SHOETINE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SHOETINE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 450.031.993

Publication

23/10/2014
ÿþi,-, 11F Mod Word 11.1

.. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

\

I

P



Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Zandstraat 14 - 8620 Nieuwpoort

Onderwerp(en) akte: Statutenwijziging Kapitaalverhoging door inbreng in

natura

*14194636*

I II

NEERGELEGD TER GRIFFIE Rechtbank van Koophandel Gent

14 glibietnif

Ondernemingsnr: 0450.031.993

Benaming (voluit) : Shoetine (verkort) :

Afdeling,VEfflE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Christophe KINT te Staden op 29 september 2014, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Shoetine, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Zandstraat 14 - 8620 Nieuwpoort, de volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen: EERSTE BESLUIT KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslag bedrijfsrevisor

De aandeelhouders nemen kennis van het door de wet vereiste verslag van BVBA Bedrijfsrevisorenkantoo Dujardin, vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, me zetel te WeveIgem, hiertoe aangesteld door de zaakvoerder, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedesrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA SHOETINE, door inbreng in natura van een vordering die werd toegekend aan de heer Marc Vanhoucke en een vordering die werd toegekend aan mevrouw Martine Dinnecourt naar aanleiding van de doorgevoerde dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat:

I.De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet. 3.De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn onder voorbehoud van de waarderingsmethode toegepast voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, dewelke gesteund is op de eigenvermogenswaarde van de vennootschap en geen rekening houdt met mogelijke latente meer- en/of minwaarden op de activa en de passiva van de vennootschap. Aangezien de dividend uitkering, die aan de grondslag ligt van de in te brengen vorderingen, pro rata het aandeelhouderschap gebeurt en de aldus ontstane netto vorderingen, integraal en onmiddellijk in kapitaal worden geïncorporeerd, loopt de eigendom van de inbrengen gelijk met de eigendom van de aandelen en is er bijgevolg geen sprake van enige benadeling

Volledigheidshalve dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid van een ultwinningsrisico op de vennootschap naar aanleiding van eventuele bodemverontreiniging op de aanwezige percelen grond aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is.

De waardebepalingen waartoe de toegepaste methoden van waardering leiden komen tenminste overeen met het aantal en de waarde van de als tegenprestatie verstrekte bandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 1925 nieuw te creëren en uit te geven aandelen met een fractiewaarde van 24,80 EUR per aandeel, te verhogen met een globale uitgiftepremie van 145.700,00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend warden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 26 augustus 2014

BVBA Bedrierevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor"

Versiag zaakvoerder

De aandeelhouders nemen kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerder. Neeriegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffe van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaalverhoging

De aandeelhouders beslissen vervolgens een eerste kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van zevenenveertig duizend zeven honderd veertig euro (47340,00 EUR) om het kapitaal te brengen van achttien duizend zes honderd euro (18.600,00 EUR) op zesenzestig duizend drie honderd veertig euro (66.340,00 EUR) door inbreng in natura, mits creatie en uitgifte van duizend negen honderd vijfentwintig (1925) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van honderd drieënnegentig duizend vijf honderd euro (193.500,00 EUR) inbegrepen een globale uitgiftepremie van honderd vijfenveertig duizend zeven honderd zestig euro (145.760,00 EUR), welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

Inbreng

De Heer Marc Vanhoucke en mevrouw Martine Dinnecourt, beiden voornoemd, verklaren in de vennootschap een inbreng te doen van een dividendvordering voor een bedrag van honderd drieënnegentig duizend vijf honderd euro (193.500,00 EUR) bedrag dat voortkomt van het betaalbaar zijn op heden van een tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van vijfentwintig augustus tweeduizend en dertien.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het verkregen nettobedrag  na inhouding van 10% roerende voorheffing in toepassing van artikel 537 W.I.B. '92  van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door de beide aandeelhouders en wordt geschat op honderd drieënnegentig duizend vijf honderd euro, zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

Vergoeding

De aandeelhouders beslissen dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning aan hen van in totaal duizend negen honderd vijfentwintig (1925) nieuwe kapitaalsaandelen op naam, hetzij negen honderd zestig (960) nieuwe kap itaalsaandelen op naam van de heer Marc Vanhoucke en negen honderd vijfenzestig (965) op naam van mevrouw Martine Dinnecourt, uitgegeven aan de globale prijs van honderd drieënnegentig duizend vijf honderd euro (193.500,00 EUR) inbegrepen een globale uitgiftepremie van honderd vijfenveertig duizend zeven honderd zestig euro (145.760,00 EUR), welke geboekt zal worden op de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".;

Deze duizend negen honderd vijfentwintig (1925) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

TWEEDE BESLUIT TWEEDE KAPITAALVERHOGING  INLIJVING UITGIFTEPREMIE

De aandeelhouders besluiten een tweede kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van honderd vijfenveertig duizend zeven honderd zestig euro (145.760,00 EUR) om het kapitaal te brengen van zesenzestig duizend drie honderd veertig euro (66.340,00 EUR) op twee honderd en twaalf duizend honderd euro (212.100,00 EUR) door inlijving van de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.,

DERDE BESLUIT VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGINGEN

De aandeelhouders stellen vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans twee honderd en twaalf duizend honderd euro (212.100,00 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door twee duizend zes honderd vijfenzeventig (2675) aandelen.

De vennoten besluiten tot dienovereenkomstige aanpassing van de statuten door vervanging van de huidige tekst van artikel vijf van de statuten door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twee honderd en twaalf duizend honderd euro (212.100,00 EUR) in twee duizend zes honderd vijfenzeventig (2675) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen."

VIERDE BESLUIT  OPDRACHT - VOLMACHTEN

De aandeelhouders geven opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Luik B - Vervnlo

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Christophe KINT Gemaakt voor registratie met het enkel doel neergelegd Te worden op de griffie van de rechtbank van koophandel

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte statutenwijziging;

-verslag zaakvoerder;

-verslag revisor;

-gecoördineerde tekst der statuten per 29 september 2014;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

( behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedamgheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

26/03/2014 : VE034365
06/02/2013 : VE034365
16/04/2012 : VE034365
03/03/2011 : VE034365
04/03/2010 : VE034365
26/02/2009 : VE034365
26/03/2008 : VE034365
30/03/2007 : VE034365
15/02/2006 : VE034365
27/10/2005 : VE034365
07/03/2005 : VE034365
03/03/2004 : VE034365
28/02/2003 : VE034365
20/04/2000 : VE034365
17/03/1998 : VE34365
29/02/2016 : VE034365
06/03/2017 : VE034365

Coordonnées
SHOETINE

Adresse
ZANDSTRAAT 14 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande