SJOU

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SJOU
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.696.259

Publication

23/09/2013
ÿþ Mod Wofd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad INI 1111111.1,111-11.1,1 1 tilt



NEERGELEGD

12 SEP. 2013

RECHT VAN

KOOPHAN GENT

Onderr3emingsnr : 0524.696.259

Benaming

(voluit) : SJOU

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9880 Aalter, Markt 3

(vo,ledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Op de bijzondere algemene vergadering van 07/07/2013 werd met eenparigheid van stemmen besloten om' mevrouw Uyttendaele Myriam woonachtig te 8300 Knokke-Heist, Dulndistelstraat 7 bus 32 te ontslaan als', zaakvoerder en tevens kwijting te verlenen en dit met ingang vanaf heden,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van B verrnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/03/2013
ÿþMod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13301799*

Neergelegd

20-03-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0524696259

Benaming (voluit): SJOU

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9880 Aalter, Markt 3

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting - Vaststelling van de statuten - Benoeming van de zaakvoerders

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op

negentien maart tweeduizend dertien dat een vennootschap werd opgericht met volgende gegevens:

Oprichters:

1. Mevrouw WOUTERS Michèle, geboren te Koersel op 28 januari 1968, echtgenote van de heer DE CLIPPEL Philippe Albert Gustaaf Jeanne Solange, geboren te Dendermonde op 26 oktober 1952, wonende te 8300 Knokke-Heist, Koninginnenlaan 24.

2. Mevrouw UYTTENDAELE Myriam Rachel Renée Georgine, geboren te Leuven op 20 januari 1956,

niet gehuwd, wonende te 8300 Knokke-Heist, Duindistelstraat 7 / 32.

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Benaming:  SJOU .

Zetel: Markt 3 te 9880 Aalter.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen

genomen, op een of andere wijze verband houden met:

- Alle mogelijke verrichtingen en activiteiten in verband met ontwikkeling, onderzoek, productie, werking, aankoop, verkoop, invoer, uitvoer, vervoer, huur, verhuur, vertegenwoordiging, promotie, installatie, fabricatie, transformatie, vervoer en de handel in al haar vormen van alle goederen en producten en levering van diensten, meer bepaald, onder meer, schoenen, handtassen en accessoires, lederwaren, juwelen, kleding, decoratieartikelen, textiel en toebehoren, evenals voor alle verbandhoudende producten en alle instrumenten, materiaal, accessoires en apparaten met betrekking tot deze handel.

- Het verlenen van alle mogelijke advies en/of dienstenfuncties betreffende alle commerciële activiteiten evenals alle activiteiten betreffende consultancy, opleiding, technische expertise, marketing, management en bijstand op voornoemde gebieden in de meest uitgebreide zin.

- Het geven van advies en het verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op die domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging ervan en het optreden als commercieel tussenpersoon.

- Adviesverlening en het bijhorend uitvoeren van opdrachten, in de meest ruime betekenis aan natuurlijke en/of rechtspersonen, in verband met onder andere de opstart van nieuwe bedrijven en/of bedrijfsactiviteiten, de ontwikkeling van bedrijven en/of bedrijfsactiviteiten waaronder: het management van ondernemingen, de overname, fusie, splitsing en dergelijke met onder andere: de waardebepaling van bedrijven, het bemiddelen met kandidaat-kopers en -verkopers van bedrijven, inclusief het opsporen van kandidaten, het negotiëren en structureren van statuten, het opstellen van ontwerpovereenkomsten, de herstructurering, rationalisering, sanering van bedrijven en/of bedrijfsactiviteiten, het stopzetten van bedrijven en/of bedrijfsactiviteiten, zonder dat deze opsomming als limitatief kan worden beschouwd.

- Het voeren van de activiteiten van een holding, waaronder: het oprichten, mede oprichten, het verwerven, houden en/of overdragen van minderheid- en/of meerderheidsdeelnemingen in vennootschappen en/of samenwerkingsvormen van om het even welke vorm door middel van, niet-limitatief, aandelen, converteerbare obligaties, warrants en/of opties, het verstrekken van al of niet achtergestelde en/of gewaarborgde financieringsvormen onder om het even welke vorm (rekening courant, leasing, obligaties en leningen) aan vennootschappen en/of samenwerkingsvormen waarin de holding deelneemt of eventueel de intentie heeft in de toekomst te gaan deelnemen, of aan vennootschappen of aan natuurlijke personen die daarin vennoot zijn of daarin vennoot kunnen worden, het deelnemen aan algemene vergaderingen, het deelnemen aan raden van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

bestuur en andere organen van vennootschappen en/of samenwerkingsvormen zoals daar zijn subcomités, directiecomités, coördinatiecomités, enzovoort, het verlenen van al of niet betaalde adviezen en diensten onder om het even welke vorm (waaronder managementadvies) aan vennootschappen en/of samenwerkingsvormen waarin de holding deelneemt of eventueel de intentie heeft in de toekomst te gaan deelnemen, of aan vennootschappen of aan natuurlijke personen die daarin vennoot zijn of daarin vennoot kunnen worden, het bepalen van groepsregels, al of niet in geschreven overeenkomsten, die de relatie tussen de vennootschappen en/of samenwerkingsvormen enerzijds onderling en anderzijds met de holding regelen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen tot onroerend goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, en in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen tot roerend goederen en rechten van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, en in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

- De vennootschap mag borgstelling verlenen en leningen toestaan binnen het kader van de geldende wettelijke verplichtingen. De vennootschap mag alle commerciële, industriële en financiële verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden; zij mag op om het even welke wijze deelnemen aan alle zaken, ondernemingen of vennootschappen waarvan het doel hetzelfde, analoog of verwant is, of waarvan de activiteiten de ontplooiing van haar onderneming kunnen bevorderen. Daartoe kan de vennootschap leidinggeven, samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

- De vennootschap kan zowel tot waarborg van haar eigen verbintenissen als tot waarborg van de verbintenissen van derden, zich borg stellen, onder meer door haar eigen goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn die de verwezenlijking ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de wetgeving op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Duur: De vennootschap werd opgericht voor een onbeperkte duur vanaf haar oprichting.

Bedrag van het kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), volledig volgestort in geld.

Ondergetekende Notaris bevestigt dat de storting is gebeurd in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, bij KBC Bank.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd hetzij door een enige zaakvoerder, hetzij door meerdere zaakvoerders, al of niet vennoten.

Machten: Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder.

Gewone algemene vergadering: Ieder jaar, op de derde donderdag van de maand juni om negentien uur, op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag, op het zelfde uur.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoten mogen zich laten vertegenwoordigen door een mandataris die al dan niet vennoot is of hun stem schriftelijk uitbrengen. Te dien einde, zal de oproeping de tekst van de voorgestelde resoluties vermelden, die de vennoten zullen kunnen goedkeuren of verwerpen. Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Winstverdeling: Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke renten aan de schuldeisers- aandeelhouders, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het zuivere resultaat van het boekjaar. Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden: Vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijke reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijke reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt. Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de gewone algemene vergadering, die dient te handelen in overeenstemming met het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Vereffeningsaldo: De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk

Luik B - Vervolg

goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel. Het na vereffening overblijvende saldo zal onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot hun aantal aandelen. Alle aandelen hebben gelijke rechten, tot het pro-rata van hun volstorting.

Overgangsbepalingen:

1. Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2014.

2. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

3. De vennootschap begint te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

4. De oprichters verklaren in overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen over te nemen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, dit onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. De verbintenissen aangegaan sinds de oprichting en vooraleer de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Benoeming zaakvoerders: Mevrouw WOUTERS Michèle en mevrouw UYTTENDAELE Myriam, beiden voornoemd, zijn benoemd als niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd:

Expeditie akte dd. negentien maart tweeduizend dertien

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 31.07.2015 15394-0135-010
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.06.2016, NGL 17.06.2016 16205-0129-010

Coordonnées
SJOU

Adresse
KONINGINNENLAAN 24, BUS 52 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande