SOFIELA

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : SOFIELA
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 846.374.389

Publication

21/10/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
01/10/2013
ÿþRechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel: Hospitaalstraat 2 te 8908 IEPER

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging vennoten en zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering van 16 september 2013 stelt vast dat mevrouw Christiane: DUPONSELLE (rijksregisternummer 51.06.09-218-43), eigenaar van 10 % van de aandelen, zich beroepen; heeft op artikel 12 van de statuten om de ontbinding van de vennootschap te vragen. Daarop heeft de tweede vennoot, Michel LAHEYE (rijksregistemummer 79.01.24-217-50), eigenaar van 90 % van de aandelen, eveneens conform artikel 12 van de statuten, de ontbinding van de vennootschap geweigerd maar beslist om de 10 % aandelen van mevrouw Christiane DUPONSELLE over te nemen.

Aangezien een vennootschap onder firma twee vennoten dient te hebben, beslist de heer Michel LAHEYE tegelijkertijd om 50 % van het totaal van de aandelen door te geven aan Sofie LAHEYE met rijksregisternummer 73.02.12-212-05, die reeds zaakvoerder was van de vennootschap. Mevrouw Sotie LAHEYE aanvaardt deze 50 % van de aandelen van de vennootschap en blijft zaakvoerder.

De zaakvoerder

Sotie LAHEYE

Mod wand 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

20 SEP, 2013

riffie

Ondememingsnr : 0846.374.389 Benaming

(voluit) : SOFIELA (verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/06/2012
ÿþ~ Mod Word 11.1

pez In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr :

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

oez4 G. et ~

Sofiela

Vennootschap onder firma

Hospitaalstraat 2, 8908 Vlamertinge

Oprichting

III*iaio IIIIV IIIIIIIAI III

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Heden, 02-042092 komen samen

-eerste comparant 

De Heer MICHEL LAHEYE wonende te 8900 IEPER  Rijselsestraat 58

- tweede comparant -

Mevrouw CHRISTIANE DUPONSELLE wonende te 8970 POPERINGE  Pottestraat 24

Comparanten verklaren hierbij de oprichtingakte op te stellen van de SOFIELA die zij als volgt verklaren op te richten:

1. Artikel

Bij deze wordt tussen partijen een vennootschap onder firma opgericht onder de benaming SOFIELA

2. Artikel2

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8908 VLAMERTINGE 

HOSPITAALSTRAAT 2

De vennoten zijn gemachtigd bijhuizen of agentschappen, zowel in België als het buitenland op te richten.

3. Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel

Uitbating van een café, herberg, bistro kortom elke uitbating waarin drank en beperkte voedingsmiddelen (snacks) verkocht worden.

Uitbating van vergaderruimte , vergaderzaal en alles wat hiermee in verband staat .

De bereiding en levering van maaltijden in de meeste ruime zin van het woord en dit zowel in traiteurdienst als met eigen bediening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

De organisatie, inrichting , afhandeling , geven In onderaanneming , voorbereiding en alles wat verband houdt met maaltijden en feestmaaltijden allerhande.

Het geven van lessen en voordrachten aangaande voeding, feestcultuur en alles wat hiermee in verband staat,

Verhuur van feestzalen, feestmateriaal; feestkledij, feestattributen

Deze opsomming is niet beperkend en kan uitgebreid worden met alles wat het maatschappelijk doel ten goede komt

De vennootschap kan alle rechtshandelingen stellen en daden stellen in rechtsreeks en onrechtreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

4. Artikel4

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van acht maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de andere vennoot per aangetekend schrijven en op voorwaarde dat deze opzegging ter goede trouw gebeurt.

5. Artikel 5

Mevrouw DUPONSELLE CHRISTIANE brengt 100.00 (honderd) EUR in , die gestort wordt op de gemeenschappelijke bankrekening.

De Heer Laheye Michel .brengt 900.00 (negenhonderd) euro in welke gestort worden op de gemeenschappelijke bankrekening.

Het maatschappelijk kapitaal wordt gebracht op ¬ 1000,00 (duizend )

Met onderhavige akte zijn partijen het eens dat deelname in het maatschappelijke vermogen overeenkomt met een maatstaf van 1000,00 waarbij 90.% van het kapitaal toekomt aan lste comparant en 90 % van het kapitaal toekomst aan tweede comparant

6. Artikel6

Voor iedere vennoot mag een rekening-courant genomen worden waarin alle sommen ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden, Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courant nodig maken, zal deze storting door iedere vennoot bij gelijke delen gedaan worden, tenzij er anders over beslist wordt.

Buiten de toestemming van de andere vennoten mogen de fondsen gestort op de zichtrekening enkel teruggevorderd worden mits men zes maanden vooraf de vennootschap verwittigd per aangetekend schrijven.

7. Aritkel 7

Enkel de zaakvoerder beschikt over de maatschappelijke handtekening, maar zij zullen er enkel gebruik mogen van maken voor zaken die het doel van de vennootschap uitmaken.

8. Artikel8

De vennoten zuilen al 'hun tijd en zorgen aan de maatschappelijke zaken bestenden, Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handel of activiteit van dezelfde of andere aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

9. Artikel 9

Het boekjaar begint normaliter op één april om te eindigen op 31 maart van elk jaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

leder jaar op 31 maart zullen een inventaris, een balans en een winst- en verliesrekening worden opgesteld. De vennootschap zal zich hieromtrent houden aan alle fiscale en boekhoudkundige bepalingen zoals door de wetgeving is opgelegd.

Bij wijze van uitzondering zal het eerste boekjaar lopen vanaf heden tot 31 maart 2014.

Jaarlijks zal een jaarvergadering gehouden worden op de laatste zaterdag van september om 17.00 uur en dit voor de eerste maal in maart van het jaar 2014.

Verwijzend naar artikel 60 van de vennootschappenwet zullen alle handelingen verricht sedert één januari 2012 door Mevrouw LAHEYE SOFIE persoonlijk en door een vennootschap in oprichting, door de vennootschap aanvaardt en overgenomen worden,

10. Artikel10

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van algemene kosten en van de afschrijvingen, waarover de vennoten dienen te beslissen.

De winst zal worden aangewend voor het opbouwen van een reservefonds ter delging van lopende en buitengewone uitgaven.

Verdere beslissingen over de aanwending van de winst/reservefonds zullen genomen bij beslissing van unanimiteit.

De vennoten komen overeen dat ze zullen worden vergoed voor alle kosten die het statuut van vennoot in huidige vennootschap met zich meebrengt. De kosten of gebeurlijke vergoedingen zullen bij de algemene onkosten worden gerekend.

11. Artikel11

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid ais deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten, onverminderd de aansprakelijkheid ten aanzien van derden zoals die in de wet is voorzien.

12. Artikel 12

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot kunnen worden aangevraagd, indien de verliezen 50 % van het kapitaal belopen, Maar in dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen.

13. Artikel 13

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot voor de tijd waarop de vennootschap moet eindigen in overeenstemming met art 4.

De erfgenamen van de overledene, nemen als vennoot gezamenlijk de plaats in van hun rechtsvoorganger. Zij moeten zich bij de vennootschap laten vertegenwoordigen door één en dezelfde lasthebber, Hun aandeel komt overeen met het aandeel dat de vennoot had in de vennootschap.

14. Artikel 15

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap mogen hinderen op welke wijze ook.

15. Artikel 16

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening worden toevertrouwd aan Mevrouw LAHEYE SOFTE

De ontbinding en vereffening op welke wijze ook zal gebeuren met inachtname van deelname in het maatschappelijke kapitaal van de vennoten, hetzij 10 % toekomend aan eerste comparant en 90% toekomend aan 2de comparant

16, Artikel 17

Bij ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de vennoten volgens de verhouding bepaald in artikel 15.

17, Artikel18

Mevrouw SOFIE LAHEYE wonende te 8970 POPERiNGE -- Abeelseweg 210 wordt benoemd als zaakvoerder,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : I~laam en handtekening

18. Artikel 19

Er wordt door de stichtende vennoten een bijzondere volmacht verleend aan SDP ACCOUNTANTS BVBA/BV met maatschappelijke zetel te 8600 Diksmuide  Generaal Baron Jacquesstraat 42 bus 1 vertegenwoordigd door haar zaakvoerder-accountant PARRET DIRK  Passendalestraat 71  8980 ZONNEBEKE teneinde de nodige formaliteiten te vervullen ivm de aanvraag van het BTW- nummer en het ondernemingsnummer.

Waarvan akte, opgesteld te Vlamertinge op 02 april 2012 in zoveel exemplaren als er partijen zijn. Na lezing, hebben wij na akkoord, getekend.

Partijen spreken af dal huidige oprichtingsakte bij voorrang zal worden gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgische Staatstblad, geeft daartoe (ten uitzonderlijke titel) opdracht aan SDP ACCOUNTANTS BVB/BV Generaal Baron Jacquesstraat 42 bus 1  8600 DIKSMUIDE

Sofie Laheye

Zaakvoerder

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge











19/02/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
SOFIELA

Adresse
HOSPITAALSTRAAT 2 8908 VLAMERTINGE

Code postal : 8908
Localité : Vlamertinge
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande