SOBEMA

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOBEMA
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.862.901

Publication

16/09/2014
ÿþ(b1 Mod Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111 1,1.1i1j11.ijIc1)1!11111.11111111

MONITEUR BELGE NEERGELEGD

30 JULI 2014

09 -0.3- 2014 Rechtbank van KOOPHANDEL

t_afd KORTRIJK

BELGISCH STAATSBLA; Gen cirith'e

Bijlagen_bij_het,Belgis

Ondernemingsnr : 0841.862.901

Benaming

(voluit) : SOBEMA

(verkort) :

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Cyriel Verschaevestraat 98, 8510 Kortrijk (Marke)

(volledig adres)

Onderwerp akte FUSIEVOORSTEL

Uittreksel uit het fusievoorstel dd. 16 juli 2014 houdende voorstel tot fusie van de BV owe BVBA SOBEMA,: vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te 8510 Kortrijk (Marke) Cyriel Verschaevestraat 98, met ondernemingsnummer 0841.862.901, RPR Kortrijk (afdeling Gent), door overneming van enerzijds de BV owe NV SECURITA, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te 8510 Kortrijk (Marke) Cyriel Verschaevestraat 100, met ondernemingsnummer 0436.730.424, RPR Kortrijk (afdeling Gent) en anderzijds de BV owe BVBA FIDUFAC-ADMINISTRATION, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te 8610 Kortrijk (Marke) Cyriel Verschaevestraat 100, met ondernerningsnummer 0439.692.981, RPR Kortrijk (afdeling Gent), in toepassing van artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen:

De fusie betreft een verrichting als bedoeld in artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen, aangezien de BV (pive BVBA SOBEMA houdster is van aile aandelen van de BV owe NV SECURiTA en de BV owe BVBA FIDUFAC-ADMINISTRATION, als gevolg waarvan het gehele vermogen van de BV' owe NV SECuRITA en de BV owe BVBA FIDUFAC-ADMINISTRATION, zowel de rechten als de verplichtingen, zef overgaan naar de BV owe BVBA SOBEMA

RECHTSVORM, NAAM, ZETEL EN DOEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

De vennootschappen kunnen als volgt geïdentificeerd worden:

De overnemende vennootschap:

De BV ovve BVBA SOBEMA, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te 8510 Kortrijk (Marke), Cyriel Verschaevestraat 98, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Kortrijk) met ondernemingsnummer 0841.862.901, werd opgericht blijkens akte verleden voor meester Patrick Torelle, notaris met standplaats te Harelbeke op 8 december 2011, bij uittreksel gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 28 december daarna onder het nummer 11195538.

De statuten werden sinds de oprichting niet meer gewijzigd.

De vennootschap heeft blijkens haar oprichtingsakte volgend maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft als burgerlijk doel, zowel in België als in het buitenland:

Louter en alleen voor eigen rekening:

1.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van haar roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook,: van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Op de laatste blz. van LuiK B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

2.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van haar onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen " onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derden aangegaan, die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende zaken.

In het algemeen zal de vennootschap zich mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins, zowel in België als in het buitenland, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband met het hare staat.

De vennootschap zal, in het algemeen, aile burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel of die van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken'en voor zover deze verrichtingen de burgerlijke aard van de vennootschap niet ln het gedrang brengen,"

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 2,310.000,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 2.310 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend 1/2.310de van het kapitaal.

De overgenomen vennootschappen:

1. De BV ovve NV SECURITA, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te 8510 Kortrijk (Marke), Cyriel Verschaevestraat 100, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Kortrijk) met ondernemingsnummer 0438.730.424, werd opgericht onder de vomi van een coöperatieve vennootschap blijkens onderhandse akte dd. 10 februari 1989, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 7 maart daarna, onder nummer 890307-106.

De statuten werden diversen malen gewijzigd en dit een laatste keer inhoudende onder andere doelswijziging en verandering van de aard van de vennootschap, blijkens akte verleden dd. 28 juni 2007 voor meester Patrick Torrelle, notaris met standplaats te Harelbeke, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 juli daarna onder nummer 07103087.

De vennootschap heeft blijkens haar gecoördineerde statuten volgend maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft tot doel, alleen of in samenwerking met derden, zowel in België als in het

buitenland:

Het houden van een boekhoudkantoor belast met:

-De organisatie van boekhoudingsdiensten en raadgeving daaromtrent;

-Het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de rekeningen;

-Het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm;

-Het belastingadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen;

-Studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, fiscale en sociale aangelegenheden;

-Juridisch adviesverlening, bijstand bij de oprichting en vereffening van vennootschappen.

Zij mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband

staan met haar doel, voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het

beroep van boekhouder.

Zij kan ook participeren in of op enige andere wijze deelnemen in of samenwerken met andere

vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig burgerlijk doel.

Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals vereffenaar.

De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van vennootschappen

of particulieren in de meest ruime zin.

De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van vennootschappen

of particulieren in de meest ruime zin.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het bultenland, voor eigen rekening of

voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin."

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 71.000,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 710 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 1/710de van het kapitaal.

2. De BV ovve BVBA F1DUFAC-ADMINISTRATION, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te 8610 Kortrijk (Marke), Cyriel Verschaevestraat 100, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Kortrijk) met ondememingsnummer 0439.692.981, werd opgericht onder de benaming TlDUFAC" blijkens akte dd. 13 februari 1990 verleden voor meester Manuel Stévenart,

Voor- notails met standplaats te Moeskroen, makt in de bijlagen -----'tot het BelgiseStaatsblad van 6Maart daarna onder nummer 900306-209.

behouden aan hot Belgisch

Staatsblad



De statuten werden diversen malen gewijzigd en dit een laatste keer inhoudende onder andere kapitaalverhoging door inbreng in natura, blijkens akte verleden dd._ 8 december 2011 voor meester Patrick Torrelle, notaris met standpfaats te Harelbeke, gepubliceerd in de bijiagen tot het Belgisch Staatsblad van 2 januari 2012 onder nummer 12000751.





D Vennootschap heeft blijkens haar gecoördineerde statuten volgend maatschappelijk doel:

studie, organisatie en advies op financieel, handels-, fiscaal en sociaal gebled;.bureau voor dienstverlening inzake mechanografie en informatica

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van derden, op aile plaatsen, op aile manieren en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt lijken, met inbegrip van de vertegenwoordiging, de import en export.

De vennootschap mag aile handels-, industriële, financiële, burgelijka, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, in verband staan met haar doel, en die van aard zijn de realisatie van haar doel te vergemakkelijken.

Zij mag namelijk, zonder dat deze opsomming beperkend is, alle roerende en onroerende goederen aankopen, verkopen, ruilen, huren of verhuren; alle brevetten, abrieksmerken en licenties nemen, bekomen,

afstaan, aankopen en verko alle geldbeleggingen plaatsen;bij middel van associatie, inbmng, ondorsohrijvimg, fusie of om het even welke andere wijze, in andere bestaande of nog op te richten vennootsohappun

'

Dealgemene vergadering beraadslagende en besluitende in de vormen en voorwaarden voorzien door artikel 70bis van de vennootschappenwet, is gemachtigd het doel van de vennootschap te inteqp,Éomn, uit te breiden en te wijzigen."







Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 295.000,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 3.762 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk met een fractiewearde van 1/3.762ste van het kapitaal.

DATUM VANAF DEWELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN

BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Alle handelingen verricht vanaf 1 juli 2014 doo de BV ovve NV SECURITA worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de BV ovve BVBA SOBEMA

Alle handelingen verricht vanaf 1 oktober 2014 door de BV ovve BVBA RDUFAC4QM|NVSTRATON worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de BV ovve BVBA SOBEMA

TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

gr zijn geen houders van andere effecte dan aandelen, er zijn geen aandeelhouders met bijzondere rechten.

BIJZONDERE VOORDELEN

5r zijn geen bijzondere voordelen toegekend aan de bestuursorganen van de te fuseren

Aldus getekend voor BV owe BVBA SOBEMA

Christian SOEN

Zaakvoerder











Tegelijk hiermee neergelegd fusievoorstel dd. 16 juli 2014





onde laatste blz. van jiis.B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

19/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 02.09.2014, NGL 16.09.2014 14586-0519-011
19/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 03.09.2013, NGL 16.09.2013 13582-0576-011
12/01/2015
ÿþ mod 11.1



[Utlà = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MONT;

05

BELGISC

.- ir "n _GE

_01_ ...--ii NEERGELEGD

-I STAATSdL, M 2 8 nii f . 2014

.

Re~t vgr+ t;~.~0*:~HF~~Ii]EL

, afc"" , KORTRIJK

d

I

111

Onderrtemingsnr : 0841.862.901

Benaming (voluit) : SOBEMA

(verkort) :

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Adel: Cyriel Verschaevestraat 98

8510 Kortrijk (Marke)

Onderwerp akte : Geruisloze fusie door vereniging van alle aandelen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIDUFAC-ADMINISTRATION" en de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "SECURITA" door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOBEMA" - doelswijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Patrick TORRELLE te Harelbeke': op 20 oktober 2014, inhoudende de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde;. ,vermelde vennootschap.

Dat onder meer de volgende besluiten genomen werden :

1. Kennisname van de balans en goedkeuring van het resultaat

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van de balans van de burgerlijke; i vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIDUFAC-ADMINISTRATION" op datum van 30 september 2014 en besluit het resultaat goed te keuren.

'De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van de balans van de burgerlijke 'vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "SECURITA" op datum van 30 ;juni 2014 en besluit het resultaat goed te keuren.

'2. Principieel besluit tot fusie.

a. De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen waarin voorgesteld wordt dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten, vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIDUFAC-ADMINISTRATION" en de 'burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "SECURITA" door fusie worden overgenomen door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOBEMA".

;,De zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een', ,'besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIDUFAC-ADMINISTRATION", de' ;raad van bestuur van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een, naamloze vennootschap "SECURITA" en de zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, "SOBEMA" hebben er zich van vergewist en bevestigen dat sinds de datum van het: "opstellen van de fusieverslagen en de datum van de huidige algemene vergaderingen, zich in de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke! wijzigingen hebben voorgedaan.

b. De algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van' ';een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIDUFAC-ADMINISTRATION". besluit tot ontbinding van de vennootschap, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie en zonder toekenning van aandelen.

c. De algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap "SECURITA" besluit tot ontbinding van de vennootschap,;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

zender vereffening, met het oog op voornoemde fusie en zonder toekenning van' aandelen.

d. De algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van; een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOBEMA" besluit tot fusie door overneming van het vermogen van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIDUFAC ADMINISTRATION" en van het vermogen van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap "SECURITA" over te gaan.

Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOBEMA" en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per 30 september 2014 en 30 juni 2014.

Uit die staten blijkt:

- dat het eigen vermogen van de overgenomen burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIDUFAC-; ADMINISTRATION", zeshonderdvijfenveertigduizend negenhonderdnegentien euro tweeënveertig cent (£ 645.919,42) bedraagt en dat alle verrichtingen en handelingen gesteld door de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een. besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIDUFAC-ADMINISTRATION", sedert 1 oktober 2014 tot op vandaag voor rekening zijn van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOBEMA".

dat het eigen vermogen van de overgenomen burgerlijke vennootschap onder de. rechtsvorm van een naamloze vennootschap "SECURITA", zeshonderdveertigduizend honderdvijftig euro drieëndertig cent (e 640.150,33) bedraagt en dat alle verrichtingen en handelingen gesteld door de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap "SECURITA", sedert 3. juli 2014 tot op vandaag voor rekening zijn van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOBEMA".

Dit besluit wordt door alle vergaderingen in al zijn onderdelen, met eenparigheid van stemmen, goedgekeurd.

3. Gevolgen

a. Als gevolg van voornoemde fusie gaat gans het vermogen van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIDUFAC-ADMINISTRATION" en het ganse vermogen van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap "SECURITA", met alle rechten en plichten, over op de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOBEMA". De aandelen van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIDUFAC-ADMINISTRATION" en alle aandelen van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap "SECURITA", in het bezit van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOBEMA" zullen door de zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOBEMA" worden vernietigd.

De overgangen geschieden zonder kapitaalverhoging en zonder omwisseling van aandelen op basis van een balanstoestand afgesloten op 30 september 2014 en 30 juni 2014 waaruit blijkt dat het eigen vermogen van de overgenomen burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "FIDUFAC-ADMINISTRATION" zeshonderdvijfenveertigduizend'

negenhonderdnegentien euro tweeënveertig cent (e 645.919,42) bedraagt en het eigen vermogen van de overgenomen burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een: naamloze vennootschap "SECURITA" zeshonderdveertigduizend honderdvijftig euro drieëndertig cent (e 640.150,33).

Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf de datum van 1 oktober 2014 voor wat betreft de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een'

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIDUFAC-ADMINISTRATION",' worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met' beperkte aansprakelijkheid "SOBEMA". De schulden van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIDUFAC-ADMINISTRATION" gaan over op de overnemende burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOBEMA".

Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf de datum van 1 juli 2014 ;voor wat betreft de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze ;vennootschap "SECURITA", worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor 'rekening van de overnemende burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOBEMA". De schulden van de. 'burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

"SECURITA" gaan over op de overnemende burgerlijke vennootschap onder de, rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOBEMA". Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten laste van de overnemende burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `SOBEMA".

b. Er wordt akte van genomen dat, ingevolge voormelde overgangen van vermogen, volgende onroerende goederen, toebehorend aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIDUFAC-ADt4INISTRATION" eigendom worden van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOBEMA": A/ negenennegentig procent (99%) in volle eigendom van

STAD KORTRIJK, derde afdeling

In het complex van appartementen, winkels, parkings en autoboxen, zijnde fase I van het project stadsvernieuwing "Kortrijk Centrum Oost", opgericht op een perceel grand, te Kortrijk, derde afdeling, gelegen tussen de Kring, Grote Kring, Lange Brugstraat en Sint-Maartens Kerkhof, gekend volgens titel en kadaster (kadastraal uittreksel de dato 15 juli 2014) sectie H, nummer 399/C, met een oppervlakte voor wat de grond betreft waarop het gebouw zich bevindt volgens titel en kadaster van' negenenveertig are (49a), waarvan, voor wat het binnenplein betreft, groot zestien are zesendertig centiare (16a 36ca), alleen de ondergrondse inneming in de medeeigendom is begrepen:

1. in de blok "Graux", gelegen Overbekeplein 15:

het appartement genummerd M2-GR op de tweede verdieping van het gebouw, omvattende:

in privatieve eigendom: hall, WC, keuken, eethoek met terras, twee slaapkamers met tussenliggende badkamer, living en aanpalende kamer met badkamer en terras;

in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: honderdendrie/tienduizendsten (103/10.000sten) in de gemeenschappelijke delen van het gebouwencomplex, waaronder de grand;

2. in het deel omvattende de parkings, autoboxen en kelders ondergronds:

de autoboxen nummers 109 en 110, omvattende:

in privatieve eigendom: de eigenlijke autoboxen;

in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: elk dertien/tienduizendsten

(13/10.000sten), zijnde samen zesentwintig/tienduizendsten (26/10.000sten) in de

gemeenschappelijke delen van het complex, waaronder de grond.

B/ de geheelheid in volgend onroerend goed:

STAD KORTRIJK, zesde afdeling, Marke

Een woonhuis op en met grond gelegen te Kortrijk, zesde afdeling, Marke, Cyriel

Verschaevestraat nummers 98/100, gekend volgens titel en kadaster (kadastrale

legger de dato 15 juni 2014) sectie B, nummer 389/D, met een oppervlakte volgens

titel en kadaster van achttien are vijfendertig centiare (18e 35ca).

Kadastraal inkomen: tweeduizend negenhonderd euro (E 2.900,00).

Oorsprong van eigendom

c. Vervolgens stelt de algemene vergadering vast dat:

- de fusie door overneming van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIDUFAC-ADMINISTRATION", met zetel te 8510 Kortrijk (Marke), Cyriel Verschaevestraat 100, door de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap; met beperkte aansprakelijkheid "SCHEMA", met zetel te 8510 Kortrijk (Marke), Cyriel Verschaevestraat 98, werd verwezenlijkt.

- de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIDUFAC-ADMINISTRATI0N", definitief. opgehouden heeft te bestaan.

de fusie door overneming van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap "SECURITA", met zetel te 8510 Kortrijk: (Marke), Cyriel Verschaevestraat 100, door de burgerlijke vennootschap onder de, rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOBEMA", met zetel te 8510 Kortrijk (Marke), Cyriel Verschaevestraat 98, werd verwezenlijkt.

- de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze

;vennootschap "SECURITA", definitief opgehouden heeft te bestaan.

Deze vaststellingen worden, in al hun onderdelen, met eenparigheid van stemmen

:goedgekeurd.

4.Doelswijziging

a) Verslag: De vergadering ontslaat de zaakvoerder van het voorlezen van het verslag

de dato 9 oktober 2014 ter verantwoording van de wijziging van het maatschappelijk, doel; de aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen,

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

(...)

mod 11.1

e

alsook van de samenvattende staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 30 september 2014 en er kennis van te hebben genomen.

b) Wijziging van het doel van de vennootschap:

De vergadering besluit het doel van de vennootschap te wijzigen door de tekst van

artikel 3 van de statuten te vervangen als volgt:

"De vennootschap heeft als burgerlijk doel:

I. alleen of in samenwerking met derden , zowel in België als in het buitenland: Het houden van een boekhoudkantoor belast met:

De organisatie van boekhoudingsdiensten en raadgeving daaromtrent;

- Het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen,;

geschikt voor het opmaken van de rekeningen;

Het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de' wet bepaalde vorm;

Het belastingadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen; Studie-, organisatie - en raadgevend bureau inzake financiële, fiscale en: sociale aangelegenheden;

Juridisch adviesverlening, bijstand bij de oprichting en vereffening van vennootschappen.

Zij mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of: onrechtstreeks in verband staan met haar doel, voor zover die verrichtingen in: overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder. Zij kan ook participeren in of op enige andere wijze deelnemen in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig burgerlijk doel.

Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals vereffenaar.

De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verlenen te voordele van vennootschappen of particulieren in de meest ruime zin.

De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van vennootschappen of particulieren in de meest ruime zin.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

II. Louter en alleen voor eigen rekening;

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van haar roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welk aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van: Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en: ondernemingen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van haar onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen,' verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur' van roerende goederen, alsmede alle handelingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derden aangegaan, die het genot zouden hebben van

deze roerende en onroerende zaken."

c) De vergadering besluit dienovereenkomstige het artikel 3 van de statuten aan te'

passen aan voormeld besluit.

SLOT

1. De voorzitter stelt, samen met de notaris vast dat alle punten van de agenda afgehandeld zijn en dat hierover werd besloten met de vereiste meerderheid binnen elke algemene vergadering.

2. Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de fusie door overneming van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIDUFAC-ADMINISTRATION" en de burgerlijke' ,vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap "SECURITA" door de 'burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOBEMA" verwezenlijkt is, en dat de burgerlijke, vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte ,aansprakelijkheid "FIDUFAC-ADMINISTRATION" en de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap "SECURITA" definitief opgehouden hebben? ,te bestaan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

3. Ondergetekende notaris wijst er evenwel op dat de schuldeisers van elke vennootschap zekerheid kunnen eisen, uiterlijk tot twee maanden na bekendmaking' van de fusie in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

4. Daarenboven heeft de ondergetekende notaris vastgesteld dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve, na onderzoek, het bestaan van de externe wettigheid en van de interne wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten in de zin van artikel 700 van het Wetboek van Vennootschappen aan de hand van de hem verstrekte: inlichtingen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(getJ Patrick TORRELLE, Notaris te Harelbeke

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Expeditie van de akte dd. 20/10/2014;

- gecoördineerde statuten met lijst van publicatiedata.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/12/2011
ÿþ Mod wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

7.0

Voor behouc

aan hi

Belgisi Staatsb

14, 12, zcº%l

HECHTBANK KOOPHANDEL

KCRTqt

1111SORRI

1

; Ondernemingsnr : cg t;.l . `360Q . ga-i .

Benaming

(voluit) : SOBEMA (verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Cyriel Verschaevestraat 98 - 8510 Kortrijk (Marke)

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - VASTSTELLING VAN DE STATUTEN - BENOEMING VAN ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een proces verbaal opgemaakt door Notaris Patrick TORRELLE te Harelbeke op 8 december 2011

1) Dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht. De maatschappelijke benaming luidt : SOBEMA.

2) De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8510 Kortrijk (Marke), Cyriel Verschaevestraat 98.

3) De vennootschap werd opgericht voor onbeperkte duur vanaf haar oprichting.

4) Oprichter : de heer SOENS Christian Marcel, geboren te Menen op vier augustus negentienhonderd negenenvijftig, wonende te 8510 Kortrijk (Marke), Cyriel Verschaevestraat 98, intekenend op alle tweeduizend driehonderd en tien (2.310) volstorte aandelen voor een bedrag van twee miljoen driehonderdentien duizend euro (2 310 000,00 ¬ ), door inbreng in natura (aandelen).

De waarde van de door de heer SOENS Christian ingebrachte aandelen werd bevestigd volgens het hiernavermeld verslag van de bedrijfsrevisor. De aandelen zijn, krachtens verklaring van de inbrenger, niet in pand gegeven voor welke schuld dan ook en geven ieder recht op één stem.

Deze inbreng in natura heeft het voorwerp uitgemaakt van een verslag opgemaakt door de besloten vennootschap met beperkte aansprake-lijkheid "BEDRIJFSREVISORENKANTOOR DUJARDIN", vertegen-'woordigd door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Piet Dujardin, op haar beurt vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, met kantoor te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, daartoe aangesteld door de oprichter en die besluit als volgt :

Besluit

ingevolge het ingestelde onderzoek bij de oprichting met inbreng in natura van de BVBA SOBEMA bestaande uit een pakket aandelen, kan ik besluiten dat:

1.De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet. De verrichting werd nagezien overeekomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. De oprichter van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de inbreng en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.De methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn. Zij leiden tot inbrengwaarden die minstens overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen. Voormelde waarden zijn slechts verantwoord in zoverre de huidige bedrijfsleiding de activiteiten verder blijft ondersteunen.

3.De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura voor een bedrag van 2.310.000,00 bestaat uit 2.310 aandelen zonder vermelding van nominale waarde. De toekenning van deze vergoeding doet evenwel geen afbreuk aan de huwelijksvermogensrechten zoals deze blijken uit het huidige huwelijksvermogensstelsel van de inbrenger.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem, 17 november 2011"

5) Kapitaal : het kapitaal bedraagt twee miljoen driehonderdentienduizend euro (2 310 000,00 EUR), vertegenwoordigd door tweeduizend driehonderd en tien (2.310) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de insirumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I a w" S) ...

7) Het boekjaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart van het daaropvolgend jaar.

8) Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de alge-imene kosten van alle aard, gebeurlijke renten aan de schuillei-'sers aandeelhouders, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke af-'schrijyingen, vormt het zuiver resultaat van het boekjaar.

Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden : Vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011- Annexes du Moniteur belge Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de jaarvergadering.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld on-der al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvragingen van stortingen.

9) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaak-voerders.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, be-stuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, na-tuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegd-held om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennoot-schap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De zaakvoerders mogen zich in geval van afwezigheid of belet, onder persoonlijke verantwoording, laten helpen of vertegenwoordigen in hun betrekkingen met derden, door gemachtigden van hun keuze, op voorwaarde dat de volmacht bijzonder beperkt is tot een reeks bepaalde rechtshande-'lin-'gen en van tijdelijke aard is. Ieder algemene volmacht van bevoegdheid is verboden.

Wordt thans als enige statutaire zaakvoerder aangesteld: de heer SOENS Christian, voornoemd, die verklaard heeft te aanvaarden.

Hij zal over al de machten voorzien door artikel 19 beschikken.

De duurtijd van het ambt van zaakvoerder is onbeperkt en zijn afzetting zal slechts mogen uitgesproken worden hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om gewichtige redenen, wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

In geval van overlijden, ontslag op zijn verzoek, of afzetting van voornoemde zaakvoerder, zal zijn echtgenote, mevrouw VAN DE WALLE Chantal, geboren te Menen op elf januari negentienhonderd vijfenvijftig, van rechtswege in zijn plaats treden zondér beperking van duur.

10) commissarissen

11) De vennootschap heeft als burgerlijk doel, zowel in België als in het buitenland : Lauter en alleen voor eigen rekening :

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van haar roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van haar onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derden aangegaan, die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende zaken.

In het algemeen zal de vennootschap zich mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins, zowel in België als in het buitenland, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband met het hare staat.

De vennootschap zal, in het algemeen, alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel of die van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken en voor zover deze verrichtingen de burgerlijke aard van de vennootschap niet in het gedrang brengen.

12) Jaarvergadering : Ieder jaar, de eerste dinsdag van de maand september om veertien uur, zal een jaarver-gadering gehouden worden. Zij zal plaats hebben op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag, op het zelfde uur.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

ledere stemgerechtigde aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde, die aandeelhouder moet zijn.

De vertegenwoordigingsopdracht moet in ieder geval schriftelijk gegeven zijn zodat sterkmaking voor een afwezige aandeelhouder niet geoorloofd is, evenmin als het handelen bij wijze van zaakwaameming of naamlening.

Het is de aandeelhouders niet toegelaten hun stem schriftelijk uit te brengen, behoudens hetgeen hierna vermeld is.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

Is er een externe zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan alle algemene vergaderingen, zelfs wanneer hij ze zelf niet heeft bijeengeroepen.

Te dien einde is de enige vennoot verplicht de zaakvoer-der met aangetekende brief op te roepen met opgaaf van de agenda. Laatstgenoemde formaliteit moet niet vervuld worden wanneer de zaakvoerder bereid is aan de vergadering deel te nemen. Van deze instemming wordt melding gemaakt in de notulen. In ieder geval wordt de vergadering voorgezeten door de enige vennoot.

Zelfs wanneer de zaakvoerder de enige vennoot is kan hem kwijting verleend worden volgens artikelen 283, 284, 285, 319, 320 en 328 van het Wetboek van Vennootschappen.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij au-thentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de zaakvoerder(s), een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Overgangsbepalingen.

1. Het eerste boekjaar begint op heden en zal afgesloten worden op éénendertig maart tweeduizend en dertien.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend dertien.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Patrick TORRELLE, notaris te Harelbeke

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Expeditie van de akte dd. 8/12/2011;

- Bijzonder verslag van de oprichter dd. 07/10/2011;

- Verslag van de bedrijfsrevisor dd. 17/11/2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perro(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011- Annexes du Moniteur belge

29/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 01.09.2015, NGL 23.09.2015 15596-0580-015

Coordonnées
SOBEMA

Adresse
CYRIEL VERSCHAEVESTRAAT 98 8510 MARKE

Code postal : 8510
Localité : Marke
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande