SOLLERTEC INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOLLERTEC INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.639.135

Publication

31/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 20.12.2013, NGL 23.12.2013 13697-0098-010
31/07/2013
ÿþ Mat Word 11.1

fi~ {

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



11

*13120078*

2 2 JULI 2013

":Griffie

Ondernemingsnr.: 0838 639 135

Benaming

(voluit) : SOLLERTEC INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Roesbruggestraat 60 - 8691 Beveren-aan-de-Ijzer

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

beslissing van de zaakvoerder, VANDENBERGHE Benny, werd de maatschappelijke zetel van de BVBA SOLLERTEC INVEST, ingeschreven in het rechtspersonenregister te VEURNE," ondernemingsnummer 0838 639 135, verplaatst naar Gasthuisstraat 2, 8906 Elverdinge met ingang van 17 juli 2013.

VANDENBERGHE Benny

zaakvoerder

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

31/08/2011
ÿþ mod 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

I`3fa~rzenl;ave.,

ZEV.ig-EMID2L

~ 9 AUG. 201

II1E UII flhI lIll Mil IM Illl I1uu

'11132849"

Griffie

Ondernemingsnr

"

Benaming : Sollertec Invest

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Roesbruggestraat 60

8691 Aiveringem (Beveren-aan-den-Ijzer)

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

P. Er blijkt uit de akte verleden voor notaris Stephan Mourisse, notaris te Roesbrugge-Haringe/Poperinge, op achttien augustus tweeduizend en elf, ter registratie aangeboden dat verschenen zijn: 1.De heer VANDENBERGHE Benny Peter Corneel, ongehuwd, geboren te Poperinge op twee maart negentienhonderddrieënzeventig (nationaal nummer 73.03.02-303.27), wonend te 8691 Alveringem (Beveren;; aan-den-ljzer), Roesbruggestraat 60.

2.Mevrouw TOP Hilde Greet, ongehuwd, geboren te Poperinge op vijfentwintig mei negentienhonderdvijfenzeventig (nationaal nummer 75.05.25-098.83), wonend te 8691 Alveringem (Beveren- :; aan-den-Ijzer), Roesbruggestraat 60.

overgegaan tot de oprichting van de handelsvennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam " Sollertec Invest", waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 8691 i Beveren-aan-den-Ijzer (Alveringem), Roesbruggestraat 60 en met een kapitaal van twintigduizend euro (ê 20.000,00), vertegenwoordigd door tweeduizend (2.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. 1/ De Heer Benny Vandenberghe, voornoemd, schrijft in op duizend negenhonderdnegenennegentig (1.999) aandelen, dewelke hij volstort door inbreng van een bedrag van negentienduizend negenhonderdnegentig (19.990)euro;

2/ Mevrouw Hilde Top, voornoemd, schrijft in op één (1) aandeel, dewelke zij volstort door inbreng van een bedrag van tien (10) euro.

RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam : " Sollertec Invest".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in België, bij enkel besluit van het bestuursorgaan en mits inachtneming van de taalwetgeving.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zo in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op :

Het uitvoeren van alle immobiliaire operaties of ermede verbandhoudende handelingen met name de aankoop, verkoop, het nemen en afstaan van optierechten, bemiddeling, ruiling, afbraak, verhuring,;; expertise, beheer, valoriseren, het laten bouwen, omvormen,of verbouwen van onroerende goederen;: van alle aard, zo gronden als openbare en private gebouwen, waaronder ook sociale woningen en appartementen, zo op het platteland als in stedelijke gebieden en dit door middel van lotisering en; verkaveling voor nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, in alle materialen voor alle bestemmingen;; en met alle technieken.Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in onroerende goederen en waarden. De`; vennootschap mag optreden als adviseur, bemiddelaar en coördinator van immobiliaire activiteiten, en! evenzeer als vastgoedmakelaar. De vennootschap mag ter verwezenlijking van haar doel beroep doen;: op derden. In deze zin behoort tot de activiteit : aanneming van bouwwerken waarbij beroep gedaan.

wordt op onderaannemers. ='

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Het uitvoeren van alle handels-en financiële verrichtingen die hiermede verband houden : het lenen en ontlenen van kapitalen, financieringen van ondernemingen, hetzij private of vennootschappen, borgen geven en ontvangen, alles wat direct of indirect in verband staat met de gewone activiteiten van een immobiliën en financiële vennootschap, alsook promoties en verkavelingen, en het beheer van al wat de verwezenlijking van haar doel kan vergemakkelijken;

Het beheren en exploiteren van haar eigen onroerend patrimonium, alle activiteiten voor wat betreft het huren en verhuren of doorverhuren van gebouwen, terreinen en materiaal;

Het beheren van vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook hebben, het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten;

Het verwerven, beheren en valoriseren van brevetten, octrooien en licenties en andere intellectuele rechten;

Het verlenen van dienstprestaties van economische aard;

Het verlenen van advies inzake administratief, commercieel, technisch, financieel , fiscaal en juridisch beheer;

Het uitvoeren van alle verrichtingen van projectmanagement en coördinatie, projectontwikkeling en het voeren van de directie over andere ondernemingen;

Het organiseren en het verwerken voor haar huurders van alle administratie in de ruimste betekenis van het woord, alle activiteiten van syndicus;

Deze opsomming is niet beperkend en dient geïnterpreteerd in de ruimste zin.

De vennootschap mag alle burgerlijke, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staat met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak/ het volledig eigen vermogen. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

i Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de regels gesteld in het Wetboek van Vennootschappen.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen " vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend (20.000,00) en is verdeeld in tweeduizend (2.000) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt. De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Niet statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen en mits statutenwijziging.

BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Bestuursbevoegdheid

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide

bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het

algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doei van de

vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene

vergadering, valt in hun bevoegdheid,

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig

de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Indien er drie of meer zaakvoerders worden benoemd vormen zij een college, dat een voorzitter aanstelt en

verder handelt zoals een raadsvergadering.

Het college van zaakvoerders vergadert zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vereisen, op

uitnodiging van een zaakvoerder. De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats

vermeld in de bijeenroepingen.

De uitnodiging tot de vergadering zal, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd

minstens vijf volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer alle zaakvoerders

er in toestemmen te vergaderen.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn

leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

Elk belet zaakvoerder mag aan één zijner collega's volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn

plaats te stemmen. Geen enkele zaakvoerder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor

hem en één voor zijn lastgever.

Zowel de uitnodigingen tot de vergadering als de volmachten kunnen geschieden bij gewone brief, telefax of

elektronisch bericht.

De besluiten van het college worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Ingeval van staking der stemmen wordt het besluit niet aangenomen.

Vertegenwoordiningsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de vennootschap te

vertegenwoordigen in en buiten rechte.

In geval van een college van zaakvoerders vertegenwoordigt het college de vennootschap in en buite rechte.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van het college van zaakvoerders, handelend met de

meerderheid van zijn leden, kan iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, de vennootschap

vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve

bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet

tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de

zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd

door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

BIJEENKOMST  BIJEENROEPING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de derde vrijdag

van de maand december om veertien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de

'; jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende

bijeenroeping.

BOEKJAAR.

: Het boekjaar begint ieder jaar op één juli en wordt op dertig juni van het daarop volgende jaar afgesloten.

INVENTARIS  JAARREKENING

Op het einde van elk boekjaar zal het bestuursorgaan een inventaris alsmede een jaarrekening opmaken,

overeenkomstig de wet.

WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met

inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de

vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals

dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het

gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet

of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans,

verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

" Voorbehouden atar i het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het

nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

ONTBINDING  VEREFFENING  VERDELING LIOUIDATIESALDO

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van

de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt,

i waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van

koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van

stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te

i dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang

de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in

mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van

stortingen.

Zetel van de vennootschap

De zetel van de vennootschap zal gevestigd zijn te 8691 Beveren-aan-den-ljzer (Alveringem),

Roesbruggestraat 60.

Eerste boekjaar EN JAARVERGADERING

Het eerste boekjaar vangt aan op heden, om te eindigen op dertig juni tweeduizend en dertien.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in de maand december tweeduizend en dertien.

Overname verbintenissen

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen, inclusief deze opgenomen in

onderhavige akte, worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen

van de rechtspersoonlijkheid als gevolg van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte

op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de

i vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Woonstkeuze

Voor de uitvoering van deze akte verklaren de verschijners keuze van woonplaats te doen in hun respectieve

woonplaats,

BENOEMINGEN  aanvaardingen

Niet statutaire zaakvoerder

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap hebben de verschijners mij, notaris, verzocht te akteren dat

benoemd wordt tot niet-statutaire zaakvoerder : de heer Benny VANDENBERGITE, voornoemd. "

De aldus benoemde niet-statutaire zaakvoerder verklaart het toegekend mandaat te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van het mandaat.

De zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

VOLMACHT EN

De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerder stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van het kantoor Quartus te 8970 Poperinge, Casselstraat 55.

Voor ontledend uittreksel.

Stephan MOIJRISSE.

Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: Expeditie akte

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 18.12.2015, NGL 22.12.2015 15702-0490-010

Coordonnées
SOLLERTEC INVEST

Adresse
GASTHUISSTRAAT 2 8906 ELVERDINGE

Code postal : 8906
Localité : Elverdinge
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande