SNOEPATELIER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SNOEPATELIER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 899.497.628

Publication

18/12/2013
ÿþMod word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

e

1~1nIIIIIN~INII i 111

>13190086*

Nt;l3tà1 tc:4eÇ}a T9i gente vol ce rechtbank van ke;ialandoi Bmge

Ondernemingsnr : 0899.497.628

Benaming

(voluit) : SNOEPATELIER

(verkort) "

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8400 Oostende, Oud Vliegveld, 12

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging  inbreng in natura  statutenwijzigingen

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Pierre De Maesschalck te Oostende op 30.11.2013, waarvan het huidig uittreksel is opgemaakt voor registratie, met het oog op neerlégging ter griffie van de. bevoegde Rechtbank van Koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de BVBk SNOEPATELIER volgende beslissingen genomen heeft:

a) Bespreking van de verslagen inzake de kapitaalverhoging door inbreng in natura.

De vergadering ontslaat de voorzitter lezing te geven van het hierna vermelde verslag van de bedrijfsrevisor opgesteld op 21,11.2013, in uitvoering van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, alsmede van het verslag van de zaakvoerder opgesteld op 29.11.2013, eveneens in uitvoering van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, naar aanleiding van de hieronder beschreven inbrengen in natura en de daarmee gepaard gaande kapitaalverhoging.

Verslag van de bedrijfsrevisor.

De burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen SASKIA LUTEIJN BEDRIJFSREVISOR, te 1730 Asse, Hoogstraat, 2D, alhier vertegenwoordigd door Mevrouw LUTEIJN Saskia, bedrijfsrevisor, aangewezen door de zaakvoerder, heeft het verslag opgemaakt, voorgeschreven door artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

" Bijzonder verslag van de zaakvoerder.

De zaakvoerder heeft het bij zonder verslag, voorgeschreven door artikel 313 van het Wetboek van

Vennootschappen, opgemaakt op 29.11.2013.

" Neerlegging verslagen.

Dit verslag zal, samen met het hoger genoemde verslag van de bedrijfsrevisor, tegelijk met de expeditie van

deze akte, worden neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

" Bespreking verslagen.

Elkeen van de aandeelhouders erkent voor heden kennis te hebben genomen van deze verslagen. De vergadering bespreekt deze documenten. De aandeelhouders verklaren geen opmerkingen noch voorbehouden hieromtrent te maken.

b) Besluit tot kapitaalverhoging.

Met het oog op de hieronder beschreven inbreng in natura in de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid SNOEPATELIER, voormeld, door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 2IM, voormeld, beslist de vergadering om het kapitaal te verhogen met HONDERD ZESTIGDUIZEND EURO (160.000,00 EUR) om het te brengen van HONDERDDUIZEND EURO (100.000,00 EUR) op TWEEHONDERD ZESTIGDUIZEND EURO (260.000,00 EUR), door uitgifte en met creatie van HONDERD ZESTIG (160) nieuwe aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen.

Deze 160 nieuw gecreëerde aandelen zullen delen in de winsten van het lopende boekjaar, pro rata tamporis.

Deze 160 nieuw gecreëerde aandelen worden uitgegeven tegen de globale prijs van DUIZEND EURO' (1.000,00 EUR) per aandeel, waardoor er geen uitgiftepremie zal ontstaan.

c) Verzaking aan het voorkeurrecht / Onderschrijving van de nieuwe aandelen / Volstorting.

Nadat aile aanwezige vennoten, handelende zowel in eigen naam als in naam en voor rekening van de andere vennoten voor wie zij zich sterk maken, hebben verklaard te verzaken aan het hen toekomende voorkeurrecht, heeft de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 21M, voormeld, verklaard in te inschrijven, op 160 nieuw gecreëerde aandelen, welke aandelen uitgegeven werden tegen de inbreng in natura ten bedrage van 1.000,00 EUR per aandeel, waardoor er geen uitgiftepremie ontstaat.

.., Verwezenlijking van de inbreng in natura.

Op de laatste biz van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 2IM, voormeld, verklaart in de vennootschap de hierna beschreven goederen in volle eigendom in te brengen, mits haar, in vergoeding voor de door haar gedane inbreng 160 volledig volgestorte aandelen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid SNOEPATELIER, voormeld, worden toegekend.

De aandelen uitgegeven tegen voormelde inbreng in natura worden volstort door inbreng door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 2IM, voormeld, van de hierna beschreven onroerende goederen: Beschrijving van de ingebrachte goederen

HONDERD PROCENT IN VOLLE EIGENDOM VAN:

Stad Oostende lste Afdeling

ln een onroerend complex van handelslokalen, appartementen en hotel, met aanhorigheden op en met medegaande grond, genaamd "Galerij James Ensor", staande en gelegen aan de Christinastraat, Vlaanderenstraat en Galerij James Ensor, volgens recent kadastraal uittreksel James Ensorgalerij;

Gekadastreerd volgens eigendomstitel sectie A nummer 173 K, voor een oppervlakte van duizend zeshonderd zevenentwintig vierkante meters (1.627m2);

Gekadastreerd volgens recent kadastraal uittreksel sectie A nummer 173 K, voor een oppervlakte van zestien aren zevenentwintig centiaren (16a 27ca):

De winkel gelegen in de James Ensor Gaanderij nummer 24, gekend ten kadaster als handelsappartement 7 + appartement tussenverdiep 7 + kelder 7, omvattende:

a)in privatieve en uitsluitende eigendom:

de winkel, keuken, koer, w.c., twee slaapkamers in de tussenverdieping en twee kelders; b in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

zestien (16) frakties in de mede-eigendom "duizendsten" genoemd in de titel en het navermeld mede-eigendomsreglement, doch waarvan het totaal slechts negenhonderd luidt, steeds volgens gezegd reglement, Vergoeding voor de inbrengen in natura,

Als vergoeding voor deze inbreng in natura wordt aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 21M, voormeld, 160 aandelen toegekend.

d) Vaststelling dat de kapitaalverhoging in natura verwezenlijkt is

De vergadering stelt vast dat, na de verwezenlijking van deze inbreng in natura, het kapitaal van de vennootschap is gebracht op 260.000,00 EUR, vertegenwoordigd door 260 aandelen zonder nominale waarde. Tweede besluit: Aanpassing van de statuten aan de hiervoor genomen besluiten.

De vergadering beslist tot wijziging van artikel vijf van de statuten in uitvoering van voorgaande beslissingen: Rekening houdende met voorgaande beslissingen zal artikel 5 van de statuten voortaan luiden als volgt: "Artikel 5 : Kapitaal.

Het kapiteal is vastgesteld op tweehonderd zestigduizend euro (260.000,00 6). Het is verdeeld in tweehonderd zestig (260) aandelen zonder nominale waarde die elk één/tweehonderd zestigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

Derde besluit; Uitvoering van de genomen beslissingen

De vergadering verleent alle bevoegdheden aan de zaakvoerders met het oog op de uitvoering van de genomen beslissingen.

Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om de gecoördineerde tekst van de statuten op te maken en zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking.

De vergadering verleent hierbij volmacht aan het bestuursorgaan, om in naam van de vennootschap, de nodige stukken te ondertekenen in verband met de wijziging van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank der Ondernemingen via een ondernemingsloket naar keuze.

-- Voor eensluidend analytisch uittreksel --

Worden tegelijk hiermede neergelegd: Expeditie van de akte - Gecoördineerde Statuten (getekend geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse{aln(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

22/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.06.2013, NGL 19.08.2013 13434-0249-012
10/01/2013
ÿþ A Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111

81300652

" º%eaergelegd ter grtifFe van ç

.'echtbank van koophandel

Bru " " - -- a- teling te ten ut

fl Ce gryfiTer

IiISI

É'~~+" .'

283

r

Ondememingsnr : 0899.497.628 Benaming

grol 1t) . SNOEPATELIER

bite rtt

Rechtsvorm ; Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel 8400 Oostende, Oud Vliegveld, 10

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Op heden, 28 december 2012, beslist de zaakvoerder van voormelde vennootschap:

De Heer VANMOERKERKE Marc Dominique, geboren te Oostende op 18 september 1952,

rijksregisternummer 520918 019-14, wonende te 8400 Oostende, Koninginnelaan, 31 bus 2;

Dewelke beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang vanaf heden te verplaatsen

naar 8400 Oostende, Oud Vliegveld, 12.

Aan geassocieerd notaris Xavier De .Maesschalck, te Oostende, wordt opdracht gegeven om de

desbetreffende publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad te verzorgen.

Voor notulen

Opgemaakt te Oostende op 28.12.2012

---- Voor eensluidend analytisch uittreksel ----

Worden tegelijk hiermede neergelegd; notulen; (getekend geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck)

Op 0e t8atâte blz. van Link B ueme1c12o - Recto ht>aarr e r hoedamgheid u. ri !nstTun-renterenr'~qc nsttar rs, n¢tzs, var de persol" eli i{er1

bevoegd de rcr;%itsNersoo7 r, n ûaiíziurr Van dcrCit;rt to'lcrtege't:'ooroin,or%

Vs;r,ss Meer en 1laridtFkenrng

30/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 06.06.2012, NGL 27.08.2012 12460-0390-010
01/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 30.08.2011 11458-0050-007
23/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 02.06.2010, NGL 20.07.2010 10316-0045-007
23/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 03.06.2009, NGL 22.07.2009 09441-0012-007

Coordonnées
SNOEPATELIER

Adresse
OUD VLIEGVELD 12 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande