SIRENE-JOGGING

Association sans but lucratif


Dénomination : SIRENE-JOGGING
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 430.759.974

Publication

02/07/2012
ÿþVoor behouc aan h, Belgis Staatsti

Ondernemingsar : 0430.759.974 Benaming

(volait): Sirene-Jogging

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

I'jeaergetegd ter griffie van .Os

rechtbank van knophandel

~9

*1â116335*

Brugge - afde ' - i " - cie

op ZIJ '121112

Griffie 0e grieer

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Dr, S, Beheytstraat 9, 8430 Middelkerke

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Op de algemene vergadering van de vereniging dd. 27/04/2012 werd met eenparigheid van stemmen beslist om over te gaan tot statutenwijziging.

Volgende statuten zijn de nieuwe gecoördineerde statuten van de vereniging

TITEL I : Naam, Zetel, Doel, Duur

Artikel 1

De benaming van de vereniging luidt als volgt : Sport Events Middelkerke

Artikel 2

De zetel van de vereniging is gevestigd te 8434 Middelkerke, Nieuwpoortlaan 3

De zetel dient zich steeds op het grondgebied Middelkerke te bevinden.

De vereniging ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Brugge.

Artikel 3

De vereniging werd opgericht voor onbepaalde duur,

Artikel 4

De vereniging heeft tot doel alle activiteiten die in de breedst mogelijke zin ertoe kunnen bijdragen de sportbeoefening in Middelkerke te bevorderen. Hiertoe kan de vereniging alle activiteiten organiseren die in! directe of indirecte relatie staan tot het doel. Zij mag eveneens alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen; bevorderen. Zij kan in die zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze andere daden stellen, enkel voor zover de' baten hiervan besteed worden aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

De vereniging is bevoegd alle roerende en onroerende goederen, die zij voor de verwezenlijking van haar doel nodig heeft, in eigendomsrechten of andere zakelijke rechten te verwerven.

TITEL Il : Leden

Artikel 5

Het aantal der leden is onbeperkt, doch moet minimum vijf bedragen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting ot organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2

Drie vijfden van de leden moeten Belg zijn van geboorte of door naturalisatie.

Alle leden dienen natuurlijke personen te zijn.

Artikel 6

De raad van bestuur beslist zonder beroep en zonder motivering over de aanneming van nieuwe leden. Wie lid verlangt te worden van de vereniging richt een verzoek tot de raad van bestuur.

Om ais lid aanvaard te worden, moet de kandidaat twee derde meerderheid behalen. Artikel 7

Elk lid moet, na zijn opneming in de vereniging, tot de statuten toetreden met zijn handtekening te plaatsen op het register van de leden,

De geldelijke verplichtingen van de leden zijn beperkt tot een jaarlijks lidgeld, vastgesteld door de raad van bestuur op een gelijk bedrag.

De ledenbijdrage bedraagt maximaal 25,00 ¬ op jaarbasis.

Artikel 8

De leden kunnen uit de vereniging treden door hun ontslag te sturen bij aangetekend schrijven aan de raad van bestuur.

Wordt als ontslaggever beschouwd het lid dat zijn ledenbijdrage niet betaalt binnen de vijftien dagen na ingebrekestelling door de raad van bestuur per aangetekende brief.

Artikel 9

De uitsluiting van een lid kan slechts worden uitgesproken door de daartoe bijeen geroepen bijzondere algemene vergadering, beslissende met een meerderheid van twee derden der aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Artikel 10

De ontslagnemende, uitgesloten, of om andere redenen uittredende leden, evenals de erfgenamen van een overleden lid, hebben geen enkel recht op het kapitaal of een gedeelte ervan van de vereniging.

Zij kunnen het lidgeld gestort door hen of hun rechtsvoorgangers niet terugeisen,

TITEL III : Raad van Bestuur

Artikel 11

De vereniging wordt bestuurd door de raad van bestuur samengesteld uit ten minste vijf leden, Het aantal bestuurders dient steeds lager te zijn dan het aantal leden.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering en dit voor een periode van zes jaar.

Bij het wegvallen van een bestuurder kan de raad van bestuur een nieuwe bestuurder aanstellen tot de eerstvolgende algemene vergadering, die de benoeming dient te bekrachtigen.

De benoemingen/ontslagen van bestuurders dienen binnen de dertig dagen te worden gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, een secretaris en een schatbewaarder. Bij ontstentenis of verhindering van de voorzitter worden zijn functies waargenomen door de oudste der bestuurders,.

Artikel 12

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

MM 2.2

De raad van bestuur vergadert op bijeenroeping van de voorzitter of van een bestuurder, telkens als de belangen van de vereniging het vereisen. De raad van bestuur moet evenwel worden bijeen geroepen op verzoek van één vijfde van de leden.

De raad van bestuur mag slechts beslissingen nemen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is.

De raad van bestuur beslist bij gewone meerderheid, Bij staking der stemmen is de stem van de voorzitter of zijn vervanger beslissend,

Artikel 13

De beslissingen van de raad van bestuur worden opgenomen in notulen en ondertekend door de voorzitter en de secretaris en ingeschreven in een bijzonder register dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel.

Artikel 14

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden.

Al hetgeen niet uitdrukkelijk voorbehouden wordt door de statuten of door de Wet aan de algemene vergadering, behoort tot de bevoegdheden van de raad van bestuur.

Artikel 15

De raad van bestuur kan het dagelijkse bestuur van de vereniging delegeren aan een afgevaardigd-bestuurder.

Artikel 16

Voor alle verrichtingen andere dan deze die vallen onder het dagelijkse bestuur of waarvoor bijzondere opdracht werd gegeven volstaan opdat de vereniging geldig verbonden zou zijn ten aanzien van derden, de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders.

Artikel 17

De rechtsvorderingen worden in naam en voor rekening van de vereniging als eiseres of als verweerster ingespannen door de raad van bestuur, op vervolging en benaarstiging van de voorzitter of de afgevaardigd-bestuurder.

TITEL IV : Algemene Vergadering Artikel 18

De algemene vergadering vergadert minstens één maal per kalenderjaar, ten laatste binnen de zes maanden na afsluiting van het boekjaar op bijeenroeping door de raad van bestuur.

De algemene vergadering vergadert eveneens wanneer één vijfde van de leden de raad van bestuur hierom verzoeken.

Artikel 19

De algemene vergadering wordt bijeen geroepen per gewone brief of per e-mail ten minste drie weken voor de vergadering. De oproepingen worden ondertekend door een bestuurder en bevatten de dagorde van de vergadering.

Artikel 20

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of bij zijn ontstentenis, door de oudste der bestuurders. De voorzitter duidt een secretaris aan.

Artikel 21

Elk lid heeft het recht aanwezig te zijn op de algemene vergadering. Een lid kan zich laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager die evenwel tevens lid dient te zijn.

Moo 2.2

Luik B - Vervolg

Elk lid kan maximaal over één volmacht beschikken,

Elk lid heeft één stem.

r

t

Vóor-tiehouden aan het Belgisch Staatsblad

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 22

De vergadering is geldig samengesteld wanneer ten minste de helft van de leden plus één aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid, met uitzondering van de beslissingen die krachtens de Wet een gekwalificeerde meerderheid behoeven.

Bij staking der stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend. Artikel 23

De beslissingen van de algemene vergadering worden opgenomen in notulen ondertekend door de voorzitter en de secretaris.

TITEL V : Begroting, Rekeningen

Artikel 24

Het boekjaar van de vereniging begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

Artikel 25

De vereniging voert een vereenvoudigde boekhouding die betrekking heeft op de mutaties in contant geld en/of op de rekeningen.

Jaarlijks wordt er per 31 december van het kalenderjaar een afsluiting opgesteld, dewelke binnen de zes maanden ter goedkeuring wordt voorgelegd aan de algemene vergadering.

Jaarlijks wordt door de raad van bestuur een begroting opgesteld per 31 december van het kalenderjaar voor het komende boekjaar. Deze begroting wordt, eveneens binnen de zes maanden ter goedkeuring voorgelegd aan de algemene vergadering,

Het batig saldo van de rekening komt de vereniging toe en wordt in de maatschappelijke reserve gestort, '

TITEL VI : Ontbinding, Vereffening Artikel 26

De algemene vergadering kan beslissen tot ontbinding van de vereniging volgens de modaliteiten zoals door de Wet voorzien.

In geval van ontbinding van de vereniging wordt het vermogen van de vereniging aangewend voor een belangeloos doel, aan te duiden door de algemene vergadering.

Volgende nieuwe bestuurders worden aangesteld voor een periode van zes jaar

- Pots Andre, Eendrachtstraat 82 te 8400 Oostende;

- Sercu Jean-Marie, Nieuwpoortlaan 3 te 8434 Middelkerke;

- Herremans Roger, Dr. S. Beheytstraat 9 te 8430 Middelkerke.

Opgemaakt te 8434 Middelkerke op 27/04/2012 in zes exemplaren waarvan één exemplaar ter publicatie in het Belgisch Staatsblad, één exemplaar voor elke bestuurder, één exemplaar voor het verenigingsdossier ter Griffie van de Rechtbank van Eerste Aanleg en één exemplaar ter bewaring ter maatschappelijke zetel.

L

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/02/2011
ÿþ(r. LaL P MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Op cle laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

VPrCn ' Naam an hmnrItolraninn

.1125481

qu

Ondememingsnr : 430.759.974 Benaming

(voluit) : Sirene-Jogging

Neaergelega ter rechtbank va oophandel

Brugge  a ' eiing te Qvstenae

°p 0 3 F "

Iffie oe gnftie,

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Dr. S. Beheytstraat 9 - 8430 Middelkerke

Onderwerp akte Wijziging samenstelling bestuur

Beëindiging DEPOOVER Johan Voorzitter 26/11/2010

Begin POTS André Voorzitter 26/11/2010

Beëindiging DECUYPER Hilde Penningmeester 26/11/2010

Begin HERREMANS Roger Penningmeester 26/11/2010

Roger Herremans

Secretaris

Voorbehouden aan het Belgisch _ Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
SIRENE-JOGGING

Adresse
DR. S. BEHEYTSTRAAT 9 8430 MIDDELKERKE

Code postal : 8430
Localité : MIDDELKERKE
Commune : MIDDELKERKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande