SISSAU - IMMOBILIEN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SISSAU - IMMOBILIEN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 422.166.863

Publication

02/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.09.2014, NGL 29.09.2014 14611-0489-015
09/01/2014
ÿþ Met wort 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nealfrgaaegti ter griffie dB

rechtbank va

Bru! : -  afdeling tr4 °i3se 3 0 DEC.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Cmc 7r4rtf1,

Ondernemingsnr : 0422.166.863

Benaming

(voluit) : SISSAU IMMOBILIËN

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8430 Middelkerke, Leopoldlaan 101

Onderwerp akte : - BEVESTIGING VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL  BEVESTIGING OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM  KAP1TAALVERHOGING - AFSCHAFFEN OUDE STATUTEN EN OPSTELLEN NIEUWE STATUTEN  OPDRACHTEN EN VOLMACHTEN

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Vincent Van Walleghern te Koksijde op twintig december tweeduizend dertien, en dragende volgende melding van registratie: "Geregistreerd tien bladen geen renvooien te Nieuwpoort op 23112/2013, Boek 51116 Blad 79 Vak 18. Ontvangen vijftig euro. De ontvanger ai Luc De Bergh adviseur ai, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "SISSAU IMMOBILJEN", gevestigd te 8430 Middelkerke, Leopoldlaan 101, met eenparigheid van stemmen, de hierna vermelde beslissingen heeft genomen.

Opgericht onder de vorm van een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij akte verleden voor Notaris Willy Van Belle, te Gent, op acht december negentienhonderd eenentachtig, bekend gemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van dertig december nadien, onder nummer 2281-19.

Waarvan de statuten diverse malen gewijzigd werden en voor de laatste maal bij akte verleden voor Notaris Christian Van Belle, te Gent, op negenentwintig juni tweeduizend en één, bekend gemaakt in de bijlag en van het Belgisch Staatsblad van achttien juli daarna, onder het nummer 20010718/1215.

EERSTE BESLISSING

Bevestiging verplaatsing maatschappelijke zetel

De vergadering bevestigt de beslissing van de raad van bestuur de dato 1 november 2006 om de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 8430 Middelkerke, Leopoldlaan 101, zoals bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertig november daarna, onder het nummer 20061130/0179438.

En dienovereenkomstig aanpassing van artikel twee van de statuten :

"Artikel 2 -- MAATSCHAPPELIJK ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8430 Middelkerke, Leopoldlaan 101.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in Belgié, bij eenvoudige beslissing van de Raad van Bestuur, met inachtneming van de toepasselijke taalwetgeving, zonder dat hiervoor een statutenwijziging vereist is.

De vennootschap mag, bij beslissing van de Raad van Bestuur, kantoren, bedrijfszetels, filialen en dochtervennootschappen in België of in het buitenland oprichten."

TWEEDE BESLISSING

Bevestiging wijziging vorm aandelen

De vergadering bevestigt dat de aandelen aan toonder van de vennootschap werden omgezet in aandelen op naam ingevolge de beslissing van de raad van bestuur de dato 26/12/2011, geregistreerd te Oostende op 27/1212011, één blad, geen renvooien, boek 6/184 blad 24 vak 08 en 09, ontvangen vijfentwintig euro, de E4 inspecteur Al H. Gryson..

En dienovereenkomstig aanpassing van de artikelen zes van de statuten als volgt :

"Artikel 6  AARD VAN DE AANDELEN

De volgestorte aandelen zijn op naam.

a.Aandelen op naam : Hiervan wordt een register bijgehouden. Tevens wordt een register bijgehouden voor eventuele winstbewijzen, warrants en obligaties en hiervan wordt tevens een certificaat tot bewijs aan de aandeelhouder of houder overhandigd.

b.Aandelen en andere effecten : Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst tot een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ter attentie van de vennootschap die rechten uit."

Overeenkomstig voorgaande beslissing werden de aandelen op naam toebedeeld als volgt:

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

BijlagenTiij Tiet BéTgïscfi Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

j7 ' oor-

behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Luikg - Vervolg

- De heer SISSAU Oswald, voornoemd, eigenaar van duizend aandelen 1.000,-Mevrouw DIERENDONCK Simonne, voornoemd, eigenares van duizend aandelen 1.000,-

Hetzij in totaal tweeduizend aandelen 2.000,-

vertegenwoordigend de geheelheid van het maatschappelijk kapitaal.

DERDE BESLISSING

Kennisname verslag bijzondere algemene vergadering

De vergadering neemt kennis van het verslag van de bijzondere algemene vergadering de dato zeventien december tweeduizend dertien waarbij werd beslist tot de uitkering van reeds op 31/03/2013 bestaande belaste reserves met toepassing van de heffing van tien procent (10%) roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28/06/2013 (art. 537 WIB92) en dit met het oog op de onmiddellijke aanwending van de aldus verworven dividenden voor het verhogen van het maatschappelijk kapitaal.

Het bedrag van de uitkering werd bepaald op VIJF MiLJOEN NEGENENZESTIG DUIZEND HONDERD EN ELF EUR ELF CENT (5.069.111,11 EUR) bruto, voor inhouding van de roerende voorheffing van tien procent.

Ingevolge voormelde beslissing werd een netto-dividend toegekend van in totaal VIER MILJOEN VIJFHONDERD TWEEËNZESTIG DUIZEND TWEEHONDERD EUR (4.562200,00 EUR).

Om te voldoen aan de vereisten van art. 537 WIB92 beslist de vergadering het aldus uitgekeerde nettodividend onmiddellijk aan te wenden tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap onder de vorm van inbreng in geld.

Het verslag van de bijzondere algemene vergadering wordt aan ondergetekende notaris overhandigd om in het dossier te worden bewaard.

VIERDE BESLISSING

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal, te verhogen met VIER MILJOEN VIJFHONDERD TWEEËNZESTIG DUIZEND TWEEHONDERD EUR (4.562.200,00 EUR) om het te brengen van HONDERD DUIZEND EUR (100.000,00 EUR) op VIER MILJOEN ZESHONDERD TWEEËNZESTIG DUIZEND TWEEHONDERD EUR (4.662.200,00 EUR) zonder nieuwe aandelen te creëren, maar door verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Op deze kapitaalverhoging wordt ingeschreven door inbreng van het ingevolge de eerste beslissing toegekende netto-dividend, ingevolge de uitkering van reeds op 31/03/2013 bestaande betaste reserves na inhouding van de heffing van tien procent (10%) roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28/06/2013 (art.537 WIB92)

Comparanten verklaren perfect op de hoogte te zijn van de financiële gevolgen van de verrichting.

Ondergetekende notaris vestigt tevens de aandacht op het feit dat het kapitaal gedurende een periode van vier jaar te rekenen vanaf heden dient te worden behouden opdat men het nadien belastingvrij zou kunnen uitkeren.

VIJFDE BESLISSING

Inschrijving en volstorting

Zijn vervolgens tussengekomen, voormelde aandeelhouders, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap, en In te schrijven op de volledige kapitaalverhoging om te voldoen aan de voorwaarden van art. 537 WIB92 en deze kapitaalverhoging te volstorten door inbreng in geld.

Overeenkomstig de wet, werd het totaal bedrag van de storting in geld, hetzij VIER MILJOEN VIJFHONDERD TWEEËNZESTIG DUIZEND TWEEHONDERD EUR (4.562.200,00 EUR) gedeponeerd op een bijzondere rekening 001-7141964-27 op naam van de vennootschap bij de BNP Paribas Fortis, zoals blijkt uit een bewijs van deponering afgegeven door voornoemde instelling op 19/12/2013.

Dat door mij notaris ln het dossier wordt bewaard.

Ik, notaris, geef terstond aan voormelde bankinstelling bericht van het verlijden van onderhavige akte, zodat de vennootschap over de bijzondere rekening kan beschikken.

ZESDE BESLISSING

Vaststelling dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, te notuleren dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt werd en dat ze volledig werd volgestort door inbreng in geld zoals hierboven vermeld.

Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op VIER MILJOEN ZESHONDERD TWEEËNZESTIG DUIZEND TWEEHONDERD EUR (4.662.200,00 EUR) en is verdeeld in tweeduizend (2.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

ZEVENDE BESLISSING

Wijziging artikel vijf van de statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5  MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt VIER MILJOEN ZESHONDERD TWEEËNZESTIG DUIZEND TWEEHONDERD EUR (4.662.200,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordig door tweeduizend (2.000) aandelen, zonder nominale waarde, die elk léénitweeduizendste (112.000ste) van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal is volgestort"

Op de laatste blz., van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bij1ageff rTiët-BëTgisch StaatibTad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

ACHTSTE BESLISSING

Nieuwe statuten

De vergadering beslist de oude statuten af te schaffen en nieuwe statuten op te stellen teneinde deze in

overeenstemming te brengen met het Wetboek van vennootschappen. De nieuwe statuten luiden als volgt:

STATUTEN

De comparanten verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden ais volgt :

AARD - RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap is opgericht als naamloze vennootschap onder de naam "SISSAU IMMOBILIËN",

DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden en verkrijgt

rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van neerleg-'ging van een uittreksel van deze akte ter Griffie van de

Rechtbank van Koophandel.

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8430 Middeikerke, Leopotdiaan 101.

De zetel kan zonder statutenwijziging in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalige

Brusselse Hoofdstedelijke Gewest worden verplaatst bij besluit van de Raad van Bestuur.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de Raad van Bestuur, in België of In het buitenland

bijkomende admini-istra'tieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in het algemeen

Alle verhandelingen betreffende onroerende goederen, zoals huizen, appartementen en gronden, en

omvat de aankoop, verkoop, ruiling, verkaveling, verhuring en beheer van onroerende goederen.

- Het bewerken, het bouwen op of bebouwen van deze goederen met het oog op de verkoop of verhuring,

de constructie, exploitatie en valorisatie van alle onroerende goederen.

Het aanvaarden van opdrachten tegen vergoeding en/of commissielonen van derden op de hierboven

vermeide verrichtingen; deze verhandelingen te doen voor eigen rekening of voor rekening van derden in de

meest uitgebreide zin.

- De vennootschap heeft verder tot doel het verstrekken van diensten met betrekking tot het onderhoud en

reinigen van gebouwen. Het optreden als verzekeringsagent.

- De vennootschap zal alle openbare en private werken mogen uitvoeren, en alle industriële, commerciële

en financiële roerende en onroerende verrichtingen mogen doen die van aard zijn om rechtstreeks of

onrechtstreeks het maatschappelijk doel te verwezenlijken, te bevorderen of uit te breiden.

Gezegde activiteiten kunnen zowel in het binnen- als in buitenland gedaan worden.

Zij zal door inbreng, versmelting, inschrijving of om op het even welke andere wijze, mogen deelnemen aan

alle ondernemingen, vennootschappen of verenigingen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven en

die eenvoudig nuttig kunnen zijn tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

- Het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies die rechtstreeks of

onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking

van haar doel.

KAPITAAL EN AANDELEN.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt VIER MILJOEN ZESHONDERD TWEEËNZESTIG DUIZEND

TWEEHONDERD EUR (4.662.200,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordig door tweeduizend (2.000) aandelen, zonder nominale waarde, die eik

éénitweeduizendste (1/2.000ste) van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

VORM VAN DE AANDELEN

De volgestorte aandelen zijn op naam.

c.Aandelen op naam : Hiervan wordt een register bijgehouden. Tevens wordt een register bijgehouden voor

eventuele winstbewijzen, warrants en obligaties en hiervan wordt tevens een certificaat tot bewijs aan de

aandeelhouder of houder overhandigd.

d.Aandelen en andere effecten : Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan

verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst

fot een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ter attentie van de vennootschap die

rechten uit.

BENOEMING EN ONTSLAG VAN BESTUURDERS.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie bestuurders,

.al dan niet aandeelhouder van de vennootschap.

Wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de

'vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden

bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling door aile middelen dat er

opnieuw meer dan twee aandeelhouders zijn.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering.

De duur van hun opdracht mag de zes jaren niet te boven gaan en zij kunnen te allen tijde door de

algemene vergadering worden ontslagen.

Een bestuurder wordt verkozen bij gewone meerderheid. Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

DAGELIJKS BESTUUR  BIJZONDERE OPDRACHTEN.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

Directiecomité

De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen hetzij aan één of meerdere van zijn leden, die alsdan de titel van gedelegeerd bestuurder zullen dragen, hetzij aan één of meerdere directeurs, en tevens welbepaalde bevoegdheden met betrekking tot het stellen van daden van dagelijks bestuur aan ieder ander persoon.

Bijzondere opdrachten

De raad van bestuur is gemachtigd, bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

UITOEFENING VAN DE EXTERNE VERTEGENWOORDIGiNGS-+MACHT.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door de gedelegeerd bestuurder, die alleen optreedt.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering komt van rechtswege elk jaar samen op de tweede dinsdag van de maand mei om negen uur. indien die dag een zaterdag, een zondag of een wette-lijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvohgende werkdag gehouden. Iedere algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats aangewezen in de oproe-ping.

Bijeenroeping

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan door middel van een aankondiging die wordt geplaatst overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam, aan de houders van certificaten op naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen wordt vijftien dagen voor de vergadering een brief gezonden; van de vervulling van deze formaliteit behoeft evenwel geen bewijs te worden overgelegd.

Zelfde personen kunnen er echter individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk mee instemmen om deze mededeling via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Wanneer aile aandelen, obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief worden volstaan.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten, alsmede, voor de vennootschappen die een openbaar beroep op het spaarwezen doen of hebben gedaan, de voorstellen tot besluit.

Toezenden van stukken

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter beschikking gesteld.

Er wordt ook onverwijld een afschrift gezonden aan degenen die, uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

Schriftelijke besluitvorming

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met ulizondering van die welke blj authentieke akte moeten worden verleden. VERTEGENWOORDIGING OP DE VERGADERING - STEMRECHT

Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde al dan niet aandeelhouder. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger.

leder aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wel voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

Indien niet aile aandelen eenzelfde nominale waarde of fractiewaarde hebben, wordt het aan elk aandeel toe te kennen stemrecht bepaald in functie van de kleinste fractiewaarde, waaraan een stem wordt toegekend. Aandelen met een grotere fractiewaarde bekomen een evenredig vermeerderd aantal stemmen in verhouding tot het aantal keren dat hun waarde de kleinste fractiewaarde bevat.

TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

$iflageirbij-het$elgisrch3taatsbiati =û97"01iZQ14"= Annëxë`s dü Mónifeurlïélgé

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

1+ a

.

.7-1~

Y

Voorbehouden aan het Belgisch staatsblad

De houders van aandelen op naam dienen, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, om het recht fe-hebben een algemene vergadering bij te wonen, zich minstens vijf volle werkdagen voor de datum van de vergadering te laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, wordt door ieder aandeelhouder of gemachtigde, bij zijn intrede ondertekend.

BOEKJAAR.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

WETTELIJKE RESERVE

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste een twintigste afgenomen voor de vorming van een reserve-'fonds ; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het kapitaal heeft bereikt.

BESTEMMING VAN DE WINST

Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze kan beslissen dat een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividend wordt uitgekeerd aan de aandeelhouders, en een ander als tantième aan de bestuurders. Zij is steeds bevoegd te sluiten dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of wordt overgedragen naar het volgend boekjaar.

ONTBINDING

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

WIJZE VAN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

Zij kunnen pas in functie treden nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel hun benoeming heeft bevestigd. Als de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voordracht van de algemene vergadering. De vereffenaar beschikt over aile machten genoemd in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief verdeeld onder de vennoten, verhoudingsgewijze met hun aandeel in het kapitaal.

Zijn alle aandelen niet in gelijke mate volstort dan zullen de vereffenaars, vooraleer de bewerkingen der uitkeringen te beginnen, het evenwicht herstellen hetzij door bijkomende volstorting te eisen ten laste van de niet voldoende volgestorte aandelen hetzij door voorafgaande terugbetaling In speciën te doen in voordeel van die aandelen die voordien zijn volstort in een grotere verhouding.

De vereffenaar moet tijdens de zevende en dertiende maand van het eerste jaar van vereffening verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een vereffeningstaat. Vanaf het tweede jaar van de vereffening volstaat één staat per jaar.

Voor hij de vereffening afsluit, moet de vereffenaar een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldelsers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn Instemming moet betuigen met dit plan.

NEGENDE BESLISSING

Opdrachten en volmachten

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor uittreksel

Tegelijk hiermede neergelegd :

- een expeditie van de akte van statutenwijziging

- coördinatie.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.10.2013, NGL 05.10.2013 13626-0195-015
11/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 06.10.2012, NGL 07.10.2012 12605-0494-015
19/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 13.10.2011, NGL 13.10.2011 11580-0252-016
25/05/2011
ÿþMM 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Illitl!!!11171t111111,!1/111

1Vectergetegd ter griffie von Os rechtbank van koophandel Brugge - afdeling rt. Oostertop=

°O 1 3 MEI neiriffie

lla._41: 17.tün-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0422166863

Benaming

(voluit) : SISSAU IMMOBILIEN

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Leopoldlaan 101, 8430 Middelkerke

Onderwerp akte : BENOEMING VAN BESTUURDERS

De bijzondere algemene vergadering van 10 mei 2011 herbenoemt tot bestuurders voor een periode van;

zesjaar:

Oswald Sissau, Heirweg 50, 8431 Middelkerke

Simonne Dierendonck, Heirweg 50, 8431 Middelkerke

Karel Sissau, Heirweg 52, 8431 Middelkerke

Hun benoeming gaat in op 10 mei 2011 om te eindigen 10 mei 2017.

De raad van bestuur benoemt tot voorzitter van de raad van bestuur : Oswald Sissau.

Worden benoemd tot gedelegeerd bestuurder : Oswald Sissau en Simonne Dierendonck. Beiden hebben

ieder afzonderlijk de volledige bevoegdheid van gedelegeerd bestuurder.

Oswald Sissau

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 07.09.2009, NGL 10.09.2009 09753-0292-016
08/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.09.2008, NGL 05.10.2008 08772-0314-019
26/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 12.09.2007, NGL 24.09.2007 07728-0052-018
30/11/2006 : OO036838
29/08/2006 : OO036838
12/09/2005 : OO036838
30/08/2005 : OO036838
24/09/2004 : OO036838
07/08/2003 : OO036838
17/10/2002 : OO036838
05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.09.2015, NGL 28.09.2015 15614-0367-015
18/07/2001 : OO036838
06/07/2001 : OO036838
30/01/1998 : OO36838
22/11/1995 : OO36838
29/04/1993 : OO36838
26/07/1990 : OO36838

Coordonnées
SISSAU - IMMOBILIEN

Adresse
LEOPOLDLAAN 101 8430 MIDDELKERKE

Code postal : 8430
Localité : MIDDELKERKE
Commune : MIDDELKERKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande