SHANEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SHANEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 466.808.045

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 30.06.2014 14269-0347-015
12/09/2014
ÿþModWord11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie

RG ELEG D

1 1



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad eNi1iftn o5egeL

Griffie Rechtbank Koophandel

R BELGE 2H AUG 2014

9- 2014

Gent Afdeling Brugge

TAATSBLAD

De gelige

Ondernemingsnr : 0466.808.045

Benaming

(voluit) : Shanel

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 8370 Blankenberge, Van Praethelling I bus 202

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontbinding  aanstelling vereffenaar - machten

Uit een proces-verbaal opgemaakt op 28 juli 2014 door Meester Francis Lemey, geassocieerd notaris, vennoot van "Lemey & Van Haverbeke geassocieerde notarissen", burgerlijke professionele vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te Gent, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SHANEL", met zetel te 8370 Blankenberge, Van Praethelling 1 bus 202, volgende besluiten heeft genomen

EERSTE BESLUIT

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerders de dato 14 juli 2014, houdende een toelichting van het voorstel tot ontbinding, overeenkomstig artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Aan dit verslag van de zaakvoerders is een staat van actief en passief gehecht, die werd afgesloten op 30 april 2014.

De enige vennoot erkent dat hij een exemplaar heeft ontvangen van het verslag van de zaakvoerders en van de er aan gehechte staat van actief en passief, en dat hij er kennis van heeft genomen.

De vergadering stelt vast dat er geen opmerkingen werden gemaakt door de enige vennoot.

TWEEDE BESLUIT

Over de voormelde staat van actief en passief werd een verslag gemaakt door een extern accountant, namelijk de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountantskantoor Rydant", met maatschappelijke zetel te 9050 Gent (Gentbrugge), Brusselsesteenweg 689, hiertoe vertegenwoordigd door de heer Willy Rydant, accountant.

Voormeld verslag van de externe accountant besluit letterlijk als vole

"In het kader van de procedure van ontbinding voorzien door het artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen hebben de zaakvoerders van de bvba SHANEL met maatschappelijke zetel te 8370 Blankenberge, Van Praethelling 1  bus 202, een staat van activa en passiva opgesteld per 30 april 2014 die rekening houdt met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 102 045,66 EUR en een netto-actief van 58 026,01 EUR, De staat van activa en passive op datum van 30 april 2014 werd opgesteld overeenkomstig artikel 28, §2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001.

Uit de controlewerkzaamheden die werden uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Wij maken een voorbehoud voor wat betreft de fiscale controles die nog moeten gebeuren voor de voorgaande boekjaren. Voormelde fiscale controles zullen onder normale omstandigheden geen substantiële wijziging betekenen van de financiële toestand per 30 april 2014.

Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld.

Gent, 24-07-2014.

BVBA Accoutantskantoor Rydant

Vertegenwoordigd door

Dhr. Willy Rydant

Accountant IAB

(getekend)"

De enige vennoot erkent dat hij een exemplaar heeft ontvangen van het verslag van de externe accountant en dat hij er kennis van heeft genomen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)Men)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering stelt vast dat er geen opmerkingen werden gemaakt door de enige vennoot en besluit zich aan te sluiten bij de conclusies die erin vervat zijn.

Notariële bevestiging bestaan en externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten overeenkomstig artikel 181 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen

De ondergetekende notaris bevestigt, overeenkomstig artikel 181 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen, vácír het besluit tot ontbinding en na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen is gehouden,

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit de vennootschap vroegtijdig te ontbinden zodat ze vanaf heden enkel nog voor de noodwendigheden van haar vereffening zal bestaan.

De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de in functie zijnde zaakvoerders. VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit één vereffenaar aan te stellen en benoemt, onder de opschortende voorwaarde van de homologatie of bevestiging van de benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel, tot deze functie: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Meulenaere & Partners", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Tentoonstellingslaan 54 (B,T,W. BE0866.907.212), die in het kader van deze vereffeningsopdracht zef vertegenwoordigd worden door Meester Bart Marc Laurent Antoine De Meulenaere, advocaat, geboren te Gent op 28 november 1980, met kantoor te 9000 Gent, Tentoonstellingslaan 54 (identiteitskaart nummer 591-3927092-52; rijksregister nummer 80,11.28-025.19).

Tussenkomst:

Is alhier tussengekomen: Meester Bart De Meulenaere voornoemd, die verklaart zijn aanstelling als vereffenaar te aanvaarden.

Meester Bart De Meulenaere voornoemd wordt tevens aangesteld ais lasthebber ad hoc teneinde het verzoekschrift tot homologatie van de benoeming van de vereffenaar te ondertekenen.

VIJFDE BESLI UT

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan aile zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventes op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers van de duur die hij vaststelt

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd vocr aile handelingen door de vereffenaar,

ZESDE BESLUIT

De vergadering besluit dat de vereffenaar zijn mandaat bezoldigd zal uitoefenen,

ZEVENDE BESLUIT

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen:

a) artikel 1 van de statuten wordt geschrapt en vervangen door de volgende bepaling:

"De vennootschap bestaat onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

en is in vereffening.

Zij draagt de benaming "SHANEL".

Alle stukken uitgaande van een ontbonden vennootschap dienen overeenkomstig artikel 183 § 1 van het

Wetboek van Vennootschappen te vermelden dat zij in vereffening is."

b) artikel 4 van de statuten wordt geschrapt en vervangen door de volgende bepaling:

"De vennootschap bestaat met ingang van 28 juli 2014 enkel nog voor haar vereffening,"

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering verleent elle machten aan de vereffenaar voor de uitvoering van de hoger genomen besluiten,

NEGENDE BESLUIT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bonne Accountancy", te 9040 Gent (Sint-Amandsberg), Emiel Lossystraat 13, met recht van indeplaatsstelling, haar zaakvoerders, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om aile nodige formaliteiten te verrichten voor de bevoegde griffe van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het Ondememingsloket, en om daartoe aile verklaringen af te leggen, aile documenten en stukken te ondertekenen en verder al het nodige te doen op vertoon van een gewone kopij van onderhavige akte.

Voor ontledend uittreksel,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Geregistreerd lste registratiekantoor Gent 1 de 06 AUG 2014, boek 257, bled 61, vak 10, drie rollen, geen verz. Ontvangen: VIJFTIG euro (¬ 50,00). Voor de Eerstaanwezend Inspecteur (getekend) Wybo A.*,

Notaris Francis Lemey.

Samen hiermee neergelegd: afschrift van het proces-verbaal, verslag---zaakyoerders, verslag extern accountant; kopij van het vonnis van de rechtbank van koophandel dd. 1,(04 quels 2,0141ot bevestiging van de benoeming van de vereffenaar; gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/02/2014
ÿþ Moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



d~EflUt;t~vl. e~1 eKirriL ni~ ut

MONITEUR 3ELGREûH

TBAN 1(VAN<OOPyA

ND

Ei TI!/II/III/II/I/I//II/I/II/II//II/IlII/lI//IIIiiiiii 1 g -~~- ~o,~a BiGGE(AFDEtNGBRUE

i FEB. 2014

4 egffier

=LGISCE-I STAATSBLAD Griffie

Voor behoude aan het Belgisc' Staatsbit

Ondernemingsnr : 0466808045

Benaming

(voluit) : Shanel

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Van Praathelling 1 bus 202, 8370 Biankenberge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Op de buitengewone Algemene Vergadering van 24/01/2014 werden met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen:

- Peggy De Vos (NN 68.12.11-178.34), wonend in de Koutergatstraat te 9420 Erpe-Mere, wordt benoemd als onbezoldigd zaakvoerder voor onbepaalde duur.

De Vos Yvette,

zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

04/11/2013
ÿþ s Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

L

9\iEÈC~~t.CGt) +~r ~RINI~ik cièt

RECHTBANK VAN KOOiaHANDEi. TE

Griffie

111111111MINVIIII

Ondememingsnr : 0466.808.045

' Benaming

(voluit) : Shanel

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Van Praethelling 1 - bus 202 - 8370 Blankenberge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de bijzondere algemene vergadering van 17 oktober 2013

De Heer Franky Van den Bossche, wonende te 9000 Gent, Stokerijstraat 37 B, neemt vanaf heden ontslag als zaakvoerder.

Als nieuwe zaakvoerder wordt vanaf heden benoemd : Mevrouw De Vos Yvette, wonende te 1742 Ternat, Roesemslos 8 /a, dit aanvaardt,

Dit mandaat is onbezoldigd.

De Vos Yvette

zaakvoerder



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/09/2013
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

5

be

St

Ri

q





~ s~rr~~ ~n

9;w , M1 . . .

ISE~~~~N~G~ KOOPiAIaa Li`~ ' t~éCHj9A

" 4 U G G E (8~~~ *elle

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0466.808.045

Benaming

(voluit) : Shanel

(verkort) :

Rechtsvorm : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 8370 Blankenberge, Van Praethelling 1, bus 202

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging doel  coördinatie statuten -- ontsIag zaakvoerder  benoeming zaakvoerder - machten zaakvoerder

Uit een proces-verbaal opgemaakt op 16 augustus 2013 door Meester Francis Lemey, notaris met standplaats te Gent, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Shanel' volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering ontslaat de voorzitter van het lezen van het verslag van de zaakvoerder houdende een omstandige verantwoording van de voorgestelde uitbreiding van het maatschappelijk doel, opgesteld overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten op 31 juli 2013.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigen door afschaffing van artikel 3 der statuten en de vervanging ervan door de volgende bepaling:

"De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, en dit in zoverre de hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen of reglementeringen:

- de verwerving, de verhuring, de oprichting of de ruil van alle roerende of onroerende goederen;

- de uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, de import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en aile aanverwante artikelen;

- de aan- en verkoop van decoratiemateriaal, en

- de huur en verhuur van materiaal, rollend materiaal en motorvoertuigen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingenm.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende; handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van; aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit met onmiddellijke ingang te ontslaan uit het ambt van zaakvoerder van de vennootschap: de heer Dirk Jan De Bauw,wonend te 1742 Ternat (Sint-Katherina-lombeek), Eikveldstraat 5 Ja. VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit met onmiddellijke ingang te benoemen tot zaakvoerder van de vennootschap: de heer Franky Victor Clara Van den Bossche, wonende te 9000 Gent, Stokerijstraat 37 B.

VIJFDE BESLIUT

De vergadering besluit volmacht te geven aan ondergetekende notaris Francis Lemey om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig te wettelijke bepalingen terzake.

ZESDE BESLUIT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

3

~ ~

De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder om de voorafgaande besluiten uit te voeren.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bonne Accountancy, te 9040 Gent (Sint-Amandsberg), Emiel

Lossystraat 13, met recht van indeplaatsstelling, om alle nodige formaliteiten te verrichten voor de bevoegde

griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het Ondernemingsloket, en

om daartoe aile verklaringen af te leggen, alle documenten en stukken te ondertekenen en verder al het nodige

te doen op vertoon van een gewone kopij van onderhavige akte.

Voor ontledend uittreksel waarvan onderhavig uittreksel voor registratie is neergelegd,

Notaris Francis Lemey.

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal;

- coördinatie van de statuten.

Op de laatste biz. van Luie vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

li

Voorhouden aan het Belgisch

Staatsblad

V

27/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 22.08.2013 13442-0266-010
04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 22.06.2012, NGL 29.06.2012 12238-0204-009
29/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 26.08.2011 11439-0222-009
30/09/2010 : MO142693
12/08/2010 : MO142693
26/06/2009 : MO142693
02/07/2008 : MO142693
25/06/2007 : MO142693
06/07/2005 : MO142693
21/09/2004 : MO142693
02/07/2003 : MO142693
27/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.09.2015, NGL 21.10.2015 15653-0145-014
17/09/1999 : MOA009770
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.08.2016, NGL 31.08.2016 16547-0346-013

Coordonnées
SHANEL

Adresse
VAN PRAETHELLING 1, BUS 202 8370 BLANKENBERGE

Code postal : 8370
Localité : BLANKENBERGE
Commune : BLANKENBERGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande