SOFIRI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOFIRI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 823.278.590

Publication

19/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 20.12.2013, NGL 13.02.2014 14037-0437-010
03/01/2014
ÿþ t mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0823.278.590

Benaming (voluit) : Sofiri

i;

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Driekoningenstraat, 27 8820 Torhout

Onderwerp akte : WIJZIGING DOEL - STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Pierre Moulin, geassocieerd notaris, te Destelbergen, op zestien december tweeduizend dertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloteni vennootsohap met beperkte aansprakelijkheid "Sofiri" volgende beslissingen heeft genomen :

A. De vergadering beslist het doel aan te passen en uit te breiden zodat de vennootschap vanaf heden de: activiteiten ais doel zal hebben, zoals deze letterlijk beschreven staan in punt 1 van de agenda, als volgt: "I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1." " Het verrichten" van werkzaamheden van bemiddeling in. bank- en beleggingsdiensten overeenkomstig- de wet" van= ii tweeëntwintig maart tweeduizend en zes betreffende de bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten en de distributie van; financiële instrumenten of iedere rechtsnorm die ter vervanging van voormelde wet deze activiteiten zal reguleren.

2. Het verrichten van werkzaamheden van verzekeringsbemiddeling overeenkomstig de wet van zevenentwintig maaiti ii negentienhonderd vijfennegentig betreffende de verzekerings- en herverzekeringsbemiddeling en de distributie van; verzekeringen of iedere latere rechtsnorm die ter vervanging van voormelde wet deze activiteiten zal reguleren.

3. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden op juridisch, financieel en fiscaal vlak en op vlak van; bedrijfsorganisatie, bedrijfsbeleid en management en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

4. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of; ondernemingen.

5. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

6. Aanbreng van klanten met het oog op de aankoop van vastgoed, met uitzondering van alle activiteiten van;

il Il. VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met: betrekking tot onroerende goederen zoals het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden en verhuren; i; van onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen.

3. Het toestaan en aangaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, ;i in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest:, ;; ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan;;

depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en

kapitalisatieondernemingen.

Het is de vennootschap echter verboden om in eigen naam en voor eigen rekening daden te verrichten van bank,li spaarkas of spaarbank en om in eigen naam en voor eigen rekening spaargelden aan te trekken, dit alles conform de;i i: geldende Belgische en/of Europese richtlijnen van openbare orde.

De vennootschap mag zich ook toeleggen op alle administratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende of!: onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen. De vennootschap;: kan haar doel verwezenlijken door het ter beschikking stellen van (on)roerende goederen in natura aan de zaakvoerders ais,; onderdeel van diens bezoldiging of door de verhuur van (on)roerende goederen aan de zaakvoerders"

B. a) artikel 3 van de statuten aan te passen ingevolge de hierboven genomen beslissing tot wijziging en aanpassing van het doel, door vervangen van de tekst van artikel 3 door de tekst zoals letterlijk omschreven in punt 1 van de agenda.

De vergadering beslist deze wijziging en aanpassing uit te voeren naar aanleiding van het opstellen van dei gecoördineerde tekst van de statuten

b)De tekst van artikel 27 der statuten, met betrekking tot vereffening der vennootschap, wordt vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt opii de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

i; De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. .enige_vennoot.blljít slechts wansprakelilkvoor_da .verbintenissen uan.da vennootschap.ten.belope. man 2ijn

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbia

1111111wn~m~au~~a~u~~

19 09881*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor aile verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

Is omtrent de benoeming niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over aile machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

De benoeming van vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd. De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandel jke betalingen te doen."

C.de vergadering keurt de gecoördineerde tekst van de statuten goed.

D.ONTSIAG ZAAKVOERDER

De vergadering beslist tot ontsrag als zaakvoerder der vennootschap, met ingang van heden, van:

Mevrouw Roose. Silke Lien, voornoemd, (Rijksregister nummer : 83.09.27-122.01]

Bij de eerstvolgende jaarvergadering zal beslist worden over kwijting over haar mandaat over het laatste boekjaar.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tepellijk hiermede neergelegd:

expeditie proces-verbaal

verslag van de zaakvoerders Pierre Moulin

coordinatie der statuten. Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 21.12.2012, NGL 01.02.2013 13025-0351-010
02/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 16.12.2011, NGL 24.02.2012 12046-0457-009

Coordonnées
SOFIRI

Adresse
DRIEKONINGENSTRAAT 27 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande