SOLVYPRO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOLVYPRO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.999.534

Publication

02/12/2014
ÿþMad Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter g

Ondernerningsnr :

Benaming

(voluit) : "SOLVYPRO"

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei : 8200 Brugge (Sint-Andries), Grote Moerstraat, 72

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden op 15 november 2014 voor de ondergetekende Heike Laloo, notaris plaatsvervanger aangesteld bij beschikking van de Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg West-Vlaanderen, afdeling Brugge, in datum van 12 november 2014, voor het kantoor van notaris Jean-Pierre Demeyer, te Brugge (Sint-Andries), waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt véér registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er tussen: 1) de heer HOUF Henk Joseph Remi, geboren te Brugge op 11 juni 1966, (nationaal nummer 66.06.11-025.06), echtgenoot van mevrouw VAN HULLE Sophie, wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Grote Moerstraat 72 en 2) mevrouw VAN HULLE Sophie Lieve Irma, geboren te Brugge op 11 mei 1968, (nationaal nummer 68.05.11-168.92), echtgenote van de heer HOUF Henk, wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Grote Moerstraat 72, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming "SOLVYPRO", met zetel te 8200 Brugge (Sint-Andries), Grote Moerstraat, 72. Deze zetel mag overgebracht worden naar iedere andere plaats in België bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving terzake. De vennootschap mag bij beslissing van het bestuursorgaan exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agent- schappen en depots in België of in het buitenland oprichten.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op het maatschappelijk kapitaal wordt als volgt ingeschreven:

- door de heer Houf Henk voornoemd voor vijftig (50) aandelen zonder nominale waarde,

- door mevrouw Van Huile Sophie voornoemd voor vijftig aandelen (50) zonder nominale waarde,

Zij samen honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, zij voor achttienduizend zeshonderd euro (¬

18.600,00).

Er werd gestort:

- door de heer Houf Henk: drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00),

- door mevrouw Van Huile Sophie: drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00).

Zij samen achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder kalenderjaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 15 november 2014 en zal worden afgesloten op 31 december 2015. Overeenkomstig artikel 60 van het wetboek van vennootschappen gaat de vennootschap over tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld véér de ondertekening van de oprichtingsakte, evenals de verbintenissen nog aan te gaan voor het neerleggen van de akte-oprichting conform artikel 68 van het wetboek van vennootschappen.

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en aile activiteiten ondernomen sinds 15 november 2014 door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een

M

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

0567 99

rime val -akte

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

21 NOV 2014

Gent Afdelinnq~ Brugge

DeGeifWer

--- ,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve éénitiende (1/10) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Is de te verdelen winst van het boekjaar onvoldoende, dan wordt het recht op bevoorrecht dividend overgedragen naar de volgende boekjaren.

De verdeling van het na vereffening overblijvende saldo geschiedt overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd en die, indien zij benoemd worden in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid.

Bij gebrek aan de bepaling van de duurtijd wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De functie van statutaire zaakvoerder kan slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Het mandaat van de niet-statutaire zaakvoerder is herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering zonder dat zijn herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar vennoten, zaakvoerder(s), directieleden of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten.

In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger. Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door á de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend.

Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

Tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd en dit voor onbepaalde duur.

- de heer HOUF Henk, voornoemd, aanwezig en die aanvaardt.

Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering..

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden. De vennootschap heeft als doel:

- Begeleiden en adviseren van bedrijven en particulieren in alle sectoren, in de breedste zin van het woord. - Marketing, prospectie, contractonderhandeling, verkoop, administratieve ondersteuning en algemene studies voor externe bedrijven en particulieren in binnen en buitenland,

- Management consulting, strategie consulting, business planning en strategie ontwikkeling, consulting general management, consulting operations management, training en ontwikkeling, ...

- In de sectoren: Industriële, automotive, chemie, voeding, farmaceutische, handel.

- Het operationeel, commercieel en financieel management verzorgen van externe bedrijven en particulieren

in binnen- en buitenland.

- Import en export van goederen in de breedste zin,

- Het houden van agentschappen in de breedste zin van het woord voor import en export van goederen,

verkoop en commercialisatie ervan in de breedste zin.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Deze opsomming van activiteiten is exemplatief en geenszins beperkend.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger. Op algemene wijze mag zij aile daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met hetzelfde, een gelijkaardige of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als-in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zouden achten, en onder meer samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan en verstrekken, zich voor derden borgstellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven inclusief de eigen handelszaak.

De jaarvergadering zal gehouden worden op vijftien juni om vijftien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is heeft de jaarvergadering de volgende werkdag -plaats. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan schriftelijk, per telefax of per e-mail volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. Schriftelijk stemmen is toegelaten. in dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Schriftelijke algemene vergadering.

§1. De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen diie tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

§2. Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door aile aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door alle zaakvoerders ondertekende schriftelijke beslissing twintig dagen voor de statutaire datum, de vennootschap heeft bereikt. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beelissing.

De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing ten laatste twintig dagen voor de datum van de algemene statutaire jaarvergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt.

Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen twintig dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moet(en) de zaakvoerder(s) de algemene vergadering bijeenroepen.

§3. Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behoudens bewijs van het tegendeel. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend.

De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring gemelde datum en alle vereiste handtekeningen draagt,

Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten als geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd.

§4. Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de , vennootschap moet toekomen váár een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen váór die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht.

Indien er een commissaris is benoemd, moeten alle beslissingen van de algemene vergadering die bij schriftelijke procedure worden genomen, hem meegedeeld worden.

Volmacht

Voormelde zaakvoerder (onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de Griffie van de bevoegde Handelsrechtbank en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan het kantoor "VGD Audit  Taks & Accountancy" te Brugge (Sint-Andries), Gistelse Steenweg, 473 bus 0001, en/of Accountantskantoor Brouns & Laloo bvba te Brugge (Sint-Andries), Gistelse Steenweg, 473 bus 0001 en al haar bedienden, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondememingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheids-nummer), alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (aangifte van aanvang van activiteit) en verder om alle formaliteiten te verrichten bij de bevoegde autoriteiten ingevolge onderhavige oprichting.

TEGELIJK HIERMEDE NEERGELEGD: de expeditie van de oprichtingsakte.

Laloo Heike, notaris

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
SOLVYPRO

Adresse
GROTE MOERSTRAAT 72 8200 SINT-ANDRIES

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande