SIMAX CONSTRUCT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SIMAX CONSTRUCT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 477.190.015

Publication

11/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

mine In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i 1111i~u~u~1~uu~u~iuuu

*12168334*

-2 U.1. 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0477.190.015

Benaming

(voluit) : SIMAX CONSTRUCT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Toevluchtweg 1, 8620 Nieuwpoort

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERDWIJNING KRACHTENS OPSLORPING INGEVOLGE MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor het ambt van Meester Serge Van Damme, Notaris met standplaats te De Panne, de dato NEGENENTWINTIG SEPTEMBER TWEEDUIZEND TWAALF, ter aanbieding op het registratiekantoor, dat volgende Buitegewone Algemene Vergaderingen werden gehouden, waarin met éénparigheid van stemmen het volgende werd beslist, alhier letterlijk geciteerd

EERSTE BESLUIT

1. De voorzitter van iedere vennootschap geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel, waarin voorgesteld wordt dat de besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SIMAX CONSTRUCT" door, fusie overgenomen wordt door de besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B.V.B.A BOUWONDERNEMING NORRÉ-DEGRAEVE".

2. De Algemene vergadering van de besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SIMAX, CONSTRUCT' besluit de Vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op de voorgenomen? fusie met de voornoemde besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B.V.B.A. BOUWONDERNEMING NORRÉ-DEGRAEVE",

TWEEDE BESLUIT

1. De Algemene Vergadering van de besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B.V.B.A. BOUWONDERNEMING NORRÉ-DEGRAEVE" besluit tot fusie door overneming van het vermogen VAN de; besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "S1MAX CONSTRUCT" over te gaan.

Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap "SIMAX CONSTRUCT', met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap, "B.V.B.A. BOUWONDERNEMING NORRÉ-DEGRAEVE".

Vermits de besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOUWONDERNEMING NORRÉ-DEGRAEVE" houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap de besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SIMAX CONSTRUCT', worden de aandelen van de overgenomen vennootschap "SIMAX CONSTRUCT" vernietigd

Alle rechten en plichten en verbintenissen ontstaan in hoofde van de overgenomen vennootschap "SIMAX CONSTRUCT", worden vanaf 1 april 2012 boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, de besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOUWONDERNEMING NORRÉ-DEGRAEVE".

2,Tengevolge van de fusie door overneming gaat, zoals voorzegd, het ganse vermogen van de besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MAX CONSTRUCT", zoals hierna beschreven, over op de overnemende vennootschap "B.V.B.A. BOUWONDERNEMING NORRÉ-DEGRAEVE",

Ai ALGEMENE OMSCHRIJVING DER OVERGEGANE ACTIVA EN PASSIVA BESTANDELEN VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "SIMAX CONSTRUCT"

1. Voor wat betreft de algemene omschrijving van de activa- en passivabestanddelen van de besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SIMAX CONSTRUCT', wordt verwezen naar de staat actief/passief de dato 31 maart 2012, dewelke werd overgenomen in de hiervoor beschreven fusievoorstellen, waarvan eert exemplaàr werd neergelegd worden ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Veurne op 17 augustus 2012.

Alle aanwezige comparanten verklaren voldoende kennis te hebben van de voormelde staat actief/passief en ontslaan ondergetekende notaris Serge Van Damme ervan verdere melding van te maken in onderhavig proces-verbaal.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN OVERGANG

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap de besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SIMAX CONSTRUCT", op de overnemende vennootschap besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B.V.B.A. BOUWONDERNEMING NORRÉ-DEGRAEVE", bevat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliëntèle, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden aan haar (eventuele) handelszaak.

Tenslotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel aile lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met.wie ze zijn afgesloten, ook deze aangegaan met de overheid, en jegens haar eigen organen en vennoten, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan éénieder tegenstelbaar te maken.

Het archief van de overgenomen vennootschap, besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SIMAX CONSTRUCT", omvat alle wettelijke boeken en bescheiden en wordt vanaf heden door de ovememende vennootschap, de besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B.V,B.A, BOUWONDERNEMING NORRÉ-DEGRAEVE" , in haar zetel bewaard.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap, treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak,

BIJZONDERE OMSCHRIJVING EN VOORWAARDEN VAN EIGENDOMSOVERGANG VAN GOEDEREN WAARVOOR BIJZONDERE PUBLIC1TElTSVOORSCHRIFTEN GELDEN

Deze zijn alhier niet van toepassing gezien de overgenomen vennootschap geen eigenaar is van onroerende goederen.

B/ VERWERKING VAN DE VERMOGENSOVERGANG IN DE BOEKHOUDING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP.

De diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap als hiervoor omschreven, worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap, die naar aanleiding van deze fusie vernietigd worden.

cl VASTSTELLING VAN DE VERDWIJNING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP.

De voorzitter van de algemene vergadering van beide vennootschappen verzoekt mij, Notaris Serge Van Damme, vast te stellen dat vermits zowel de Algemene Vergadering van de overgenomen vennootschap, de besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SIMAX CONSTRUCT", als de Algemene Vergadering van de overnemende vennootschap, de besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B.V.B.A. BOUWONDERNEMING NORRÉ-DEGRAEVE", voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschap de besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SIMAX CONSTRUCT", op heden ophoudt te bestaan.

DERDE BESLUIT :

De Algemene Vergadering van de overnemende vennootschap, "B.V.B.A. BOUWONDERNEMING NORRÉ-DEGRAEVE", besluit, na afzonderlijke beraadslaging, ontslag te verlenen aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap, "SIMAX CONSTRUCT", en verleent hem kwijting voor het door hem gevoerde beleid tijdens de uitoefening van zijn mandaat tot en met heden.

V1ERDE BESLUIT : NAAMSWIJZ1GING

VIJFDE BESLUIT : DOELSWIJZ1G1NG

ZESDE BESLUIT : UITDRUKKING KAPITAAL IN EURO

ZEVENDE BESLUIT : AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE DER AANDELEN

ACHTSTE BESLUIT : KAPITAALSVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN RESERVES EN VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALSVERHOGING

NEGENDE BESLUIT : WIJZIGING BOEKJAAR

TIENDE BESLUIT  WIJZIGING JAARVERGADERING

ELFDE BESLUIT : ACTUALISATIE EN COORDINATIE DER STATUTEN

De Algemene Vergadering van de overnemende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'BOUWONDERNEMING NORRÉ-DEGRAEVE', besluit ten einde de statuten in overeenstemming te brengen met voormelde besluiten, alsook de statuten in volledige overeenstemming te brengen met het Wetboek Vennootschappen en de actuele wetgeving de bestaande statuten op te heffen en volledig nieuwe statuten aan te nemen overeenkomstig de op heden genomen besluiten en de vigerende wetgeving

Na opheffing van de tot op heden bestaande statuten en na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt

TWAALFDE BESLUIT

De vergadering van de overnemende vennootschap machtigt de zaakvoerder en/of de instrumenterende

notaris om

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting

deelnemende vennootschappen te verrichten, inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de

overgenomen vennootschap

- alle aandelen van de overgenomen vennootschap te vernietigen zoals voorzegd.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

(getekend) Notaris Serge Van Damme te De Panne

TEGELIJK NEERGELEGDE STUKKEN

- Afschrift proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering de dato 29.092012

-gecoi;rdineerde statuten van de Besloten vennootschap met Beperkte Aansrpakelijkheid SIM/-1X

CONSTRUCT

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

. Voorbehouden aan het Belgisch $taatsb1ad

21/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 10.09.2012, NGL 12.09.2012 12564-0429-014
29/08/2012
ÿþi

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblat

ICI II II 11111 INII IIIIB

*12148008*

Ondernemingsnr : 0477.190.015

Benaming

(voluit) : SIMAX CONSTRUCT

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : TOEVLUCHTWEG 1

8620 NIEUWPOORT

(volledig adres)

Onderwerp akte : UITTREKSEL FUSIEVOORSTEL DD. 06/0812012

A. De Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid "BOUWONDERNEMING NORRé-; DEGRAEVE", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8620 Nieuwpoort.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Agnes Porters te Middelkerke op 14 september 1988, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 14 oktober 1988 onder nummer, 881014-263. De statuten werden het laatst gewijzigd bij akte verleden voor Notaris Serge Van Damme te 8660 De Panne, op 23 april 1993, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 mei 1993 onder nummer 930512-452.

De vennootschap heeft als ondernemingsnummer: RPR Brugge (afd Oostende) 0435.286.807

BTW nummer: BE 0435.286.807

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar niet-statutaire zaakvoerder, overeenkomstig zijns

benoeming algemene vergadering van 07 februari 2002 (BS 20020507-225 d.d. 0710512002): "

, B. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "SIMAX CONSTRUCT", waarvan dei

maatschappelijke zetel gevestigd is te 8620 Nieuwpoort, Toevluchtweg 1.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor akte verleden voor het ambt van ondergetekende'

" Notaris Serge Van Damme te 8660 De Panne, op 2 april 2002, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlagen van' het Belgisch Staatsblad: van dertig april daarna, onder het nummer 2002.04.301364, gewijzigd (met aanvaarding nieuwe statuten) bij akte verleden voor het ambt van Meester Serge Van Damme, Notaris niet standplaats te 8660 De Panne, op

24 december 2009, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad: van 11 januari ; 2010, onder het nummer 10005439, waarvan de statuten sedertdien niet meer werden gewijzigd.

De vennootschap heeft als ondernemingsnummer: RPR Veurne BE 0477.190.015

BTW nummer: BE 0477.190.015

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar niet-statutaire zaakvoerder zoals aangesteld bij laatste statutenwijzingen (op 24 december 2009 bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad: van 11 januari 2010, onder het nummer 10005439):

Artikel 1: Fusie - rechtsvorm - naam - doel -- zetel - motivatie

De partijen verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullenï voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam eri hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGJL1i [ D'v Et GIRZFFIE

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

17 AN. 2012 visommE

r

w'

Voorbehouden aan het Belgisçh Staatsblad

verplichtingen, van de BVBA "SIMAX CONSTRUCT', overgaat naar de BVBA "BOUWONDERNEMING NORRé-DEGRAEVE" voormeld.

Alle aandelen van de BVBA "SIMAX CONSTRUCT" verenigen zich nu reeds, sinds 31 maart 2012, in handen van de BVBA "BOUWONDERNEMING NORRé-DEGRAEVE".

Alle kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

De BVBA SIMAX CONSTRUCT heeft opeenvolgende boekjaren een overgedragen verlies. Het voortbestaan van deze vennootschap is slecht mogeliijks mits investeringen in materiële vaste activa.

De BVBA BOUWONDERNEMING NORRé-DEGRAEVE beschikt over de vereiste investeringen en heeft hetzelfde bestuursorgaan als de BVBA SIMAX CONSTRUCT. De deelname aan openbare aanbestedingen kan zo met hogere omzet en verbeterde ratio's.

De onderlinge schuld tussen beide vennootschappen wordt door deze transactie aangezuiverd zodat de overnemende vennootschap een lager balanstotaal maakt en de ratio's verbeteren. De doelstelling van beide vennootschappen zijn gelijklopend en situeren zich op dezelfde maatschappelijke zetel. Door het s samenbrengen van de activiteiten kan het verlies worden opgevangen en de investeringen optimaal gebruikt worden. Het personeelsbeleid, de administratie, het economaat van beide entiteiten evenals de financiering van het geheel, worden optimaler door de samenvoeging van beide vennootschappen.

Aangezien de overnemende vennootschap de activiteiten van de overgenomen vennootschap verder zal zetten en haar doel voldoende ruim is opgesteld, zal de overnemende vennootschap haar doel niet moeten wijzigen.

Artikel 2: Ruilverhouding - opleg - wijze van uitreiking

Vermits de overnemende vennootschap reeds met ingang van 31 maart 2012 alle aandelen in de overgenomen vennootschap bezit, dient geen ruilverhouding te worden bepaald (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen).

Artikel 3: Datum voor deelname in de winst

Omwille van hiervoor vernielde reden (vereniging van alle aandelen in één hand) dient evenmin een datum voor deelname in de winst te worden bepaald (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen).

Artikel 4: Boekhouding

De datum vanaf welke handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te

zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op

1 april 2012.

De boekhoudkundige verwerking van de fusie doet zich als volgt voor:

De participatie van ¬ 75.000,00 zal verdwijnen door de geruisloze fusie van Simax Construct BVBA.

De investeringsreserve 2006 ten belope van ¬ 21.290,99 komende van Simax Construct BVBA za! in mee opgenomen worden in het vermogen van de BVBA Bouwonderneming Norré-Degraeve en om aan de onaantastbaarheidsvoorwaarde te blijven voldoen zal vanuit de beschikbare reserve van BVBA Bouwonderneming Norré-Degraeve een overboeking gedaan worden tijdens de fusie naar een afzonderlijke rekening op de reserve.

De onderlinge schuld / vordering tussen beide vennootschappen wordt onderling opgeheven.

De participatie van ¬ 75.000,00 verdwijnt door innamen van een vermogen van ¬ 81.910,50 zodat een meerwaarde gerealiseerd wordt, deze meerwaarde zal door BVBA Bouwonderneming Norré-Degraeve bij haar overgedragen resultaat gevoegd worden.

De partijen verzoeken onderstaande het fusievoorstel neer te leggen op de Griffie van de Rechtbank van

Koophandel van elk der betrokken vennootschappen. "

DECUPERE & NEUDT BV ovv BVBA

Jozef Cardijnlaan 38

8620 NIEUWPOORT

Tel: 058/23.62.42

Fax: 058/23.87.06

Norré Roland [[

Zaakvoerder nlIA_Là1-t;rbLn_L..A . 2 - Q . Z

Op de laátste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

13/01/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 13.12.2011, NGL 04.01.2012 12004-0014-015
06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 28.02.2011, NGL 26.08.2011 11495-0423-015
03/12/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 14.09.2009, NGL 27.11.2009 09867-0084-010
09/02/2009 : OO060055
03/10/2008 : OO060055
16/10/2007 : OO060055
02/01/2007 : OO060055
05/10/2005 : OO060055
29/03/2005 : OO060055
24/12/2003 : OO060055
30/04/2002 : OOA008110

Coordonnées
SIMAX CONSTRUCT

Adresse
TOEVLUCHTWEG 1 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande