SHANTIJN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SHANTIJN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.998.742

Publication

02/12/2014
ÿþASad Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d

NEERGELEGD

Ondernemingsnr : Benaming (voluit) : SHANTIJN

(verkort) :

9 9

Griffie Rechtbank Koophandel

21 NOV 2014

Gent Afdeling Brugge

7 , % 9iiffier

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Slachthuisstraat 11 - 8000 Brugge

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor de ondergetekende Patrick DONCK, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DONCK & RAEMDONCK", geassocieerde notarissen, met zetel te 8647 Lo-Reninge (Reninge), Doxpplaats 22, op 12 november 2014, dragende als melding van registratie "Geregistreerd op het registratiekantoor; VEURNE op 18 november 2014 Bladen: 12 Verzendingen: 0 register 5 boek: 0449 blad: 062 06 Ontvangen re" istratierechten: ¬ 50,00 vijftig euro Ontvangen boete laattijdigheid: ¬ 0,00. De ontvanger (getekend) Rudy RYCX Adviseur".

pat werd opgericht de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SHANTIJN", met zetel te 8000 Brugge, Slachthuisstraat 11, door :

a) de heer WYSEUR Stijn Jo Simon, geboren te Brugge op 30 november 1993, ongehuwd en wettelijk samenwonend, wonende te 8000 Brugge, Slachthuisstraat 11;

b) mevrouw WULLAERT Shana, geboren te Gent op 02 juli 1994, ongehuwd en wettelijk samenwonend, wonende te 8000 Brugge, Slachthuisstraat 11.

Dat het maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro. (18.600,00 EUR) bedraagt, verdeeld is in honderd (100) aandelen zonder; vermelding van waarde en waarop volledig in geld is ingeschreven als volgt :

a) door de heer Stijn Wyseur, voornoemd, op vijftig (50) aandelen, hetzij voor negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR), die hij volledig volstort, door inbreng in geld van een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR),

b) door mevrouw Shana Wullaert, voornoemd, op vijftig (50) aandelen, hetzij voor negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR), die zij volledig volstort door inbreng in geld van een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR).

Dat tot volledige volstorting van elk van de aldus ingeschreven aandelen voorafgaandelijk aan de oprichting een bedrag van achttienduizend, zeshonderd euro (18.600,00 EUR) werd gestort op de bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij de naamloze vennootschap BNP" Paribas Fortis met zetel te Brussel; wat door de ondergetekende notaris wordt bevestigd.

En dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt :

Artikel 1 : Vorm - Naam.

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "SHANTIJN".

Artikel 2 : Duur.

DC vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting. Artikel 3 : Zetel.

DC zetel van de vennootschap is gevestigd te 8000 Brugge, Slachthuisstraat 11.

Op de laatste biz van Luik Q vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(or(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2014 - Annexes du Moniteur belge t Artikel 4 Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

I. Specifieke activiteiten.

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor

eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel :

- uitbating van fastfood-zaken, snackbars, frituren, tavernes, restaurants, sandwichbars met verkoop van broodjes, drank, snacks en ijsjes al dan niet om mee te nemen en tevens verkoop van broodjes, panini's, salades, pannenkoeken, wafels, spaghetti's, soep, ijsjes, milkshakes en drank om al dan niet ter plaatse te consumeren;

- het uitbaten van horeca-zaken in de meest ruime zin van het woord, en onder andere het uitbaten en het inrichten van tea-rooms, verbruiksalons, frituren, herbergen, cafés, tavernes, restaurants, bars, hotels, logementhuizen, motels en alle vormen van logement, eet- en ontspanningsinstellingen;

- het uitbaten van vergader- en congresruimtes, seminariezalen, leslokalen en mobiele frituren;

- de verkoop van tabaks- en rookwaren, zichtkaarten, suikergoedwaren, belegde broodjes, snoepgoed, snuisterijen, fantasieartikelen, souvenirs, folklore-artikelen evenals luxeartikelen;

- het organiseren van feesten allerhande, banketten, barbecues en alle andere activiteiten hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdende;

- de bereiding, productie, verpakking en verkoop van alle frituurproducten;

- alle traiteurdiensten en aanverwante activiteiten zoals de verkoop van voorbereide maaltijden en alle toebehoren;

- het begeleiden van en het adviseren van derden bij het inrichten en het uitbaten van horeca en aanverwante bedrijven;

- de verkoop en het leveren van alle voedingswaren en alle eetwaren, waaronder maaltijden, bereide maaltijden en schotels;

- de verkoop en het leveren van alle dranken, waaronder frisdranken, alle alcoholische dranken en, niet-alcoholische dranken;

- de in- en uitvoer, groot- en kleinhandel van alle voedingswaren en dranken;

- het aankopen, verkopen, import, export, huren en verhuren van alle mogelijke apparaten, toestellen, uitrusting en installaties voor de bereiding van deze maaltijden, dranken en toebehoren, dit zowel als groothandel dan als kleinhandel.

II. Algemene activiteiten.

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositohouders, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel.

G/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen. Voor eigen rekening:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2014 - Annexes du Moniteur belge r Al Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons oe andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

C/ Het maken van alle kosten en het doen van alle investeringen ten behoeve van het bezoldigen van de zaakvoerders en de werkende vennoten in geld of in natura.

N. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap kan ook functies van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Artikel 5 : Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig volgestort.

Artikel 11 : Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Artikel 13 : Intern bestuur - Beperkingen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Artikel 14 : Externe vertegenwoordigingsmacht.

Indien er meerdere zaakvoerders benoemd zijn, wordt de vennootschap in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder alleen zonder dat deze tegenover derden het bestaan van enige bijzondere lastgeving of volmacht moet bewijzen. In afwijking van artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen wordt de vennootschap evenwel in dit geval bij alle handelingen waarbij een bedrag van meer dan vijfentwintigduizend euro (25 000,00 EUR) per verrichting gemoeid is en bij alle onroerende verrichtingen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

huurcelen, leningen of kredieten en bij de overdracht van de handelszaak vertegenwoordigd door twee zaakvoerders die samen optreden.

Is er slechts één zaakvoerder dan is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door zijn enkele handtekening.

Voormelde bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

Artikel 15 : Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder(s) kan(kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

Artikel 17 : Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vierde vrijdag van de maand juni om negentien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats aangewezen in de oproeping.

Artikel 21 : Vertegenwoordiging van vennoten.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging van onbekwamen en omtrent de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, mits die vennoot is. Volmachten aan derden zijn ook toegelaten, maar alleen indien alle vennoten met die volmachten instemmen.

Artikel 23 : Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald.

Artikel 24 : Schorsing van het stemrecht.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt geschorst.

Artikel 28 : Boekjaar.

'iet boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Artikel 29 : Bestemming van de winst - Reserve.

Het batig saldo dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisie en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van de netto-winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om het wettelijk reservefonds te vormen; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De beslissing over de bestemming van het saldo van de netto winst wordt overgelaten aan de algemene vergadering op voorstel van het bestuursorgaan.

Artikel 33 : Algemene bepaling.

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Artikel 39 : Zaakvoerder - Benoeming.

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel 40 : Zaakvoerder - Ontslag.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot.

Artikel 43 : Algemene vergadering_

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene

vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

Onmiddellijk hebben de oprichters besloten te benoemen tot eerste,

niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur :

- de heer Stijn WYSEUR, wonende te 8000 Brugge, Slachthuisstraat 11,

- mevrouw Shana WULLAERT, wonende te 8000 Brugge, Slachthuisstraat 11, die verklaren te aanvaarden en bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is.

Het mandàat" van zaakvoerder is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing vn de âlgemene vergadering.

Er wórdt voorlopig geen, commissaris-revisor benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire,bepal;.ngen ter zake.

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2015. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2016.

Alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting sinds 01 mei 2014 worden thans bekrachtigd en overgeno-. men door de vennootschap onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Brugge.

Comparanten en de aldus benoemde zaakvoerders stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, de hierna, genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, alsmede bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen,, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, met name : de heer Herman CLEMMENS, wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Meiboomlaan 21.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Patrick DONCK, geassocieerd notaris te Lo-Reninge (Reninge).

,Tegelijk hiermee neergelegd

expeditie of dubbel van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

th/cor-'behouden

aan het

Belgisch iStaatsblad

Op de laatste blz van tue G, vernielden . Recto Naam en hoadanrgheíd van de snstrumenterende nobas, hetzij van de pelso(oijn(en) bevrjead de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoarctsgen

Verso Naam en handterentng

Coordonnées
SHANTIJN

Adresse
SLACHTHUISSTRAAT 11 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande