SENSUSTRICTO

Société en commandite simple


Dénomination : SENSUSTRICTO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 833.745.880

Publication

23/02/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mud 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

AIEEpcplprn ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: B 8 FEB, 20f1

De griffier,

111111,1111111111j11111,1111111

I

Griffie

745880

Ondernemíngsnr :

Benaming 0 3

(voiuitj : Sensust~ricto

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Kleine Kerkhofstraat 143 8310 Assebroek

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel uit een onderhandse akte, opgesteld op 3 januari tweeduizend en elf: Vennoten:

-Mevrouw Cecile Holvoet, wonende te België, 8310 Assebroek, Kleine Kerkhofstraat 143

-De Heer François Simonart, wonende te België, 8310 Assebroek, Kleine Kerkhofstraat 143.

Rechtsvorm:

Gewone commanditaire vennootschap

Naam van de vennootschap:

Sensustricto

Zetel van de vennootschap:

Kleine Kerkhofstraat 143, 8310 Assebroek

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

Het organiseren, verzorgen en uitvoeren van alle soorten vertaaldiensten en tolkdiensten, zowel geschreven als mondeling, met inbegrip van simultaanvertaling, het ter beschikking stellen van toestellen, technische uitrusting en know how in het kader van vertaling of simultaanvertaling.

Verlenen van diensten, adviezen, opleidingen,het optreden als tussenpersoon en in het algemeen alle. soorten handelingen in de sector van de communicatie.

Het verlenen van juridisch en management advies.

Haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen te behouden, in de ruimste zin van het: woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de: vennootschap mogen overgaan tot het aan en verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, zakelijke rechten verlenen of afsluiten, in huur nemen of verhuren van onroerende goederen,bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld, de vennootschap is tevens gerechtigd onroerende goederen in leasing te nemen of te geven.

Alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen in rechtstreeks of. onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met het maatschappelijk doel, of van aard de verwezenlijking, ervan te vergemakkelijken of uit te breiden zowel in binnen als in buitenland.

De vennootschap mag zich ook borg stellen voor derden door haar goederen in hypotheek of pand te geven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2011- Annexes du Moniteur belge

, Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Deze opsommingen zijn geenszins limitatief.

Duur:

De vennootschap bestaat met ingang van heden voor onbepaalde duur.

De vennootschap wordt ontbonden door eenparig besluit van alle vennoten

Kapitaal en inbreng:

Het kapitaal bedraagt 2500 EUR.

Het gehele kapitaal van 2500 EUR is geplaatst en onderschreven als volgt:

1.door de Heer François Simonart voor 1.250,00 euro, vertegenwoordigd door 50 aandelen. 2.door Mevrouw Cecile Holvoet voor 1.250,00 euro, vertegenwoordigd door 50 aandelen.

Totaal 100 aandelen, vertegenwoordigt het gehele maatschappelijk kapitaal, gestort op rekening 3630830088-02 ten name van de vennootschap.

Mevrouw Cecile Holvoet schrijft in op de aandelen in de hoedanigheid van beherend vennoot. De Heer François Simonart schrijft in op de aandelen in de hoedanigheid van stille vennoot met beperkte aansprakelijkheid.

Het bestuur:

Enkel de beherend vennoot is bevoegd de handelingen te verrichten die nodig zijn of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel. Enkel de beherend vennoot vertegenwoordigt individueel de vennootschap ten aanzien van derden.

Om de vennootschap en meteen de hoofdelijke aansprakelijke vennoten te verbinden, moet de vennoot bij zijn handelen kenbaar maken dat hij of zij optreedt voor rekening van de vennootschap. De vennootschap is rechtsgeldig verbonden door alle handelingen die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Het dagelijks bestuur:

Zonder afbreuk te doen aan voornoemde bepalingen aangaande derden en louter ter regeling van de interne verhoudingen tussen de vennoten, zal het dagelijks bestuur en de boekhouding waargenomen worden door de Mevrouw Holvoet, beherend vennoot.

De algemene vergadering:

De gewone Algemene Vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand december om 17 uur, indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Elke vennoot kan te allen tijde een bijzondere Algemene Vergadering bijeenroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone Algemene Vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De bijeenroeping:

De Algemene Vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de bijeenroeping. De bijeenroeping geschiedt bij aangetekend schrijven toegezonden aan de vennoten uiterlijk veertien dagen voor de vergadering

De bevoegdheden - besluitvorming van de algemene vergadering:

De Algemene Vergadering heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van haar maatschappelijk doel.

f

Alle besluiten worden genomen met gewone meerderheid van stemmen en mits alle vennoten aanwezig rijn. Statutenwijzigingen worden echter steeds genomen mits unaniem akkoord van alle vennoten. Stemming bij volmacht is toegelaten. Ieder vennoot heeft recht op één stem

Datum eerste gewone algemene vergadering:

De eerste gewone Algemene Vergadering zal gehouden worden op de bij de statuten voorgeschreven dag op de eerste vrijdag van de maand december tweeduizend en twaalf om 17 uur.

Het boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op 1 juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar. Het eerste boekjaar vangt aan vanaf de datum van oprichting en eindigt op 30 juni van het jaar 2012.

Inventaris en jaarrekening:

Op het einde van elk boekjaar worden de maatschappelijke geschriften afgesloten en wordt een inventaris opgesteld alsmede de jaarrekening die de balans, de resultatenrekening en de toelichting omvat.

Winstverdeling:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle algemene onkosten, de nodige afschrijvingen, de waardecorrecties, de fiscale voorzieningen en de gebeurlijke verliezen zijn afgetrokken, maakt de netto winst uit van het boekjaar. De Algemene Vergadering besluit over de aanwending en de verdeling van deze netto winst.

Ontbinding en vereffening:

Na ontbinding van de vennootschap, ongeacht de grond van de ontbinding, blijft de vennootschap rechtswege voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Alle vennoten zijn van rechtswege vereffenaars van de vennootschap ingeval er geen vereffenaars benoemd.

De vereffenaars zijn bevoegd om alle handelingen te stellen die nodig zijn of dienstig zijn voor de vereffening van de vennootschap. Na betaling van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het netto actief onder de vennoten verdeeld, ieder voor hun deel in het kapitaal.

Tijdstip van de aanvang van de bedrijvigheid:

De vennootschap heeft haar bedrijfsactiviteiten aangevangen op heden

Het mandaat van beherend vennoot is onbezoldigd, behoudens anders besloten door de algemene vergadering.

Bijzondere volmacht:

Bij besluit van de zaakvoerder wordt aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Bo, de Terwangne", ondernemingsnummer 0430.460.066 RPR Antwerpen, met zetel 2600 Antwerpen (Berchem), Cogels Osylei 1, met macht om derden in plaats te stellen, volmacht gegeven teneinde namens de . vennootschap alle formaliteiten te vervullen bij een ondernemingsloket en om een ondernemingsnummer aan te vragen , en in dat verband alle documenten te ondertekenen en al het nodig te doen.

Cecile Holvoet

Vennoot

Hierbij neergelegd: onderhandse oprichtingsakte.

Voer-behouden Jaah het` Belgisch Staatsblad

van;

zijn

Op de laatste lz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



Coordonnées
SENSUSTRICTO

Adresse
KLEINE KERKHOFSTRAAT 143 8310 ASSEBROEK

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande