SODOFIN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SODOFIN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 882.466.507

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 20.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 30.06.2014 14251-0098-012
18/09/2014
ÿþ ModWad11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON1TE

11 -0 ELG1SCH

V(

bah

aa

Bel

Ste







*14172140*



JR BELGE

9- 2011,

"TAATSBLAn

NEERGELEGD

-6 A1.16, 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL GSiftgd. KORTRIJK

Ondernemingsnr : 0882A66.507

Benaming

(voluit): Sodofin

(verkort)

Rechtsvorrn : bvba

Zetel Oostrozebeeksestraat 8, 8710 Ooigem

(volledig adres)

Onderwerp akte: Publicatie splitsingsvoorstel

Op 28 juli 2014 werd het splitsingsvoorstel inzake de partiële splitsing van de NV APOTEEK DESMET-FLAIVIENT door inbreng in nature in de BVBA SODOFIN goedgekeurd door het bestuursorgaan van de betrokken vennootschappen.

De partiële splitsing heeft tot doel om bepaalde vermogensbestanddelen af te scheiden van d& hoofdactiviteit van de splitsende vennootschap. Deze afsplitsing is noodzakelijk gezien de aandelen van de; splitsende vennootschap zullen verkocht worden aan een derde en deze derde niet de volledige vennootschap, wenst over te nemen maar louter de activa en passive die hij noodzakelijk acht om de activiteit van de vennootschap verder te zetten.

Een partiële splitsing is hier het meest aangewezen omdat zo de verkoopprijs van de aandelen van de vennootschap kan gedrukt worden zodat de koper minder middelen dient aan te wenden om de vennootschap over te nemen. De huidige aandeelhouders dienen op deze manier eveneens slechts een minimum aan middelen aan te wenden om de af te splitsen vermogensbestanddelen te behouden.

Door de partiële splitsing zal een deel van het vermogen, de rechten en de plichten van de NV APOTHEEK DESMET-FLAMENT overgaan op BVBA SODOFIN. Het over te dragen deel behelst voornamelijk

! onroerende goederen die de koper van de vennootschap niet wenst over te nemen alsook de rechten en plichten die rusten op deze onroerende goederen.

Gezien de geplande splitsing een partiële splitsing betreft, zal de overdragende vennootschap, NV, APOTEEK DESMET-FLAMENT, niet ontbonden worden maar verder blijven bestaan.

De partiële splitsing zal uitgevoerd worden mits volgende modaliteiten:

- De aandeelhouders van de NV APOTEEK DESMET-FLAMENT zullen in ruil voor het overgedragen vermogen, 72 nieuwe aandelen verkrijgen van de verkrijgende vennootschap BVBA SODOFIN. Hiervoor zef: een ruilverhouding gehanteerd worden van 1 op 20 waarbij geen opleg wordt betaald in geld.

Gezien de verkrijgende vennootschap aandelen bezit van de splitsende vennootschap, vindt er geen ; omwisseling van aandelen plaats van nieuwe aandelen van de verkrijgende vennootschap voor oude aandelen: van de splitsende vennootschap ten belope van de participatie van de BVBA SODOFIN in de splitsende' vennootschap.

Zodoende zullen slechts 10 nieuwe aandelen effectief uitgegeven worden door de verkrijgende, ; vennootschap, het eigen vermogen dat door de overige 62 aandelen vertegenwoordigd wordt, wordt vernietigd. ' - De nieuwe aandelen van de BVBA SODOFIN zullen ingeschreven worden in het aandeelhoudersregister van deze vennootschap. De inschrijving zal gebeuren door en onder de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder van BVBA SODOF iN.

Er worden geen bijzondere regelingen getroffen in verband met de toekenning van de winst van dei verkrijgende vennootschap.

- Aile verrichtingen met betrekking tot het over te dragen vermogen, worden boekhoudkundig geacht te zijn , verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap vanaf 30 juni 2014.

' - Er zijn geen aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap die bijzondere rechten hebben en er ;

zijn geen houders van andere effecten dan aandelen.

- De zaakvoerders stellen voor de vereenvoudigde procedure van art. 734 van het Wetboek van' Vennootschappen te volgen, zodat er geen omstandig verslag van het bestuursorgaan en geen controleverslag vereist zijn.

- De leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen zullen geen enkel bijzonder voordeel ontvangen in het kader van deze partiële splitsing.

blz, van Luik B, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Op de laatste

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

- Het af te splitsen vermogen omvat een onroerend goed in het Vlaams Gewest waarvan de overdracht vair onder het toepassingsveld van het 'Bodemsaneringsdecreer van het Vlaams Gewest. De bodemattesten werden als bijlage toegevoegd aan onderhavig splitsingsvoorstel.

- De voorgenomen partiële splitsing door oprichting dient te voldoen aan de vereisten als bedoeld in artikelen 115, 115bis en 120 van het Wetboek der Registratierechten en in artikelen 183bis, 211, 212 en 213 van het Wetboek van inkomstenbelastingen 1992, alsook aan artikelen 11 en 18, derde lid van het BTW-wetboek. Op basis van het hierboven omschreven doel van de partiële splitsing kan geconcludeerd worden dat de verrichting plaatsvindt op basis van zakelijke overwegingen.

- De onroerende goederen worden ingebracht in de staat waarin ze zich tegenwoordig bevinden, zonder waarborgen inzake oppervlakte en zonder dat de verkrijgende vennootschap enige schadeloosstelling kan vorderen, noch uit hoofde van de slechte staat van het gebouw, al dan niet verborgen gebreken in de bouw, ouderdom of andere reden, ncch uit hoofde van gebreken der grond of ondergrond; met aile heersende en lijdende erfdienstbaarheden, zichtbare en onzichtbare, voortdurende of niet voortdurende, deweike het goed zouden kunnen bezwaren of bevoordelen.

Alle rechten en plichten die betrekking hebben op het af te splitsen vermogen, gaan over de op de verkrijgende vennootschap.

- De BVBA SODOFIN zal op deze wijze zuiver en eenvoudig in de plaats gesteld zijn in aile rechten en verplichtingen die betrekking hebben op het bezit en beheer van de afgesplitste goederen;

- De NV APOTEEK DESMET-FLAMENT alle kosten van de splitsing dragen en zat de verkrijgende vennootschap vrijwaren van elk verhaal.

De algemene vergadering die over de partiële splitsing moet beslissen, zal worden bijeengeroepen na het verstrijken van de termijn van zes weken na de neerlegging van het splitsingsvoorstel.

Onderhavig splitsingsvoorstel wordt door de partieel te splitsen vennootschap en de verkrijgende vennootschap neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dominic Flament, zaakvoerder

Hierbij neergelegd ter griffie: het splitsingvoorstel dd. 28 juli 2014 inzake de partiële splitsing van de NV APOTEEK DESMET-FLAIVIENT door inbreng in nature in de BVBA SODOF1N.

Op de laatste te, van 1.0ik vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handteening

27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 20.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 21.06.2013 13207-0008-012
20/01/2015
ÿþ ~' Luik B Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso _ Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge Uit een akte verleden voor notaris Henk DEK1ERE te Oostrozebeke op 31 oktober 2014, ter registratie, blijkt dat op de gezamenlijk gehouden buitengewone algemene vergaderingen van:

1) De naamloze vennootschap "APOTEEK DESMET-FLAMENT", met maatschappelijke zetel gevestigd te

8710 Wielsbeke (Ooigem), Oostrozebeeksestraat 8,

Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Kortrijk, ondememingsnummer BTW BE

0430.360.195,

EN

2) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SODOFIN", met maatschappelijke zetel gevestigd te 8710 Wielsbeke (Ooigem), Oostrozebeeksestraat 8,

Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Kortrijk, ondememingsnummer BTW BE 0882.466.507,

Volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT

Overeenkomstig de artikelen 731 §1 in fine en 734 van het Wetboek van Vennootschappen verzaking aan de toepassing van de artikelen 730 en 731 van het Wetboek van Vennootschappen en afstand van de mededeling voorgeschreven door de bepalingen van artikel 733 in zoverre dit naar de verslagen verwijst, van het Wetboek van Vennootschappen.

TWEEDE BESLUIT

Ontslag aan de voorzitter van de voorlezing van het splitsingsvoorstel.

Verklaring kennis genomen te hebben van de inhoud van de voorstellen van partiële splitsing opgesteld op datum van 28 juli 2014, neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent (afdeling Kortrijk) op 6 augustus 2014, overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen, waarvan de vennoten kosteloos een afschrift konden verkrijgen. Vaststelling dat er geen opmerkingen worden gemaakt door de vennoten en keuren deze voorstellen vervolgens goed en sluiten zich aan bij de besluiten erin vervat.

Verklaring door de voorzitter, namens de bestuursorganen, dat zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en de passiva van het vermogen van de bij de splitsing betrokken vennootschappen sinds de datum van het opstellen van het gezegde splitsingsvoorstel,

DERDE BESLUIT

Ontslag aan de voorzitter van het voorlezen van de voorgelegde verslagen opgemaakt door:

-de zaakvoerder van de overnemende vennootschap van 28 oktober 2014, betreffende de omstandige verantwoording van de inbreng in natura, en

-de bedrijfsrevisor, Auditas Bedrijfsrevisoren te 8800 Roeselare, Westlaan 348, vertegenwoordigd door de heer Sven Vansteelant, bedrijfsrevisor, op 28 oktober 2014, omtrent de inbreng in natura ingevolge de partiële splitsing, en overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit verslag van de bedrijfsrevisor besluit letterlijk met het volgende:

"7. Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de BVBA Sodofin met zetel te Oostrozebeeksestraat 8, 8710 Oolgem, RPR Gent (afdeling Kortrijk) 0882.466.507,

bestaat uit de inbreng van een aantal onroerende goederen samen met activa- en passivabestanddelen die eraan worden toegewezen door de NV Apoteek Desmet-Flament.

Het betreft een inbreng voor een totale nominale netto-inbrengwaarde (= boekwaarde) van 44.307, 71 EUR, De vergoeding van de inbreng in nature bestaat uit 10 aandelen van de BVBA Sodofin zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel

*dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

*dat de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;















lump

Ondernemingsnr

Benaming

Rechtsvorm

Zetel " Onderwerp(en) akte :

MONITEu 1 2-0i

BELGISCH S

TAATS

0882.466.507

Sodofin

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Oostrozebeeksestraat 8 - 8710 Ooigem (Wielsbeke)

partiële splitsing door overname

BEL

- 2015

NEERGELEGD

1 0 NOV. 2014

Rechtbank va t~tIANDEL I~_ Gant, a?d~TRIJK

E

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

*dat, in de gegeven omstandigheden van partiële splitsing door kapitaalverhoging/ovememing waarbij aile aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap in verhouding van hun huidig aandelenbezit zullen vergoed worden door nieuwe aandelen van de inbrenggenietende vennootschap, de voor de inbreng in natura door partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden (= nominale waarde) tenminste overeenkomen met de stijging van het eigen vermogen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Er dient vermeld te worden dat OVAM voor de overgedragen grond, gelegen te Ooigem, Hulstersestraat 196, niet over informatie beschikt met betrekking tot de bodemkwaliteit. Bijgevolg is het mogelijk dat bij een eventuele latente bodemverontreiniging de betreffende inbrengwaarden niet gerealiseerd kunnen worden. Wij dienen hiervoor dan ook een principieel voorbehoud te formuleren.

1Mj willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billjkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Roeselare, 28 oktober 2094,

CVBA Auditas Bedrijfsrevisoren

vertegenwoordigd door

Sven Vansteelant

Bedrijfsrevisor"

Vaststelling dat er op het verslag van de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor geen opmerkingen worden gemaakt

VIERDE BESLUIT

A. GOEDKEURING VAN DE SPLITSING ZONDER VEREFFENING

Besluit tot partiële splitsing waarbij de naamloze vennootschap APOTEEK DESMET-FLAMENT, een deel van haar vermogen, zowel rechten ais plichten, afsplitst en overdraagt aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SODOFIN,

De overdracht gebeurt volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in voormeld voorstel van partiële splitsing.

B. SAMENVATTENDE BESCHRIJVING VAN HET OVERDRAGENDE VERMOGEN

De vergaderingen verzoekt met eenparigheid van stemmen de ondergetekende notaris de hierna volgende

samenvattende beschrijving van het overdragende vermogen vast te stellen;

B.1. VERMOGENSBESTANDDELEN TOE TE BEDELEN AAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP:

De toe te bedelen vermogensbestanddelen aan de Overnemende Vennootschap bestaan uit volgende goederen, zoals geboekt in de jaarrekening per 30 juni 2014 van de Overdragende Vennootschap onder de activa en de passiva-rubriek en voor de boekwaarde hierna vermeld:

ACTIVA:

Vaste activa

Materiële vaste activa: ¬ 323.804,33

A. Terreinen en gebouwen: ¬ 323.804.33

TOTAAL: ¬ 323.804,33

PASSIVA:

Kapitaal: ¬ 48.866,40

-Geplaatst kapitaal: ¬ 48.866, 40

Reserves: ¬ 274.937,93

-Beschikbare reserves: ¬ 274.937,93

TOTAAL: ¬ 323.804,33

Ten gevolge van hetgeen voorafgaat wordt het kapitaal van de naamloze vennootschap APOTEEK DESMET-FLAMENT verminderd met ¬ 48.866,40 zonder vernietiging van aandelen, doch door vermindering van de fractiewaarde van de bestaande aandelen,

B.2. BESCHRIJVING EN VOORWAARDEN OVERGANG ONROERENDE GOEDEREN:

Algemene voorwaarden van de inbreng

Voormelde activa- en passivabestanddelen worden afgesplitst naar de overnemende vennootschap "SODOFIN" volgens de hierna vermelde voorwaarden:

a. de overnemende vennootschap "SODOFIN" heeft de volle eigendom en het genot van de ingebrachte activa- en passivabestanddelen vanaf 1 juli 2014;

b, de inbreng geschiedt op basis van de jaarrekening van de overdragende vennootschap per 30 juni 2014. Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 juli 2014 met betrekking tot de overgedragen activa-en passivabestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "SODOFIN";

c. alle verbintenissen verbonden aan de ingebrachte activa- en passivabestanddelen, ongeacht met wie ze gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid en jegens haar eigen organen en vennoten, gaan onverkort over op de ovememende vennootschap "SODOFIN", met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het besluit om deze overgang aan eenieder tegenstelbaar te maken;

d. de overnemende vennootschap "SODOFIN" ontvangt uit het archief van de overdragende vennootschap de originele documenten en bescheiden die verband houden met de Ingebrachte activa- en passivabestanddelen; in de mate dat deze documenten niet splitsbaar zijn, worden de originelen bewaard op de zetel van de overdragende vennootschap waar ze ter inzage gehouden worden van de ovememende vennootschap "SODOFIN" en haar bestuursorgaan; deze laatste kan er op verzoek van het bestuur van de bewaamemende vennootschap echtverklaarde afschriften van bekomen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vçrvnln

e, alle overige activa en passiva die niet opgesomd zijn, blijven behouden in de overdragende vennootschap. Alle niet-geboekte, niet-gekende of vergeten activa en passiva en aile activa en passiva die later zouden worden ontdekt betreffende de overdragende vennootschap worden geacht in deze vennootschap te zijn gebleven;

f. overeenkomstig artikel 767 van het Wetboek van vennootschappen blijft de overdragende vennootschap hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden die op heden zeker en opeisbaar zijn en die worden overdragende aan de overnemende vennootschap "SODOFIN"; de aansprakelijkheid is beperkt tot het netto-actief dat de overdragende vennootschap behoudt buiten het ingebrachte vermogen.

B.3. KOSTEN

Beslissing dat de kosten betreffende de splitsing ten laste zijn van de overdragende vennootschap. C. VERGELDING VAN OVERDRACHT

De netto-inbreng wordt vergoed door de toekenning van nieuwe, volledig volgestorte aandelen van de overnemende vennootschap, volgens een ruilverhouding van 1 (één) aandeel van de overnemende vennootschap per 20 (twintig) aandelen van de overdragende vennootschap, niet dien verstande dat geen nieuwe aandelen worden uitgereikt aan de overnemende vennootschap zelf, die reeds aandeelhouder is van de overdragende vennootschap.

Ter vergelding van deze overdracht worden onmiddellijk en rechtstreeks tien aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde, volledig volgestort, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SODOFIN toegekend.

Deze verrichting gebeurt zonder betaling van opleg in geld.

Deze nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap zullen deelnemen in de winst zoals de bestaande aandelen van de ovememende vennootschap en dit vanaf 1 juli 2014.

VIJFDE BESLUIT

Vaststelling dat de voormelde partiële splitsing gepaard gaat met een kapitaalverhoging van de overnemende vennootschap van zesduizend zeshonderd zesentachtig euro drieënzestig cent (¬ 6.686,63), om het kapitaal te brengen van één miljoen tweehonderd vijfendertigduizend tweehonderd euro (¬ 1.235.200,00) op één miljoen tweehonderd eenenveertigduizend achthonderd zesentachtig euro drieënzestig cent (¬ 1.241.886,63), door uitgifte van tien (10) aandelen zonder nominale waarde, door de inbreng in natura ingevolge voormelde partiële splitsing.

Deze nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de 296 bestaande aandelen, en zullen in de winsten delen vanaf 1 juli 2014. De nieuwe aandelen worden toegekend aan de enige vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SODOFIN.

Voor de boekhoudkundige wordt verwezen naar het splitsingsvoorstel en voormeld verslag van de revisor. ZESDE BESLUIT

Vaststelling dat het kapitaal van de ovememende vennootschap tengevolge van de partiële splitsing ¬ 1.241.886,63 bedraagt, vertegenwoordigd door 306 aandelen,

ZEVENDE BESLUIT

Aanpassing van artikel 5 van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SODOFIN in overeenstemming met voorgaande besluiten.

ACHTSTE BESLUIT

Vaststelling dat het kapitaal van de overdragende vennootschap tengevolge van de partiële splitsing gedaald is met achtenveertigduizend achthonderd zesenzestig euro veertig cent (¬ 48.866,40) en van driehonderd vijftienduizend euro (¬ 315.000,00) aldus gebracht werd op tweehonderd zesenzestigduizend honderd drieëndertig euro zestig cent (¬ 266.133,60).

NEGENDE BESLUIT

Aanpassing van artikel 5 van de statuten van de naamloze vennootschap APOTEEK DESMET-FLAMENT in overeenstemming met voorgaande besluiten.

TIENDE BESLUIT

Ingevolge de wet van 19 maart 2012 houdende de wijziging van het Wetboek van vennootschappen betreffende de vereffeningsprocedure aanpassing van de artikels in verband met de ontbinding en vereffening van de naamloze vennootschap APOTEEK DESMET-FLAMENT en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SODOFIN.

ELFDE BESLUIT  VOLMACHTEN

Opdracht en volmacht aan de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten. Aanstelling van de NV Titeca Accountancy te 8800 Roeselare, Heirweg 198 als bijzondere gevolmachtigde, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle wijzigingen in de kruispuntbank voor ondernemingen te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, alsmede om dienaangaande de nodige formaliteiten te vervullen bij enig ondememingsloket naar keuze van de volmachtdrager,

Voor eensluidend uittreksel,

Henk DEKIERE, notaris te Oostrozebeke

tegelijk neergelegd:

-afschrift akte,

-bijzonder verslag bestuursorgaan,

-bijzonder verslag bedrijfsrevisor,

-gecoördineerde tekst van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

23/11/2012
ÿþI II1I 1111111111 I11I 11111 III I IIII 11111 lIli III

" iaiess~o*

Ondernemingsnr

Benaming "

Rechtsvorm "

Zetel "

Onderwerp(en) akte :

r, FiGELEGD

2032

4L._,61_, RECHTB OAHANDFL

RTRIJK

0882.466.507

Sodofin

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Oostrozebeeksestraat 8 - 8710 Ooigem (Wielsbeke)

Statutenwijziging

Mal Word 11.1

Luïk_B-1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Uit een akte verleden voor notaris Henk DEKIERE te Oostrozebeke op 23 oktober 2012, ter registratie, heeft de algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Sodofin volgende besluiten genomen :

EERSTE BESLUIT

Vermindering van het maatschappelijk gedeelte van het kapitaal niet een bedrag van ZESHONDERDDUIZEND EURO (¬ 600.000,00) teneinde het te brengen van EEN MILJOEN ACHTHONDERD VIJFENDERTIGDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 1.835.200,00) op ÉÉN MILJOEN TWEEHONDERD VIJFENDERTIGDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 1.235.200,00), zonder vernietiging van aandelen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en, toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in: evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

Er wordt gewezen op de inhoud van de artikelen 613 en 614 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de' bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste'. kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na die bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren, zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun rechten hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

TWEEDE BESLUIT

Aanpassing van de statuten overeenkomstig hetgeen voorafgaat.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor eensluidend uittreksel,

Henk DEKIERE, notaris te Oostrozebeke

tegelijk neergelegd: eensluidend afschrift akte en gecoördineerde statuten

Op de laatste nlz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

03/02/2015
ÿþMod wotd 11

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITCU

2 6 -01- LI

LGlSCH STAATbiYLAr

NEERGELEGD

1 7 1014

Rech~t~eib. ...'JOPiiAEltDEi.

Gant, aid. i:~,~ir, i RfJ11t

f', BELGE

i

III

tr,jei,ü:~rn~;riiiriysnr 0882.466.507

Benaming

~VErVortt

Sodofin

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oostrozebekestraat 8, 8710 Ooigem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel en vestigingseenheid

De zaakvoerder heeft per 02/12/2014 beslist de maatschappelijke zetel en het adres van de inrichting van de werkzaamheid over te brengen naar het volgende adres:

Munkendoornstraat 188, 8510 Rollegem

Deze wijziging vangt aan vanaf 01/01/2015.

Dominic Flament

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz var, Link B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persolojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

23/07/2012 : ME. - JAARREKENING 20.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 18.07.2012 12311-0106-012
19/07/2011 : ME. - JAARREKENING 20.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 15.07.2011 11295-0278-011
20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 20.12.2009, GGK 11.06.2010, NGL 14.07.2010 10303-0566-011
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 20.12.2008, GGK 12.06.2009, NGL 01.07.2009 09345-0221-011
11/07/2008 : ME. - JAARREKENING 20.12.2007, GGK 13.06.2008, NGL 07.07.2008 08370-0185-010
12/07/2007 : ME. - JAARREKENING 20.12.2006, GGK 08.06.2007, NGL 05.07.2007 07365-0219-011
23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 20.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 15.06.2015 15185-0560-013
20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 20.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 14.06.2016 16179-0453-013

Coordonnées
SODOFIN

Adresse
MUNKENDOORNSTRAAT 188 8510 ROLLEGEM

Code postal : 8510
Localité : Rollegem
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande