SMART DECORATION GROUP

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SMART DECORATION GROUP
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 834.835.349

Publication

24/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.05.2013, NGL 20.06.2013 13193-0120-013
07/04/2011
ÿþMad 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na nee- t r ~t~- d akte

DIREC riON

LoiÉ112 a

Voor-

behoudei aan het Belgisci

Staatsbla

J -03- '0111''...-:Et:l; ~~~=ç._~-~~  .-.~

.~ -~ ;r~

RECtiT61ii';~ : '" :'`^p~: :f TE

SCH STA " TSfeidig[L3C;E- (AiCkifiir1g t3rugge)

BEs-ru R nR

22M'aie

e

Ondernemingsnr : 0 8 3 n. 3 9

Benaming

(voluit) : Smart Decoration Group

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 8020 Oostkamp, Kortrijksestraat 55

Onderwerp akte : Oprichting - benoeming - volmacht

Bij akte verleden voor notaris Anthony WITTESAELE, te Tielt, op achttien maart twee duizend en elf, is opgericht door :

I. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Varafin, met zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Lauwstraat 55a, RPR Leuven BTW 0465.024.829.

Opgericht bij akte verleden voor notais Jean-Philippe Lagae, te Brussel, op achtentwintig december negentienhonderd achtennegentig, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van dertien januari daarna, onder nummer 990113-765, waarvan de statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Anthony Wittesaele, te Tielt, op dertien januari tweeduizend en drie, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad op dertig januari tweeduizend en drie, onder nummer 030143410.

Alhier vertegenwoordigd door de heer Piet Van Raes, wonende te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Lauwstraat 55a, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder, benoemd ingevolge de algemene vergadering van aandeelhouders van tweeëntwintig augustus tweeduizend en vijf, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van dertig augustus tweeduizend en vijf, onder nummer 2005-08-3010123160.

Il. de heer DE BAETS Donald Roger, geboren te Beernem op zeventien april negentienhonderd tweeënzestig, wonende te 8750 Wingene, Schoolstraat 57,

een naamloze vennootschap onder de benaming "Smart Decoration Group", met zetel te 8020 Oostkamp, Kortrijksestraat 55

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op honderd vijftig duizend euro (¬ 150.000,-), vertegenwoordigd door honderd vijftig (150) aandelen, waarvan honderd (100) aandelen van type A en vijftig(50) aandelen van type B, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één honderdvijftigste (1/150e) deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen worden volledig onderschreven als volgt:

1.door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Varafin, voornoemd, ten belope van vijftig aandelen type B, hetzij voor vijftig duizend euro (¬ 50.D00,-)

2.door de heer De Baets Donald, voornoemd, ten belope honderd aandelen type A, hetzij voor honderd duizend euro (¬ 100.000,-)

De comparanten verklaren dat de aandelen waarop zij ingeschreven hebben, volledig zijn volgestort in speciën.

De gelden werden gestort op een bijzondere rekening nummer BE98-0016-3781-5593 op naam van de voormelde vennootschap in oprichting bij BNP PARIBAS  FORTIS BANK te leper.

Het uittreksel uit de statuten luidt als volgt:

ARTIKEL EEN: NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap aangenomen, onder de benaming "Smart Decoration Group".

Deze benaming dient steeds voorafgegaan of gevolgd te worden door de woorden "naamloze vennootschap" of de afkorting "NV", of in het Frans door de woorden "socié-té anonyme" of de afkorting "SA"

Bepaalde informatie dient verplicht te worden vermeld in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap. Deze verplichte vermeldingen zijn:

de naam van de vennootschap;

_de rechtsvorm van de vennootschap;

het adres van de maatschappelijke zetel van de vennootschap;

-het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door het ondememingsnummer; en

de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

ARTIKEL TWEE: ZETEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

" iiosa~3s"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8020 Oostkamp, Kortrijksestraat 55.

De zetel kan te allen tijde bij beslissing van de raad van bestuur op een andere plaats in België warden

gevestigd, zonder dat hiervoor een statutenwijziging is vereist, mits bekendmaking in de Bijlage tot het Belgisch

Staatsblad en rekening houdend met de vigerende taalwetten.

De vennootschap kan in België en in het buitenland administratieve zetels en kantoren oprichten.

ARTIKEL DRIE: DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

1) Het verwerven bij wijze van aankoop of anderszins, het productief maken, het overdragen, het inbrengen of verhandelen van alle roerende waarden en alle schuldvorderingen, onder welke vorm ook, van om het even welke Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschap, onderneming of vereniging met handels-, nijverheids-, financieel, roerend of onroerend doeleinde of van om het even welke publieke of semi-publieke instelling.

2) Het bevorderen van en de deelneming in het oprichten, de organisatie, de reorganisatie of de uitbreiding, bij wijze van inbreng, participatie, investering of anderszins, bij vennootschappen, verenigingen, groepen, syndicaten of instellingen en het hierin geïnteresseerd zijn.

3) Het verrichten van leasingoperaties met betrekking tot roerende of onroerende goederen.

4) De vennootschap kan in het kader van haar maatschappelijk doel optreden in financieringsverrichtingen onder om het even welke vorm, met inbegrip van het intekenen op en het verhandelen van aandelen, obligaties, kasbons en andere roerende waarden, het toestaan van leningen in rekening-courant, zelfs aan particulieren, zij kan kredieten verlenen of doen verlenen, voorschotten toestaan, zich borg stellen of haar aval verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken of persoonlijke en zakelijke waarborgen doen verstrekken, zij kan zich bezighouden met het aankopen, verkopen, ruilen, het verhuren of in huur nemen van om het even welke roerende of onroerende goederen, handelseffecten in disconto nemen, en in het algemeen alle handels-en fnanciële operaties verrichten, in de meest ruime zin, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondemem ingen.

5) De vennootschap kan aile opdrachten, ambten en functies uitoefenen en alle bestuursopdrachten waarnemen in de meest ruime zin, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doelstelling verband houden, optreden als tussenpersoon, corres-pondent, mandataris, agent of vertegenwoordiger, adviezen verlenen van juridische, economische en technische aard en aile welkdanige diensten of bijstand verlenen inzake investeringen, financieringen, beheer en administratie.

evenals het produceren, uitbaten, verhandelen, invoeren en uitvoeren van alle goederen en diensten, welke met haar maatschappelijk doel verband houden. Te dien einde zal zij, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat; zij kan alle brevetten, licenties en vergunningen solliciteren of deze aankopen, overdragen en uitbaten en alle genotsrechten terzake toestaan. Zij kan zich ten gunste van elke persoon of vennootschap borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, bestuursmandaten vervullen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel drie, ten eerste en ten tweede van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig, of uit de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs, of andere werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen; dit alles voor zover de vennootschap zelf niet aan deze wetten of bepalingen voldoet. De algemene vergadering, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel der vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden.

Zij is gerechtigd alle handelingen te stellen die nodig zijn in het kader van haar werkzaamheden en expansie, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij kan zich borg stellen voor alle verrichtingen van roerende of onroerende aard.

Deze bepalingen zijn niet beperkend doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet

ARTIKEL VIER: DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan zij om het even wanneer worden ontbonden door een beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend en besluitend volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

ARTIKEL VIJF: KAPITAAL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd vijftig duizend euro (¬ 150.000,-), vertegenwoordigd door honderd vijftig (150) aandelen van het type A en B, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderd vijftigste (1/150ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 15. UITOEFENING VAN AAN DE EFFECTEN VERBONDEN RECHTEN

Ten aanzien van de vennootschap zijn de effecten ondeelbaar. Indien een effect aan verschillende personen toebehoort of indien de aan een aandeel verbonden rechten zijn verdeeld over meerdere personen, mag de raad van bestuur de uitoefening van de eraan verbonden rechten opschorten totdat één enkele persoon tegenover de vennootschap als houder van het effect is aangewezen.

ARTIKEL 19: SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

Behoudens in het geval waar de raad van bestuur uit twee leden kan samengesteld worden overeenkomstig artikel 518 van het Wetboek van vennootschappen, telt de raad van bestuur tenminste drie en ten hoogste vier leden, die geen aandeelhouders dienen te zijn. In zoverre de respectievelijke klassen van aandeelhouders hun recht tot het voorstellen van bestuurders uitoefenen, is de raad van bestuur samengesteld uit:

-twee bestuurders, waarvan één gedelegeerd bestuurder, die worden benoemd op voorstel van de aandeelhouders van klasse A,

-twee bestuurders, waarvan één gedelegeerd bestuurder, die worden benoemd op voorstel van de aandeelhouders van klasse B,

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet overschrijden. Zolang de algemene vergadering of de raad van bestuur om welke reden ook niet in een vacature voorziet, blijven de bestuurders, waarvan de opdracht is verstreken, in functie indien dit nodig is opdat de raad van bestuur het wettelijk of statutair minimum aantal leden zou tellen.

Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

De algemene vergadering mag te allen tijde een bestuurder ontslaan.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordi-ger, natuurlijk persoon, te benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze op-dracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De bestuurder-rechtspersoon mag zijn vaste vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste verte-genwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervulien.

Artikel 22. VERGADERINGEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter of, bij diens ontstentenis, door ieder bestuurder zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist, alsook naar aanleiding van een daartoe strekkend verzoek van ten minste twee be-stuurders. De voorzitter kan een ander lid van de raad van bestuur machtigen de raad van bestuur op te roepen en alle daarmee verbonden acties te ondernemen.

De oproepingen vermelden de plaats, datum, uur en agenda van de vergadering en worden ten minste drie werkdagen voor de vergadering per brief, telefax, e-mail of op een andere schriftelijke wijze verzonden.

Bij gebrek aan een voorzitter of indien de voorzitter is verhinderd, wordt de raad van bestuur voorgezeten door een bestuurder door zijn collega's daartoe aangeduid.

De regelmatigheid van de bijeenroeping kan niet worden betwist indien alle bestuurders aanwezig of regelmatig vertegenwoordigd zijn.

Artikel 23. BERAADSLAGING

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien dit quorum niet bereikt is, kan een nieuwe raad worden bijeengeroepen met dezelfde agenda. De nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze indien tenminste twee bestuurders aanwezig zijn.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie mits éénparig akkoord van alle bestuurders.

Over punten die niet op de agenda werden vermeld, kan slechts geldig worden beraadslaagd met de instemming van de voltallige raad van bestuur en voor zover alle bestuurders persoonlijk aanwezig zijn.

Iedere bestuurder kan per brief, telefax, e-mail of op een andere schriftelijke wijze volmacht geven aan een andere bestuurder om hem op een vergadering van de raad van bestuur te vertegenwoordigen. Een bestuurder kan slechts drager zijn van één volmacht.

De besluiten van de raad van bestuur worden bij meerderheid van de uitgebrachte stemmen genomen. Blanco en ongeldige stemmen worden niet bij de uitgebrachte stemmen geteld.

In geval van staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend, behalve wanneer de raad van bestuur uit slechts twee leden wordt samengesteld overeenkomstig artikel 518 van het Wetboek van vennootschappen.

Beslissingen aangaande de hierna opgesomde materies ("sleutelbeslissingen") vereisen unanimiteit van stemmen:

-vaststelling van de jaarlijkse budget en investeringen;

-beslissingen inzake belangrijke en strategische zaken, zoals de goedkeuring van de strategie;

-de benoeming/ontslag en bepaling van de bevoegdheden van de gedelegeerd bestuurder(s), het directiecomité, personeel, het management en de externe advi-seurs, met uitzondering van die aangelegenheden die door de wet aan de Algemene Vergadering van aandeelhouders zijn voorbehouden;

-het uitstippelen van de dividendenpolitiek die nadien ter goedkeuring aan de algemene vergadering wordt voorgelegd;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

-de vergoedingen, inclusief voordelen van alle aard, die worden toegekend aan gedelegeerd bestuurder, werknemers en management;

-het vrijwaren van de belangen van de vennootschap in geval van crisis en conflict;

-Het aangaan van nieuwe financieringen of investeringsprojecten, het verstrekken van waarborgen en zekerheden;

-Het geven van voorschotten of leningen onder de vorm van rekeningen-courant of anderszins, aan de aandeelhouders of bestuurders of met hen verwante (rechts)personen;

-Aan-, verkoop, huur of verhuur van onroerende goederen of vaste activa;

-Alle lange termijn overeenkomsten;

-Het oprichten van filialen en/of dochterondernemingen en/of het nemen van participaties in andere ondernemingen;

-Goedkeuring van het ontwerp van jaarrekening en het ontwerp van jaarverslag;

-bepaling en wijziging van de waarderingsregels, afschrijvingsperiode, erkenning dubieuze debiteuren; -voorstellen van wijzigingen van de statuten, met inbegrip van wijzigingen van het kapitaal of de kapitaalstructuur, uitgifte van obligaties en warrants,

-voorstel tot ontbinding van de Vennootschap; en

-transacties of wijzigingen in bestaande contractuele relaties tussen de vennootschap en het management of aandeelhouders (of met hen gerelateerde (rechts)personen).

Indien een bestuurder bij een beslissing of een verrichting van de raad van bestuur, rechtstreeks of onrechtstreeks een belang heeft zoals bedoeld in artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen, dienen de bepalingen en formaliteiten voorzien in gemeld artikel te worden nageleefd.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de beslissingen van de raad van bestuur worden genomen bij een éénparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Hun handtekeningen worden aangebracht hetzij op één document hetzij op meerdere exemplaren van dit document. Dergelijk schriftelijk besluit wordt geacht genomen te zijn op de datum van de laatst aangebrachte handtekening. Deze procedure kan echter niet gevolgd warden voor de vaststelling van de jaarrekening en de aanwending van het toegestane kapitaal.

Artikel 25. BEVOEGDHEDEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die overeenkomstig de wet aan de algemene vergadering tobehoren.

De raad van bestuur is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De raad van bestuur kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen aandeelhouder of bestuurder is, een deel van zijn bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden delegeren.

Artikel 30. VERTEGENWOORDIGING

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur, wordt de vennootschap in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee gezamenlijk optredende bestuurders, waar zowel de klasse benoemd op voorstel van de aandeelhouders van klasse A als de klasse benoemd op voorstel van de aandeelhouders van klasse B is vertegenwoordigd, en die geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur moeten leveren.

Binnen de perken van haar bevoegdheden kan het directiecomité de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigen door twee leden van het directiecomité, gezamenlijk optredend.

In het kader van de uitoefening van een mandaat als bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een vennootschap wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger, die door de raad van bestuur benoemd werd ten einde dit mandaat in naam en voor rekening van de vennootschap uit te oefenen.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

De vennootschap wordt eveneens geldig vertegenwoordigd door een lasthebber, binnen de perken van zijn mandaat.

Artikel 31. CONTROLE

In de mate waarin vereist door de wet, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid vanuit het oogpunt van het Wetboek van vennootschappen en van de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, opgedragen aan één of meer commissarissen die worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt hun bezoldiging vast.

De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen, mits eerbiediging van de procedure beschreven in de artikelen 135 en 136 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij ontstentenis van commissaris wanneer zijn benoeming door de wet vereist is of wanneer alle commissarissen zich in de onmogelijkheid bevinden om hun taak uit te voeren, roept de raad van bestuur onmiddellijk de algemene vergadering bijeen om in hun benoeming of vervanging te voorzien.

Artikel 33. SAMENSTELLING EN BEVOEGDHEDEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt de algemeenheid van de aandeelhouders. De besluiten van de algemene vergadering zijn bindend voor alle aandeelhouders, zelfs voor de afwezigen of zij die tegenstemden.

Enkel de algemene vergadering kan aan derden rechten toekennen die een invloed hebben op het vermogen van de vennootschap, dan wel een schuld of een verplichting te haren lasten doen ontstaan, wanneer de uitoefening van deze rechten afhankelijk is van het uitbrengen van een openbaar overnamebod op de aandelen van de vennoot-schap of van een verandering van de controle die op haar wordt uitgeoefend.

Artikel 34. VERGADERING

De jaarlijkse gewone algemene vergadering wordt gehouden op de laatste maandag van de maand mei om veertien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de gewone algemene vergadering op de daarop volgende werkdag gehouden op het-zelfde uur.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering kan worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist en moet worden bijeengeroepen telkens de aandeelhouders die samen een vijfde van het maatschappelijk kapitaal ver-tegenwoordigen er om vragen.

De algemene vergaderingen vinden plaats op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats die vermeld is in de oproepingen.

Artikel 36. TOELATING

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten moeten de houders van aandelen op naam, minstens drie werkdagen voor de vergadering, aan de raad van bestuur schriftelijk hun voornemen meedelen om aan de algemene vergadering deel te nemen, indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist.

De houders van obligaties, warranten en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven mogen de algemene vergadering bijwonen, doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders. De houders van certificaten op naam dienen hun hoedanigheid te staven door overlegging van een certificaat van inschrijving in het certificatenregister of een kopie van hun inschrijving in het certificatenregister.

Alvorens aan de vergadering zelf deel te nemen, moeten de houders van effecten of hun volmachtdragers de aanwezigheidslijst ondertekenen met vermelding van (i) de identiteit van de houder van het effect, (ii) indien toepasselijk, de identiteit van de vol-machtdrager en (iii) het aantal effecten dat zij vertegenwoordigen. Ook de aanwezige bestuurders, commissaris(sen) en houders van certificaten die werden uitgegeven met de medewerking van de vennootschap, ondertekenen de aanwezigheidslijst alvorens de zitting wordt geopend.

Artikel 40. AANTAL STEMMEN - UITOEFENING VAN HET STEMRECHT

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 44. JAARREKENING

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris op alsmede de jaarrekening.

In de mate waarin vereist door de wet, stellen de bestuurders tevens een verslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap, evenals de informatie voorgeschreven door de artikelen 96, 523, 608 en 624 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 46. UITKERING

Jaarlijks wordt van de nettowinst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf procent (5%) voorafgenomen tot vorming van een wettelijk reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de nettowinst, mits eerbiediging van de beperkingen voorgeschreven door artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 47. BETALING VAN DIVIDENDEN - INTERIMDIVIDENDEN

De uitbetaling van de dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaats door de raad van bestuur vastgesteld.

Binnen de grenzen van de artikelen 617 en 618 van het Wetboek van vennootschappen, mag de raad van bestuur interimdividenden uitkeren op het resultaat van het boekjaar.

Artikel 50. VERDELING

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

III. OVERGANGBEPALINGEN

- Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op datum van neerlegging van voormeld uittreksel op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf

- De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in tweeduizend en dertien

- De comparanten in deze beslissen tevens, met éénparigheid van stemmen, om voor de eerste maal het aantal bestuurders vast te stellen op twee en te benoemen tot bestuurders voor de termijn van zes jaar:

" Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

1. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VARAFIN, voornoemd, alhier vertegenwoordigd overeenkomstig de beslissing van de zaakvoering de dato achttien maart tweeduizend en elf, door haar vaste vertegenwoordiger,

de heer VAN RAES Piet Gerard Cornelis, geboren te Zwevegem op twee november negentienhonderd drieënzestig, wonende te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Lauwstraat 55 A.

2. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Baets Projects, met zetel te 8750.Wingene (Zwevezele), Schoolstraat 57, RPR Brugge BTW-BE 0818.501,044.

- opgericht blijkens akte verleden voor notaris Frits Guisson te Aalter op eenendertig augustus tweeduizend en negen, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig september daarna, onder nummer 2009-09-23/0134118.

- waarvan de statuten tot op heden niet werden gewijzigd, aldus verklaard, alhier vertegenwoordigd overeenkomstig de beslissing van de zaakvoering de dato achttien maart tweeduizend en elf, door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Donald De Baets, voornoemd;

allen hier tegenwoordig en verklarende dit onbezoldigd mandaat te aanvaarden voor voormelde duur.

- De voornoemde aangestelden beslissen met éénparigheid van stemmen en onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel op de bevoegde griffie van de rechtbank van Koophandel aan te stellen tot bestuurder, belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap, die de titel van afgevaardigd bestuurder, bestuurder gelast met het dagelijks bestuur of voorzitter zal dragen,

1. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VARAFIN, voornoemd, alhier vertegenwoordigd volgens artikel vijftien van de statuten door haar vaste verte-genwoordiger, de heer Piet Van Raes, voornoemd;

2. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE BAETS PROJECTS, voornoemd, alhier vertegenwoordigd volgens artikel zestien van de statuten door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Donald De Baets, voornoemd;

die deze mandaten aanvaardt, onder voormelde opschortende voorwaarde.

- Volmacht wordt gegeven aan Accountant Wim D'hoore, met kantoor te 9031 Drongen, Baarleboslaan 102, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen in de opstartfase tegenover de verschillende administraties der belastingen en bij alle formaliteiten bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de ondernemingsloketten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Anthony WITTESAELE, Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van de akte van 18 maart 2011

Dit uittreksel is afgeleverd overeenkomstig de Vennootschappenwet, enkel en alleen met het oog op de

neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid voor de

nieuwe vennootschap



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.05.2015, NGL 20.07.2015 15326-0093-013
17/01/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
SMART DECORATION GROUP

Adresse
KORTRIJKSESTRAAT 55 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande