SORUMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SORUMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.388.555

Publication

29/10/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

MON1 `EttJR 13E!..CE 22 1n_ zt1º%z BELGISC H STAATCé::J,

-5, l0, 2012

RECHTBANK KOOPHANDEL

GliffieRI,JK

1'i1 I1'i I1 I1 11't 1I1 11 11I 11I

*12177958*

bi

a St

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon jen aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

QndernetnineJsnr : 834.358.555

Benaming (voluit) : SORUMA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rodenburgstraat, 47

8510 Kortrijk (Marke)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Maggy Vancoppernolle te Kortrijk op 20 september 2012, die eerstdaags zal geboekt worden in het eerste registratiekantoor te Kortrijk.

Dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SORUMA" onder meer de volgende beslissingen heeft genomen VERSLAGEN.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van het verslag van de zaakvoerders en van het verslag van de bedrijfsrevisor, te weten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Verheyden, Heyvaert & C°", met zetel te 9200 Dendermonde, Sint Gillislaan, 6, bus 1, vertegenwoordigd door de heer Heyvaert Geert, bedrijfsrevisor, opgemaakt in toepassing van artikel 313 van het wetboek van vennootschappen. Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit als volgt:

"8. BESLUIT

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SORUMA" bestaat uit de inbreng van 12.500 aandelen, die ingeschreven zijn op naam van de heer Rudi Maes, in de naamloze vennootschap "DIRUMA INVEST, met zetel fe 8510 Marke, Baliestraat 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk met BTW nummer BE 0466.401.635 voor een bedrag van 9.534.548,20 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat: e) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der; Bedr(fsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waarde bepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 9.534 aandelen van de BVBA "SORUMA", zonder vermelding van de nominale waarde, die een kapitaal vertegenwoordigen van 9.534.000,00 EUR, verhoogd met een uitgiftepremie van 548,20 EUR.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld met het oog op de kapitaalverhoging door inbreng in natura in de BVBA "SORUMA" en mag voor geen andere doeleinden gebruikt worden."

Een exemplaar van ieder verslag zal samen met een expeditie van dit proces-verbaal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk.

EERSTE BESLISSING.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De zetel wordt verplaatst naar 8510 Kortrijk, Baliestraat, 5.

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met een bedrag van negen miljoen vijfhonderd vierendertigduizend euro (9.534.000,00 EUR), om het te brengen van driehonderd duizend euro (300.000,00 EUR) op negen miljoen achthonderd vierendertigduizend euro (9.834.000,00 EUR), mits creatie en uitgifte van negenduizend vijfhonderd vierendertig (9.534) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, ter vergoeding van inbreng van aandelen voor een globaal bedrag van negen miljoen vijfhonderd vierendertigduizend euro (9.534.000,00 EUR), te verhogen met een globale uitgiftepremie van vijfhonderd achtenveertig euro twintig cent (548,20 EUR).

Deze nieuwe aandelen zullen van dezelfde rechten en voordelen genieten als de reeds bestaande aandelen, en zullen delen in de winsten vanaf heden.

Uitgiftepremie.

Het verschil tussen de inbrengwaarde van de aandelen en het bedrag van de kapitaalverhoging, ten bedrage van vijfhonderd achtenveertig euro twintig cent (548,20 EUR) zal integraal worden geboekt op de rekening "uitgiftepremies" die op dezelfde wijze als het kapitaal de waarborg van derden uitmaakt en waarover, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slecht zal kunnen worden beschikt met inachtname van de voorwaarden voor de wijziging van statuten.

DERDE BESLISSING.

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen beslissingen en aan de thans vigerende wetgeving.

Artikel 2:

De eerste zin van dit artikel wordt vervangen door de volgende tekst

"De zetel is gevestigd te 8510 Kortrijk, Baliestraat, 5."

Artikel 5: de tekst van dit artikel wordt vervangen door de volgende tekst:

"Het geplaatst kapitaal bedraagt negen miljoen achthonderd vierendertigduizend euro (9.834.000, 00 EUR) vertegenwoordigd door negenduizend achthonderd vierendertig (9.834) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/ negenduizend achthonderd vierendertigste (Va 8345re) van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen."

Artikel 22: de tekst van dit artikel wordt vervangen door de volgende tekst:

"De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap benoemt één of meer vereffenaars bij gewone meerderheid van stemmen en kan deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen te allen tijde ontslaan. De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of de homologatie van hun benoeming.

De vereffenaar(s) beschikt/beschikken over de meest uitgebreide machten die zijn toegekend door; de wet. Hij/Zij wordt/worden bovendien gemachtigd om alle handelingen te verrichten waarvoor de wet de machtiging van de algemene vergadering vereist."

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Maggy Vancoppernolle

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte van 21 september 2012; gecoördineerde tekst van de statuten; verslag van de revisor; verslag van de zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behctijdeja

aan het

Belgisch

Staatsblad

\J

Op de laatste blz. van Luik Eà vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/03/2011
ÿþ

a In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

-9. 03. 2011

RECHTi2dr'~C.OPHANDEL ~d.-,~..~h

111

" 11063357*

Vc behc

aan

Belt Staal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr: 388 SUS-

Benaming : SORUMA

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetei : Rodenburgstraat 47

8510 Kortrijk (Marke)

Onderwerp akte :Oprichting - statuten - overgangsbepalingen

Uit een akte verleden voor notaris Philippe STOCKMAN te Moorslede op 7 maart 2011, 'Geboekt zes blad geen verzending te IEPER de 07 MRT 2011 Boek 174 blad 76 vak 3 Ontvangen: Vijfentwintig euro (25 EUR) De Ontvanger a.i. (getekend) Jean-Pierre LEMAIRE', blijkt hetgeen volgt:

11 Comparanten.

1) De Heer MAES Rudi Gabriel, wonende te 8510 Kortrijk (Marke), Rodenburgstraat 47, echtgenoot van Mevrouw DECUBBER Sophie, hierna genoemd.

2) Mevrouw DECUBBER Sophie Marie-Paule Walter Antoine, wonende te 8510 Kortrijk (Marke), Rodenburgstraat 47, echtgenote van de Heer MAES Rudi, voornoemd.

21 Vorm - Naam.

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

"SORUMA"

31 Zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Kortrijk (Marke), Rodenburgstraat 47.

Hij kan warden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen. De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland. 41 Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen- als buitenland:

- de handel onder al zijn vormen (aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, import en export, vertegenwoordiging, commissie, makelarij, enzovoort) in allerhande textielstoffen, weefsels, tapijten, alle artikelen behorend tot de textielnijverheid, alsook alle daarmee samengaande en verwante activiteiten, zoals het vervaardigen, bewerken en verwerken van de voormelde artikelen; - alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren van eigen roerend en van onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en Koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies; - het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden;

- het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties;

- het optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen;

- een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Binnen dit kader mag de vennootschap overgaan tot het aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen, uitrusten, opschikken, herstellen, valoriseren, huren, verhuren, onderverhuren of in pand nemen, maar ook eventueel verkopen van alle roerende en onroerende goederen, al dan niet gemeubeld;

- het optreden als commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden bij alle commerciële activiteiten;

- het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft;

- elke dienstverlening op het gebied van management, het beheer en het bestuur van en alle adviesverlening aan bedrijven, personen en vennootschappen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

51 Kapitaal.

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op driehonderdduizend euro (300.000,00 EUR). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één driehonderdste van het maatschappelijk kapitaal. Ieder aandeel geeft een gelijk recht in de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2011- Annexes du Moniteur belge

r

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

winstverdeling en in de producten van de liquidatie.

61 Maatschappelijk vermogen.

Volledig onderschreven en volledig volgestort in geldspeciën, als volgt: -de Heer MAES Rudi, voornoemd, tekent in op honderd vijftig (150) aandelen hetzij voor honderd vijftigduizend euro (150.000,00 EUR); - Mevrouw DECUBBER Sophie, voornoemd, tekent in op honderd vijftig (150) aandelen, hetzij voor honderd vijftigduizend euro (150.000,00 EUR). Zij volstorten deze aandelen volledig, zodat de vennootschap bijgevolg uit dien hoofde de beschikking heeft over een som van driehonderdduizend euro (300.000,00 EUR).

71 Duur.

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

81 Bestuur - controle.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering. Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn. De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd worden alle handelingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap gesteld door twee zaakvoerders die gezamenlijk optreden, behalve voor deze handelingen die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd wordt de vennootschap vertegenwoordigd jegens derden door twee zaakvoerders die gezamenlijk optreden.

De zaakvoerder kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de vennootschap toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

91 Jaarvergadering.

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de eerste zaterdag van de maand juni, om tien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de eerste zaterdag van de maand juni 2013 om tien uur.

10/ Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stel(len)(t) de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij (hij), na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt (verzorgen), overeenkomstig de wet.

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op 31 december 2012.

11i estemmina van de winst - reserves.

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) vooraf genomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het overschot van de winst. In geval van verdeling, geeft elk aandeelrecht op een gelijk dividend.

12/ Verdeling van het netto - actief.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen ten laste van de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

13/ Benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder.

Worden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor een onbepaalde duur:

1) De Heer MAES Rudi, aanvaardende.

2) Mevrouw DECUBBER Sophie, aanvaardende.

141 Commissaris.

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op dit moment geen

commissaris te benoemen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Philippe STOCKMAN.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.06.2015, NGL 05.08.2015 15400-0020-026

Coordonnées
SORUMA

Adresse
BALIESTRAAT 5 8510 MARKE

Code postal : 8510
Localité : Marke
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande