SOSTRA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOSTRA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 420.842.814

Publication

23/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 28.09.2013, NGL 16.10.2013 13632-0552-016
14/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 29.09.2012, NGL 08.11.2012 12635-0318-016
17/01/2012
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0420842814

Benaming

(voluit) : Sostra

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8800 Roeselare, Sint-Sebastiaanstraat 70-72

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Sostra

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Met zetel te 8800 Roeselare, Sint-Sebastiaanstraat 70-72

Ondernemingsnummer 0420842814

BTW-nummer 0420.842.814

Gerechtelijke arrondissement: Kortrijk

Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Yannick Sabbe te Izegem op 27 december 2011 (geregistreerd, vijf bladen geen renvooien te Izegem, op 28 december 2011 Reg. 6 Boek: 40 Blad: 58 Vak: 12 Ontvangen: Vijfentwintig euro (25 euro) De EA Inspecteur ai A Deceuninck) blijkt dat volgende besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen

Eerste beslissing - Ontslag voorlezing verslag

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 30 september 2011.

De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 30 september 2011 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de zaakvoerder, alsmede van de staat van activa en passiva werden aan notaris Yannick Sabbe overhandigd.

Tweede beslissing - Doelwijziging

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door de tekst van artikel 3 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

« ARTIKEL 3 - DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mo Nn-EuF`, G~~j _

_Eco

arm 2or2

$FLG! C~ ~ -8Es7

39. 12, 2:11

f ---r'r~IGn , `'Gi ifi~__~CJPHA~'_

1

r"' - (

Io

~1201505~"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

1 Alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen met name: de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, afbraakwerken, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, en heropbouw of verbouwing. Het beheer van alle roerende en onroerende goederen, onder meer het opstellen van huurcontracten, opmaken van plaatsbeschrijving, inventariseren van meubilair, het vervullen van de functie van syndicus, het opmaken van schattingen en expertises, opmaken van projecten, bouwbegeleiding, enzovoort, zonder dat deze opsommingen beperkend zijn, en dit zowel in België als in het buitenland.

2. De aanneming en de uitvoering van alle openbare en private bouwwerken, alle onderaannemingen, afwerkingen en voltooiingwerken en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks niet het bouwvak in betrekking staan alsmede het fabriceren, de aankoop, verkoop, de consignatie, de vertegenwoordiging en commissiehandel van alle bouwmaterialen, grondstoffen en artikelen die bij het bouwen tussenkomen.

3. De coördinatie, de opvolging en het beheer van activiteiten en projecten zoals bepaald in punt 1 en 2.

4. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering; het optreden als portefeuillemaatschappij.

5. De vennootschap kan optreden voor de volgende verrichtingen:

a. Uitvoeren van allerlei administratieve handelingen voor derden;

b. uitvoeren van commerciële en administratieve taken in opdracht van derden, zowel voor beperkte als onbeperkte duur;

c. het verwerven door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening van aandelen of participaties, obligaties, kasbons of andere roerende waarden van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen, haar aandelen- en participatieportefeuille beheren en ontwikkelen, deze waarden verkopen onder welke vorm dan ook;

d. alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan de discontobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen; studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, technische, commerciële of administratieve aangelegenheden in de ruimste zijn, bijstand en diensten verlenen rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur, het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur;

e. het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden, optreden als commissaris en/of vereffenaar.

6. Het verstrekken van adviezen in de ruimste zin van het woord

7. Het verstrekken van operationeel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen.

8. Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen.

9. Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van hef woord.

10. Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

11. Het optreden als tussenpersoon in de handel.

12. Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden onder meer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen,

oprichten, laten uitvoeren van bouwwerken dit alles in de ruimste zin.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

13. Het beheren van bedrijfsruimtes en het valoriseren ervan door het stellen van aile bestuursdaden onder meer, oprichten, aankoop, verkoop, ruilen, laten uitvoeren van bouwwerken en het ter beschikking stellen ervan; dit alles in de ruimste zin.

14. Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

15. Het verwerven, en beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin; de aankoop, verkoop, het verhuren, het tentoonstellen tegen vergoeding van kunstwerken en in het algemeen van handel in de kunst.

16. Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op knowhow en ontwikkelde procédés.

17. De vennootschap mag zich borgstellen, leningen geven, zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondememingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als medeeigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

18. Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

19. De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap zal haar doel op aile plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag onder meer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt uitsluitend beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.»

Derde beslissing

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen van 8800 Roeselare, Sint-Sebastiaanstraat 7072, naar 8800 Roeselare, Sint-Sebastiaanstraat 70.

Vierde beslissing

De vergadering beslist artikel twee van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

« ARTIKEL 2 - ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8800 Roeselare, Sint Sebastiaanstraat 70.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of in het buitenland oprichten. »

Vijfde beslissing

De vergadering bevestigt haar beslissing om met ingang van 24 september 2011 een einde te stellen aan het mandaat van de statutaire zaakvoerder, de heer SOBRY Geert, wonende te 8800 Roeselare, Kleine bassinstraat 4.

Zesde beslissing

Om de statuten in overeenstemming te brengen met voormelde beslissing, beslist de vergadering artikel 20 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

« ARTIKEL 20 - BESTUURSORGAAN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.»

Zevende beslissing

De vergadering verleent aan notaris Yannick Sabbe te Izegem alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Achtste beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Negende beslissing

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan cvba Titeca H. Accountancy, Heirweg 198, 8800 Roeselare, met ondernemingsnummer: 0882371584, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Voor analytisch uittreksel

Bijlagen:

-gelijkvormig afschrift notariële akte wijziging statuten

-Verslag zaakvoerder

-Staat van activa en passiva

-Gecoördineerde statuten

Voorbehouden . aan het Belgisch Staateblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/11/2011 : KO098531
04/11/2011 : KO098531
27/10/2010 : KO098531
26/02/2010 : KO098531
30/09/2009 : KO098531
30/10/2008 : KO098531
03/12/2007 : KO098531
01/12/2006 : KO098531
14/11/2005 : KO098531
29/09/2005 : KO098531
07/12/2004 : KO098531
25/02/2004 : KO098531
05/01/2004 : KO098531
27/12/2002 : KO098531
09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 26.09.2015, NGL 30.09.2015 15637-0160-014
09/11/2001 : KO098531
03/10/2000 : KO098531
09/10/1999 : KO098531
01/01/1988 : KO98531
17/06/1987 : KO98531
01/01/1986 : KO98531
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 24.09.2016, NGL 04.10.2016 16646-0302-014

Coordonnées
SOSTRA

Adresse
SINT-SEBASTIAANSTRAAT 70-72 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande