SMART SECURE WAREHOUSING, AFGEKORT : SSW

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SMART SECURE WAREHOUSING, AFGEKORT : SSW
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.116.604

Publication

17/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.06.2014, NGL 12.06.2014 14168-0512-010
03/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 30.09.2013 13609-0182-011
16/04/2013
ÿþ 5totl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

yEERGELEGD ter GRIFFIE dei

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afd.#reg Brugge)

op:

0 2 APkieâl

Gr

111111 1!11111116 1111 111111

bet

ae Be Sta.

Ondernemingsnr : 0840.116.604

Benaming

(voluit) : SMART SECURE WAREHOUSING

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Leegtestraat 39 - 8020 Oostkamp

Onderwerp akte : ontslag en benoeming zaakvoerder I verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 27 december 2012:

De vergadering neemt kennis van het ontslag als zaakvoerder schriftelijk aangeboden met ingang vanaf heden door de Heer VANDENBON Filip (N.N. 66.02.18.249-29), wonende te 8020 Oostkamp, Leegtestraat 39.

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om met onmiddellijke ingang de benoeming van de Heer NOTMAN Peter (N.N. 70.04.13-039.02), wonende te 8380 Zeebrugge - Duinpad 27, te aanvaarden.

Uittreksel uit het besluit van de zaakvoerders genomen op 27 december 2012:

De zaakvoerder belist om de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 8020 Oostkamp, Leegtestraat: 39, naar 8380 Zeebrugge, Duinpad 27 en dit met onmiddellijke ingang

Peter NOTMAN

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/10/2011
ÿþOndernemen snr : 0840 41:

Benaming

(voluit) : SMART SECURE WAREHOUSING in 't kort SSW

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 8020 OOSTKAMP, LEEGTESTRAAT 39

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Het blijkt uit de oprichtingsakte verleden voor notaris Yves De Vil te Antwerpen-Borgerhout op vijf

oktober tweeduizend elf, dat door de heer VANDENBON Filip Margareta, wonende te 8020 Oostkamp, Leegtestraat 39, volledig volstortend, een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "SMART SECURE WAREHOUSING", in 't kort "SSW", met maatschappelijke zetel te 8020 Oostkamp, Leegtestraat 39, die zonder statutenwijziging verplaatst kan worden in België bij besluit van de zaakvoerders.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van oprichting. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De vennootschap heeft tot doel:

o Het beheer van magazijnen en kantoren:

- Het ageren voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon, in onderaanneming of als representant.

- Het beheren van onroerend en/of roerend goed; dit behelst alle handelingen die direct of indirect hiermee in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst ervan te bevorderen, zoals het onderhoud, de instandhouding, de renovatie, de verbouwing, de bebouwing, de ontwikkeling en de uitbating van deze goederen.

- De huur en verhuur, de aankoop en verkoop, de lease of het in leasing geven van onroerend goederen, bouwen en verbouwen, kopen en verkopen, valoriseren, ruilen en verkavelen.

- Projectontwikkeling, handel in, verhuur van, en beheer van eigen onroerende goederen voor eigen rekening.

- De vennootschap mag zich borgstellen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, roerende en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot hebben van haar roerende of onroerende goederen, inclusief de eigen handelszaak.

- Zij mag door inbreng, onderschrijving, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere manier deelnemen aan alle ondernemingen, vennootschappen of verenigingen waarvan het maatschappelijk doei verwant, gelijkaardig, analoog, of aanvullend is met de hare.

- Zij kan zowel in België als in het buitenland alle commerciële industriële, financiële, roerende en onroerende activiteiten realiseren die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

o Activiteiten van goederenopslag, logistiek en transport:

- Het uitvoeren van alle expedities en bevrachtingen te water, te land en in de lucht, zowel nationaal als internationaal.

- Groot- en kleinhandel, import en export in een verscheidenheid van goederen zonder nadere specificatie, alsmede vrachtopstag, behandeling en aanverwante handelingen van alle producten met inbegrip van high value goods, zijnde alle goederen met een grote waarde en/of verhandelwaarde.

- Handel drijven in eigen beheer en/of via partnerships door het uitbaten van één of meerdere winkels (winkelketen) voor detailverkoop in B2C en doorverkoop aan B2B.

- De executie van activiteiten als vervoersmakelaar, vervoerscommissionair, expediteur, vervoersagentuur, zeevaartagentschap, makelarij, reisbureau en publiciteit in de ruimste zin.

- De voorziening en de regeling in verband met het vervoer in het algemeen, alsmede aile activiteiten die ermee verband houden zoals douaneagentschap en verzekeringen.

- Het, na certificatie per land, uitvoeren van de gecertificeerde douanefaciliteiten zoals daar zijn AEO, C-TPAT, Smart Secure Tradelanes, Green Lane (niet limitatief en in functie van de lokale, nationale, internationale wetgeving/reglementering).

- Het beheer, traden en verhandelen van ondermeer 'high value goods', en dit volgens de vigerende

reglementering .op- nationaal. en wereldvlak_ .....

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Moa 2.0

we

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

i

i

i

Y

i

11

A

i

u

mi

NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (Afdeling Brugge)

°p: O OKT. 20 1

Griffie e griffier,

*11158951*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2011- Annexes du Moniteur belge

604



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2011- Annexes du Moniteur belge

- Uitvoeren van alle activiteiten in verband met opslag en overslag van goederen, het ontwikkelen en exploiteren van groupage, crossdocking, distributie en logistieke concepten ten voordele van industrie, handel en vervoer.

- Het uitvoeren van logistieke activiteiten volgens de ISPS Code, de Europese Verordening EG/72512004 en de TAPA-, LME- en ISO-28000-standaarden en dit in samenwerking met de officiële instanties op wereldvlak waarbij deze opsomming niet beperkend, maar slechts verklarend is.

- Het plaatsen van goederen in entrepot en het beheren van voorraden van goederen van welke aard ook.

- Het behandelen, opslaan, verzenden, verhuizen en vervoeren van goederen in het binnen- en buitenland, inclusief het adviseren en bemiddelen hiertoe.

- Het vervoeren van allerlei goederen en documenten via de weg, in eigen beheer of als zijnde koerierdienst.

- Huur, verhuur en operationele leasing met en/of zonder chauffeur van auto's, transportmiddelen in het algemeen zoals schepen, vliegtuigen, vrachtwagens, machines, werktuigen, installaties, kantoormachines en computers annex computerprogramma's.

- Het aankopen, verkopen, huren, verhuren, in leasing nemen of in leasing geven, invoeren en uitvoeren, de bewerking en verwerking als handelaar of als eindverbruiker van alle materialen, machines, installaties, en werktuigen in de ruimste zin.

- Het participeren in, samenwerken met of op welke wijze ook, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard en alle verbintenissen aangaan.

- Het leveren en organiseren van managementdiensten, adviesverlening bij de ontwikkeling en de organisatie van bedrijfsprocessen, informatisering en voor alle aspecten van elektronische gegevensverwerking.

- De implementatie van logistieke oplossingen, met inbegrip van track & trace - devices en monitoringscontracten binnen dit segment in eigen beheer of via partnership.

- De commerciële, logistieke en operationele ontwikkeling van ondernemingen begeleiden, organiseren en opvolgen in zowel binnen- als buitenland.

- Het organiseren en geven van opleidingen, evenementen en seminaries betreffende logistiek, transport en opslag.

- Het organiseren en leveren van alle diensten die verband houden met human resources, opleiding, tewerkstelling en recrutering, met inbegrip van het onderhouden van contacten met derden.

- Het waarnemen van bestuursopdrachten in andere ondernemingen en rechtspersonen.

- Het uitoefenen van opdrachten, mandaten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks verband

houden met het maatschappelijk doel.

- De handelsvertegenwoordiging van alle Belgische en buitenlandse ondernemingen.

De vennootschap mag alle brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar

maatschappelijk doel aankopen, exploiteren en afstaan. Zij mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig; analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,-), en is verdeeld in tweehonderd (200) gelijke aandelen zonder nominale waarde. Het gehele kapitaal is geplaatst en alle aandelen zijn volledig in geld volstort.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De

zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling kan aan of door derden niet worden tegengeworpen. Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste dinsdag van de maand juni

om negentien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Om toegelaten te worden tot de algemene vergadering is het voldoende dat men vennoot is van de vennootschap, of wettelijk het recht heeft om erop aanwezig te zijn. Elk aandeel geeft recht op één stem. Indien de vennootschap meerdere vennoten telt, en indien meerdere personen eigenaar zijn van een aandeel of het eigendomsrecht gesplitst is in vruchtgebruik en blote eigendom, zal het stemrecht verbonden aan de betrokken aandelen geschorst zijn totdat ten aanzien van de vennootschap één enkele persoon werd aangeduid die zal optreden als enige titularis van deze aandelen, voor en namens zijn medegerechtigden. Indien de vennootschap slechts één vennoot telt en deze komt te overlijden, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot de rechten uit die zijn verbonden aan die aandelen.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste éénitwintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over het saldo spreekt de algemene vergadering zich uit.

..

/oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad



Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meerdere vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen, vernield in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit. Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap wordt het saldo verdeeld tussen de aandelen naar evenredigheid.

Wordt benoemd als eerste zaakvoerder: comparant-oprichter. De opdracht van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens latere andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Overeenkomstig de vrijstellingscriteria is de oprichter vrijgesteld van de verplichting een commissaris te benoemen.

Het eerste boekjaar loopt tot en met eenendertig december tweeduizend twaalf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen zal de vennootschap, vanaf het ogenblik van verkrijging van rechtspersoonlijkheid, alle verbintenissen overnemen die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf vanaf één mei tweeduizend elf. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode (tussen oprichting en neerlegging van het vennootschapsdossier waardoor de rechtspersoonlijkheid verkregen wordt), zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid verworven heeft, ook te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voorafgaandelijk registratie van de minuut, uitsluitend dienstig voor de neerlegging ter griffe van de rechtbank van koophandel.

Notaris Yves De Vil,

Tegelijk mede neergelegd: uitgifte der akte.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2011- Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/03/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.03.2015, NGL 09.03.2015 15058-0223-010
19/05/2015
ÿþ~

iíI

Mad POF 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111!11111111111111118

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

0 5 MEi 2015

" Gent Afdelinc, ér,~rtno

©ndememingsnr 60840.116.604

Benaming (voluit) : Smart Secure Warehousing

(verIort): besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Rechtsvorm

Duinpad 27

Zetel : 8380 Bruaae

(volledig adres)

Onderwerp(enl akte : kapitaalverhoging - " statutenwij zigingen

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Meester François BLONTROCK, notaris ter standplaats Brugge, op 27 april 2015, te registreren, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van Smart Secure Warehousing, verkort SSW, beslist heeft:

1) het maatschappelijk kapitaal thans bepaald op twintigduizend euro (20.000,00 EUR) te verhogen met negentigduizend euro (90.000,00 EUR), volgestort, om het kapitaal te brengen op honderd en tien duizend euro

(110.000,00 EUR), door inbreng in natura van een gedeelte van het

creditsaldo van de rekening-courant ,tussen de inbrenger en de vennootschap, zonder de creatie van nieuwe aandelen,

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de BVBA SMART SECURE WAREHOUSING met zetel te Duinpad 27, 8380 Zeebrugge (Brugge), RPR Gent (afdeling Brugge) 0840.116.604, voor een totale inbrengwaarde van 90.000,00 SUR, bestaat uit;

> een gedeelte van de schuldvordering die de heer Peter NOTMAN bezit ten laste van de vennootschap, voor een bedrag. van 90.000,00 EUR.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit een toename van de fractiewaarde en intrinsieke waarde van de bestaande aandelen van de BVBA SMART SECURE WAREHOUSING in evenredigheid met de nominale waarde van de inbreng,

Na de voorgenomen kapitaalverhoging zou het kapitaal dus 110.000,00 EUR bedragen en vertegenwoordigd zijn door 200 aandelen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel

> dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in natura uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

¢' dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" dat, onder voorbehoud van de continuïteit en het noodzakelijk herstel van de rendabiliteit van de vennootschap, de weerhouden methoden van waardering in hoofde van de inbrenggenietende vennootschap bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waarden waartoe deze methoden leiden (= nominale waarde) tenminste overeenkomen met het aantal en met de verhoging van de fractiewaarde per aandeel van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

:Wij verwijzen inzake het niet creëren van nieuwe aandelen naar het

betrokken aandachtspunt in ons verslag. Wij willen er tenslotte aan

herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De-griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn"''

geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of

derden onontbeerlijk achten.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde

wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Roeselare, 16 april 2015.

CVBA AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN

vertegenwoordigd door

SVEN VANSTEELANT

Bedrijfsrevisor"

De algemene vergadering stelt vervolgens vast dat de kapitaalverhoging ten

bedrage van negentigduizend euro (90.000,00 EUR), volledig werd onderschreven en dat het kapitaal werd gebracht op honderd en tien duizend euro (110.000,00 EUR, vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen, die elk één/ tweehonderdste (1/200ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

2) ten gevolge van de voormelde kapitaalverhoging artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst:'

"Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd en tien duizend euro (110.000,00 EUR).

liet is vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk een fractiewaarde van één, tweehonderdste (1/200ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen,"

3) de zetel van de vennootschap te verplaatsten naar volgend adres: 8380 Brugge, Karveelstraat 40.

De algemene vergadering beslist de huidige tekst van artikel 3 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8380 Brugge, Karveelstraat 40.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de zaakvoerder(s)."

4) de tweede zin van artikel 23 van de statuten te vervangen door volgende tekst;

"Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars in onverdeeldheid toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden stemrechten geschorst totdat één enkele persoon schriftelijk is aangewezen als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap. '

Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, dan komt de uitoefening van de aan dit aandeel verbonden stemrechten toe aan de vruchtgebruiker, behoudens andersluidend akkoord tussen de vruchtgebruiker en de blote eigenaar."

Voor beredeneerd uittreksel

Getekend Notaris François Blontrock

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal van de algemene vergadering; _ verslag van de zaakvoerder;

- verslag van de bedrijfsrevisor;

- gecoördineerde statuten.

Coordonnées
SMART SECURE WAREHOUSING, AFGEKORT : SSW

Adresse
DUINPAD 27 8380 ZEEBRUGGE

Code postal : 8380
Localité : Zeebrugge
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande