SILVERSTAR PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SILVERSTAR PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.547.046

Publication

04/02/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
02/01/2013
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111e1.1111t1IM11111111111



INGEWOMEN TER GRI k'1 !i RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

10 DEC. 2012

vEtrittniM



0ndernemingsnr : o 5a S 6-4 Benaming

(voluit) : SILVERSTAR PROJECTS (verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor

behoud

aan ht

Belgis[

Staatsb

Rechtsvorm : STARTERS BVBA

Zetel : 8600 Diksmuide, Schoolplein 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER(S)

Uit een akte verleden voor meester ANN STROBBE, notaris met standplaats te Wevelgem op veertien

december tweeduizend en twaalf, neergelegd ter registratie.

BLIJKT DAT

De heer DEBLISSCHERE Glenn Willem, geboren te Diksmuide op 20 april 1965 (identiteitskaartnummer

591 3434965 09, nationaal nummer 650420 123 88), echtgenoot van mevrouw Hélène VARDON, wonend te

8600 Diksmuide, Schoolplein 5;

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan voorafgaand huwelijkscontract, ongewijzigd tot op heden,

zo hij verklaart.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter heeft opgericht, genaamd

"SILVERSTAR PROJECTS", met zetel te 8600 Diksmuide, Schoolplein 5, die begint op datum van de

neerlegging van een uitgifte van deze oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van Koophandel te Veurne

en waarvan zij de statuten heeft bepaald zoals hierna opgegeven wordt.

Artikel 1. Vorm - Naam.

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij verkrijgt de naam "SILVERSTAR PROJECTS".

Artikel 2. Maatschappelijke zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8600 Diksmuide, Schoolplein 5.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in

het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde

op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen,

werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Artikel 3. Maatschappelijk doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, of door deelname van dezen:

A. De uitbating, het beheer, de verhuur en de inrichting van drankgelegenheden, verbruiks-salons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van gastronomische weekends, banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen, kortom het verstrekken van alle diensten welke ressorteren onder de benaming horeca.

Loterijen en kansspelen

Organisatie van loterijen, lotto's, pronostieken, weddingschappen, enzovoort.

Exploitatie van casino's en speelzalen

Exploitatie van gokautomaten en dergelijke, waarbij de winst onder de vorm van speciën uitgekeerd wordt Activiteiten in verband met de verkoop van loterijbriefjes, het afleveren en inzamelen van deelnemingsformulieren, enzovoort.

B. De inrichting, het verhuur en de uitbating van een hotel, restaurant en loungebar, de organisatie van catering/traiteurdienst, de organisatie van banketten, feesten en andere evenementen. De productie, de bereiding, handel, thuisbezorging en eventueel serveren van alle eetwaren en dranken, alsmede alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met de voeding verband houd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

C, De organisatie van allerhande evenementen en amusement/recreatie zoals bv het inrichten van culinaire manifestaties, theater, poppenkast, discobar, karaoké en allerlei klank-geluid- en lichtspelen, alsmede de verhuur van alle materialen daarmee verband houdend en dit alles in de meest ruime zin.

D. De groot-en kleinhandel, handelsbemiddeling, import en export, studie en ontwikkeling, vervaardiging, commissiehandel, verkoop via automaten en verhuur in; allerhande goederen en diensten, in allerhande voedingswaren en toebehoren.

E. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan-en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Het aanleggen, en oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle inrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen, Dit alles met uitzondering van de activiteiten die onder de titel 'vastgoedmakelaar' vallen.

F. Alle onderhoudswerken die met voorgaande activiteiten zouden kunnen te maken hebben, wat zij ook mogen behelzen.

De productie en handel in materialen, materieel, bouwmaterialen, halffabricaten en producten in het algemeen nodig ter uitvoering van omschreven activiteiten en zowel de groot- als de kleinhandel ervan.

Dit alles nieuw of tweedehands, geheel of ten dele, voor eigen rekening of voor rekening van derden, met of zonder toeleveranciers, onderaannemers of in coördinatie met onderaannemers.

Dit alles wordt zowel als commissionair, makelaar, handelsagent, onderagent, inspecteur of vertegenwoordiger uitgevoerd.

Het organiseren van beurzen, seminaries, colloquia, in verband met materies die getinkt zijn aan vermelde activiteiten. Het geven van lessen en advies in het algemeen.

Het optreden als expert in al zijn aspecten, dit is zowel gerechtelijk als in opdracht van private ondernemingen.

Het uitvoeren van alle administratieve taken, en secretariaatswerken in het algemeen, zoals ondermeer telesecretariaat.

Alle immobiliën activiteiten, ondermeer aankoop, verkoop, verhuring, promotie, valorisatie en oprichting van onroerende goederen, zowel voor eigen rekening als in hoedanigheid van makelaar, alsmede alle financiële of commerciële verrichtingen die ermee verband houden. Het beheer van een onroerend patrimonium.

Het optreden als syndicus van gebouwen. De vennootschap mag onroerend goed in actief nemen om het ter beschikking te stellen van haar vennoten, zaakvoerders of bestuurders,

Het beheer van een onrcerend patrimonium. Het optreden als syndicus van gebouwen.

De vennootschap mag financiële middelen ter beschikking stellen van zustervennootschappen of van vennootschappen die met haar op één of andere manier verbonden zijn.

De vennootschap mag onroerend goed in actief nemen om het ter beschikking te stellen van haar vennoten, zaakvoerders of bestuurders.

Vermelde elementen in het doel van de vennootschap gelden alleen voor deze activiteiten waarvoor de vennootschap, in casu de vennoten of medewerkers de nodige activiteit attesten zullen kunnen afleveren, en dit alles volgens de alsdan geldende wettelijke bepalingen.

G. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stelten, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

H. De vennootschap kan eveneens optreden ais bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen,

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 4. Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal.

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van een honderd zesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal.

Ieder aandeel geeft een gelijk recht in de winstverdeling en in de producten van de liquidatie.

De comparant verklaart op de totaliteit van de aandelen in te tekenen in geld, aan de prijs van honderd euro (100,00 EUR) per stuk.

Hij verklaart en erkent dat op elk aandeel waarop werd ingetekend een storting werd gedaan ten bedrage van één/derde door storting in speciën, en dat het bedrag van deze stortingen, hetzij zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR), voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd is op een bijzondere rekening met nummer 8E25 0688 9620 7982, geopend

J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

namens de vennootschap in oprichting bij de naamloze vennootschap BELFIUS met zetel te Brussel, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 16 november 2012 afgeleverd bankattest.

Artikel 10. Bestuur.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding,

Artikel 11, Bevoegdheden,

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden,

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerden

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Artikel 14, Zitting en bijeenroeping.

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de tweede zaterdag van de maand juni, om elf uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Artikel 19. Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Artikel 20. Bestemming van de winst - reserves.

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) vooraf genomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is,

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het overschot van de winst. In geval van verdeling, geeft elk aandeelrecht op een gelijk dividend,

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN

De comparanten nemen eenparig de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1.-Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering.

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op 31 december 2013.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de tweede zaterdag van de maand juni van het jaar 2014, 2.-Benoeming van zaakvoerder(s).

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één.

Wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder(s) voor een onbepaalde duur: de heer Glenn Debusschere voornoemd, hier aanwezig en die aanvaardt.

3.-Commissaris,

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

4.-Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting.

Alle verbintenissen, en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, alsmede alle activiteiten ondernomen sinds 1 november 2012 door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

5.-Volmachten.

- bvba EGGERMONT BOEKHOUDING FISKALITEIT, met zetel te 8520 Kuume, Pieter Vinckestraat 89, vertegenwoordigd door de heer Luc Eggermont of elke andere door hem aangewezen persoon, alsmede

- bvba LUMINAD, met zetel te 8560 Gullegem, Hoge Voetweg 14, vertegenwoordigd door mevrouw Sabine Holvoet of elke andere door haar aangewezen persoon,

is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hierbij neergelegd i expeditie van de akte

Voor-

behouden

aan het*

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/11/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
SILVERSTAR PROJECTS

Adresse
SCHOOLPLEIN 5 8600 DIKSMUIDE

Code postal : 8600
Localité : DIKSMUIDE
Commune : DIKSMUIDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande