SLEEPINVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SLEEPINVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 527.999.605

Publication

13/01/2015
ÿþ 1 Mod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1II IIIIIIIIIIIIVIII i ICI

*15006291*











REERGELEGD

MONITEUR BELC LGriffie Rechtbank Koophandel

D'S -01- 2015 2 4 DEC 2014

ELGISCH STAATS', 1./ Gent Aferfrg Brugge

Lie _griffler-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr 0527.999.605 Benaming

(voluit) : SLEEPINVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Koningin Astridlaan 99 te 8200 Brugge (Sint-Michiels) (volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - Kapitaalverhoging

Uit een akte verleden voor notaris Thomas Dusselier te Knokke-Heist op achttien december tweeduizend en veertien, neergelegd ter registratie te Brugge, blijkt dat de algemene vergadering volgende beslissing heeft genomen

EERSTE BESLISSING

Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de enige vennoot, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaart een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

 het verslag opgesteld door de BV o.v.v BVBA FIGURAD BEDRIJFSREVISOREN, te 9051 Gent (Sint Denijs-Westrem), Kortrijksesteenweg 1126, vertegenwoordigd door Mevrouw Ann VAN VLAENDEREN, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van het verslag van de BV o.v.v BVBA FIGURAD BEDRIJFSREVISOREN, aangesteld door de zaakvoerder, worden hierna letterlijk weergegeven:

«11. Besluit

De hiervoor beschreven rechtshandeling vormt een inbreng in natura bij toepassing van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, De inbreng bestaat uit 3.950 van de 11.850 aandelen van JEFFRA NV en 3.322 van de 12.036 aandelen van JEFFRASLEEP BVBA ten belope van 1.492.179,23 EUR in SLEEPINVEST BVBA, met maatschappelijke zetel te 8200 Sint-Michiels (Brugge), Koningin Astridlaan 99.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

ode verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

ode beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

odat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Na de kapitaalverhoging door de inbreng in natura zal het kapitaal 1.510.779,23 EUR bedragen, vertegenwoordigd door 15.108 gelijke aandelen op naam zonder nominale waarde, die elk 1/15.108ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Als gevolg van de geplande inbreng in natura van 3.950 aandelen van JEFFRA NV en 3.322 aandelen van JEFFRASLEEP BVBA door Mevrouw NELE TAILLIEU, ten bedrage van 1.492,179,23 EUR, worden 14.922 nieuwe aandelen uitgegeven van SLEEPINVEST BVBA.

We hebben geen kennis van andere voordelen die als tegenprestatie van de inbreng in natura worden toegekend, behoudens een bestaand mandaat van zaakvoerder voor mevrouw NELE TAILLIEU.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld.

Gent, 18 december 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

FIGURAD Bedrijfsrevisoren BVBA

vertegenwoordigd door

(ondertekend)

ANN VAN VLAENDEREN»

 het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het genoemde wetboek,

Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor, neergelegd worden ter griffie van de

rechtbank van koophandel.

In de mate van nuttig en nodig, verklaart de comparant te verzaken aan de formaliteiten en termijnen in haar

voordeel door de wet ingesteld.

TWEEDE BESLISSING

Kapitaalverhoging

I. BESLISSING

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met één

miljoen vierhonderd tweeënnegentig duizend honderd negenenzeventig euro drieëntwintig cent (¬

1.492.179,23), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op één miljoen

vijfhonderdentienduizend zevenhonderd negenenzeventig euro drieëntwintig cent (¬ 1.510.779,23) door inbreng

van diverse participaties, als volgt:

(i)drieduizend negenhonderd vijftig (3.950) aandelen van de NV JEFFRA, met zetel te 8310 Brugge

(Assebroek), 's Heerboudewijnsburg 134, BTW BE 0420.043.454, RPR Gent (afdeling Brugge).

(ii)Drieduizend driehonderd tweeëntwintig (3.322) aandelen van de BVBA JEFFRASLEEP, met zetel te 8200

Brugge (Sint-Michiels), Koningin Astridlaan 99 , S.T.W. BE 534.789.605, RPR Gent (afdeling Brugge).

Il. INTEKENPRIJS

De vergadering beslist dat op de nieuw uit te geven veertienduizend negenhonderd tweeëntwintig (14.922)

aandelen zal worden ingeschreven, voor de prijs van (afgerond) honderd euro (¬ 100,00) per aandeel, volledig

te boeken als kapitaal.

III. ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE INBRENG

1. De verkrijgende vennootschap verkrijgt vanaf heden de eigendom en het genot van de ingebrachte goederen door de reële en daadwerkelijke inbezitneming, met de verplichting om vanaf diezelfde datum alle taksen en belastingen van welke aard ook in verband ermee te dragen en te betalen tot volledige ontlasting van de inbrenger, in voorkomend geval pro rata temporis,

2. Deze vennootschap wordt verondersteld volkomen op de hoogte te zijn van de statuten van de respectievelijke vennootschappen; ondergetekende notaris wordt uitdrukkelijk vrijgesteld van een meer gedetailleerde beschrijving in deze notulen. De inbrengverkrijgende vennootschap treedt in alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder verhaal tegen noch tussenkomst door de inbrenger.

3. De inbrenger verklaart dat de betrokken bestanddelen vrij en onbelast haar respectievelijke eigendom zijn, en dat de betrokken bestanddelen niet het voorwerp uitmaken van enig inpandgave, of belofte tot inpandgave, recht van voorkoop, onvervreemdbaarheidsclausule, huwelijksgemeenschap, verkoopbelofte, optie, of welke andere overeenkomst of belofte tot overeenkomst ook die de vrije overdracht ervan zou kunnen belemmeren of het toekomstig genot ervan door de inbrengverkrijgende vennootschap zou kunnen bezwaren.

1V, VERWEZENLIJKING VAN DE INBRENG

Vervolgens komt tussen:

Mevrouw TAILLIEU Nele, voornoemd, die, alhier aanwezig zoals hierboven gezegd en na voorlezing van het voorafgaande, verklaart volgende aandelen in volle eigendom in deze vennootschap in te brengen:

-drieduizend negenhonderd vijftig (3.950) aandelen van de NV JEFFRA, met zetel te 8310 Brugge (Assebroek), 's Heerboudewijnsburg 134, BTW BE 0420.043.454, RPR Gent (afdeling Brugge).

-Drieduizend driehonderd tweeëntwintig (3.322) aandelen van de BVBA JEFFRASLEEP, met zetel te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Koningin Astrid laan 99, B.T.W. BE 534.789.605, RPR Gent (afdeling Brugge).

nadat zij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

V. VERGOEDING VAN DE INBRENG

De vergadering beslist dat deze inbreng vergoed wordt door de creatie van veertienduizend negenhonderd tweeëntwintig (14.922) nieuw uitgegeven aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die volledig volgestort aan de inbrenger worden toegekend, en die in de winsten zullen deelnemen pro rata temporis vanaf de inschrijving,

De vergadering beslist dat deze veertienduizend negenhonderd tweeëntwintig (14.922) aandelen volledig volgestort aan de inbrenger worden toegekend.

VI. VASTSTELLING VAN DE DAADWERKELIJKE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te acteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op één miljoen vijfhonderd tien duizend zevenhonderd negenenzeventig euro drieëntwintig cent (¬ 1,510.779,23) wordt gebracht, vertegenwoordigd door vijftienduizend honderd en acht (15.108) identieke en volledig volgestorte aandelen zonder vermelding van de nominale waarde, die elke éénlvijftienduizend honderd en achtste (1115.108ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist, in navolging van het hiervoor genomen besluit, tot vervanging van artikel 5 van de statuten door volgende tekst:

"Artikel 5.Kapitaal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

dit 'Voor-

behouden

" aan het Belgisch Staatsblad

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen vijfhonderd tien duizend zevenhonderd negenenzeventig euro drieëntwintig cent (¬ 1.510.779,23).

Het wordt vertegenwoordigd door vijftienduizend honderd en acht (15.108) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/vijftienduizend honderd en achtste (1/15.108ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

VIERDE BESLISSING

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering beslist aile machten te verlenen, met recht deze over te dragen, aan de BV ovv BVBA CNOCKAERT & SALENS, te 8200 Brugge (Sint-Andries), Koude Keukenstraat 13, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen. voor eensluidende analytisch

uittreksel

Worden hierbij tegelijk neergelegd

- expeditie van de akte

- bijzonder verslag van het bestuursorgaan

- uers4ag vas% de bedrisfsrev4sos

- gecoordineerde statuten

(getekend) notaris Thomas Dusselier

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/05/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE dei

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugse)

op: '2 3 APR. 2013

Griffie

III iii~~iuiiiii

*1307 296*

u

ui

i

0527 999 6G5

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : SLEEPINVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Koningin Astridlaan 99 te 8200 Sint-Michiels (Brugge)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Eric Deroose te Knokke-Heist, vervangende zijn ambtgenoot

geassocieerd notaris Thomas Dusselier te Knokke-Heist op tweeëntwintig april tweeduizend en dertien,

neergelegd ter registratie te Knokke-Heist, blijkt dat

Mevrouw TAILLIEU Nele Cecile Vital, geboren te Kortrijk op negenentwintig juni negentienhonderd

zesenzeventig, wonende te 8670 Koksijde, Leopold il Laan 2171KV01.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam

"SLEEPINVEST'.

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door

honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk éénihonderd

zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De honderd zesentachtig (186)

aandelen werden ais volgt onderschreven:

Mevrouw TAILLIEU Nele, wonende te 8670 Koksijde, Leopold Il Laan 2171KV01, titularis van honderd

zesentachtig (186) aandelen, voor een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Totaal : honderd zesentachtig (186) aandelen,

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van twaalfduizend

vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬

12.400,00) -

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend namens de

vennootschap in oprichting bij de KBC bank.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaats gevonden overeenkomstig de wet,

Zetel

De zetel is gevestigd te 8200 Sint-Michiels (Brugge), Koningin Astridlaan 99.

Het bestuursorgaan kan zonder statutenwijziging de zetel van de vennootschap verplaatsen in België, voor

zover deze zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke

taalregime.

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door

het bevoegde orgaan van vertegenwoordiging ondertekende verklaring, samen, met een afschrift ter

bekendmaking in de bijlage van het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van het bestuursorgaan, in België of in het buitenland

bijkomende administratieve zeteis en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

i.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1.1-let kopen, verkopen en de vertegenwoordiging van aile meubelen, vooral slaapkamers, alle slaapcomfort

en bijhorend textiel en accessoires, alsmede het inrichten van interieurs.

2.Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

3.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen

of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen

of ondernemingen.

4.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies,

op de laatste blz. van Ruik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

5.1-let onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

6.De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

II,VOOR EIGEN REKENING

1.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zcuden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Behoudens door de rechter en onverminderd de wettelijke bepalingen ter zake, kan de vennootschap slechts door de wil der vennoten ontbonden worden bij een besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels bepaald in artikel 24 van de statuten; tenzij het netto-actief van de vennootschap is gedaald beneden een vierde van het kapitaal, in welk geval de vergadering tot ontbinding kan besluiten als het voorstel terzake goedgekeurd wordt door een vierde van de op die vergadering uitgebrachte stemmen.

Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Telkens wanneer een rechtspersoon wordt voorgedragen voor een mandaat als zaakvoerder, moet een document aan de algemene vergadering worden voorgelegd waaruit zowel de identiteit van voormelde vaste vertegenwoordiger blijkt evenals de bevestiging dat deze laatste bereid is de functie van vaste vertegenwoordiger waar te nemen. De rechtspersoon is maar benoemd als zaakvoerder, nadat de algemene vergadering de vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard. Bij het terugtreden van de vaste vertegenwoordiger neemt het mandaat van zaakvoerder van rechtswege een einde, tenzij de algemene vergadering voorafgaand aan de terugtreding een nieuwe vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Interne bestuursbevoegdheid

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen, Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

Jaarvergadering - buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand september om zeventien uur, Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 25 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen warden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Oproepingen

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich " doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene veergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Boekjaar - jaarrekening - jaarverslag

Het boekjaar begint op één april en eindigt op .éénendertig maart van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op, Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1 ° van het Wetboek van vennootschappen.

ONTBINDING  VEREFFENING

Voorstel tot ontbinding

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door het bestuursorgaan wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de vennoten verzonden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Beslissing tot ontbinding

Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels bepaald in artikel 24 van de statuten,

De vennoten en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap, Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissin-rgen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering.

Vereffening

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging voorgelegd worden.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haarzetel heeft. Die staat vermeldt onder meerde ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden,

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het pian voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap,

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden,

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184, §5 Wetboek van Vennootschappen kan de vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte. In dit geval zijn artikel 189bis en artikel 190 Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing.

OVERGANGSBEPALINGEN

EERSTE BOEKJAAR

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op éénendertig maart 2015.

DATUM EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand september 2015 om zeventien uur.

OVERNAME VERBINTENISSEN

De comparanten verklaren, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf ÉÉN JANUARI TWEEDUIZEND DERTIEN.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verwor'ven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank, De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

BENOEMING VAN DE NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER(S)

Onmiddellijk hebben de oprichters met éénparigheid van stemmen beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:

r Mevrouw TAILLIEU Nele, geboren te Kortrijk op 29 juni 1976, wonende te 8670 Koksijde, Leopold Il laan 217 bus KV1, voornoemd, die aanvaardt, en bevestigt niet getroffen te zijn door een besluit dat zich hiertegen verzet.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2013 - Annexes du Moniteur belge BIJZONDERE VOLMACHT

In overeenstemming met artikel 29 van de statuten geeft de alhier benoemde zaakvoerder, Mevrouw TAILLIEU Nele voornoemd, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, een bijzondere volmacht aan de Heer TAILLIEU Joseph André Jérôme Marie Godelieve, geboren te Kortrijk op 01 oktober 1952, wonende te 8310 Brugge (Assebroek), 's Heerboudewijnsburg 134, teneinde volgende handelingen namens de vennootschap te stellen:

1° In ontvangstname en formaliteiten

De briefwisseling en aile zendingen van waarden en goederen in ontvangst nemen, evenals alle colli's en

pakken, telegrammen en aangetekende brieven met of zonder aangegeven waarde die aan de vennootschap gericht zijn, zowel als alle waardeoverschrijvingsdocumenten en handelseffecten. Deze ophalen in alle past- en telegraafkantoren, vervoer- en expeditiekantoren, evenals bij alle ondernemingen of personen; alle klachten ter

zake ontvangen en indienen en alle nodige stukken in dit verband te ondertekenen.

2° Algemeen beheer van de exploitatie

De dagelijkse briefwisseling van de vennootschap houden en ondertekenen.

De diensten en producten van de vennootschap verkopen en de verkoop ervan delegeren, volgens de verkoopvoorwaarden en tarieven bepaald door het bestuursorgaan.

Alle producten, toeleveringen, materieel, diensten, en in het algemeen alle roerende goederen die betrekking hebben op de dagelijkse activiteiten van de vennootschap aankopen tot maximum een bedrag van ¬ 10.000,00 per aankoop of met uitsluiting van investeringen voor meer dan ¬ 10.000,00 (hier inbegrepen de ondertekening van bestellingsdocumenten en het visum van de facturen),

Aile inventarissen van goederen en waarden van de vennootschap opmaken.

3° Financiële verrichtingen m.b.t. de uitbating van de exploitatie

Alle bedragen opeisen en innen die aan de vennootschap verschuldigd zijn door alle overheden, ondernemingen en personen, en er geldige kwijting en décharge voor verlenen.

Alle cheques van derden opgesteld op naam van de vennootschap endosseren en protesteren, evenals alle post- en telegrafische betalingsorders, maar enkel voor de betaling ervan op de lopende rekeningen van de vennootschap.

Alle bedragen van een postcheque of bankrekening van de vennootschap overschrijven op andere postcheque of bankrekeningen van de vennootschap.

Alle sommen, die de vennootschap is verschuldigd en door het bestuursorgaan niet zijn betwist, betalen in hoofdsom, interesten en toebehoren.

Alle handelseffecten als trekker op de klanten van de vennootschap, tekenen, onderhandelen en endosseren tot maximum ¬ 10.000,00 per effect.

Alle handelseffecten van klanten ten voordele van de vennootschap verdisconteren tot maximum ¬ 10.000,00 per effect.

Alle deposito's in ontvangst nemen, uitvoeren en lichten, zelfs ten titel van waarborg, alle borgtochten overeenkomen en lichten.

Alle waarborgmodaliteiten ten gunste van derden m.b.t. het uitvoeren van de verplichtingen van de vennootschap, evenals het openen van documentaire kredieten bedingen t.o.v. van banken en andere financiële instellingen, conform de meest gunstige normale marktvoorwaarden, dit alles tot beloop van een bedrag van maximum ¬ 10.000,00 per transactie.

Alle huurcontracten van bankkluizen evenals van bankdeposito's van waarden sluiten en beëindigen. 40 Tewerkstelling

Aile bedienden en arbeiders van de vennootschap benoemen en ontslaan; hun machten, bevoegdheden, wedden, lonen, gratificaties vaststellen alsook alle andere voorwaarden van hun aanwerving en ontslag, dit alles binnen de algemene voorwaarden vastgesteld door het bestuursorgaan en onverminderd de bevoegdheden van het bestuursorgaan.

5° En in het algemeen

Zorg dragen voor net gewoon dagelijks beheer van de exploitatie van de vennootschap door het vervullen van aile andere daden van gewone aard die noodzakelijk of nuttig zijn voor het uitoefenen van de activiteiten van de vennootschap en voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, voor zover niet strijdig met de algemene beleidslijnen vastgesteld door het bestuursorgaan.

Alle voormelde verrichtingen kunnen slechts geldig gesteld worden door de gevolmachtigde namens de vennootschap indien zij het kader van het normaal dagelijks beheer niet overschrijden.

Aile uitzonderlijke daden en verbintenissen van de vennootschap die niet in de huidige volmachten zijn vermeld behoren uitsluitend tot de bevoegdheid van het bestuursorgaan, in toepassing van de wet en van de statuten, de gezamenlijke handtekening van de zaakvoerders steeds vereist zijnde. Het betreft met name alle daden van verwerving, cessie, wijziging m.b.t. de onroerende eigendom, deelnemingen, industriële eigendom en handelsfonds van de vennootschap evenals alle borgtochten en waarborgen op de activa van de vennootschap.

COMMISSARIS

De comparanten-oprichters verklaren, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meer commissarissen verplicht wordt en zij geen commissaris wensen te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan

van controle wordt ingesteld. De vennoten bezitten derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

VOLMACHT

Hierbij wordt bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het rechtspersonenregister, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale-en diverse administraties, aan Bvba CNOCKAERT & SALENS, te 8200 Brugge, Koude Keukenstraat 13, en alle aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling,

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

--voor eensluidende analytisch uittreksel-----

Worden hierbij tegelijk neergelegd

- expeditie van de akte

- gecoordineerde statuten

(getekend) notaris Eric Deroose

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r r S

'4 Voorbehouden

adn het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 28.09.2015, NGL 29.09.2015 15620-0543-018

Coordonnées
SLEEPINVEST

Adresse
KONINGIN ASTRIDLAAN 99 8200 SINT-MICHIELS

Code postal : 8200
Localité : Sint-Michiels
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande