SOFAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOFAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 899.483.671

Publication

04/06/2014
ÿþ y Mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte '

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

SOFAR

NEERGELEGD

1 3 MEI 7014

Rechtbank van KOOPHANDEL Ge ;., itSORTRIJK

NITEUR

2,6 -05_ :S'OH ST

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

BELGE

2014

IATSBLAD

Ondernemingsnr : 0899483671

Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Onledestraat 2a te 8830 Hooglede - Gits

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris plaatsvervanger Caroline Vanlerberghe te Roeselare ' (Beveren) op 6 mei 2014, ter registratie overgemaakt;

BLIJKT : Dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOFAR", met een maatschappelijk kapitaal van achttienduizendzeshonderd euro (18.600 Eur), verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde die elk één / honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen en waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8830 Hooglede  Gits, Onledestraat 2a, opgericht bij akte, verleden voor notaris Véronique De Schepper te Wingene op 16 juli 2008, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 5 augustus 2008 Onder ' nummer 08130401 en waarvan de zetel van de vennootschap bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 6 februari 2012, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 21 maart 2012 overgeplaatst werd van de Clos Fleuriweg 14 te 8870 Koksijde naar de Onledestraat 2a te Hooglede  Gits, de volgende beslissingen heeft genomen; de volgende beslissingen heeft genomen;

LEZING  BESPREKING.

De Voorzitter, na lezing van het verslag van het bestuursorgaan, gedagtekend op 30 april 2014, dat een omstandige verantwoording geeft van het op het eerste agendapunt voorkomende voorstel tot wijziging van het ' doel van de vennootschap, en van de bij dit verslag gevoegde samenvattende staat over de actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten op 31 maart 2014, doet de redenen kennen die aan de op de agenda voor-komende voorstellen ten gronde liggen, waarna de vergadering achtereenvolgens de volgende beslissingen neemt.

EERSTE BESLISSING.

De vergadering heeft met eenparigheid van stemmen beslist, na lezing, het verslag van het bestuursorgaan, gedagtekend op 30 april 2014, dat een omstandige verantwoording geeft van het in het eerste agendapunt voorkomende voorstel tot wijziging van het doel van de vennootschap, en de bij dit verslag gevoegde samenvattende staat over de actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten op 31 maart 2014 goed te keuren.

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering heeft met eenparigheid van stemmen beslist het doel van de vennootschap te wijzigen, zoals hiervoor voorgesteld, en de tekst van artikel 3 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: voorafgegaan door de woorden "De vennootschap heeft tot doel".

I. Specifieke activiteiten

N Het verzorgen van nationaal personenvervoer en zowel langs land, zee- en luchtwegen. Het binnenlands, personenvervoer, zowel individuelen als groepen, tegen vergoeding bepaald per rit, per persoon, forfaitair of: hoe dan ook, met alle soort wagens of cars.

B/ De organisatie van ziekenvervoer, transport van zieken, gewonden of gehandicapten door middel van; speciaal daartoe uitgeruste vervoermiddelen en aile daarmee verband houdende handelingen.

CI Het uitbaten van een transportbedrijf, het vervoer over de weg en transport te land, ter zee en in de lucht, het laden en lossen, het opslaan (depot), bewaren en het doorvoeren van allerhande koopwaar in het binnenland en in het buitenland. Dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden Verkoop en aankoop van rollend materieel, alsmede de depannage van vrachtwagens, opleggers, bussen, enzovoort, alsmede de herstelling en het onderhoud hiervan en de constructie van alle opbouw. Zij mag zowel voor eigen rekening als voor derden aile verrichtingen doen die van aard zouden zijn de verwezenlijking en de uitbreiding van haar doel te vergemakkelijken.

D/ De verhuur van wagens met of zonder chauffeur alsook het vervoer van personen als taxibedrijf, het financieren van en participeren in bedrijven met dezelfde activiteit.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening. .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

EI Het organiseren van uitzonderlijke transporten omvattende de voorafgaandelijke studie en de begeleiding van uitzonderlijke transporten.

FI Het opzetten van een koerierdienst, omvattende het verzamelen, vervoeren en afleveren van brieven, pakketpost en pakjes door andere bedrijven dan de nationale posterijen. Er kan gebruik gemaakt worden van één of meer takken van vervoer en de activiteit kan worden uitgevoerd met eigen vervoermiddelen of met het openbaar vervoer.

G/ Het inrichten van standen op georganiseerde beurzen, ook in de groot-industrie. Deze organisatie en coördinatie omvat zowel de oprichting, inrichting, en afbraak der standen en het ter beschikking stellen van werkkrachten.

H/ De vennootschap staat ook in voor de aankoop, verkoop, verhuring van materiaal dienstig voor de opbouw en inrichting van beursstanden

II Het verzorgen van verhuisdiensten zoals de verhuizing van het meubilair van particulieren, kantoren, werkplaatsen of fabrieken,

JI De verhuur van vrachtwagens en personenauto's met of zonder chauffeur,

KI Het goederen- en personenvervoer met door dieren getrokken voertuigen.

t../ De activiteiten van vervoercommissionairs die contracten voor het vervoer van goederen afsluiten in eigen naam maar het vervoer zelf door derden laten uitvoeren,

II.Algemene activiteiten

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren voor ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen, van de functie van bestuurder of analoge functies in vennootschappen en andere rechtspersonen. Het waarnemen van opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies,

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa,

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

GI De aan-en verkoop, in-en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel. De verhandeling en behandeling van goederen in de grootindustrie en het beschikbaar stellen van personeel daarvoor. Het optreden als tussenpersoon op het gebied van vervoer, zoals ondermeer: Het expeditiekantoor; Bevrachting; vervoersbemiddeling.

HI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

I/ Werkzaamheden als reclame-agentschap, onder andere trede-marketing.

JI Het verlenen van diensten van consultancy, advies, hulp- en beheersbijstand, met het oog op de bevordering van de organisatie , de communicatie, de rentabiliteit, de commerciële strategie, de financiën, de productie, de marketing en in het algemeen het management van de opdrachtgevers,

De assistentie van de leiding op het administratief, commercieel en financieel vlak en de uitvoering van alle speciale opdrachten, meer bepaald van commerciële en financieringsstudies en interimmanagement.

lIl.Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruiten, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV.Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of

"

"41t ~ º% samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

DERDE BESLISSING.

De vergadering heeft met eenparigheid van stemmen beslist tot verhoging van het kapitaal met HONDERD VEERTIG DUIZEND TWEEHONDERD VIER EN VEERTIG EURO (140.244 Eur) om het maatschappelijke kapitaal te brengen van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 Eur) op HONDERD ACHT EN VIJFTIG DUIZEND ACHTHONDERD VIER EN VEERTIG EURO (158.844 Eur) door uitgifte van zevenhonderd vier en vijftig (754) nieuwe aandelen,

De nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen genieten. INSCHRIJVING OP NIEUWE AANDELEN

En terstond wordt er met het akkoord van de enige aandeelhouder, de heer Bart Demeestere op deze kapitaalsverhoging van HONDERD VEERTIG DUIZEND TWEEHONDERD VIER EN VEERTIG EURO (140.244 Eur), ingeschreven als volgt :

1.door inbreng in geld door mevrouw Marie Christine LANNOY, wonende te 8830 Hooglede, Onledestraat. 2a, die alhier tussenkomt, ten belope van negen en zeventig duizend vierhonderd twee en twintig euro (79.422 ¬ ) aan wie hiervoor vierhonderd zeven en twintig (427) nieuwe aandelen worden toegekend, die dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen zullen genieten.

De heer Bart Demeestere verklaart afstand te doen van zijn voorkeurrecht naar aanleiding van voomoemde kapitaalsverhoging.

Mevrouw Marie Christine Lannoy verklaart en erkent dat ieder aandeel waarop door haar thans werd ingeschreven volledig volstort is met eigen gelden, die zij bezat voor haar huwelijk met de heer Bart Demeestere, en die door haar hierbij worden wederbelegd.

Dit wordt terstond bevestigd door haar echtgenoot de heer Bart Demeestere.

De heer Bart Demeestere en mevrouw Marie Christine Lannoy zijn gehuwd te Hooglede op 12 december 2009 onder het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Geert Vanwijnsberghe te Roeselare (Beveren) op 23 november 2009, volgens hun verklaring tot op heden niet gewijzigd.

Zij verklaart dat deze inbreng in geld voorafgaandelijk aan onderhavige kapitaalverhoging, gedeponeerd geworden is op een bijzondere rekening bij ING Bank zoals blijkt uit het door voormelde financiële instelling op 2 mei 2014 afgeleverd attest,

Dit wordt door de instrumenterende notaris, aan wie dit attest werd voorgelegd, bevestigd.

2.door inbreng in geld door de heer Bart DEMEESTERE wonende te 8830 Hooglede, Onledestraat 2a ten belope van van zestig duizend achthonderd twee en twintig euro (60.822 ¬ ) aan wie hiervoor driehonderd zeven en twintig (327) nieuwe aandelen worden toegekend, die dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen zullen genieten..

De heer Bart Demeestere verklaart en erkent dat ieder aandeel waarop door hem thans werd ingeschreven volledig volstort is met eigen gelden, die hij bezat voor zijn huwelijk met mevrouw Marie Christine Lannoy, en die door hem hierbij worden wederbelegd.

Dit wordt terstond bevestigd door zijn echtgenote mevrouw Marie Christine Lannoy.

De heer Bart Demeestere en mevrouw Marie Christine Lannoy zijn gehuwd te Hooglede op 12 december 2009 onder het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Geert Vanwijnsberghe te Roeselare (Beveren) op 23 november 2009, volgens hun verklaring tot op heden niet gewijzigd.

Hij verklaart dat deze inbreng in geld voorafgaandelijk aan onderhavige kapitaalverhoging, gedeponeerd geworden is op een bijzondere rekening bij ING Bank zoals blijkt uit het door voormelde financiële instelling op 2 mei 2014 afgeleverd attest.

Dit wordt door de instrumenterende notaris, aan wie dit attest werd voorgelegd, bevestigd.

VIERDE BESLISSING.

De vergadering heeft met eenparigheid van stemmen beslist de statuten aan te passen aan voorschreven kapitaalverhoging en aldus de tekst van de eerste alinea van artikel 5 der statuten te vervangen door volgende tekst :

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERD ACHT EN VIJFTIG DUIZEND ACHTHONDERD VIER EN VEERTIG EURO (158.844 Eur). Het wordt vertegenwoordigd door achthonderd vier en vijftig (854) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/achthonderd vier en vijftigste (1/854ste) van het kapitaal vertegenwoordigen"

VIJFDE BESLISSING,

De vergadering heeft met eenparigheid van stemmen het ontslag van de heer Geert Scherrens tot statutair zaakvoerder van de vennootschap en de heer Ame Scherrens als niet statutair zaakvoerder van de vennootschap en dit vanaf respectievelijk 30 september 2011 en 6 februari 2012 bevestigd.

De vergadering heeft het eenparigheid van stemmen de benoeming van de heer Bart Demeestere voornoemd tot niet statutaire zaakvoerder van de vennootschap en dit vanaf 6 februari 2012 bevestigd.

De vergadering heeft met eenparigheid van stemmen beslist tot benoeming van mevrouw Kathy Vuylsteke

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

Voor-ibehoudeiº% itan het Belgisch Staatsblad

voornoemd tot niet statutair zaakvoerder van de vennootschap. Zij aanvaardt dit mandaat. Het mandaat zal onbezoldigd zijn. Zij verklaart niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

De vergadering heeft met eenparigheid van stemmen beslist tot benoeming van mevrouw Marie Christine Lannoy voornoemd tot plaatsvervangend zaakvoerder van de vennootschap.

Zij zal dit mandaat kunnen uitoefenen indien één of meerdere zaakvoerders in de onmogelijkheid verkeren om hun functie van zaakvoerder uit te oefenen. Ingeval van overlijden van alle zaakvoerders zal zij van rechtswege de functie van zaakvoerder op zich nemen tot op het ogenblik dat de algemene vergadering een nieuwe zaakvoerder heeft aangesteld. Zij aanvaardt dit mandaat. Zij verklaart niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

ZESDE BESLISSING

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris en de medewerkers van haar notariskantoor alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen, te tekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL, afgeleverd op ongezegeld papier ter inlassing in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad

Caroline Vanlerberghe

Notaris plaatsvervanger te Roeselare (Beveren)

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie van de akte houdende wijziging van de statuten;

- aanwezigheidslijst;

- verslag van het bestuursorgaan;

- staat van actief en passief

- gecoordineerde statuten;

Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam er, handtekening

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 14.06.2014, NGL 30.06.2014 14243-0047-012
11/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.06.2013, NGL 05.07.2013 13279-0206-014
13/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.06.2012, NGL 10.07.2012 12280-0105-010
21/03/2012
ÿþ Mod Won' 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

llï11

*12060411

Ondernemingsnr : 0899.483.671 Benaming

(voluit) : SOFAR

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Clos Fleuriweg 14, 8670 KOKSLIDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER - VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op de maatschappelijke zetel op'

06/02/2012, blijkt dat er beslist werd dat met directe ingang volgend persoon ontslagen wordt

- Dhr. Arne SCHERRENS, wonende te 8670 Koksijde, Clos Fleuriweg 14.

Met ééparigheid van stemmen werd ook goedgekeurd dat volgende zaakvoerder benoemd wordt met:

onmiddellijke ingang:

Dhr. Bart DEMEESTERE, wonende te 8830 Hooglede, Onledestraat 2A,

Er werd ook beslist dat de maatschappelijke zetel met onmiddellijke ingang wordt verplaatst naar Onledestraat 2A te 8830 Hooglede

Zaakvoerder

Bart DEMEESTERE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

07/11/2011
ÿþMoa 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11167331*

V beh aa Bei Stai

Ondernemingsnr : 0899.483.671 Benaming

(voluit) : SOFAR

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : CLOS FLEURIWEG 14 - 8670 KOKSIJDE (OOSTDUINKERKE) Onderwerp akte : ONTSLAG - BENOEMING ZAAKVOERDER - MACHTEN

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 30 september 2011 blijkt:

1/ het ontslag als statutair zaakvoerder van de heer Geert SCHERRENS, wonende te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Clos Fleuriweg 14, vrijwillig aangeboden met ingang van 30 september 2011.

2/ de benoeming als niet-statutair zaakvoerder van de heer Arne SCHERRENS, wonende te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Clos Fleuriweg 14, en dit met ingang van 1 oktober 2011.

De enige zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Ame SCHERRENS zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 11.06.2011, NGL 04.07.2011 11259-0270-010
02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.06.2010, NGL 25.06.2010 10240-0153-010
31/03/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.07.2016, NGL 22.07.2016 16355-0547-016

Coordonnées
SOFAR

Adresse
ONLEDESTRAAT 2 A 8830 HOOGLEDE

Code postal : 8830
Localité : HOOGLEDE
Commune : HOOGLEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande