SOEP.KOM

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : SOEP.KOM
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 839.520.548

Publication

03/07/2014
ÿþ-)

Voor-

behouden

1.

aan het

Belgisch

Staatsblad

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

Mal Word 11.1

111 IR11118MII II



Ondernemingsnr : 0839.520.548

Benaming

(voluit) : SOEP.KOM

(verkort) :

Rechtsvorm: Vennootschap onder firma

Zetel: Kemmelbergstraat 18, 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag - benoeming - maatschappelijke zetel

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

2 4

G nt AfdellifediNstende

- De gr'ffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 22 april 2014 blijkt dat volgende beslissingen genomen werden:

- er wordt overgegaan tot éénparige goedkeuring van het ontslag als zaakvoerder van mevrouw Acke Chantal en dit vanaf 1 mei 2014 naar aanleiding van haar ontslagbrief ontvangen op 18 april 2014

- er wordt ook unaniem beslist om mevrouw Beirens Silke te benoemen tot zaakvoerder vanaf 1 mei 2014

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 23 mei 2014 blijkt dat volgende beslissingen genomen werden:

- er wordt overgegaan tot éénparige goedkeuring van de verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de Kemmelbergstraat 18, 8400 Oostende naar de Constant Permekelaan 28, 8400 Oostende en dit vanaf heden

Beirens Silke

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

04/10/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



VoQr- I1I+1 ~IIY1I 149~ ~II11IVIIVII~

behoudk 618*

aan he

Belgisc

Staatsbl.

111



NeQ" erge?egc# ter griffie von eis rechtbank van .+" r. _.rfe

Brugg - afd-eling te Oosten

11

Griffie GP ur,~r,p

0

Ondernemingsnr : o O 33. 3:©. 5 `~

Benaming

(voluit) : SOEP.KOM

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : KEMMELBERGSTRAAT 18, 8400 OOSTENDE

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tussen de comparanten

1. Acke Chantai, zelfstandige, geboren te Leopoldstad op 10 juni 1956, ongehuwd, wonende te Oostende

2. Beirens Silke, bediende, geboren te Oostende op 29 augustus 1981, ongehuwd, wonende te Oostende

wordt bij deze akte vanaf 01 september 2011 een vennootschap onder firma opgericht.

De vennootschapsovereenkomst wordt aangegaan onder de volgende voorwaarden die als statuten van de:

vennootschap gelden,

Artikel 1 : Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1.Alle activiteiten van een horeca-uitbating in ruimste zin, zoals ten titel van voorbeeld en dus niet beperkend, het uitbaten van een tea-room, drankgelegenheid, verbruikssalon, aan- en verkoop van; voedingswaren, fabricatie en verkoop van ijsbereidingen en suikerwaren, bereiden en opdienen van zowel; warme als koude gerechten; voormelde activiteiten kunnen zowel ter plaatse (in verbruikszaal, alsook raam- end terrasverkoop)worden uitgevoerd als onder ambulante vorm (markten, beurzen, enz..)

2.De vennootschap kan ook optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. De'. vennootschap mag onder andere alle roerende en onroerende goederen , materialen en installaties kopen,' verkopen, huren, verhuren, leasing contracten aangaan, ruilen, oprichten, doen oprichten.

3.De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op om het even welke manier en op de wijze die haan, geschikt lijkt.

4.De vennootschap mag in het algemeen, zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerend verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks , geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op haar doel.

5.De vennootschap zal onder meer mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, in: België of in het buitenland, die eenzelfde doel, een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn haar bedrijvigheid uit te breiden of te vergemakkelijken.

6.De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning en of attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste; vergunningen/attesten ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

7.De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen van de bestuurders, zelfs indien de handelingen buiten haar doel liggen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; openbaarmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Artikel 2 : Naam

De maatschappelijke benaming van de vennootschap luidt als volgt: Soep.kom

Artikel 3 : Zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Kemmelbergstraat 18, 8400 Oostende.

De plaats van de maatschappelijke zetel kan steeds gewijzigd worden door een eenparig beslissing van de`

zaakvoerder.

Artikel 4 : Duur

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

J.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. Iedere vennoot kan ten allen tijde een einde stellen aan zijn vennootschapsverbintenis mits inachtneming van een opzeggingstermijn van 6 maanden. De opzegging dient per aangetekende brief meegedeeld te worden. Ingeval van overlijden van één van de vennoten of opzegging door één van de vennoten blijft de vennootschap bestaan, tenzij tot de ontbinding van de vennootschap wordt besloten. De artikelen 39 en 43 van het Wetboek van Vennootschappen zijn niet van toepassing. Een vennoot kan uitgesloten worden wegens tekortkoming aan de verplichtingen die uit de statuten voortvloeien of indien hij andere daden verricht die strijdig zijn met de belangen van de vennootschap.

Artikel 5 : Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt. Het gehele maatschappelijke kapitaal bedraagt bij de oprichting 18.000¬ en is verdeeld in 180 aandelen op naam zonder nominale waarde, elk één/honderdtachtigste (1/180ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigend. Dit minimum aantal aandelen moet te allen tijde gehandhaafd blijven.

Mevrouw Acke Chantal brengt haar éénmanszaak in voor een totale waarde van 15.000¬ en onderschrijft 150 aandelen en mevrouw Beirens Silke stort 3000¬ op het rekeningnummer van de v.o.f en onderschrijft 30 aandelen. Boven dit minimumbedrag is het maatschappelijk kapitaal veranderlijk zonder statutenwijziging als gevolg van intreding van nieuwe vennoten, van het nemen van nieuwe aandelen door vennoten of van uittreding, uitsluiting en overlijden van vennoten.

Artikel 6 : Bevoegdheden

De vennoten mogen zonder toestemming van de andere vennoten handelsdaden verrichten die een bedrag van vijfhonderd euro (¬ 500) niet te boven gaan. Handelsdaden die vijfhonderd euro (¬ 500) te boven gaan mogen enkel aangegaan worden met unanimiteit van stemmen.

Artikel 7: Overdracht rechten  vertegenwoordiging

Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet

overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel 8: Beheer

De vennoten zullen al hun tijd en hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden.

Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse

deelneming aan enige handels- of nijverheidsonderneming van dezelfde of een andere aard, tenzij in gemeen

overleg met alle vennoten en mits schriftelijke toelating.

Artikel 9: Inventaris  balans  winst  en verliesrekening

Ieder jaar op éénendertig december zullen een inventaris, een balans, een winst- en verliesrekening worden opgemaakt. De stukken dienaangaande zullen in een register worden overgeschreven en voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

Artikel 10: Verdeling van de winst

Het aandeel in de winst wordt bepaald pro rato van de inbreng van elk van de vennoten. Bij beslissing

van de vennoten met unanimiteit van stemmen kan aan iedere vennoot boven zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemeen onkosten gerekend worden. De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

Artikel 11: Verdeling van het verlies

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid als deze die voorzien is

voor de verdeling van de winsten.

Artikel 12: Overlijden van een vennoot

Bij het overlijden van een vennoot blijft de vennootschap voortbestaan onder de overlevende venno(o)t(en) die indien nodig zorg(t)(en) voor het aanstellen van een nieuwe vennoot. Indien door het overlijden het aantal vennoten kleiner is dan twee, dient een nieuwe vennoot gezocht te worden. Het niet naleven van deze clausule leidt tot de ontbinding van de vennootschap. De erfgenamen van de overledene zullen het deel dat aan de overledene toekomt volgens de laatste balans die opgemaakt werd voor het overlijden enkel in speciën kunnen opeisen. Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopende jaar, vastgesteld overeenkomstig artikel 10 van onderhavige statuten na sluiting van de eerste balans na het overlijden. Hierbij wordt alleen rekening gehouden met de tijd gedurende de welke de overledene nog deel uitmaakte van de vennootschap.

Artikel 13: Erfgenamen

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

4

4 ~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Artikel 14: Vervanging vennoot

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging in de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd.

Artikel 15: Ontbinding

ln geval van ontbinding van de vennootschap zal de vergadering der vennoten één of meer vereffenaars

benoemen en haar bevoegdheden en bezoldiging bepalen.

De benoeming van een vereffenaar/vereffenaars maakt een einde aan de bevoegdheden van de

" zaakvoerd ers.



Artikel 16: Verdeling bij ontbinding

Bij de ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de

. vennoten volgens de verhoudingen bepaald in artikel 10 van onderhavige statuten.

Artikel 17: Overdracht overeenkomsten

Allerhande overeenkomsten en contracten die mevrouw Chantal Acke in persoonlijk naam of in naam van van de éénmanszaak "Soep.kom" heeft aangegaan in het kader van de oprichting van de vennootschap zullen op éénvoudig verzoek worden overgezet op de vennootschap.

Artikel 18: Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan de mevrouw Devolder Sabrina, IAB-Accountant, kantoorhoudend te 8620 Nieuwpoort, Langestraat 50;

met recht van substitutie aan elke persoon van hun keuze, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingsadministraties, waaronder de BTW, en bij alle om het even welke sociaalrechterlijke administraties en sociale secretariaten, alsook de vennootschap te vertegenwoordigen bij de griffie van de ; Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Artikel 19: Raad van Zaakvoerders

De vennootschap wordt beheerd door een Raad van Zaakvoerders.

Het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op één en tot deze functie wordt benoemd: mevrouw Chantal

Acke, voornoemd.

Haar mandaat is van onbepaalde duur.

Artikel 20: Jaarvergadering

De vennootschap houdt haar jaarlijkse algemene vergadering tijdens de tweede week van de maand juni

om 20 uur op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013.

Artikel 21: Bevoegde rechtbanken

Voor alle geschillen tussen de vennootschap, haar vennoten, zaakvoerders en vereffenaars die betrekking hebben op de zaken van de vennootschap en op de uitvoering van onderhavige statuten, wordt een exclusieve bevoegdheid toegekend aan de rechtbanken van de zetel van de vennootschap; indien de vennootschap echter de verzoekende partij is, zal ze het recht hebben om het geschil voor iedere andere rechtbank te brengen.

Artikel 22: Woonstkeuze

De vennoten, zaakvoerders, vereffenaars die hun woonplaats in het buitenland hebben en die in België nog , geen domicilie hebben gekozen die behoorlijk betekend is bij de vennootschap, worden geacht domicilie te hebben gekozen op de zetel van de vennootschap, waar alle akten op geldige wijze mogen worden betekend. De vennootschap heeft geen andere verplichting dan ze aan de geadresseerde te bezorgen.

Conform artikel 1325 van het Burgerlijk Wetboek wordt onderhavige overeenkomst opgemaakt te Oostende,

in twee originele exemplaren; elke betrokken partij erkent haar exemplaar te hebben ontvangen.

Na voorlezing hebben de comparanten getekend.

Chantal Acke Silke Beirens

Vennoot / Zaakvoerder Vennoot



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
SOEP.KOM

Adresse
KEMMELBERGSTRAAT 18 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande