geldig tegenover derden, in alle handelingen of in rechte vertegenwoordigd zijn door twee bestuurders, gezamenlijk optredend.

ARTIKEL 18.

De jaarvergadering der aandeelhouders zal ieder jaar verplichtend gehouden worden in de zetel van de vennootschap op de eerste vrijdag van de maand mei om 9.00 uur.

Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, dan heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats, op hetzelfde uur.

Een buitengewone of bijzondere algemene vergadering kan bijeen geroepen worden telkens als de maatschappelijke belangen het vereisen. Zij moet worden bijeengeroepen wanneer dit aangevraagd wordt door aandeelhouders vertegenwoordigende minstens één/vijfde van het maatschappelijke kapitaal.

De buitengewone of bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in gelijk.

ARTIKEL 26.

Het boekjaar begint op de één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar. Op het einde van ieder boekjaar zal de raad van bestuur de inventaris, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de wet opmaken.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel. In de gevallen voorzien door de wel stelt de raad van bestuur een verslag op waarin zij rekenschap geeft van haar beleid. Het verslag bevat de punten die voorzien zijn in artikel 96 van het wetboek van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

vennootschappen.

ARTIKEL 27.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten en de uitbatingskosten,

maatschappelijke lasten en nodige provisies en afschrijvingen, maakt de nettowinst van het boekjaar uit.

Van deze winst zal jaarlijks vijf ten honderd worden afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijke reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De aanwending van het overschot der winsten wordt door de jaarvergadering op voorstel van de raad van bestuur bij gewone meerderheid van stemmen geregeld.

De dividenden zullen betaalbaar zijn op het tijdstip en de plaats door de raad van bestuur te bepalen. De buitengewone voorzienings- en reservefondsen zullen slechts kunnen worden uitgekeerd bij beslissing van de algemene vergadering, genomen met meerderheid van drie/vierden van de stemmen.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend, met inachtneming van de wettelijke voorschriften interim-dividenden uit te keren.

ARTIKEL 28.

Vervoegde ontbinding kan mits inachtname van de wettelijke beschikkingen en de regels opgenomen in de statuten.

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte, voorzien in artikel 184, §5 van het Wetboek van Vennootschappen, zal in geval van ontbinding, de vereffening van de vennootschap door de in functie zijnde bestuurders geschieden, hiertoe aangesteld door de algemene vergadering, wier macht en bezoldiging zij desgevallend zal vaststellen. De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij enkele meerderheid van stemmen.

Overeenkomstig het wetboek van vennootschappen zal de vereffenaar pas in functie treden na bevestiging door de rechtbank van koophandel van de benoeming van de vereffenaar door de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de datum van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft.

ARTIKEL 29.

In alle gevallen van ontbinding wordt het maatschappelijk bezit, na afbetaling van alle maatschappelijke kosten, verdeeld onder alle maatschappelijke aandelen, bij gelijke delen, gebeurlijk na voorafgaande gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling. OVERGANGSBEPALINGEN.

Voor al wat niet uitdrukkelijk voorzien is in de deze statuten, wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

1/ Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel uit de oprichtingsakte tot éénendertig december tweeduizend vijftien .

2/ De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand mei in het jaar tweeduizend zestien.

BENOEMINGEN

Het getal der bestuurders wordt op vier (4) vastgesteld.

Worden tot bestuurders benoemd, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel:

1/De heer ABDUL LATHIEF ARAKKAL Abdul Khader, voornoemd.

2/De heer COPPENS José, voornoemd.

3/De heer ABUBACKER SHAFFI Vypukaran, voornoemd.

4/ De heer ABDUL LATHIEF ARAKKAL Harun, geboren te Fort Cochin Kerala (India) op tweeëntwintig september negentienhonderd eenennegentig, van Indiase nationaliteit, ongehuwd, wonende te Palluruthy Cochin (India) 6, Arrakal House.

Alhier niet aanwezig, doch vertegenwoordigd door de heer ABDUL LATHIEF ARAKKAL Abdul Khader, voornoemd, aan wie hij volmacht heeft gegeven zijn mandaat alhier te aanvaarden,

ingevolge volmacht de dato 28 januari tweeduizend vijftien.

Die hun mandaat hebben aanvaard.

Het mandaat van voormelde bestuurders is bezoldigbaar.

Het mandaat van voormelde bestuurders geldt voor een termijn eindigend met de jaarvergadering van tweeduizend twintig.

De bestuurders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke aandeelhouders en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap in overeenstemming met de bepalingen van de statuten en de wet. Zij hebben de bevoegdheid om reeds voor de neerlegging over te gaan tot benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en de gedelegeerde bestuurders op de wijze zoals voorzien in de hiervoor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

vastgelegde statuten, welke benoemingen ook na de neerlegging zullen blijven gelden voor de rechtspersoon, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

Tot voorzitter van de raad van bestuur werd benoemd:

De heer ABDUL LATHIEF ARAKKAL Abdul Khader, voornoemd.

Tot gedelegeerd bestuurder werd benoemd:

De heer COPPENS José, voornoemd

met de bevoegdheden zoals vermeld onder artikel 14 bis van de statuten.

Die hun mandaat hebben aanvaard.

De gedelegeerde bestuurders kunnen voor specifieke opdrachten een bijzondere volmacht verlenen aan andere personen of bestuurders.

COMMISSARIS.

Er wordt verklaard dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de bij deze akte opgerichte vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria vermeld in artikel 12 paragraaf 2 van de wet van zeventien juli negentien honderd vijf en zeventig en zodoende niet verplicht is om één of meerdere commissarissen te benoemen.

OVERNAME VERBINTENISSEN.

De oprichters verklaren dat in uitvoering van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de vennootschap alle verbintenissen overneemt welke zijn aangegaan door de oprichters voor de vennootschap in oprichting en dit vanaf één september tweeduizend veertien, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van Vennootschappen.

De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOLMACHT DIVERSE FORMALITEITEN.

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de medewerkers, bedienden, aangestelden, van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap  De Kortrijkse Fiduciaire , afgekort  DKF Fiduciaire , die woonstkeuze doet op haar kantoor te 8500 Kortrijk, Kasteelstraat 29A, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de kruispuntbank der ondernemingen en het verrichten van diverse formaliteiten, ondermeer inzake Belasting over de Toegevoegde Waarde, in het kader van onderhavige oprichting.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Ronny Van Eeckhout

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte.akte oprichting dd. 30 januari 2015

11/04/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
SELFLOCK SYSTEMS

Adresse
OUDE DESSELGEMSTRAAT 32 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande