SILVER MIRROR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SILVER MIRROR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.529.193

Publication

16/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 08.10.2013 13628-0437-008
21/06/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voc behoe aan Belgi Staats

11111111.111111111111101

NEERGELEGD ter GRIFFIE dei

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL 7!<

BRUGGE (Afdeling Brugge)

ap: .t. 2 JUNI 2012

GriffiCe geler

Ondernemings ~~ 0846 529 1L93

Benaming (voluit) : SILVER MIRROR

(verkort:

Rechtsvorm : STARTER-besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kasteelstraat 66

8700 Tielt

Onderwerp akte :Oprichting

Bij akte verleden voor Notaris Nicolas Verstraete, te Tielt (Aarsefe), op 8 juni 2012, is opgericht door: de heer LAMMERTYN Nico Eddy, geboren te Roeselare op 4 juni 4974, echtgenoot van mevrouw TYTGAT Angelique Astrid Anny, wonende te 8700 Tielt, Kasteelstraat 66. Gehuwd onder het wettelijk stelsel, bij gebrek aan huwelijkscontract, tot op heden niet gewijzigd, aldus verklaard;

een STARTER-besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "SILVER MIRROR", met zetel te 8700 Tielt, Kasteelstraat 66,

A. Verklaring van oprichting-- Financieel plan

Voornoemde comparant heeft mij notaris verklaard bij toepassing van de wet van 12 januari 2010 houdende de;' vaststelling van de modaliteiten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Starter" en het'' Koninklijk Besluit van 27 mei 2010 bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad van 31 mei 2010, en in werking;, getreden op 1 juni 2010, een STARTER  besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te richten onder de benaming "SILVER MIRROR", met zetel te 8700 Tielt, Kasteelstraat 66, waarvan het geplaatste kapitaal honderd zesentachtig aura (186,00 EUR) bedraagt en verdeeld is in honderd zesentachtig (186):: aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde,

De oprichter verklaart dat ondergetekende notaris hem gewezen heeft op het feit:

" dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid STARTER enkel kan worden opgericht door;` één of meerdere natuurlijke personen voor zover geen van hen effecten bezit in een andere vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die vijf ten honderd (5 %) of meer vertegenwoordigen van het totaal der stemrechten van dergelijke andere vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, en voor zover deze geen; vijf voltijdse werknemers tewerkstelt;

;; " dat iedere oprichter van een in artikel 211 bis bedoelde vennootschap geacht wordt hoofdelijk borg te staan ii

voor de verbintenissen van iedere andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheie STARTER die hij nadien zou oprichten. Deze persoon zal niet langer geacht worden hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van de in voormelde zin bedoelde vennootschappen, zodra de vennootschap;; afziet van of haar hoedanigheid van starter verliest of zodra de ontbinding ervan wordt bekendgemaakt.

dat daarenboven iedere oprichter van een in artikel 211 bis bedoelde vennootschap die effecten bezit in; een andere vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die vijf ten honderd (5 %) of meer;; vertegenwoordigen van het totaal der stemrechten van dergelijke andere vennootschap met beperkte. aansprakelijkheid, hoofdelijk gehouden is jegens de belanghebbenden.

" dat de vennootschap het maatschappelijk kapitaal ten laatste vijf jaar na de oprichting of zodra de; vennootschap een equivalent van vijf voltijdse werknemers tewerkstelt, moet verhogen om het ten minste;; te brengen op het voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vastgestelde;, minimumbedrag. Zodra het maatschappelijk kapitaal is verhoogd zoals hiervoor is beschreven, verliest del: vennootschap het statuut van "STARTER" en zijn de bepalingen van artikel 223, eerste en tweede lid, Wetboek van Vennootschappen van toepassing.

De oprichter verklaart geen effecten te bezitten in een andere vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die vijf ten honderd (5 %) of meer vertegenwoordigen van het totaal der stemrechten in één of meerdere andere vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid.

Vóór het verlijden van de oprichtingsakte heeft de oprichter mij een financieel plan overeenkomstig de criteria bepaald in artikel 215 van het Wetboek van Vennootschappen overhandigd, opgemaakt op heden, en ondertekend door de oprichter, waarin hij het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap , groot ii honderd zesentachtig euro, verantwoordt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening

rx

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

modi 1.1

Voorbehouden Overeenkomstig artikel 215 van het  Wetboek van Vennootschappen verklaart de oprichter bij het opstellen van het financieel plan te zijn bijgestaan door een erkend cijferberoeper zoals een daartoe door dp Koning erkende instelling of organisatie of door een erkend boekhouder, een externe accountant of een bedrijfsrevisor die werd aangewezen door de oprichter.

aan het Belgisch Staatsblad Dit stuk werd door mij, Notaris, in ontvangst genomen om bewaard te worden naar het voorschrift van artikel 215 van het Wetboek van Vennootschappen.

R De instrumenterende notaris wijst erop dat ingeval van faillissement de oprichter binnen de drie jaar né de oprichting van de vennootschap persoonlijk aansprakelijk kan worden gesteld voor de schulden van de ' vennootschap indien blijkt dat het kapitaal en ondersteunende fondsen manifest onvoldoende waren om

gedurende drie jaar de normale activiteiten uit te voeren. "

B. inbreng in geld

De comparant verklaart het maatschappelijk te plaatsen in speciën voor de inschrijvingsprijs van honderd zesentachtig euro (186,00 EUR) en in te schrijven op alle aandelen, genummerd van nummer één (1) tot en met nummer honderd zesentachtig (186).

Zonder enig bewijs naar deponering toe, beschikt de vennootschap volgens voorzegde verklaring van ,

comparant over een bedrag van honderd zesentachtig euro (186,00 EUR). "

Voornoemde comparant verklaart dat deze inbreng gebeurd is om hem tot wederbelegging te dienen, vermits

deze inbreng volledig betaald is met eigen gelden.

Het uittreksel uit de statuten luidt als volgt:

Artikel EEN : BENAMING

De vennootschap heeft de vorm van een STARTER-besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

aangenomen, onder de benaming "SILVER MIRROR", afgekort S-BVBA SILVER MIRROR;

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, orders en andere stukken, uitgaande van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, vermelden

1) de benaming van de vennootschap;

2) de vermelding "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid":

3) de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap;

4) het woord "rechtspersonenregister" of de initialen "RPR", gevolgd door het ondememingsnummer,

5) de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft;

Zolang de vennootschap het statuut van "starter" heeft, moet aan iedere vermelding van de rechtsvorm het ' woord "starter" worden toegevoegd. De afkorting van de rechtsvorm luidt "S-BVBA". De vennootschap mag pas de vermelding "BVBA" voeren wanneer zij voldoet aan de dienaangaande wettelijke en statutaire vereisten. Artikel TWEE : ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8700 Tielt, Kasteelstraat 66,

Deze zetel kan overgebracht worden naar gelijk welke plaats in België bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), regelmatig bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, doch rekening houdend met de vigerende taalwetten.

Artikel DRIE : DOEL

De vennootschap heeft tot doel

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in medewerking met derden, zowel in België als in het buitenland :

1. - Animatie in de meest ruime zin van het woord;

- De organisatie en animatie van evenementen en feestelijkheden allerhande, zowel voor privé- als voor

bedrijfsdoeleinden;

- De inrichting en uitbating van allerhande activiteiten, attracties en vertoningen;

- Tussenpersoon in de handel;

- Het verlenen van adviezen en consulting van financiële, technische, commerciële, operationele en administratieve aard in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van personeelsselectie en evaluatie, administratie en financiën, verkoop en marketing, productie en algemeen bestuur in de ruimste zin;

- Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

- Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen

van technologie en hun toepassingen;

- Het geven van opleiding, training en coaching van particulieren en bedrijven inzake alle aspecten van de

bedrijfsvoering (financieel, commercieel, operationeel, informatie technologie,..,) in haar ruimste betekenis;

- Het beheer van onroerend patrimonium en dit in de meest ruime zin van het woord;

2. De vennootschap mag alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

3. De vennootschap kan alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, de uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium,

4. Daarenboven mag de vennootschap belangen nemen, onder gelijk welke vorm, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

mod 11.1

op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar doel te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten. Ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie, het waarnemen van mandaten, opdrachten, bestuursmandaten, toezicht en controletaken en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren enlof besturen en/of controleren van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

5. De vennootschap kan haar diensten verlenen onder welke vorm ook, aan alle personen, zowel rechtspersonen als natuurlijke personen, en kan elke hiertoe strekkende transactie of financiële verrichting doen en zich borg stellen ten overstaan van derden met het oog op verhandelingen voor deze derden.

6. De vennootschap mag als bestuurder of vereffenaar of als erfpachter of vruchtgebruiker of opstalhouder of , gelijkaardige optreden zowel in gebruikende als verlenende positie in andere vennootschappen alsmede ten voordele van derden, zaakvoerders en/of vennoten alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren, inclusief de eigen handelszaak. Zij mag zich eveneens voor hen borg stellen en hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan behoudens de wettelijke beperkingen terzake,

De vennootschap kan, bij beslissing van de zaakvoerders, administratieve zetels, bijhuizen, agentschappen en kantoren in België en in het buitenland vestigen.

De vennootschap mag, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten, van aard om de verwezenlijking van haar doel of de uitbreiding van de vennootschap te vergemakkelijken,

De vennootschap mag belangen hebben, door inbreng, versmelting, deelname of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of nauw met haar doel in verband staan.

Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving ter zake.

Artikel VIER : DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde termijn. Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan zij om het even wanneer worden ontbonden door een beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend en besluitend volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

Artikel VIJF.: KAPITAAL  AANDELEN

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderd zesentachtig euro, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Zolang de vennootschap het statuut van "starter" heeft, kan zij niet overgaan tot een kapitaalsvermindering. Ten laatste vijf jaar na de oprichting of zodra de vennootschap een equivalent van vijf voltijdse werknemers tewerkstelt, moet de vennootschap haar maatschappelijk kapitaal verhogen om het ten minste te brengen op het voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vastgestelde minimumbedrag. Zodra het ' maatschappelijk kapitaal is verhoogd zoals hiervoor is beschreven, verliest de vennootschap het statuut van "STARTER" en zijn de bepalingen van artikel 223, eerste en tweede lid, Wetboek van Vennootschappen van toepassing.

C. STARTERSFASE

Zolang de vennootschap het statuut van "starter" heeft, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid van de verrichting, niet worden overgedragen aan een rechtspersoon. Rechtspersonen kunnen alleen worden toegelaten door middel van een kapitaalverhoging die het die het maatschappelijk kapitaal ten minste brengt op het in artikel 214, § 1, Wetboek van Vennootschappen, vastgestelde bedrag. Indien de aandelen overgaan op een natuurlijke persoon, door overlijden of onder levenden, zijn de bepalingen van artikel 249, §1, Wetboek van Vennootschappen, en van artikel 292bis Wetboek van Vennootschappen op de verkrijger van toepassing, Voor het overige wordt verwezen naar de artikelen 249 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel TIEN : ALGEMEEN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet te kiezen tussen de vennoten, die worden aangesteld voor de duur van de vennootschap.

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien er meer dan één zaakvoerder wordt aangesteld, zullen zij afzonderlijk of gezamenlijk mogen handelen. Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen,

Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair zaakvoerder wordt aangesteld.

Zolang de vennootschap het statuut van "starter" heeft, kan de vennootschap slechts worden bestuurd door een of meer natuurlijke personen. Wanneer het statuut van "starter" beëindigd is, kunnen tevens rechtspersonen aangesteld worden.

Artikel ELF: BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor alle daden van bestuur en beschikking die met het doel van de venncotschap niet in strijd zijn en niet door de wet of door de statuten verboden zijn.

iVoor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

0.

mod 11.1

'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De zaakvoerders) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in' rechte als eiser of als verweerdere

Indien meerdere zaakvoerders in functie zijn, zal voor alle handelingen de handtekening van minstens één zaakvoerder vereist en/of voldoende zijn.

De handtekening van de zaakvoerder(s) moet in elk geschrift dat de verantwoordelijkheid van de vennootschap engageert, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van de hoedanigheid van de ondertekenende zaakvoerder, alsmede door de vermelding "voor de S-BVBA SILVER MIRROR". De vennootschap mag pas de vermelding "BVBA" voeren wanneer zij voldoet aan de dienaangaande wettelijke en ' statutaire vereisten.

Artikel TWAALF : CONTROLE

De controle op de vennootschap kan worden opgedragen aan één of meer commissarissen, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Indien geen commissaris wordt aangesteld door de algemene vergadering en dit niet vereist is door de wet, zal de controle worden uitgeoefend door de vennoten.

Artikel DERTIEN : DATUM

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om tien uur, op de zetel ; van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien. Indien deze dag een feestdag is, zal de jaarvergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist ' en op de wijze voorgeschreven door de wet.

° Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vernield in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden. Uitgezonderd in het geval de vennootschap slechts één vennoot telt, mag iedere vennoot zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een Lasthebber, zelf stemgerechtigd, mits schriftelijke lastgeving. Artikel VIJFTIEN: BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Artikel ZESTIEN : BALANS  RESERVE  WINSTVERDELING

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, alsmede de vergoedingen toegekend aan de zaakvoerders, de commissaris en de werkende vennoten, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

In het in artikel 211bis van het Wetboek van vennootschappen bedoelde geval is artikel 319 van het Wetboek van vennootschappen niet van toepassing, maar houdt de algemene vergadering jaarlijks een bedrag in van tenminste één/vierde van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting tot afneming geldt tot op het ogenblik dat het reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen het minimumkapitaal vereist bij artikel 214, § 1, van het Wetboek van vennootschappen en het geplaatst kapitaal. De algemene vergadering kan beslissen, overeenkomstig de regels van de statutenwijziging, dat dit reservefonds wordt geïncorporeerd in het kapitaal.

Het overschot van de nettowinst staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, of het overschrijven op een reservefonds of er een andere bestemming kan voor voorzien.

Artikel ZEVENTIEN : VEREFFENAAR BEVOEGDHEDEN

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Zij kunnen pas in functie treden nadat de voorzitter van de rechtbank hun benoeming heeft bevestigd overeenkomstig artikel 184, § 2, van het Wetboek van vennootschappen,

De vereffenaar(s) beschik(t)(ken) over aile machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Aile activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

De vereffenaar(s) moet(en) overeenkomstig artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen verslag uitbrengen bij de rechter, tenzij de vereffening plaatsvindt overeenkomstig artikel 184, § 5, van het Wetboek van vennootschappen.

Voor zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan, tenzij de vereffening plaatsvindt overeenkomstig artikel 184, § 5, van het Wetboek van vennootschappen. Het resterend actief van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten a rato van hun aandelenbezit. Onverminderd artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, zijn een ontbinding en vereffening in één akte slechts mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden:

1° er is geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3° alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen,

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf a rato van hun aandelenbezit.

Artikel ACHTTIEN: VEREFFENING



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" e

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

In geval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het batig saldo zal worden verdeeld onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende een gelijk recht.

Artikel NEGENTIEN: ALGEMENE BEPALINGEN

,Wat de in deze statuten niet uitdrukkelijk geregelde punten betreft, verklaren de partijen zich te houden aan de ter zake geldende wetgeving. De statutaire bepalingen die een letterlijke weergave zijn van de wettelijke , bepalingen van het Wetboek van vennootschappen worden enkel vermeld ter inlichting en verwerven hierdoor niet het karakter van statutaire bepaling.

Artikel TWINTIG: WOONSTKEUZE

De vennoten, zaakvoerders en commissarissen doen woonstkeuze op de zetel van de vennootschap voor al wat de uitvoering van deze statuten betreft.

III. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN -- BENOEMING ZAAKVOERDER

- Het eerste boekjaar zal beginnen op datum van neerlegging van voormeld uittreksel op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf;

- De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in tweeduizend en dertien;

- Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaart de comparant, ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap, dat deze de rechten en verbintenissen, door hem aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting te rekenen vanaf één november tweeduizend en elf, overneemt onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen aangegaan in de periode tussen de ondertekening van de oprichtingsakte en de neerlegging ervan ter griffie, zijn eveneens onderworpen aan dit artikel 60, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, door haar te worden bekrachtigd.

- De comparant verklaart zichzelf als enig niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur over de vennootschap aan te stellen, hetgeen hij verklaart te aanvaarden.

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel afgeleverd voor registratie teneinde neerlegging op de

rechtbank van koophandel te Brugge.

Nicolas Verstraete, Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd

Uitgifte van de akte van 8 juni 2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/05/2015
ÿþ r MUQ wQR1 tt.t

! j?léf ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-De rIffler

Ondernemingsnr : 0846.529.193 Benaming

(voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kasteelstraat 66 te 8700 Tielt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Conform artikel 2 van de statuten, uit de oprichtingsakte verleden voor Notaris Nicolas Verstraete te Tielt  Aarsele op 08/06/2012 en sindsdien niet meer gewijzigd, beslist de zaakvoerder bij dénvoudige beslissing om de maatschappelijke zetel over te brengen van de Kasteelstraat 66 te 8700 Tielt naar

"Hille 205 te 8750 Zwevezele" en dit met ingang vanaf 0110412015.

Aldus opgesteld te Tielt op 110412015,

De Heer Lammertyn Nico,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1

II l i









*1506775

B

MONITEUR BELG

0 5 -05- 2015

ELGISCH STAATS

NEERGELEGD

EGriffie Rechtbank Koophandel

2 4 APR 2015

JD Gent Afdréfireig Brugge

SILVER MIRROR

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 30.09.2015 15633-0328-008

Coordonnées
SILVER MIRROR

Adresse
HILLE 205 8750 ZWEVEZELE

Code postal : 8750
Localité : Zwevezele
Commune : WINGENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande