SKILLIANT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SKILLIANT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 554.923.736

Publication

11/07/2014
ÿþOnderwerp akte OPRICHTING  BENOEMING VOLMACHT

Blijkens akte verleden voor notaris Bernard Waûters te Brugge (Assebroek), op 24 juni 2014, is opgericht door: 1. De vereniging zonder winstoogmerk "SYNTRA WEST", met maatschappelijke zetel te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Spoorwegstraat 14, rechtspersonenregister Gent, afdeling Brugge BTW BE0410.959.009.; 2. De vereniging zonder winstoogmerk "TOEGEPAST VORMINGSCENTRUM", met maatschappelijke zetel te 8200 Brugge (Sint-Michieis), Spoorwegstraat 14, rechtspersonenregister Gent afdeling Brugge BTW BE0885.806.869. en 3. De vereniging zonder winstoogmerk "SYNTRA CONSULT", met maatschappelijke zetel te 8200 Brugge (Sint-Michiels), spoorwegstraat 14, rechtspersonenregister Gent afdeling Brugge BTW BE0859.688.828., de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SKIWANT, met zetel te Brugge (Sint-Michiels), Spoorwegstraat 14, voor onbepaalde duur en met als doel:

1. Het organiseren van opleiding, vorming, consultancy, advies en begeleiding in de meest ruime zin van het woord, inzonderheid, zij het niet beperkt tot, door initiatieven binnen de, economische sfeer;

2. Het op zich nemen van de pedagogische begeleiding van de cursisten die de door haar georganiseerde vorming volgen;

3. Het bijdragen tot het ontwikkelen van het onderwijsaanbod en het bijstaan van instellingen bij de organisatie van hun onderwijs- en vormingsactiviteiten, alsmede het op touw zetten van alle mogelijke vormen van samenwerking met dergelijke onderwijsinstellingen;

4. Het bijstaan van en de samenwerking met andere organisaties die eenzelfde of gelijkaardig doel als de vereniging zelf, dan wel ais de instellingen bedoeld onder het punt 3 hierboven, nastreven, zulks wat betreft het organiseren van opleiding-, vorming-, begeleiding- en onderwijsactiviteiten;

5. Het uitoefenen van activiteiten op het gebied van personeelsadvies, screening van competenties, opstellen van functieprofielen, publiceren van vacatures, ondersteuning bij aanwerving, interim personeelsmanagement, enzoverder.

6. Het opstellen van veiligheidsplannen en het verbeteren van productieprocessen.

7. Het ontwikkelen, verkopen en verhuren van HRM-gerelateerde IT-producten.

8. Het uitgeven, drukken en verspreiden (ook digitaal) van syllabi, naslagwerken, handleidingen, studiemateriaal, enzoverder.

9. Het verstrekken van catering.

10.De organisatie van stages, werkplekleren, coaohing.

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot eigen onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van eigen onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van eigen onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle, handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn dei opbrengst van de roerende en eigen onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MQdWo1 11.1

In de bijiagen bij het Belgisch St tsbIncillekPndt enaken kopie

na neerlegging ter griffie va n de akNEERGELEGD

1

" e

BELO

21114

LGISCH SUATS

Griffie RAnhthPrik Koophandol

16 JUN 2014

Gent AfdelIng Brugge

es-AD

Deffier

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort):

Rechtsvorm:

Zetel:

(volledig adres)

SKILLIANT

coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 8200 Brugge (Sint-Michiels), Spoorwegstraat 14

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en eigen onroerende goederen.

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

N Het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt

BI Het toestaan van leningen en kredietopertingen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

IV.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. De vennootschap heeft een kapitaal van één miljoen tweehonderdduizend euro (E 1.200.000,00), vertegenwoordigd door duizend tweehonderd (1200) aandelen met een nominale waarde van duizend euro (E 1.000,00) per aandeel, waarvan het vaste gedeelte zeshonderd vijfentwintigduizend euro (E 625.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door zeshonderdvijfentwintig (625) aandelen met ieder een nominale waarde van duizend euro (E 1.000,00) en het variabel gedeelte vijfhonderd vijfenzeventig duizend (¬ 575.000,00) euro bedraagt, vertegenwoordigd door vijfhonderd vijfenzeventig (575) aandelen met ieder een nominale waarde van duizend euro (E 1.000,00). Het kapitaal (vast en variabel) wordt vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen met een nominale waarde van duizend euro (E 1.000,00) per aandeel.

VAST GEDEELTE VAN HET KAPITAAL

Het vaste gedeelte van het kapitaal van de vennootschap is geheel geplaatst en bedraagt zeshonderd vijfentwintigduizend euro (¬ 625.000,00). Het vaste gedeelte van het kapitaal is verdeeld in zeshonderd vijfentwintig (625) aandelen op naam met een nominale waarde van duizend euro (E 1.000,00) per aandeel.

Op de zeshonderd vijfentwintig (625) aandelen, ter vertegenwoordiging van het vaste gedeelte van het kapitaal werd door de oprichters als volgt ingeschreven:

1.1.1. INBRENG IN GELD

Er werd door de oprichters als volgt ingeschreven door middel van een inbreng in geld;

, door de vereniging zonder winstoogmerk "SYNTRA WEST", voornoemd, ten belope van tweehonderd aandelen, hetzij voor tweehonderdduizend euro (E

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge 200.000,00) 200

- door de vereniging zonder winstoogmerk "TOEGEPAST VORMINGSCENTRUM", voornoemd, ten belope van honderd veertig

aandelen, hetzij voor honderdveertig duizend euro (E 140.000,00) 140

- door de verenging zonder winstoogmerk "SYNTRA CONSULT", voornoemd, ten belope van tweehonderd aandelen, hetzij voor tweehonderdduizend euro

(¬ 200.000,00) 200

Totaal: vijfhonderd veertig aandelen 540 Bewijs van deoonering

De oprichters verklaarden en erkenden dat tot gehele volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een globaal bedrag van vijfhonderdveertig duizend euro (E 540.000,00) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij de naamloze vennootschap BNP PARIBAS FORTIS, te 1000 Brussel, Warandeberg 3. De instrumenterende notaris bevestigde op basis van het bankattest dat voormelde som van vijfhonderdveertig duizend euro (E 540.000,00) werd gestort bij voormelde naamloze vennootschap BNP PARIBAS FORTIS.

Het bankattest werd door deze bank afgeleverd op 18 juni 2014 en zal door ondergetekende notaris worden bewaard in het dossier op naam van de vennootschap.

Vergoeding - aanvaarding

Als vergoeding voor de inbreng worden de aldus onderschreven aandelen, met toestemming van aile oprichters toegekend als volgt:

1/ tweehonderd (200) volledig volstorte aandelen met een nominale waarde van duizend euro (E 1.000,00) per aandeel, genummerd van één tot tweehonderd, aan de vereniging zonder winstoogmerk "SYNTRA WEST", voornoemd, die aanvaard heeft;

2/ honderdveertig (140) volledig volstorte aandelen met een nominale waarde van duizend euro (E 1.000,00) per aandeel, genummerd van tweehonderd en één tot driehonderd veertig, aan de vereniging zonder winstoogmerk "TOEGEPAST VORMINGSCENTRUM", voornoemd, die aanvaard heeft;

3/ tweehonderd (200) volledig volstorte aandelen met een nominale waarde van duizend euro (E 1.000,00) per aandeel, genummerd van driehonderd éénenveertig tot vijfhonderd veertig aan de vereniging zonder winstoogmerk "SYNTRA CONSULT", voornoemd, die aanvaard heeft;

1.1.2. INBRENG IN NATURA

Verslag bedriffsSvisor

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vander Donckt - Roobrouck - Christiaens Bedrijfsrevisoren", afgekort "VRC Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39a, rechtspersonenregister Gent, afdeling Oostende, BTW BE 0462.836.191, vertegenwoordigd door de heer Hedwig Vander Donckt, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151 bus 42, hiertoe aangesteld door de voornoemde oprichters, heeft het door de wet vereiste verslag opgemaakt betreffende de hierna vermelde inbreng in natura

De besluiten van dit verslag, gedateerd 24 juni 2014, luiden letterlijk als volgt.

"Ter gelegenheid van de oprichting van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SKILLIANT", met maatschappelijke zetel te 8200 Brugge, Spoorwegstraat 14, door een inbreng in nature bestaande uit activa en passive door de inbrenger en zoals in het verslag vermeld, ben ik, bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedriffsrevisoren inzake inbreng in nature en dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

- de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- dat de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methode van waardering, bednjfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in nature bestaat enerzijds uit 85 aandelen van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SKILLIANT", met een nominale waarde van 1.000,00 EUR per aandeel, deze aandelen zullen worden toegekend aan de inbrenger, zoals voormeld in dit verslag, anderzijds uit het saldo dat wordt vergoed in rekening-courant ad. 8.215,85 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut van de BedriffsrevisoSn onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, de waarde van de inbreng of van de als tegenprestatie toegekende vergoeding.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd om neergelegd te worden samen met de oprichtingsakte van de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SKILLIANT" te Brugge en mag voor geen andere doeleinden worden aangewend. Aldus opgemaakt te Roeselare op 23 juni 2014 door "Vander Donckt - Roobrouck Christiaens Bedresrevisoren", afgekort "V.R. C. Bedrijfsrevisoren", burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA, vertegenwoordigd door Hedwig VANDER DONCKT, bedrijfsre viser.

(getekend)

Hedwig VANDER DONCKT

Bedriffsrevisor

Verslag oprichters

De oprichters hebben het bijzonder verslag vereist door de wet opgesteld.

Voorwera van de inbreng

De vereniging zonder winstoogmerk "TOEGEPAST VORMINGSCENTRUM", voornoemd en vertegenwoordigd als voormeld, verklaarde over te gaan tot de inbreng van een gedeelte van haar activa en passiva, zijnde de activa en passiva verbonden en dienstig voor haar afdeling "OPLEIDINGSACTIVITEITEN ESCALA", zijnde professionele opleidingen en activiteiten zoals begeleiding en adviesverlening voor een specifieke doelgroep: overheden, de sociale en non-profitsector, en dit zowel in open als in gesloten aanbod. Voormelde activiteiten zijn nauwkeurig omschreven in voormeld bedrijfsrevisoraal verslag en zullen na de inbreng als volgt boekhoudkundig verwerkt worden in de boeken van de hierbij opgerichte vennootschap:

ACTIVA

VASTE ACTIVA

Immateriële vaste activa: 85.000,00

Financiële vaste activa: 5.160,00

VLOTTENDE ACTIVA

Vorderingen op ten hoogste één jaar: 257.813,99

TOTAAL ACTIVA 347.973,99

PASSIVA (SCHULDEN)

Schulden op ten hoogste één jaar 251.174,10

Overlopende rekeningen 3.684,04

TOTAAL PASSIVA 254.758,14

NETTO INBRENG E 93.215 85

Vergoeding van de inbreng

Voormelde inbreng in natura ad drieënnegentigduizend tweehonderd vijftien euro vijfentachtig (¬ 93.215,85) werd vergoed:

- deels door toekenning aan de vereniging zonder winstoogmerk "TOEGEPAST VORMINGSCENTRUM" van vijfentachtig (85) volgestorte aandelen met een nominale waarde van duizend euro (1.000,00) elk, genummerd van vijfhonderd eénenveertig tot zeshonderd vijfentwintig;

deels door toekenning van een tegoed in rekening-courant in totaal achtduizend tweehonderd vijftien euro vijfentachtig cent (¬ 8.215,85).

Plaatsing vast gedeelte van het kapitaal

De oprichters stelden vast dat, ingevolge hetgeen voorafgaat, het vaste gedeelte van het kapitaal van de vennootschap volledig geplaatst en volstort is,

VARIABEL GEDEELTE VAN HET KAPITAAL

Het variabel gedeelte van het kapitaal van de vennootschap is geheel geplaatst en bedraagt vijfhonderd vijfenzeventig duizend euro (¬ 575.000,00) vertegenwoordigd door vijfhonderd vijfenzeventig (575) aandelen op naam met een nominale waarde van duizend euro (¬ 1.000,00 ) per aandeel.

INBRENG IN GELD

Op de vijfhonderd vijfenzeventig (575) aandelen, ter vertegenwoordiging van het variabel gedeelte van het kapitaal werd ingeschreven als volgt:

- door de vereniging zonder winstoogmerk "SYNTRA WEST", voornoemd, ten

belope van tweehonderd aandelen, hetzij voor tweehonderdduizend euro (¬

200.000,00) 200 door de vereniging zonder winstoogmerk "TOEGEPAST VORMINGSCENTRUM", voornoemd, ten belope van honderd vijfenzeventig

aandelen, hetzij voor honderd vijfenzeventig duizend euro (¬ 175.000,00) 175

- door de verenging zonder winstoogmerk "SYNTRA CONSULT", voornoemd, ten belope van tweehonderd aandelen, hetzij voor tweehonderdduizend euro

(¬ 200.000,00) 200

Totaal: vijfhonderd vijfenzeventig aandelen 575

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vergoeding - aanvaarding

Als vergoeding voor de inbreng worden de vijfhonderd vijfenzeventig (675) aldus onderschreven aandelen, met toestemming van alle verschijners toegekend als volgt;

1/ tweehonderd (200) volledig voistorte aandelen met een nominale waarde van duizend euro (E 1.000,00) per aandeel, genummerd zeshonderd zesentwintig tot achthonderd vijfentwintig, aan de vereniging zonder winstoogmerk "SYNTRA WEST", voornoemd, die aanvaard heeft;

2/ honderdvijfenzeventig (175) aandelen volledig volstorte aandelen met een nominale waarde van duizend euro (¬ 1.000,00) per aandeel, genummerd van achthonderd zesentwintig tot duizend, aan de vereniging zonder winstoogmerk "TOEGEPAST VORMINGSCENTRUM", voornoemd, die aanvaard heeft;

3/ tweehonderd (200) volledig volstorte aandelen met een nominale waarde van duizend euro (¬ 1.000,00) per aandeel, genummerd van duizend en één tot duizend tweehonderd, aan de vereniging zonder winstoogmerk "SYNTRA CONSULT", voornoemd, die aanvaard heeft.

Bewijs deponering

De oprichters verklaarden en erkenden dat tot gehele volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een globaal bedrag van vijfhonderdvijfenzeventig duizend euro (E 575.000,00) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij voormelde naamloze vennootschap BNP PARIBAS FORTIS. De instrumenterende notaris bevestigde op basis van het bankattest dat voormelde som van vijfhonderdvijfenzeventig duizend euro (¬ 575.000,00) werd gestort bij voormelde naamloze vennootschap BNP PAR1BAS FORTIS.

Het bankattest werd door deze bank afgeleverd op 18 juni 2014 en zal door ondergetekende notaris worden bewaard in het dossier op naam van de vennootschap.

Plaatsing variabel gedeelte van het kapitaal

De oprichters stelden vast dat, ingevolge hetgeen voorafgaat, het variabel gedeelte van het kapitaal van de vennootschap volledig geplaatst en geheel volstort is.

Ingevolge het voorgaande, stelden de oprichters vast dat de wettelijke voorwaarden met betrekking tot de plaatsing en de storting van het vaste en variabele gedeelte van het kapitaal zijn vervuld.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bestuurders, al dan niet vennoten, door de statuten of door de algemene vergadering van de vennoten benoemd. Zijn er drie of meer bestuurders dan vormen zij samen de raad van bestuur die handelt ais college. Zijn er twee bestuurders dan vormen zij samen de raad van bestuur en zullen zij samen het bestuur waarnemen. 1s er slechts één bestuurder, dan neemt deze alleen het bestuur waar.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuursmandaten zijn onbezoldigd, met uitzondering van de eventuele bezoldiging van de gedelegeerd bestuurder, waarover door de raad van bestuur zal beslist worden.

Zijn er meer dan twee bestuurders, dan vormen zij een raad van bestuur.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter en een ondervoorzitter.

In geval van afwezigheid of verhindering van de voorzitter, wordt de raad van bestuur voorgezeten door de ondervoorzitter. In geval van afwezigheid of verhindering van de voorzitter en de ondervoorzitter duiden de aanwezige bestuurders aan wie de vergadering voorzit.

Het bestuursorgaan heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is.

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering valt binnen de bevoegdheid van het bestuursorgaan.

Het bestuursorgaan vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of ais verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van het bestuursorgaan, handelend met de meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door haar gedelegeerd bestuurder, alleen optredend. Hij moet ten opzichte van derden geen bewijs van voorafgaande machtiging uitgaande van het bestuursorgaan leveren.

Ingeval van hoogdringendheid en afwezigheid van de gedelegeerd bestuurder zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door twee bestuurders gezamenlijk optredend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de eerste dinsdag van de maand juni om 18 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. De betaling van de dividenden geschiedt op de datum en op de manier vastgesteld door het bestuursorgaan.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde bestuurder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Evenwel dient deze verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel te worden goedgekeurd.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Het eerste boekjaar vangt aan op datum van neerlegging van voormeld uittreksel op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel, om te eindigen op éénendertig december tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in de maand juni van het jaar tweeduizend vijftien. De oprichters beslisten onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van onderhavig uittreksel op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, met éénparigheid van stemmen, aan te stellen als bestuurder:

1) De heer POTTEAU Paul Jozef Carlos, geboren te Fleule op vijftien maart negentienhonderdzevenendertig ELK. 591-6833054-88], wonende te 8560 Wevelgem, Heulestraat 84;

2) De heer DE KEUKELAERE Carl Alfons Wilfried Jozef, geboren te Roeselare op zevenentwintig februari negentienhonderdeenenvijftig [1.K. 591-2872532-76], wonende te 8800 Roeselare, De Munt 37 /0042;

3) De heer DE NEVE Johan Gerard Josephine, geboren te Brugge op dertien november negentienhonderdzevenenvijftig [I.K. 591-1489442-121, wonende te 8000 Brugge, Stalijzerstraat 17;

4) Mevrouw CLAEYS Sabine Marie Joseph, geboren te Varsenare op tien maart negentienhonderdvijfenzestig (I.K. 591-7299877-50), wonende te 8490 Jabbeke, Eikendreef 6;

5) De heer VAN DER KELEN Erwin Julien Livina Carolina, geboren te Reet op zeven april negentienhonderdzesenvijftig [1.K. 591-7480117-64], wonende te 8950 Heuvelland, Makkestraat 1;

6) De heer STEVERLYNCK Joannes Balthazar Leo, geboren te Kortrijk op acht juli negentienhonderdvijfenvijftig ELK. 591-1610077-76], wonende te 8570 Anzegem (Vichte), Beukenhofstraat 48;

7) De heer VANDERVENNET Diederik Gustaaf Juliaan, geboren te Brugge op achtentwintig juni negentienhonderdvierenveertig (1.K. 591-3643346-31), wonende te 8310 Brugge (Sint-Kruis), Bisschopsdreef 47;

Vertegenwoordigd door voornoemde heer Johan De Neve, overeenkomstig de machten hem verleend bij onderhandse volmacht de dato 17 juni 2014;

8) De heer DE BRABANDER Guido Louis Jules Joseph, geboren te Brugge op dertien september negentienhonderdachtenveertig (I.K. 591-7584529-97), wonende te 8000 Brugge, Guido Gezeilelaan 14.

De aldus benoemde bestuurders, desgevallend vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaarden allen hun mandaat te aanvaarden en verklaarden niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat.

De aldus toegekende opdrachten gaan in van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen heeft en vervallen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend twintig.

I

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De bestuursmandaten zijn onbezoldigd, met uitzondering van de eventuele bezoldiging van de gedelegeerd bestuurder, waarover door de raad van bestuur zal beslist worden.

De benoemde bestuurders zullen een raad van bestuur vormen die zal beslissen conform artikel elf van de statuten.

Voormelde bestuurders waren in raad verenigd en benoemden met eenparigheid van stemmen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van onderhavig uittreksel op de griffe van de bevoegde rechtbank van koophandel:

1/ tot voorzitter van de raad van bestuur: de heer Erwin VAN DER KELEN, voornoemd, die aanvaard heeft;

2/ tot gedelegeerd bestuurder: de heer Johan DE NEVE, voornoemd, die aanvaard heeft;

3/ tot ondervoorzitter van de raad van bestuur: de heer Joannes STEVERLYNCK, voornoemd, die aanvaard heet

De bezoldiging van de gedelegeerd bestuurder wordt bij afzonderlijk besluit vastgelegd. Het mandaat van voorzitter van de raad van bestuur en ondervoorzitter van de raad van bestuur zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

De gedelegeerd bestuurder zal alleen optredend beschikken over aile machten van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag, conform artikel vijftien van de statuten van de vennootschap. De vergadering besliste over te gaan tot de aanstelling van een commissaris en benoemde met éénparigheid van stemmen tot die functie de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vander Donckt - Roobrouck - Christiaens Bedrijfsrevisoren", afgekort "VRC Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39e, rechtspersonenregister Gent, afdeling Oostende, BTW BE 0462,836.191, vertegenwoordigd door de heer Hedwig Vander Donckt, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151 bus 42.

De opdracht geldt voor een hernieuwbare termijn van drie jaar, meer bepaald de boekjaren tweeduizend veertien, tweeduizend vijftien en tweeduizend zestien, ingaande op 24 juni 2014 om van rechtswege te eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering die over het derde boekjaar beraadslaagt en besluit.

De vergoeding zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

De oprichters en de aldus benoemde bestuurder(s) stelden, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van onderhavig uittreksel op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevcegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte die woonstkeuze doen op het kantoor te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1146 bus 1:

- Mevrouw Liesbeth DE BRUYNE.

- Mevrouw Natalie VAN HAVER.

- Mevrouw Sarah VERKIMPE.

Voor éénsluidend ontledend uittreksel

Notaris Bernard Weters

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte (met inbegrip van de volmacht), verslag oprichter, verslag revisor

Dit uittreksel is afgeleverd váôr registratie van de oprichtingsakte overeenkomstig artikel 173 van het Wetboek van Registratierechten.

23/12/2014
ÿþOndernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

1,1EekG`"`-L~~

Re°' ~a~del

htba+ik Koop

Griffle

Z De el,

Geffeelitt , Gruggo

191111111

bet

a~

Be Stai

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0554.923.736

Skilliant

Rechtsvorm CVBA (Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelikheid) Spoorwegstraat 14 - 8200 Brugge

Zetel : : Neerlegging van het Bijzonder Verslag van het Bestuursorgaan en het bedrijfsrevisoraal verslag inzake de verkrijging van vermogensbestanddelen bij de quasi-inbreng in de cvba Skilliant

(volledig adres)

Onderwerp akte



Johan De Neve

Gedelegeerd Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.06.2015, NGL 26.06.2015 15213-0458-034
23/07/2015
ÿþ--10ij*t ~Át

Mod Word 11.1

1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

MONITEUR BELG

15 -07- 2015 LGISCH S-AATS:

NINIR i B

EERGELEGD I

_ riffie Rechtbank Koophandel

6 JUL 2015

LAD Gent Afdeling Brugge

DeJ?fFfer



Ondernemingsnr : 0554.923.736

Benaming

(voluit) : Skilliant

(verkort) :

Rechtsvorm : cvba

Zetel : Spoorwegstraat 14 8200 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Uittreksel uit het verslag van de algemene vergadering van donderdag 18 juni 2015 vanaf 18.00 u,

Benoemingen:

Volgende bestuurders hebben laten weten hun mandaat van bestuurder dit jaar voortijdig te willen'

beëindigen:

-De heer Dirk Vandervennet, wonende te Bischopsdreef 47, 8310 Sint-Kruis

-De heer Paul Potteau, wonende te Heulestraat 84, 8560 Wevelgem

De algemene vergadering neemt akte van het ontslag van deze 2 bestuurders en bevestigt ze, met ingangsdatum 03/07/2015.

Ter vervanging van deze bestuurders wordt zij gevraagd te beslissen over de aanstelling van volgende 2 kandidaat-bestuurders, met een mandaat voor 6 jaar, ingaande vanaf 03/07/2015:

-Mevrouw Lies Landen, wonende te ijzerlaan 58, 8600 Diksmuide

-De heer Mark Desmet, wonende te leperstraat 440, 8930 Menen

Johan De Neve

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.06.2016, NGL 24.06.2016 16210-0525-035

Coordonnées
SKILLIANT

Adresse
SPOORWEGSTRAAT 14 8200 SINT-MICHIELS

Code postal : 8200
Localité : Sint-Michiels
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande