SLABINCK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SLABINCK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 882.126.908

Publication

28/01/2014
ÿþ mod 11.1



ber In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR, BELGE NEERGELEGD TER GRIFFIE VAN DE

R RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

2014 BRUGOE(AFDELlNGBRUME)

op: 0 6 JAN,

AATSB LA D Griffie trlfie%

21 -0i- LGISCH Si

Ondernemingsnr : 0882.126.908

Benaming (voluit) : THE MASTER

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ten Briele 2

8200 Brugge (Sint-Michiels)

Onderwerp akte : Fusie (overname van NV Slabinck Werkhuizen en Carrosseriebouw en NV Slabinck Laser Products

1

Uit een proces-verbaal opgesteld door meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris tej Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme -- Notaris Christian Van; Damme - Notaris Sophie Delaere», geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries); op twintig december tweeduizend dertien, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor; registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er gezamenlijke buitengewone algemene vergaderingen werden gehouden van de naamloze vennootschap « SLABINCK WERKHUIZEN EN CARROSSIEBOUW » te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Tent Briele 2, 0406.271.533 RPR Brugge en de naamloze vennootschap "SLABINCK LASER PRODUcTS" te; :; 8200 Brugge (Sint-Michiels), Ten Briele 2, 0437.184.839 RPR Brugge (beiden hierna over te; nemen of overgenomen vennootschappen genoemd) en de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "The Master" te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Ten Briele 2 (hierna overnemende; vennootschap genoemd) waarbij volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen :

1. FUSIEVOORSTEL

1/ De voorzitter van iedere vennootschap geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel,; waarin voorgesteld wordt dat de naamloze vennootschappen "SLABINCK WERKHUIZEN EN CARROSSERIEBOUW" en "SLABINCK LASER PRODUCTS", door fusie overgenomen worden door; de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "THE MASTER".

i! 2/ De algemene vergaderingen van de naamloze vennootschappen "SLABINCK WERKHUIZEN END CARROSSERIEBOUW" en "SLABINCK LASER PRODUCTS" besluiten de vennootschappen te! ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de besloten vennootschap,

met beperkte aansprakelijkheid "THE MASTER". t

2. Besluit tot fusie

1/De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "THE MASTER" besluit over te gaan tot fusie door overneming van het vermogen van de naamloze; vennootschappen "SLABINCK WERKHUIZEN EN CARROSSERIEBOUW" en "SLABINCK LASER; PRODUCTS".

Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de overgenomen naamloze vennootschappen "SLABINCK; WERKHUIZEN EN CARROSSERIEBOUW" en "SLABINCK LASER PRODUCTS", met alle rechten en; plichten, onder algemene titel over op de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "THE MASTER".

Vermits de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "THE MASTER" houdster is vanj alle aandelen van de overgenomen vennootschappen "SLABINCK WERKHUIZEN EN CARROSSERIEBOUW" en "SLABINCK LASER PRODUCTS", worden de aandelen van de; overgenomen vennootschappen "SLABINCK WERKHUIZEN EN CARROSSERIEBOUW" en "SLABINCKt LASER PRODUCTS" vernietigd.

Alle rechten en plichten en verbintenissen ontstaan sedert één juli tweeduizend en dertien, worden: boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende besloten vennootschap; met beperkte aansprakelijkheid "THE MASTER".

2/ Tengevolge van de fusie door overneming gaat, zoals voorzegd, het ganse vermogen van de; naamloze vennootschappen "SLABINCK WERKHUIZEN EN CARROSSERIEBOUW" en "SLABINCK

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vo beho in III

aan

Belg Staat





E

mod 11.1

door- behouden

aan het

Belgisch Staatsblad



LASER PRODUCTS", zoals hierna beschreven, over op de overnemende besloten vennootschap met' beperkte aansprakelijkheid "THE MASTER".

5. A/ ALGEMENE OMSCHRIJVING VAN DE OVERGEGANE ACTIVA- EN PASSIVABESTANDDELEN VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAPPEN "SLABINCK WERKHUIZEN EN CARROSSERIEBOUW" en "SLABINCK LASER PRODUCTS" OP BASIS VAN DE STAAT VAN ACTIEF EN PASSIEF PER 30 JUNI 2013 VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "SLABINCK WERKHUIZEN EN CARROSSERIEBOUW" EN OP BASIS VAN DE JAARREKENING PER 30 JUNI 2013 VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "SLABINCK LASER PRODUCTS"

Aldus bedraagt het overgegane NETTO vermogen:

1/ van de NV "SLABINCK WERKHUIZEN EN CARROSSERIEBOUW": twee miljoen honderd zesendertig duizend zevenhonderd zesenzestig euro vijftien cent (¬ 2.136.766,15).

2/ van de NV "SLABINCK LASER PRODUCTS": twee miljoen tweehonderd vierenzeventig duizend honderd en zes euro (¬ 2.274.106);

Zijnde een totaal overgegaan NETTO vermogen van: vier miljoen vierhonderd en tien duizend achthonderd tweeënzeventig euro vijftien cent (¬ 4.410.872,15),

De overgang van het vermogen van de overgenomen vennootschappen, in het kader van de fusie, geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder uitgifte van nieuwe aandelen, gezien de overnemende vennootschap de enige aandeelhouder is van de overgenomen vennootschappen.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE OVERDRACHT

De overgang van de vermogens van de NV "SLABINCK WERKHUIZEN EN CARROSSERIEBOUW" en NV "SLABINCK LASER PRODUCTS" op de overnemende vennootschap BVBA "THE MASTER", geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden:

1. Alle roerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten.

De overnemende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen, en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

2. De overnemende vennootschap zal, met ingang van de datum vanaf wanneer de handelingen van de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, als hiervoor bepaald, aile belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

3. De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van de overgedragen vermogens gaan over op de overnemende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen vennootschappen, op aile goederen en tegen om het even welke debiteuren.

4. Het personeel tot op heden in dienst bij de overgenomen vennootschappen zal volledig overgenomen worden door de overnemende vennootschap, met behoud van rechten en anciënniteit.

5. De inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschappen, op last voor de overnemende vennootschap deze te bewaren.

6. Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit de huidige overgang voortvloeien, zullen ten laste zijn van de overnemende vennootschap.

VERWERKING VAN DE VERMOGENSOVERGANG IN DE BOEKHOUDING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschappen als hiervoor omschreven, worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschappen, die naar aanleiding van deze fusie vernietigd worden.

C/ VASTSTELLING VAN DE VERDWIJNING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAPPEN

De voorzitter van de algemene vergadering van aile betrokken vennootschappen verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat vermits zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschappen als de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschappen op heden ophouden te bestaan.

4. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerders aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 30 september 2013.

De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 30 september 2013 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de zaakvoerders, alsmede van de staat van activa en passiva zullen neergelegd Worden ter griffie.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r ~

Voor- 'behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

5. De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden conform de beslissing tot fusie, door vervanging van het betrokken artikel door de tekst verder vermeld.

6. De vergadering besloot de naam van de vennootschap te wijzigen in "SLABINCK".

7. De vergadering besloot het uur van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te houden op elf november om elf uur.

8. De vergadering besloot het artikel 20 van de statuten met betrekking tot de jaarvergadering aan te passen aan het voorgaande besluit, zoals verder ook vermeld.

9. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de zaakvoerders, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgemaakt door "VALADER DONCKT -- ROOBROUCK - CHRISTIAENS" BV o.v.v.e. CVBA Bedrijfsrevisoren, kantoorhoudende te 8800 roeselare, Kwadestraat 151A bus 42, vertegenwoordigd door de heer Bart ROOBROUCK, bedrijfsrevisor, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 30 september 2013. De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

Deze verslagen zullen neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

In de mate nuttig en nodig, verklaren de vennoten individueel en unaniem te verzaken aan de toepassing van de termijnen en formaliteiten door de wet in hun belang ingesteld.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, voornoemd, luiden als volgt:

" 6. BESLUIT

Onze werkzaamheden in het kader van onze verslaggeving van de omzetting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "THE MASTER" in een naamloze vennootschap zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief of passief, zoals blijkt uit de boekhoudkundige staat per 30 september 2013, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens deze staat bedraagt 2.751.057,71 EUR en is hoger dan het maatschappelijk kapitaal van 1.000.000,00 EUR.

Dit verslag werd opgesteld door de bedrijfsrevisor en is bestemd om voorgelegd te worden bij de akte van omzetting van de BVBA "THE MASTER".

Het wordt gedagtekend en ondertekend op de dag dat de controlewerkzaamheden zijn beëindigd. Roeselare, 19 december 2013

"VANDER DONCKT - ROOBROUCK - CHRISTIAENS"

BV o.v.v.e. CVBA Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door Bart ROOBROUCK, Bedrijfsrevisor"

10. De vergadering besloot de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een naamloze vennootschap aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de naamloze vennootschap zal de boeken en de boekhouding die door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd gehouden, voortzetten.

De naamloze vennootschap behoudt het ondernemingsnummer 0882.126.908 waaronder de vennootschap is gekend.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 30 september 2013.

Aile verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werden verondersteld verricht te zijn voor de naamloze vennootschap, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

11. De vergadering besloot een volledig nieuwe tekst van statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan en waarvan de tekst als volgt luidt, met volgende te publiceren kenmerken

Naam De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap; zij draagt de benaming "SI-ABINCK".

Zetel De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Ten Briele 2. Doel : De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

I. VOOR EIGEN REKENING EN VOOR REKENING VAN DERDEN:

" Toeleverancier plaatbewerking (staal, inox, aluminium).

" Cnc-lasersnijden, -ponsen, -plooien, draaien en -frezen.

" Metaal-, inox-, aluminium lasconstructies, puntlasse, insecten.

" Natlakken en poederlakken.

" Oppervlaktebehandeling en bekleding van metaal.

" Hel fb_ramen,.zuglstr.qlen., tro elppjjjsten en .reinig-en van mat3 a1

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

mod 11.1

" Algemene metaalbewerking in staal, inox aluminium, kunststof.

Het verven, graveren en bedrukken van metaal.

De vervaardiging van metalen werkstukken voor rekening van derden door toepassing van

diverse technieken : boren, draaien, frezen, schaven, lappen, trekfrezen, vlakken, zagen,

slijpen

ª% Vervaardiging van metalen, inox, aluminium constructiewerken en onderdelen daarvan.

" Persen, stampen en profielwalsen van metaal,

" Herstellingswerken aan carrosseriebouw op chassis en herstellingen aan laadbruggen.

" Elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat met de constructie, de montage, de herstelling en de handel van om het even welk materiaal en bijhorigheden in om het even welke grondstof;

II. UITSLUITEND IN EIGEN NAAM EN VOOR EIGEN REKENING:

A. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

B. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

C. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen;

D. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

E. het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of

op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of

immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen;

F. het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt een miljoen euro (¬ 1.000.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door vierhonderddrieëntwintigduizend (423.000) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/vierhonderddrieëntwintigduizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Boekjaar : Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar. Reserves : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

`Ç/oor-behouden aan het

Belgisch " Staatsblad "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor- `

behouden aan het Belgisch Staatsblad

afgenomen voor de vorming van de wettelijk reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op de plaatsen bepaald door haar of door de raad van bestuur.

Niet geïnde dividenden verjaren door verloop van vijf jaar.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen. E=lke uitkering van dividenden die gebeurde in strijd met de wet dient door de aandeelhouder die haar heeft ontvangen te worden terugbetaald, indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitkering te zijner gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars bij ontbinding met vereffening. De vereffenaars treden onmiddellijk in functie maar de benoeming wordt door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel bevestigd.

De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

E3estuur

IDe vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te alle tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten - krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders en vaste vertegenwoordigers van bestuurders.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doet, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende

comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De.zaadrnag_ het _dagelijks_bestu.ur_ man _de_ men nootschap,_hetbestuur_ van_.een_ntnieer. ector_en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

-Î/oor-

behouden

aan het

Belgssch

Staatsblad

van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer pestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders.

Alle handelingen die dag aan dag moeten verricht worden om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren, worden tot de daden van dagelijks bestuur gerekend.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Overeenkomstig artikel 524 bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van, vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524 ter van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur. Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Commissaris

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141,2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de. accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Jaarvergadering

De jaarvergadering zal plaatsvinden op elf november om elf uur.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 33 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door aile aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering. Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die

éérî/vijfde -van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, De.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden

aan hei aandeelhoudersvergaderingen vinden plaats op de zetel van de vennootschap of op iedere andere

Belgisch plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

Staatsblad De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurder, commissaris, de houders van obligaties

en warrants op naam en de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, worden per aangetekende brief vijftien dagen voor de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De personen die krachtens het Wetboek van vennootschapen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd.

Dezelfde personen kunnen tevens, voor of na de bijeenkomst van een algemene vergadering, welke zij niet bijwoonden verzaken zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping, of enige onregelmatigheid in de oproeping.

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de eventuele commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Er wordt onverwijld een afschrift van deze stukken toegezonden aan degenen, die uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

De personen aan wie krachtens het Wetboek van vennootschappen ter gelegenheid van enige algemene vergadering stukken dienen ter beschikking gesteld te worden, kunnen voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering, verzaken aan deze terbeschikkingstelling.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 33 van deze statuten, dan zal de raad van bestuur, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voorvermeld artikel, aan de houders van aandelen op naam en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Iedere obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, op de zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien zulks in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld. Indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschikbaarheid neerleggen op de in de oproeping aangeduide plaats.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers -verplicht-de-aanwezigheidslijst," met.aanduidingvan-de-naam, de" voorna(a)men-en-de-woonplaag

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Ieder aandeel heeft recht op één stem.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit. Iedere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt: (I) identificatie van de aandeelhouder, (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig het agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding "ja", "neen" of "onthouding". De aandeelhouder die per brief stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 23 van onderhavige statuten, na te leven.

12. De vergadering aanvaardt het ontslag van de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, te weten:

1/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B-INcK", met maatschappelijke zetel te 8200 Brugge (Sint-Andries), Meesterlaan 9. Opgericht bij akte verleden voor notaris Michel VAN DAMME, te Brugge (Sint-Andries) op vier oktober tweeduizend en vier, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van achttien oktober daarna, onder nummer 200410180145746. Bestuurder blijkens herbenoeming door de buitengewone algemene vergadering van 30 december 2011, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch staatblad van 15 februari 2012, onder nummer 2012-02-15/0038864.

Voor wie optreedt als vast vertegenwoordiger: mevrouw SLABINCK Brigitte, geboren te Brugge op 15 mei 1970, wonend te 8200 Brugge (Sint-Andries), Heesterlaan 9, statutair zaakvoerder.

2/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "L-INCK", met maatschappelijke zetel te 8490 Jabbeke (Varsenare), de Manlaan 11. Opgericht bij akte verleden voor notaris Michel VAN DAMME, te Brugge (Sint-Andries) op vier oktober tweeduizend en vier, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van achttien oktober daarna, onder nummer 200410180145742. Bestuurder blijkens herbenoeming door de buitengewone algemene vergadering van 30 december 2011, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch staatblad van 15 februari 2012, onder nummer 2012-02-15/0038864.

Voor wie optreedt als vast vertegenwoordiger: de heer SLABINCK Luc, geboren te Assebroek op 8 januari 1968, wonend te 8490 Jabbeke (Varsenare), de Manlaan 11, statutair zaakvoerder.

De eerstvolgende jaarvergadering zal beraadslagen over de kwijting voor hun mandaten.

13. Het aantal bestuurders wordt bepaald op twee.

Tot bestuurders worden benoemd:

1/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B-INcK", voornoemd, voor wie

optreedt ais vast vertegenwoordiger: mevrouw SLABINCK Brigitte, voornoemd, statutair

zaakvoerder.

2/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "L-INCK", voornoemd, voor wie

optreedt als vast vertegenwoordiger: de heer SCAB1NCK Luc, voornoemd, statutair zaakvoerder.

Het mandaat van de bestuurders is bezoldigd.

De aldus benoemde bestuurders, verklaren allen hun mandaat te aanvaarden en verklaren niet

getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat.

De aldus toegekende opdrachten vervallen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar

2019.

BIJEENKOMST RAAD VAN BESTUUR

De aldus benoemde bestuurders zijn in raad verenigd en benoemen met eenparigheid van

stemmen:

1/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B-INCK", voornoemd, voor wie

optreedt als vast vertegenwoordiger: mevrouw SLABINCK Brigitte, voornoemd;

2/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "L-INCK", voornoemd, voor wie

optreedt als vast vertegenwoordiger: de heer SLABINCK Luc, voornoemd;

tot gedelegeerd bestuurder, die aanvaarden.

De vennootschap wordt aldus geldig vertegenwoordigd als volgt.

Algemene vertegenwoordlgingsbevoegdheid

In overeenstemming met de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte

vertegenwoordigd door één gedelegeerd bestuurder, alleen optredend of door twee bestuurders,

samen optredend.

Dagelijks bestuur

Voor daden van dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de

gedelegeerde bestuurders, elk afzonderlijk optredend.

14. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Voor zover als nodig, worden alle voor de uitvoering van voorafgaande besluiten noodzakelijke bevoegdheden (met mogelijkheid tot subdelegatie) verleend aan de raad van bestuur van de overnemende vennootschap, alsook aan DELorrrE FIDUCIAIRE, kantoor houdende te 8000 Brugge, Blankenbergse Steenweg 161 bus 11, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor aile beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de fusie door overneming van de naamloze vennootschappen "SLABINCK WERKHUIZEN EN CARROSSERIEBOUW" en "SLABINCK LASER PRODUCTS" door de naamloze vennootschap (voorheen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid) "THE MASTER" verwezenlijkt is en dat de naamloze vennootschappen "SLABINCK WERKHUIZEN EN CARROSSERIEBOUW" en "SLABINCK LASER PRODUCTS" definitief opgehouden hebben te bestaan.

Ondergetekende notaris wijst er evenwel op dat schuldeisers van elke vennootschap zekerheid kunnen eisen, uiterlijk tot twee maanden na bekendmaking van de fusie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Verslagen van het bestuursorgaan met staat van actief en passief

Verslag van de bedrijfsrevisor

Gecoördineerde statuten

Voor-

" behouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries).



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/11/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 25.09.2013, NGL 19.11.2013 13664-0292-029
20/11/2013
ÿþMod word 11.1

NEELE.GD ter GRIFFIE om,

;RECHTBANKVAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling BrugrIe)

Ic' el) 7 NOV. 2013

Griffie

11111iI1P31111 Ii 1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0882.126.908

Benaming

(voluit) : THE MASTER

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 8200 BRUGGE (SINT-MICHIELS), TEN BRIELE 2

(volledig adres)

Onderwerp akte ; FUSIEVOORSTEL MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

UITTREKSEL UIT HET FUSIEVOORSTEL DD, 7 NOVEMBER 2013 OPGEMAAKT DOOR DE BESTUURSORGANEN VAN NV "SLABINCK WERKHUIZEN EN CARROSSERIEBOUW", NV "SLABINCK LASER PRODUCTS" EN BVBA 'THE MASTER"

Op 7 november 2013 hebben de bestuursorganen van de NV "SLABINCK WERKHUIZEN EN CARROSSERIEBOUW", NV "SLABINCK LASER PRODUCTS" en BVBA "THE MASTER", allen nagenoemd, overeenkomstig artikel 719 Wetboek van vennootschappen, het voorstel van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie), opgesteld.

Overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen luidt de tekst van het fusievoorstel als volgt:

"A. DE RECHTSVORM, DE NAAM, DE ZETEL EN HET DOEL VAN ALLE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE FUSIE DEELNEMEN

1. De overgenomen vennootschappen

N De naamloze vennootschap "SLABINCK WERKHUIZEN EN CARROSSERIEBOUW", met zetel te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Te Briele 2, S.T.W.-nummer BE-0406.271.533, RPR Brugge, heeft volgens artikel drie van haar statuten het volgende doel, welk hier letterlijk wordt aangehaald:

"De vennootschap heeft tot doel ;

De constructie, de in- en ombouw, het herstellen en maken van aanhangwagens, opleggers; de constructie en het plaatsen van poorten, deuren, ramen en hangaars en andere bouwwerken in metaal of andere grondstoffen; het uitbaten van een garage met herstelling van vrachtwagens, personenwagens en tractors; de handel in alle brandstoffen, en in het algemeen, elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat met de constructie, de montage, de herstelling en de handel van om het even welk materiaal en bijhorigheden in om het even welke grondstof,

Dit doel mag verwezenlijkt worden hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, bij middel van opslorping, versmelting, afstand, deelneming of financiële tussenkomst, in andere soortgelijke ondernemingen of gelijk welke andere wijze.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen bouwen, aankopen, verkopen, in huur nemen, verhuren of verwisselen.

In de algemene regel mag de vennootschap alle handels- en financiële of nijverheidshandelingen stelten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk zouden kunnen verband houden met de verwezenlijking van haar doel."

B/ De naamloze vennootschap "SLABINCK LASER PRODUCTS", met zetel te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Te Briele 2, B.T.W.-nummer BE-04337184.839, RPR Brugge, heeft volgens artikel drie van haar statuten het volgende doel, welk hier letterlijk wordt aangehaald:

"De vennootschap heeft tot doel :

1)Alle metaal- en plaatbewerking met laser-snijmachine.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

2)Alle bewerkingen van en constructies in kunststoffen of hout,

3)De handel, import, export en verhuring van machines.

4)De constructie, de in- en ombouw, het herstellen en maken van aanhangwagens en opleggers,

5)De constructie en het plaatsen van poorten, deuren, ramen en hangaars en andere bouwwerken in metaal

of andere grondstoffen,

6)Het uitbaten van een garage met herstelling van vrachtwagens, personenwagens en tractors.

7)De handel in alle brandstoffen.

8)Elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat met de constructie, de montage, de

herstelling en de handel van om het even welk materiaal en bijhorigheden in om het even welke grondstof,

9)Het vormen en het beheren van een onroerend vermogen, alsmede alle rechtshandelingen die hiermee

rechtstreeks of onrechtstreeks bij deze doelstelling aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

10) Alle nijverheidsverrichtingen, handelszaken en verhandelingen van onroerende of financiële aard die

zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij deze doelstelling aansluiten of de utibreiding ervan kunnen bevorderen.

Voormelde opsomming is niet op beperkende wijze aangegeven.

De vennootschap zal haar maatschappelijk doel kunnen realiseren, zo in België als in het buitenland, op alle

mogelijke wijzen die haar het meest geschikt zullen lijken.

Ze zal zelf ook door tussenkomst van derden alle mogelijke handelingen van commerciële, industriële,

financiële, roerende of onroerende aard kunnen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden

met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn het bereiken ervan te vergemakkelijken,

Ze zal met name alle onroerende en roerende goederen en handelsfondsen kunnen aankopen of verkopen,

huren of verhuren, bouwen of ruilen.

De venootschap mag tevens optreden ais bestuurder en kan zich borg stellen voor derden."

2, De overnemende vennootschap

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "THE MASTER", met zetel te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Ten Briele 2, B.T.W.-nummer BE-0882,126.908, RPR Brugge, heeft volgens artikel drie van haar statuten het volgende doel, welk hier letterlijk wordt aangehaald;

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland

I.Uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening

A.Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratie-kantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelik statuut.

B.Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervenootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming emt de activiteiten die de vennootschap zelf voert.

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

C.Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

D.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

E.Het verwerven en het aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of ondernemingen; het stimuleren, de planning en de coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemignen,

F.Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instelingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

II.Bijzondere bepalingen

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere cndememingen.

~

~

Voorbehouden ' aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

Het doel van de overnemende vennootschap zal uitgebreid worden teneinde de huidige activiteiten van de over te nemen vennootschappen te omvatten.

B. DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAPPEN BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het gehele vermogen - zowel rechten als verplichtingen - van de overgenomen vennootschap, gaan over naar de overnemende vennootschap a) voor de naamloze vennootschap "SLABINCK WERKHUIZEN EN CARROSSERIEBOUW" op basis van een staat van activa en passiva per 30 juni 2013 en b) voor de naamloze vennootschap "SLABINCK LASER PRODUCTS" op basis van de jaarrekening per 30 juni 2013 en alle verrichtingen verwezenlijkt door de over te nemen vennootschappen worden vanaf 1 juli 2013 geacht te zijn gedaan voor rekening van de ovememende vennootschap.

C. TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAPPEN -BEZOLDIGINGEN EN VOORDELEN

De enige aandeelhouder van de overgenomen vennootschappen heeft geen bijzondere rechten.

In de overgenomen vennootschappen zijn er geen andere effecten uitgegeven dan kapitaalsaandelen. Bijgevolg dienen er geen bijzondere rechten door de overnemende vennootschap toegekend te worden aan de enige aandeelhouder van de overgenomen vennootschappen.

D. IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend,

E. VERKLARINGEN IN TOEPASSING VAN HET BODEMSANERINGSDECREET

Op het ogenblik van de fusieverrichting zullen de overgenomen vennootschappen geen onroerende goederen meer bezitten zodat de voorgestelde verrichting geen overdracht van onroerende gcederen inhoudt.'

Voor eensluidend uittreksel

Tegelijk hiermee neergelegd : origineel ondertekend fusievoorstel

Een zaakvoerder Een zaakvoerder

Voor BVBA "B-INCk" Voor BVBA "L-INCK"

Brigitte Slabinck Luc Slabinck

vaste vertegenwoordiger vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/12/2014
ÿþ~ mod 11.1

1iJ c : In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de e

Ondernemingsnr : 0882.926.908

Benaming (voluit) : SLABINCK (verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Ten Briele 2

8200 Brugge (Sint-Michiels)

Onderwerp akte :Statutenwijziging - kapitaalvermindering

Uit een proces-verbaal opgesteld door meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris te; Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme  Notaris Christian Van; Damme  Notaris Sophie Delaere», geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries), op acht december tweeduizend veertien, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor; registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de naamloze vennootschap; « SLABINCK », te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Ten Briele 2,waarbij volgende beslissingen; werden genomen met eenparigheid van stemmen :

1. De vergadering besliste het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van!

vierhonderdduizend euro nul cent (¬ 400.000,00) teneinde het te brengen van één miljoen euro; ;; nul cent (¬ 1.000.000,00) op zeshonderdvijftigduizend euro (¬ 600.000,00), zonder; ;; vernietiging van aandelen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde.

;; De vergadering besliste dat deze kapitaalvermindering in eerste instantie zal aangerekend; worden op het werkelijk gestort kapitaal, en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in; overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door; terugbetaling in speciën aan de aandeelhouders door een gelijk bedrag op ieder aandeel, en dit; voor een globaal bedrag van vierhonderdduizend euro nul cent (¬ 400.000,00).

;; 2. De vergadering stelde vast en verzocht mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de;

voormelde kapitaalvermindering van vierhonderdduizend euro nul cent (¬ 400.000,00);

daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op; ,; zeshonderdduizend euro nul cent (¬ 600.000,00).

TOELICHTING VAN DE INSTRUMENTERENDE NOTARIS

i De aandeelhouders verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud! ,; van de artikel 613/614 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële! kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de; bekendmaking in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste; kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na de gezegde; ;; bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die! ,; bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de; schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto! Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste; kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde; termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

3. Om de statuten In overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalvermindering; die voorafgaat, besloot de vergadering artikel 5 van de statuten (kapitaal) te vervangen door; ;; de tekst zoals verder vermeld.

4. De vergadering verleent de raad van bestuur alle bevoegdheden om de hierboven geakteerde; besluiten uit te voeren, inzonderheid de bevoegdheden om de terugbetaling waartoe de; !; vergadering heeft besloten, na afloop van de wettelijke termijn onder de wettelijke voorwaarden; te verrichten, alsook om de statuten te coördineren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

NCERG .E, ID

Griffie Flechtbank Koophandel

16 DEC 2014

Gentegiffeing Brugge

De_mr lifter

Î

;

"

"

mod 11,1

5. De" vergadering besloot de wettelijke reserves te herleiden tot het door de wet vereiste minimum door overboeking naar de beschikbare reserves. De aanwending van deze overgeboekte reserves voor uitkering aan de aandeelhouders kan pas geschieden, onder dezelfde voorwaarde als deze van toepassing voor de terugbetaling aan de aandeelhouders van het bedrag van de kapitaalvermindering, te weten, indien binnen twee maanden na de bekendmaking van het besluit tot kapitaalvermindering, de schuldeisers volgens de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking nog niet zijn vervallen.

6. De vergadering besloot om de statutaire bepalingen inzake de ontbinding en vereffening, opgenomen in artikel 41 te schrappen en te vervangen zoals verder vermeld.

7. De vergadering besloot volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besloot de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt met volgende te publiceren kenmerken :

Naam De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap; zij draagt de benaming "SLABINCK".

Zetel De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Ten Briefe 2.

Doel : De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

I. VOOR EIGEN REKENING EN VOOR REKENING VAN DERDEN:

" Toeleverancier plaatbewerking (staal, inox, aluminium).

" Cnc-lasersnijden, -ponsen, -plooien, draaien en -frezen.

" Metaal-, inox-, aluminium lasconstructies, puntlasse, inserten.

" Natlakken en poederlakken.

" Oppervlaktebehandeling en bekleding van metaal.

" Het afbramen, zandstralen/trommelpolijsten en reinigen van metaal.

" Algemene metaalbewerking in staal, inox aluminium, kunststof.

" Het verven, graveren en bedrukken van metaal.

" De vervaardiging van metalen werkstukken voor rekening van derden door toepassing van diverse technieken : boren, draaien, frezen, schaven, lappen, trekfrezen, vlakken, zagen, slijpen

" Vervaardiging van metalen, inox, aluminium constructiewerken en onderdelen daarvan.

" Persen, stampen en profielwalsen van metaal.

" Herstellingswerken aan carrosseriebouw op chassis en herstellingen aan laadbruggen.

" Elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat met de constructie, de montage, de herstelling en de handel van om het even welk materiaal en bijhorigheden in om het even welke grondstof;

II. UITSLUITEND IN EIGEN NAAM EN VOOR EIGEN REKENING:

A. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en

verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

B. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of ïn overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

C. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van aile verbintenissen van zelfde ondernemingen;

D. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

E. het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen;

F. het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en

instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zeshonderdduizend euro (¬ 600.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door vierhonderddrieëntwintigduizend (423.000) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/vierhonderddrieëntwintigduizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Boekjaar : Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar. Reserves : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijk reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op de plaatsen bepaald door haar of door de raad van bestuur.

Niet geïnde dividenden verjaren door verloop van vijf jaar.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen. Elke uitkering van dividenden die gebeurde in strijd met de wet dient door de aandeelhouder die haar heeft ontvangen te worden terugbetaald, indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitkering te zijner gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna vermeld, benoemt de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars bij ontbinding met vereffening. De vereffenaars treden onmiddellijk in functie maar de benoeming wordt door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel bevestigd.

De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t r Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

7\-F

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge



mod 11.1

onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de' opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van de wettelijke voorwaarden.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te aile tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule vermeld onder artikel 15 van deze statuten - krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders en vaste vertegenwoordigers van bestuurders.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet. De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. telij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders.

Alle handelingen die dag aan dag moeten verricht worden om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren, warden tot de daden van dagelijks bestuur gerekend.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Overeenkomstig artikel 524 bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldigingr.de_duur_ uan_hun_Apdracht_en_.de_werkwijze-van._loet_.directiecomité.-worden.bepaald.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524 ter van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur. Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Commissaris

Nihil

Jaarvergadering

De jaarvergadering zal plaatsvinden op elf november om elf uur.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 33 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering. Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die

één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De

aandeelhoudersvergaderingen vinden plaats op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurder, commissaris, de houders van obligaties en warrants op naam en de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, worden per aangetekende brief vijftien dagen voor de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De personen die krachtens het Wetboek van vennootschapen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd.

Dezelfde personen kunnen tevens, voor of na de bijeenkomst van een algemene vergadering, welke zij niet bijwoonden verzaken zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping, of enige onregelmatigheid in de oproeping.

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de eventuele commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Er wordt onverwijld een afschrift van deze stukken toegezonden aan degenen, die uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

De personen aan wie krachtens het Wetboek van vennootschappen ter gelegenheid van enige algemene vergadering stukken dienen ter beschikking gesteld te worden, kunnen voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering, verzaken aan deze terbeschikkingstelling.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 33 van deze statuten, dan zal de raad van bestuur, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voorvermeld artikel, aan de houders van aandelen op naam en aan de eventuele" -.commissarissen,--een.-afschrift--toezenden--van" -" de-stukkenr. die" -iaen--krachtens--het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

A Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Iedere obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, op de zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien zulks in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld. Indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschikbaarheld neerleggen op de in de oproeping aangeduide plaats.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)men en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Ieder aandeel heeft recht op één stem.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit. Iedere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de aandeelhouder, (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig het agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding "ja", "neen" of 'onthouding", De aandeelhouder die per brief stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 23 van onderhavige statuten, na te leven.

8. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan FIDUCIAIRE DELOrfTE, kantoor houdende te 8000 Brugge, Blankenbergse Steenweg 161 bus 11, en met name aan volgende medewerkers: de heer Alois MONSIEURS, mevrouw Eveline CHRISTIAENS en mevrouw Ann HEMERYCK, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Gecoördineerde statuten

Meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries).





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge



"

.,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/07/2013
ÿþ ~~~

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

N EERf,FI Fein ter GRIFFIE= dei

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

= RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afde-ling Brugge)

op: O3.j I3

Griffie

J~

T1~3~~nn

M0~~1

_1

Ondernemingsnr : 0882.126.908

Benaming (voluit) : THE MASTER

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

l Zetel : Ten Briele 2

!! 8200 Brugge (Sint-Michiels)

I, Onderwerp akte : Kapitaalvermindering - statutenwijziging

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-! Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme -! Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op zevenentwintig juni tweeduizend en dertien, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor! !! registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er! een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met! beperkte aansprakelijkheid « THE MASTER » te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Ten Briele 2,! waarbij volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen !! 1. KAPITAALVERMINDERING

!! De vergadering besloot het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van drie! !I miljoen tweehonderddertigduizend euro (C 3.230.000,00), teneinde het te brengen van vier! !! miljoen tweehonderddertigduizend euro (C 4.230.000,00) op een miljoen euro (C!

1.000,000,00) door terugbetaling van een gelijk deel op ieder aandeel, bij voorrang aan te!

rekenen op het gestort kapitaal.

!! De terugbetaling waartoe de vergadering heeft besloten, kan enkel plaatsvinden met naleving !! van de voorwaarden van de artikelen 317 van het Wetboek van vennootschappen.

De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vermindering van aandelen, doch met!

evenredige vermindering van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

:! Met uitdrukkelijk akkoord van alle vennoten zal de vermindering geschieden door uitkering in! natura als volgt:

Aan mevrouw SLABINCK Brigitte, geboren te Brugge op vijftien mei! negentienhonderdzeventig, wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Heesterlaan 9

van negenenveertig (49) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte

,

aansprakelijkheid 'SLABINCK BEHEER', met zetel te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Ten Briele 2,! ondernemingsnummer 0464.885.564, rechtbank Brugge.

! Aan de heer SLABINCK Luc, geboren te Assebroek op acht januari!

negentienhonderdachtenzestig, wonende te 8490 7abbeke (Varsenare), de Manlaan 11 - van negenenveertig (49) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte!

aansprakelijkheid 'SLABINCK BEHEER', met zetel te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Ten Briele 2,

ondernemingsnummer 0464.885.564, rechtbank Brugge.

!! De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde!

kapitaalvermindering van drie miljoen tweehonderddertigduizend euro (C 3.230.000,00)! !! daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op een!

miljoen euro (C 1.000.000,00).

TOELICHTING VAN DE INSTRUMENTERENDE NOTARIS

!! De vennoten verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de! !! artikelen 317/318 van het Wetboek van vennootschappen, dat inzake reële! !! kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de!

bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste! ! kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde! :! bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die!

-------- l bekendmaking=-nog_niet i a ,u ca~afLenL_~e_v.ertnooischa r.ctering =afweren-.door_ cie:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-behóuden aan het Belgisch Staatsblad



schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de' aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

2. De vergadering besloot het artikel 5 van de statuten aan te passen en vanaf heden te laten luiden zoals verder vermeld onder het vierde besluit.

3. De vergadering verleent de zaakvoerders, BVBA B-INCK, met maatschappelijke zetel te 8200 Brugge (Sint-Andries), Heersterlaan 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0867.713.894, rechtbank Brugge, en BVBA L-INCK, met maatschappelijke zetel te 8490 Jabbeke (Varsenare), de Manlaan 11, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0867.710.233, rechtbank Brugge, vertegenwoordigd door hun respectievelijke vast vertegenwoordiger SLABINCK Brigitte en SLABINCK Luc, alle bevoegdheden om de hierboven geacteerde besluiten uit te voeren, inzonderheid de bevoegdheden om de terugbetaling waartoe de vergadering heeft besloten, en om de wettelijke reserve te herleiden tot het door de wet vereiste minimum door overboeking van het verschil naar de beschikbare reserves.

De zaakvoerders worden inzonderheid gelast de uitbetaling te doen of te laten doen, zodra dit door de wet toegelaten is en het aandelenregister aan te passen conform voormelde besluiten.

4. Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besloot de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt :

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "THE MASTER".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Ten Briele 2.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt een miljoen euro (¬ 1.000.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door vierhonderddrieëntwintigduizend (423.000) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/ vierhonderddrieëntwintigduizendste (1/423.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

5. Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

6. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars bij ontbinding met vereffening. De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

7. Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke perspon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-- behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een dee! van hun bevoegdheid ten titel van' bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden,

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

8. Commissaris ; nihil

9. De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

I. UITSLUITEND IN EIGEN NAAM EN VOOR EIGEN REKENING:

A. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten,

schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen ai dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

B. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het

waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

C. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of eiuur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen;

D. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen;

alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

E. het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of

op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of

immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen;

F. het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

H. BIJZONDERE BEPALINGEN

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

10. De jaarvergadering zal gehouden worden op elf november om zeventien uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die éénvijfde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen) die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking warden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

5. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan FIDUCIAIRE Daarrre, kantoor houdende te 8000 Brugge, Blankenbergse Steenweg 161 bus 11, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Vqor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vclor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

\F

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

a

e

mod 11.1

Afschrift van de akte statutenwijziging

Gecoördineerde statuten

Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme -- Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 11.11.2012, NGL 04.12.2012 12658-0288-028
25/11/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 20.10.2011, NGL 18.11.2011 11613-0022-028
30/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 24.11.2010, NGL 23.12.2010 10644-0465-025
30/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 11.11.2009, NGL 23.12.2009 09906-0270-018
19/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 20.10.2008, NGL 11.12.2008 08850-0161-017
10/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 11.11.2007, NGL 03.01.2008 08004-0094-016
30/11/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 15.10.2015, NGL 17.11.2015 15671-0126-032

Coordonnées
SLABINCK

Adresse
TEN BRIELE 2 8200 BRUGGE

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande