SINITEX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SINITEX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 404.161.089

Publication

28/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.05.2014, NGL 25.08.2014 14466-0450-014
31/01/2014
ÿþr

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neeriegentgr,griffiel van de akte

OR BE

BE

ius

tNRIII~~IVN~u1I~IIW93*IU11111111.11,11.1191111190

Z 4 -C1- eii NEERGELEGD TER GRIFFIE VAN DE

G1SCH STt RECHTBANK VAN KOOPHANDELTE

BRUGGE (AFDELING BRUGGE)

op: 0 8

el"erEffier.

Ondern em ingsnr : 6E0404.161.089

Benaming

(voluit) : SINITEX

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel ; te 8300 Knokke-Heist, Oosthinderstraat 3 bus 4 b

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verminderingen van het maatschappelijk kapitaal - regime artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen - kapitaalverhoging door inbreng in natura -wijziging van de statuten - machten raad van bestuur

Uit een proces-verbaal opgemaakt op 30 december 2013 door Meester Francis Lemey, notaris met standplaats te Gent, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de naamloze vennootschap Sinitex, met maatschappelijke zetel te 8300 Knokke-Heist, Oosthinderstraat 3 bus 4 b, volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit een eerste keer het maatschappelijk kapitaal te verminderen met vierhonderdeenenzeventigduizend vierhonderdeenenzeventig euro zes cent (¬ 471.471,06) om het te brengen van een miljoen honderdzestienduizend euro (¬ 1.116.000,00) op zeshonderdvierenveertigduizend vijfhonderdachtentwintig euro vierennegentig cent (¬ 644.528,94) door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid met hun huidig aandelenbezit.

De terugbetaling van deze eerste vermindering van het maatschappelijk kapitaal zal integraal aangerekend worden op het werkelijk volstort kapitaal.

De vergadering stelt vast en verzoekt Ons, de ondergetekende notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van vierhonderdeenenzeventigduizend vierhonderdeenenzeventig euro zes cent (¬ 471.471,06) daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op zeshonderdvierenveertigduizend vijfhonderdachtentwintig euro vierennegentig cent (¬ 644.528,94).

Toelichting van de instrumenterende notaris:

De aandeelhouders verklaren door Ons, de ondergetekende notaris, ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de artikelen 6131614 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen.

De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto.

Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers, die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun rechten hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit vervolgens een tweede keer het maatschappelijk kapitaal te verminderen met vijfhonderddrieëntachtigduizend achtentwintig euro vierennegentig cent (¬ 583.028,94) om het te brengen van zeshonderdvierenveertigduizend vijfhonderdachtentwintig euro vierennegentig cent (¬ 644.528,94) op eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid met hun huidig aandelenbezit.

De terugbetaling van deze eerste vermindering van het maatschappelijk kapitaal zal integraal aangerekend worden op de belaste reserves die voorheen werden ingelijfd in het kapitaal.

De vergadering stelt vast en verzoekt Ons, de ondergetekende notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van vijfhonderddrieëntachtigduizend achtentwintig euro vierennegentig cent (¬ 583.028,94) daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00).

DERDE BESLUIT

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(ert) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De argemene vergadering bevestigt de beslissing van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders genomen op heden, voorafgaandelijk aan het verlijden dezer, tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend van vier miljoen honderdtweeëntachtigduizend tweehonderdachtendertig euro drieënzestig cent (¬ 4.182.238,63).

VIERDE BESLUIT

a)Verslaggeving

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging.

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter eveneens van de voorlezing van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De vennoten verklaren elk afzonderlijk, voorafgaand aan deze beslissing, een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen,

De vennoten verklaren elk afzonderlijk geen opmerkingen op deze verslagen te willen formuleren.

Met betrekking tot deze inbreng in natura werd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jacques Steyaert", met maatschappelijke zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Poolse-Winglaan 98 op 26 december 2013 een verslag opgemaakt, waarvan een exemplaar samen met een afschrift van onderhavig proces-verbaal, en een afschrift van het verslag van het bestuursorgaan, zef worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel,

De besluiten van voormeld verslag van de bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt:

"IX. BESLUITEN BIJ DE KAPITAALVERHOGING

De aandeelhouders van de NV "SINITEX" hebben het voornemen geformuleerd om een kapitaalverhoging door te voeren door een inbreng in natura.

Het betreft de inbreng in toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbetastingen van de schuldvorderingen die zullen ontstaan enerzijds uit het besluit tot uitkering van een tussentijds dividend aan de aandeelhouders en anderzijds uit het besluit tot kapitaalvermindering aan de aandeelhouders van eerder geïncorporeerde belaste reserves.

Het netto dividend dat het voorwerp uitmaakt van de inbreng in natura bedraagt 4.288.740,81 EUR, bestaande uit:

- een nettobedrag 3.764.014,77 EUR ten gevolge van de beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend en

een nettobedrag van 524.726,04 EUR ten gevolg van de beslissing tot kapitaalvermindering van eerder belaste geïncorporeerde reserves.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura.

Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijk opschortende voorwaarde dat de aandeelhouders hun reeds uitgedrukte intentie om over te gaan tot de kapitaalverhoging, ook daadwerkelijk zal uitvoeren.

Indien echter na de beslissing van dividenduitkering de aandeelhouders niet wensen over te gaan tot de kapitaalverhoging, zal het kapitaal niet verhoogd worden.

De conclusies in dit verslag zijn dus enkel van toepassing als wordt voldaan aan de opschortende voorwaarde van de goedkeuring van de voorgestelde dividenduitkering door de algemene vergadering,

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, onder voorbehoud van feiten die zich zouden hebben voorgedaan na de laatst neergelegde jaarrekening per 31.12.2012 verklaren wij:

-de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor de inbreng in natura weerhouden methode van waardering is in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord

- dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. Hierbij is rekening gehouden met de daadwerkelijke uitvoering van de geplande kapitaalverminderingen die deze inbreng in natura zal voorafgaan.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 1.092 aandelen van de NV "SINITEX" , zonder vermelding van een nominale waarde.

Het aantal toegekende aandelen is door de raad van bestuur conventioneel bepaald tussen de aandeelhouders, met als enige zorg, de verhouding tussen de verschillende aandeelhouders niet te wijzigen. Verwijzend naar het verslag van de raad van bestuur, wensen wij volgende inlichtingen mee te geven:

- voorafgaand aan deze kapitaalverhoging door inbreng in natura, is een eerste kapitaalvermindering voorzien om het werkelijk gestort kapitaal te brengen van 532.971,07 EUR naar 61.500,00 EUR, hetzij verminderd met 471.471,07 EUR.

- een tweede kapitaalvermindering ten bedrage van de eerder in kapitaal geïncorporeerde reserves ten belope van 583.028,94 EUR is tevens voorzien, op voorwaarde dat ze terug in kapitaal zullen ingebracht worden in toepassing van artikel 537 van WIB.

Onder voorbehoud van de daadwerkelijke uitvoering van deze kapitaalverminderingen tot een geplaatst kapitaal van 61.500,00 EUR, die voorafgaand aan deze kapitaalverhoging door inbreng in natura voorzien is en

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

die verdef niet het voorwerp uitmaakt van dit rapport, zal het kapitaal van de vennootschap door de inbreng in' natura verhoogd worden met 4.288.740,81 EUR. Het geplaatst kapitaal van de vennootschap zal bijgevolg na de effectieve uitvoering van de voorafgaandelijke geplande kapitaalverminderingen en de daarop volgende kapitaalverhoging door de inbreng in natura 4.350.240,81 EUR bedragen.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Aldus opgesteld en beëindigd te Sint-Denijs-Westrem op 26 december 2013.

(getekend)

BVBA "JACQUES STEYAERT"

vertegenwoordigd door

Jacques STEYAERT

Bedrijfsrevisor-Vennoot

Poolse Winglaan 98

9051 SINT-DENIJS-WESTREM".

b)Beslissing tot kapitaalverhoging

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen, het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met vier miljoen tweehonderdachtentachtigduizend zevenhonderdveertig euro éénentachtig cent (¬ 4.288.740,81) om het van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) te brengen op vier miljoen driehonderdvijftigduizend tweehonderdveertig euro éénentachtig cent (¬ 4.350.240,81), door uitgifte van duizend tweeënnegentig (1.092) nieuwe aandelen van dezelfde aard die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen.

De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door alle vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, die zij hebben ten laste van de vennootschap, en welke uitvoering beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

De vergadering verzoekt Ons, de ondergetekende notaris, haar akte te verlenen van de verklaring dat het voormeld bedrag van vier miljoen tweehonderdachtentachtigduizend zevenhonderdveertig euro éénentachtig cent (¬ 4.288.740,81) als volgt is samengesteld:

- ten belope van vijfhonderdvierentwintigduizend zevenhonderdzesentwintig euro vier cent (¬ 524.726,04): zijnde het netto bedrag voortkomende uit de kapitaalvermindering vermeld in het tweede besluit van onderhavig proces-verbaal, en

- ten belope van drie miljoen zevenhonderdvierenzestigduizend veertien euro zevenenzeventig cent (¬ 3.764.014,77): zijnde het netto bedrag voortkomende uit de beslissing tot uitkering van het tussentijds dividend. VIJFDE BESLUIT

a) Tussenkomst

(" " )

b) Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

(" " " )

c)Vergoeding voor de inbreng

(" )

ZESDE BESLUIT

De vergadering stelt vast, en verzoekt Ons, de ondergetekende notaris, akte te nemen van het feit dal

voormelde kapitaalverhoging van vier miljoen tweehonderdachtentachtigduizend zevenhonderdveertig euro

éénentachtig cent (¬ 4.288.740,81) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk

gebracht werd op vier miljoen driehonderdvijftigduizend tweehonderdveertig euro éénentachtig cent

(¬ 4.350.240,81 ), vertegenwoordigd door zevenduizend zeshonderdvierenveertig (7.644) aandelen, zonder

vermelding van nominale waarde, die ieder één/zevenduizend zeshonderdvierenveertigste (1/7.644ste) van het

kapitaal vertegenwoordigen.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering besluit artikel 5 der statuten af te schaffen en te vervangen door de volgende bepaling:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vier miljoen driehonderdvijftigduizend tweehonderdveertig euro

éénentachtig cent (¬ 4.350.240,81).

Het wordt vertegenwoordigd door zevenduizend zeshonderdvierenveertig (7.644) aandelen, zonder

vermelding van nominale waarde, die ieder één/zevenduizend zeshonderdvierenveertigste (1/7.644ste) van het

kapitaal vertegenwoordigen."

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen,

en in het bijzonder de betaling van de verschuldigde roerende voorheffing.

Voor ontledend uittreksel, voor registratie,

Notaris Francis Lemey.

Samen hiermee neergelegd: afschrift van het proces-verbaal, verslag bedrijfsrevisor, het verslag van de

raad van bestuur en coördinatie van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.08.2012, NGL 31.08.2012 12540-0414-014
01/02/2012
ÿþ Mod Word 11.1

~ ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~ ~P

~,.

Ondernemingsnr : 0404.161.089

Benaming

(voluit) : SINITEX

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 8300 Knokke-Heist, Oosthinderstraat 3 bus 4 b

(volledig adres)

Onderwerp akte : Omzetting van aandelen aan toonder in aandelen op naam - afschaffing bestaande statuten - aanneming nieuwe statuten - ontslag - benoemingen

Uit een proces-verbaal opgemaakt op 30 december 2011 door Meester Francis Lemey, notaris met standplaats te Gent, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Sinitex", met zetel te 8300 Knokke-Heist, Oosthinderstraat 3 bus 4 b, volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam en overeenkomstig de huidige tekst van artikel 6 van de statuten af te schaffen en te vervangen door de volgende bepaling:

"Alle aandelen zijn en blijven op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht° zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de ovememer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden aile rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s)."

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit de bestaande statuten af te schaffen. Zij besluit nieuwe statuten aan te nemen, rekening houdend met het voorgaande besluit en de thans geldende wettelijke bepalingen.

Hierna volgt een uittreksel uit de nieuw aangenomen statuten:

Artikel 1: RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap.

Zij draagt de benaming "SINITEX".

Artikel 3: DOEL

De vennootschap heeft tot doel het fabriceren van en de handel in aile produkten van bonneterie in de ruimste zin van het woord en aanverwante artikelen.

Zij mag, hetzij zelf, hetzij voor rekening van derden of in deelneming, in België of in het buitenland, alle industriele, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of'' onrechtstreeks betrekking hebben met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag belangen nemen van aile aard, op elke wijze, en namelijk door middel van afkoop, inschrijvingen, versmelting of andere, in nijverheids- of handelsbedrijven welke de produkten, bijprodukten of grondstoffen van welke aard ook, die aanwending kunnen vinden in meergemelde nijverheids- of, handelsbedrijven gebruiken, vervoeren, of mogelijk kunnen gebruiken of vervoeren.

Zij mag alle patenten tekenen of exploiteren welke rechtstreeks of bijkomstig betrekking hebben met deze nijverheden.

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afde rogge'

0 9 iAii.

Griffie De aiifriir

II

R BELGE

MONITEU

14-Oi BkLGISCH S

+izoaeeoo"

- 2012 AATSBLAD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik

vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag aile verhandelingen doen betreffende aankoop, verkoop, verhandeling, inschrijving, inbreng of ruiling van alle obligatien, aandelen, bewijzen of titels in vennootschappen wier doel, zelfs gedeeltelijk overeenkomt met het hierboven omschreven voorwerp.

Zij mag namelijk vennootschappen oprichten of deelnemen in de oprichting van vennootschappen welke de produkten van haar bedrijven kunnen gebruiken, aandelen en obligatien daarvan nemen, bij vennootschappen oprichten, en de financiële, commerciële en industriële dienst daarvan waarnemen.

De vennootschap heeft bovendien tot voorwerp:

a. 1. De verwerving, het bestuur en de volorisatie van deelneming, onder gelijk welke vorm, in aile handels-, industriële en financiële ondernemingen, het besturen en financieren van ondernemingen waarin deze deelnemingen zijn genomen door middel van leningen, verstrekken van al dan niet converteerbare obligaties, roerende en onroerende leasing, of gelijk welke andere vorm.

2. Zij mag in deze ondernemingen het mandaat van bestuurder uitoefenen.

b. Zij kan aan de ondernemingen waarin zij op enigerlei wijze deelneming heeft genomen, alle steun en hulp verlenen, zowel op administratief, commercieel, technisch ais organisatorisch vlak, of op gelijk welke andere wijze die voor de betreffende onderneming van nut kan zijn.

c. In het algemeen kan zij samenwerken of samensmelten met soortgelijke ondernemingen indien dit het bereiken van haar maatschappelijk doel kan vergemakkelijken of bevoordeligen.

d. Zij mag borgen stellen voor de ondernemingen waarin zij op enigerlei wijze belangen heeft.

e. Ten bijkomstigen titel kan de vennootschap verder alle welkdanige nijverheids-, handels-, financiele, roerende of onroerende verrichtingen doen die verband houden met de activiteiten van enigerlei industrie. Artikel 4: DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt een miljoen honderdzestienduizend euro (E 1.116.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door zesduizend vijfhonderdtweeënvijftig (6.552) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één / zesduizend vijfhonderdtweeënvijftigste (1/6.552ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 14: SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen.

Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door aile middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten - krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Artikel 15: BIJEENKOMSTEN - BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd bestuurder of twee bestuurders, tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

ledere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap dit vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet warden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van Vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die zulks verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

Artikel 16: BESTUURSBEVOEGDHEID  TAAKVERDELING BINNEN DE RAAD VAN BESTUUR

§ 1. Algemeen.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

§ 2.Adviserende comités.

De raad van bestuur kan in zijn middel en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

§ 3.Dagelijks bestuur.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keuze toekennen.

§ 4.Directiecomité.

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met de toezicht op het directiecomité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het directiecomité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het directiecomité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen in acht worden genomen.

Artikel 17: VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders samen optredend.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Artikel 20: JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste dinsdag van de maand mei om vijftien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 32bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen v66r de datum van de jaarvergadering worden gestuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

Artikel 35: BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een bestuurder of door een persoon belast met het dagelijks bestuur, of hiertoe uitdrukkelijk gemachtigd door de raad van bestuur.

De bestuurders stellen bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen. De bestuurders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1 ' van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 36: WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 37: UITKERING

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op de plaatsen bepaald door haar of door de raad van bestuur.

Niet geïnde dividenden verjaren door verloop van vijf jaar.

Artikel 38: INTERIMDIVIDENDEN

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 39: VERBODEN UITKERING

Elke uitkering van dividenden die gebeurde in strijd met de wet dient door de aandeelhouder die haar heeft ontvangen te worden terugbetaald, indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitkering te zijner gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

Artikel 40: VERLIEZEN

a)Wanneer, ten gevolge van geleden verlies, het nettoactief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De raad van bestuur verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld.

b)Wanneer het nettoactief, tengevolge van geleden verlies, gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding van de vennootschap uitgesproken worden wanneer zij wordt goedgekeurd door een/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

c)Wanneer het nettoactief gedaald is tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Artikel 41: ONTBINDING EN VEREFFENING

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de raad van bestuur, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaan om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen uit die in mindere mate werden volgestort of dien ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Artikel 42: VERENIGING VAN ALLE AANDELEN IN EEN HAND

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk wordt ontbonden. Indien binnen één jaar geen nieuwe aandeelhouder in de vennootschap is opgenomen of deze niet geldig is omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of ontbonden, wordt de enige aandeelhouder geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van aile aandelen in zijn hand tot een nieuwe aandeelhouder in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of haar ontbinding.

Het gegeven dat alle aandelen in één hand verenigd zijn, alsmede de identiteit van de enige aandeelhouder moeten worden vermeld in het vennootschapsdossier op de griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

De enige aandeelhouder oefent de aan de algemene vergadering toegekend bevoegdheden uit. Hij mag die bevoegdheden overdragen. De beslissingen van de enige aandeelhouder die handelt in de plaats van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

De tussen de enige aandeelhouder en de vennootschap gesloten overeenkomsten worden, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden, ingeschreven in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening moet warden neergelegd.

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit met onmiddellijke ingang te ontslaan als bestuurder: de naamloze vennootschap BLUE GREEN, met maatschappelijke zetel te 9920 Lovendegem, Appensvoordestraat 82 (0426.028.948 RPR Gent).

De eerstvolgende jaarvergadering zal zich uitspreken over de over het beheer te verlenen kwijting.

VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit tot bestuurders te herbenoemen voor een duur van zes jaar, eindigend op 29 december 2017:

1. de heer Albert Marie Jean Herman De Groote, economist, gebaren te Sint-Amandsberg op zevenentwintig februari negentienhonderdzestig, wonend te 1030 Schaarbeek, Auguste Reyerslaan 203 (identiteitskaart nummer 591-2303512-58),

2. de heer Olivier Marie Alain Herman Jean De Groote, architect, geboren te Sint-Amandsberg op eenentwintig februari negentienhonderdeenenzestig, wonend te 4170 Comblain-au-Pont, Rue des Grottes 45 (identiteitskaart nummer 590-6540741-57),

3. de heer Jean Louis Marie Femand Martin De Groote, zaakvoerder, geboren te Sint-Amandsberg op twintig januari negentienhonderddrieënzestig, wonend te 9000 Gent, Goudstraat 1 L (identiteitskaart nummer 591-2395153-34), en

4. mevrouw Alix Maria Victoria Francisca De Somer, geboren te Sint-Amandsberg op eenentwintig

september negentienhonderdnegenendertig, wonend te 9920 Lovendegem, Appensvoordestraat 82

(identiteitskaart nummer 590-6563380-95).

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering verleent alle machten aan de raad van bestuur om de voorafgaande besluiten uit te voeren.

Nadat de raad van bestuur is samengesteld, heeft deze verklaard zich geldig te verenigen met het oog op

de benoeming van de voorzitter en de gedelegeerde bestuurders.

Bij eenparigheid van stemmen beslist de raad:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

1

1. tot voorzitter te benoemen voor de duur van haar mandaat als bestuurder: mevrouw Alix De Someri

voornoemd.

Haar mandaat is onbezoldigd.

2. tot gedelegeerde bestuurders te herbenoemen voor de duur van hun mandaat als bestuurder:

a.de heer Albert De Groote voornoemd,

b.de heer Olivier De Groote voornoemd,

c.de heer Jean Louis De Groote voornoemd,

Hun mandaat is onbezoldigd.

Voor ontledend uittreksel afgeleverd voor registratie,

Notaris Francis Lemey

Samen hiermee neergelegd: afschrift van het proces-verbaal.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.05.2011, NGL 31.08.2011 11494-0371-014
02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.05.2010, NGL 25.06.2010 10228-0390-013
16/04/2015
ÿþ.r' r

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie v e

N FJ

Ondernemingsnr : 0404.161.089

Benaming

(voluit) : SINITEX

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 8300 Knokke-Heist, Oosthinderstraat 3 bus 4 b

(volledig adres)

Onderwerp akte : Omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid - benoeming zaakvoerders  afschaffing bestaande statuten - aanneming nieuwe statuten

Uit een proces-verbaal opgemaakt op 30 maart 2015 door Meester Francis Lemey, geassocieerd notaris, vennoot van "I-emey & Van Haverbeke geassocieerde notarissen", burgerlijke professionele vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te Gent, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de naamloze vennootschap "SINITEX", met zetel te 8300 Knokke-Heist, Oosthinderstraat 3 bus 4 b, volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

Verslag bestuursorgaan

De vergadering ontslaat de voorzitter van het lezen van het verslag van de raad van bestuur houdende een toelichting van het voorstel tot omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgesteld overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten op 31 december 2014.

De leden van de vergadering erkennen kennis te hebben genomen van het verslag en de er aangehechte staat van actief en passief, alsmede er een afschrift van te hebben ontvangen.

Verslag bedrijfsrevisor

De vergadering ontslaat de voorzitter van het lezen van het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, over de staat van activa en passiva van de vennootschap die gevoegd werd bij voormeld verslag van de raad van bestuur.

De leden van de vergadering erkennen, handelend en vertegenwoordigd zoals voorzegd, kennis te hebben genomen van deze verslagen en de er aangehechte staat van actief en passief, afgesloten op 31 december 2014.

Voormeld verslag van de bedrijfsrevisor, de heer Jacques Steyaert, kantoorhoudend te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Poolse Winglaan 98, besluit letterlijk als volgt:

" 9. BESLUIT

-Mijn werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto actief - zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2014 - opgesteld door het bestuursorgaan van de vennootschap - heeft plaatsgehad.

-Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschapsvorm, zijn er geen feiten of elementen aan het licht gebracht, die mij zouden doen besluiten dat er enige overwaardering van het netto actief heeft plaatsgehad.

-Het netto-actief volgens deze staat van 6.952.951,50 EUR is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 4.350.240,82 EUR

-Het netto-actief volgens deze staat van 6.952.951,50 EUR is hoger dan het minimaal wettelijk vereist maatschappelijk kapitaal van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid (BVBA) overeenkomstig artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen.

-Er zijn geen verdere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders en derden onontbeerlijk acht.

Aldus opgesteld en beëindigd te Sint-Denijs-Westrem op 8 maart 2015,

BVBA "JACQUES STEYAERT"

vertegenwoordigd door

Jacques STEYAERT

Bedrijfsrevisor

Poolse Winglaan 98

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Griffie Rechtbank Koophandel

0 2 APR 2015

Gent AfdDe rogge

11111111

*15055634*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

9051 SINT-DENIJS-WESTREM"

Het verslag van de raad van bestuur blijft bij de vennootschap bewaard.

Het verstag van de bedrijfsrevisor zal NEERGELEGD worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van

koophandel,

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar

rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te

nemen.

De activiteit en het maatschappelijk doel blijven ongewijzigd.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de

waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal

de boeken en de comptabiliteit die door de naamloze vennootschap werden gehouden voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer van de

naamloze vennootschap.

Ingevolge deze omzetting zijn de bestuurders ontslagnemend.

De omzetting geschiedt op basis van de activa en passiva van de vennootschap, afgesloten per 31

december 2014.

Aile verrichtingen die sedert die datum werden gedaan door de naamloze vennootschap worden ondersteld

verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het

opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

De vergadering beslist één aandeel op naam zonder vermelding van nominale waarde toe te kennen aan

elke houder van en per één aandeel in de omgezette vennootschap.

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit te benoemen tot statutaire zaakvoerders van de vennootschap:

de heer Albert De Groote, voornoemd,

,- de heer Olivier De Groote voornoemd, en

de heer Jean Louis De Groote, voornoemd,

allen hier aanwezig en verklarend hun mandaat te aanvaarden,

Hun mandaten zijn onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit een volledig nieuwe tekst van statuten van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan en waarvan de tekst als

volgt luidt;

Artikel 3: DOEL

De vennootschap heeft tot doel het fabriceren van en de handel in alle produkten van bonneterie in de

ruimste zin van het woord en aanverwante artikelen.

Zij mag, hetzij zelf, hetzij voor rekening van derden of in deelneming, in België of in het buitenland, alle

industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of

onrechtstreeks betrekking hebben met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag belangen nemen van aile aard, op elke wijze, en namelijk door middel van afkoop,

inschrijvingen, versmelting of andere, in nijverheids- of handelsbedrijven welke de produkten, bijprodukten of

grondstoffen van welke aard ook, die aanwending kunnen vinden in meergemelde nijverheids- of

handelsbedrijven gebruiken, vervoeren, of mogelijk kunnen gebruiken of vervoeren.

Zij mag alle patenten tekenen of exploiteren welke rechtstreeks of bijkomstig betrekking hebben met deze

nijverheden.

Zij mag aile verhandelingen doen betreffende aankoop, verkoop, verhandeling, inschrijving, inbreng of

ruiling van alle obligatien, aandelen, bewijzen of titels in vennootschappen wier doel, zelfs gedeeltelijk

overeenkomt met het hierboven omschreven voorwerp.

Zij mag namelijk vennootschappen oplichten of deelnemen in de oprichting van vennootschappen welke de

produkten van haar bedrijven kunnen gebruiken, aandelen en obligatien daarvan nemen, bij vennootschappen

oprichten, en de financiële, commerciële en industriële dienst daarvan waarnemen.

De vennootschap heeft bovendien tot voorwerp:

a, 1. De verwerving, het bestuur en de valorisatie van deelneming, onder gelijk welke vorm, in alle handels-,

industriële en financiële ondernemingen, het besturen en financieren van ondernemingen waarin deze

deelnemingen zijn genomen door middel van leningen, verstrekken van ai dan niet converteerbare obligaties,

roerende en onroerende leasing, of gelijk welke andere vorm.

2 Zij mag in deze ondernemingen het mandaat van bestuurder uitoefenen.

b. Zij kan aan de ondernemingen waarin zij op enigerlei wijze deelneming heeft genomen, alle steun en hulp

verlenen, zowel op administratief, commercieel, technisch als organisatorisch vlak, of op gelijk welke andere

wijze die voor de betreffende onderneming van nut kan zijn.

c, In het algemeen kan zij samenwerken of samensmelten met soortgelijke ondernemingen indien dit het

bereiken van haar maatschappelijk doel kan vergemakkelijken of bevoordeligen,

d. Zij mag borg en stellen voor de ondernemingen waarin zij op enigerlei wijze belangen heeft.

e. Ten bijkomstigen titel kan de vennootschap verder alle welkdanige nijverheids-, handels-, financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen die verband houden met de activiteiten van enigerlei industrie. Artikel 5: KAPITAAL

} ' Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vier miljoen driehonderdvijftigduizend tweehonderdveertig euro

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge tweeëntachtig cent (¬ 4,350.240,82).

Het wordt vertegenwoordigd door zevenduizend zeshonderdvierenveertig (7.644) aandelen op naam,

zonder nominale waarde, die ieder één ! zevenduizend zeshonderdvierenveertigste van het kapitaal

vertegenwoordigen.

Artikel 11; JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste dinsdag van de maand mei om vijftien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19bis

van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vóér de

datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens

als het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de

commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één vijfde van het

maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel

van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

Artikel 20: BESTUURSORGAAN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen,

al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de

rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels

van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Werden tot statutaire zaakvoerders benoemd:

1.de heer De Groote Albert Marie Jean Herman, wonend te 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, Vergoteplein 13

(identiteitskaart nummer 591-2303512-58),

2.de heer De Groote Olivier Marie Alain Herman Jean, wonend te 4170 Comblain-au-Pont, Rue des Grottes

45 (identiteitskaart nummer 591-7338006-58), en

3.de heer De Groote Jean Louis Marie Fernand Martin, wonend te 9000 Gent, Goudstraat 1 L

(identiteitskaart nummer 591-2395153-34).

Artikel 21: BESTUURSBEVOEGDHEID

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het

doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder

handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn,

dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22; VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

De vennootschap wordt slechts rechtsgeldig vertegenwoordigd jegens derden en in rechte door het

gezamenlijk optreden van minstens twee zaakvoerders.

Artikel 24; BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening

bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig

de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder,

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het

Wetboek van Vennootschappen,. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een

jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1 ° van

het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 25: WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht zodra de wettelijke reserve één/tiende

van het maatschappelijk kapitaal bedraagt,

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst.

Artikel 26; ONTBINDING

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering, die

beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het nettoactief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief, verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen,

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Artikel 27: ONTBINDING EN VEREFFENING

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffening scomité.

Behoudens andersluidend besluit, treden vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd' is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan.

De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan dat de vereffenaars voor de uitoefening van hun mandaat alle waarborgen van rechtschapenheid bieden.

De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

Het benoemingsbesluit van de vereffenaar kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten eventueel in volgorde van voorkeur voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de voorzitter van de rechtbank. Zo de voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging wijst hij één van deze alternatieve kandidaten aan als vereffenaar. Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de in artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen omschreven voorwaarden dan wijst de voorzitter van de rechtbank zelf een vereffenaar aan,

De voorzitter van de rechtbank wordt aangezocht bij eenzijdig verzoekschrift van de vennootschap dat wordt ingediend overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek. Het eenzijdig verzoekschrift wordt ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap. De voorzitter van de rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vijf werkdagen nadat het verzoekschrift is ingediend,

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haarzetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen,

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Indien de netto-opbrengst niet volstaan om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen uit die in mindere mate werden volgestort of dien ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT Artikel 33: ZAAKVOERDER - BENOEMING

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden. Artikel 36: ALGEMENE VERGADERING

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen, Hij kan die

bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. -

Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen opgemaakt die door hem worden ondertekend en

nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene

vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van Vennootschappen doch

dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerders om de voorafgaande besluiten uit te voeren.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan elk der zaakvoerders, elk met bevoegdheid om afzonderlijk op te

treden en met recht van indeplaatsstelling, om aile nodige formaliteiten te verrichten voor de bevoegde griffie

van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het Ondernemingsloket, en om

daartoe alle verklaringen af te leggen, alle documenten en stukken te ondertekenen en verder al het nodige te

doen op vertoon van een gewone kopij van onderhavige akte.

Voor ontledend uittreksel,

Notaris Francis Lemey.

Samen hiermee neergelegd: afschrift van het proces-verbaal, verslag bedrijfsrevisor.















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.06.2009, NGL 29.06.2009 09319-0234-013
28/07/2008 : BG067138
27/06/2008 : BG067138
05/06/2007 : BG067138
10/08/2005 : BG067138
12/07/2005 : BG067138
25/11/2004 : BG067138
20/10/2003 : BG067138
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.05.2015, NGL 28.08.2015 15499-0589-014
14/08/2002 : BG067138
31/10/2000 : BG067138
04/05/2000 : BG067138
14/04/1988 : BG67138
25/09/1987 : GE143185
18/10/1986 : GE143185
01/01/1986 : GE143185
29/06/1985 : SN42426
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.05.2016, NGL 30.08.2016 16510-0400-014

Coordonnées
SINITEX

Adresse
OOSTHINDERSTRAAT 3, BUS 4A 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande