SIAM THERAPY

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SIAM THERAPY
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 863.845.376

Publication

05/06/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
23/01/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
05/02/2013
ÿþ 1,lod Word 11.1

errai In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0863.845.376

Benaming

(voluit) : Siam Therapy

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : P. Parmentierlaan 186/5, 8300 Knokke-Heist

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Verplaatsing maatschappelijke zetel

De raad van bestuur gehouden op 12/12/2012 heeft unaniem beslist, vanaf heden, de maatschappelijke

zetel te verplaatsen naar Van Bunnenlaan 41/43, te 8300 Knokke-Heist.

Vantorre Werner (pedel. bestuurder)

v beh aa Be Stal

N

1111111

1

ONJTEU,

28-0,

r:

G1SCH STA.

gigt5Ea) ter Gi'-t3i=FfE ;rapis" , VANKOOPHANDPLTÈ E. (Afdeling Brugge)

aTSBLAD

Staatsbljd - 415/02/2-0 13 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 23.08.2012 12443-0533-015
10/02/2012
ÿþIIIi llII 11111 IIII MI III I II III 1M

*12035386*

iw

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

4 `MONITEUR a :Lwià

b1f"<ECTIOtü blet

RECI

-1.412- 2012 BR

BELGISCH STAA-SSs_Ai]

aas-i-uuit

GELEGD ter G ''r

i BANKVAN KO4PHANDELTE GGE (Afdslirtg Brugge,

' 1 3A? ZQ?rr

Griffie

Ondernemingsnr : 0863.845.376

Benaming

(voluit) : SIAM THERAPY

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : PAUL PARMENTIERLAAN 18615, 8300 KNOKKE-HEIST (volledig adres)

Onderwerp akte : BAV WIJZIGING AARD AANDELEN - WIJZIGING STATUTEN

Er blijkt uit de notulen op dertig december tweeduizend en elf opgesteld door notaris Eric Deroose te Knokke-Heist, dat de vergadering der aandeelhouders volgende beslissingen heeft genomen:

om de bestaande aandelen om te zetten in aandelen op naam. Verlenen van bevoegdheid aan de raad van: bestuur om omwisselingen van effecten praktisch te realiseren.

om bevoegdheid te verlenen aan de raad van bestuur, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, het bestaande register van aandelen aan te passen en te vervangen door een register ln elektronische vorm,

om in de toekomst de algemene vergaderingen bijeen te roepen hetzij via elektronische weg, hetzij via een ander commu-nicatiemiddel of door middel van een gewone brief.

om tot een vergadering toegelaten te worden, de aandeelhouders de raad van bestuur dienen in te lichten door middel van een gewone brief of via een ander communicatiemiddel.

om het stemrecht toe te kennen aan de vruchtgebruiker ingeval een aandeel met vruchtgebruik is bezwaard.

om ARTIKEL 42 van de statuten inzake vereffening aan te passen aan de vigerende wetgeving.

BI WIJZIGING van volgende artikelen van de statuten

1. ARTIKEL 9 (aandelen): om het in overeenstemming te brengen met hetgeen vermeld werd sub AI 1. en,

2. van de agenda, voorstel om de tekst van zelfde artikel te schrappen en te vervangen door volgende nieuwe

tekst, luidende als volgt:

"1. Aile aandelen zijn op naam.

2. Zij worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal; aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

3. Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst wordt in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op ' naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

De raad van bestuur is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, het bestaande register te vervangen door een register in elektronische vorm.

Na iedere wijziging zal een nieuwe afdruk gemaakt worden. Deze afdrukken zullen bewaard blijven op de zetel van de vennootschap."

2. ARTIKEL 27 (Oproeping - Vorm): voorstel om de tekst van zelfde artikel integraal te schrappen en te; vervangen door volgende nieuwe tekst:

"Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam, aan de houders van certificaten op naam,' die met mede-werking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de'' commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld door middel van een; aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de: oproeping hetzij door middel van een gewone brief, hetzij via elektronische weg of via een ander; communicatiemiddel te ontvangen."

3. ARTIKEL 28 (Toelating, tot de algemene vergadering - Depotclausute): voorstel om de tekst van zelfde artikel integraal te schrappen en te vervangen door volgende nieuwe tekst:

"Om te worden toegelaten moet elke eigenaar van aandelen op naam uiterlijk vijf werkdagen véér de datum die bepaald werd voor de vergadering, de raad van bestuur inlichten door middel van een gewone brief of via: een ander communica-tiemiddel, van hun intentie om aan de vergadering deel te nemen en van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen. Bestuurders (en commissarissen) zijn: vrijgesteld_van.deze.formaltteiten "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vonr-

be"huden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa ; Naam en handtekening

- 4. ARTIKEL 34 (Aandelen in onverdeeldheid  Vruchtgebruik op aandelen): voorstel om in fine van zelfde artikel vol-gende nieuwe alinea toe te voegen:

"Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit, onverminderd de regeling voorzien in verband met de uitoefe-ning van het voorkeurrecht zoals bepaald in artikel zes van de statuten.

Wanneer van effecten (aandelen en andere) het vruchtgebruik toebehoort aan andere personen dan de blote eigenaar, zul-len de daaraan verbonden rechten uitgeoefend worden door de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende overeenkomst tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht door de vruchtgebruiker uitgeoefend."

5. ARTIKEL 42 (Vereffenaars): voorstel om de tekst van zelfde artikel te schrappen en te vervangen door volgende nieuwe tekst:

"Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van de stemmen. Is op dat gebied niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders als vereffenaar beschouwd. Zij zullen beschikken over alle machten zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering kan echter steeds te allen tijde de bevoegdheden van de vereffenaars uitbreiden of inperken binnen de beperkingen door de wet gesteld. Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan, Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Ingeval van ontbinding zat het maatschappelijk vermogen eerst aangewend worden om het passief van de vennootschap en de vereffeningkosten te dekken,

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de aandeelhouders in evenredigheid met het aantal aandelen dat zij bezitten.

De eventuele verliezen zullen door de aandeelhouders in dezelfde verhouding gedragen worden, zonder dat nochtans een aandeelhouder verplicht moge worderi meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht"

6. ARTIKEL 43 en ARTIKEL 44: warden opgeheven en ARTIKEL 45 (oud) wordt hernummerd ais ARTIKEL

43.

CI VOLMACHT aan de raad van bestuur tot uitvoering van de beslissingen die voorafgaan,' tot coördinatie van de statuten en neerlegging van de gecoördineerde tekst overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Voor ontledend uittreksel:

Eric Deroose, notaris te Knokke-Heist.

Tezamen hiermee neergelegd: expeditie van de buitengewone algemene vergadering.

16/09/2011
ÿþa MW 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

NEERGELEGD ter GRIrl=i7-: der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGCC (Afdeling Brugge) ,

°fx ._ 0 6 SEP.

Grielae De griffier,

I~~V~IUIIWIVNINIIN~~I~I~I

" iiid~Z~S"

beF'

ai

Be Ste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0863.845.376

Benaming

(voluit) : Siam Therapy

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Paul Parmentierlaan 18615, 8300 Knokke-Heist

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

uit het proces verbaal blijkt dat Mevr. Kaphuak Lamphoon ontslag als bestuurder heeft ingediend op 31/03/2011. De raad van bestuur stelt voor om Mevr. Vantorre Tara, wonende te 8300 Knokke-Heist, Paul Parmentierlaan 186/5 in haar plaats te benoemen als bestuurder.

De algemene vergadering gehouden op 27/05/2011 bekrachtigt het ontslag van Mevr; Kaphuak Lamphoon. Haar mandaat kwam ten einde op 31/03/2011. ter hare vervanging wordt mevr. Tara Vantorre benoemd tot bestuurder. Haar mandaat zal pas starten op 01/10/2011 en is kosteloos.

Vantorre Werner (gedel. bestuurder)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 25.08.2011 11444-0341-014
03/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 27.08.2010 10469-0525-014
26/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 21.08.2009 09610-0014-015
28/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 22.08.2008 08610-0315-016
29/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 24.08.2007 07609-0302-012
05/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 26.05.2006, NGL 30.08.2006 06737-4022-012
12/08/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 27.05.2005, NGL 11.08.2005 05640-5330-013

Coordonnées
SIAM THERAPY

Adresse
VAN BUNNENLAAN 41-43 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande