SOTENS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SOTENS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 507.962.769

Publication

19/01/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 05'6

Benaming

(voluit) : SOTENS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kortrijksestraat 106 te 8860 Lendelede

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - benoemingen

gr blijkt uit een akte verleden voor notaris Christine Callens te Lendelede op negenentwintig oktober tweeduizend en veertien, akte eerstdaags neer te leggen ter registratie, dat daarbij opgericht werd een van riootschap met als:

..1/ Vennoten: De heer SPILLEBEEN Marijn Jules Simon, ongehuwd, geboren te Lendelede op 09/02/1985, wonende te 8860 Lendelede, Kortrijksestraat 106.

b) Mevrouw SPILLEBEEN Eva Agnes Alfonsine Noëtla, ongehuwd, geboren te Lendelede op 25/12/1986, wonende te 8860 Lendelede, Kortrijksestraat 106.

c) Mevrouw SPILLEBEEN Else Françoise Willy, ongehuwd, geboren te Lendelede op 19/12/1988 wonende te 8860 Lendelede, Kortrijksestraat 106.

d) De heer SPILLEBEEN Pieter Jean-Pierre, ongehuwd, geboren te Lendelede op 27/11/1990 wonende te 8860 Lendelede, Kortrijksestraat 106.

2/ Rechtsvorm: De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van naamloze vennootschap.

..3/ Benaming: Zij draagt de benaming SOTENS.

-41 Zetel: De zetel van de vennootschap is voor het eerst gevestigd te 8860 Lendelede, Kortrijksestraat 106. -5/ Duur: De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur. Ze verwerft rechtspersoonlijkheid op datum van neerlegging ter griffie.

-6/ Kapitaal: Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt VIERHONDERDDUIZEND EURO (400.000 EUR). Het is verdeeld in twaalfduizend (12.000) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één / twaalfduizendste (1/12.000ste) elk. Op de kapitaalaandelen werd volledig ingeschreven en afbetaald door inbreng in natura als volgt:

0e comparanten de heer SPILLEBEEN Marijn, Mevrouw SPILLEBEEN Eva, Mevrouw SPILLEBEEN Else, en de heer SPILLEBEEN Pieter, verklaren ELK DRIEDUIZEND AANDELEN (3.000) van de vennootschap te onderschrijven en ze af te betalen door inbreng in natura van ELK VIJFENTWINTIG aandelen (25) van de naamloze vennootschap SPINOMA met zetel te 8480 Ichtegem (Bekegem) Bruggestraat 353 B.T.W.-nummer: 0431.756.347 ondememingsnummer 0437.756.347 RPR Gent, afdeling Oostende.

Als vergoeding voor deze inbreng worden er aan ELK van de 4 inbrengers ELK DRIEDUIZEND AANDELEN (3.000) toegekend van de hier opgerichte naamloze vennootschap SOTENS, namelijk : Aan de heer SPILLEBEEN Marijn: 3000 aandelen. Aan mevrouw SPILLEBEEN Eva: 3000 aandelen. Aan mevrouw SPILLEBEEN Else: 3000 aandelen.

Aan de heer SPILLEBEEN Pieter: 3000 aandelen. Er worden aan de inbrengers geen andere vergoedingen voor hun inbrengen toegekend. Het kapitaal is volledig volstort door inbreng in natura.

Verslagen over de inbreng in natura :

pe burgerlijke BVBA DERYCKE, CATRY en C° Bedrijfsrevisoren te Kortrijk, (I.B.R. nr B038.), vertegenwoordigd door de heer Martin Derycke, bedrijfsrevisor,

aangewezen door de oprichters, heeft het verslag opgesteld voorgeschreven door artikel 444 van het wetboek van vennootschappen. Dit verslag dateert van 29 oktober 2014.

Het besluit van dat verslag luidt als volgt:

°Overeenkomstig artikel 444 W.Venn. werd ondergetekende door de oprichters van de NV SOTENS, waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 8860 Lendelede, Kortrijksestraat 106 , aangesteld om verslag uit te brengen naar aanleiding van de inbreng in natura bij de oprichting. De inbreng in natura bestaat uit een pakket aandelen, in volle eigendom van elk der oprichters, voor een totale inbrengwaarde van ¬ 400.000,00,

MONITEUR BEl..(1"_

0 9 -Ot- 2015

BELGISCH STAAïSBt_:

NEERGELEGD

- l M'0M, 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, afd. KORTRIJK

Griffie

SURF

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondergetekende Martin Derycke, bedrijfsrevisor, vennoot van de BVBA DERYCKE, CATRY & Co bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 6 bus 11, is bij het beëindigen van de controlewerkzaamheden van oordeel:

dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

dat de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

dat, de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

dat de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit:

een toekenning van 12.000 aandelen van de NV "SOTENS", zonder vermelding van nominale waarde aan de oprichters.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en mag geenszins voor andere doeleinden worden aangewend.

Kortrijk, 29 oktober 2014 DERYCKE, CATRY & Co BVBA Bedrijfsrevisoren vertegenwoordigd door M. DERYCKE Bedrijfsrevisor»

Bovendien overhandigen de oprichters mij, notaris een bijzonder verslag van de oprichters omtrent de inbrengen in natura, zoals voorgeschreven door artikel 444 van het wetboek van vennootschappen. Dit verslag van de oprichters is gedagtekend van 29 oktober 2014.

Het origineel van beide verslagen zal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel samen met een uitgifte van deze akte.

-7/ Doel: De vennootschap heeft tot maatschappelijk doel:

1) Holding:

het verwerven van participaties in alle commerciële en niet-commerciële, industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse. Zij zal haar middelen aanwenden voor de samenstelling, het beheer, de tegeldemaking en de vereffening van een portefeuille, bestaande uit aandelen, obligaties en andere effecten, evenals tot het verwerven, exploiteren en vervreemden van brevetten en andere intellectuele rechten;

het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren;

2) Beheren van roerend en onroerend patrimonium:

Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium vooral door beheersdaden, zoals verhuring.

Zij mag met betrekking tot deze goederen alle roerende, onroerende en financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden, zij mag onder meer binnen de perken van dit doel en- in zoverre dit voor de verwezenlijking ervan wordt verantwoord, onroerende goederen aankopen, laten bouwen,

ruilen maar ook eventueel verkopen; zij mag deze goederen niet enkel onderhouden en herstellen maar ook

opschikken, uitrusten en verbouwen.

3) Aankoop en verkoop van roerende en onrcerende goederen

De aankoop en verkoop van alle onroerende goederen, het oprichten en slopen van woonhuizen, appartementen, opbrengsthuizen, fabrieksgebouwen en andere gebouwen en niet-gebouwde onroerende goederen, aangekocht, opgericht of tot waarde gebracht door de vennootschap of met haar tussenkomst, het verkavelen, ruilen, splitsen, herinrichten van aile onroerende goederen, het tussenkomen in alle aangelegenheden met onroerend karakter zowel als verkoops-agent, dan als commissaris, het zaakwaamemen van onroerend patrimonia, het uitvoeren van bouwwerken en wegeniswerken, en al hetgeen ermede verband houdende, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden.

4) Consulting:

het onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van

producten en koopgewoonten, met het oog op de verkoopbevordering en de ontwikkeling van nieuwe

producten;

advies en bijstand aan de bedrijfswereld, overheid en particulieren, onder meer op het gebied betreffende

bedrijfsbeheer, bedrijfsvoering, public relations, communicatie, managementactiviteiten, algemene

auditactiviteiten, planning, organisatie en toezicht;

administratiekantoor en vertalers, secretariaten, alsmede de uitvoering ervan;

het optreden ais makelaar, bemiddelaar of consultant bij de aan- en verkoop van kleine en middelgrote

bedrijven en praktijken;

fund management, het beheer van vermogens, zowel roerende als onroerende goederen, doch slechts voor

de handelingen waarvoor geen voorafgaande vergunning van de Autoriteit voor Financiële Diensten en

Markten, FSMA, vereist, evenals alle daaruit volgende onroerende transacties en verrichtingen;

ontwikkeling, productie, fabricage, assemblage, onderhoud, herstelling, plaatsing en afwerking van

goederen;

organiseren, verzorgen, begeleiden en geven van diverse opleidingen, bijscholingen

en beroepsvervolmaking in menigvuldige vakgebieden;

t r y overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge alle overige zakelijke dienstverlening;

5) Verhuur:

de huur-, verhuur en operationele leasing zonder chauffeur van auto's, transportmiddelen in het algemeen

zoals schepen, vliegtuigen, vrachtwagens, machines, werktuigen, installaties, kantoormachines en computers,

computerprogramma's, en aile andere roerende goederen in de ruimste zin van het woord;

goederen- en personenvervoer over de weg en verhuisdiensten met of zonder chauffeur;

6) Webshop;

het opstellen, programmeren, kopen en verkopen, import en export, huren en verhuren, installeren, updaten, testen en herstellen van al dan niet zelf ontwikkelde

software op welke informatiedrager ook, voor onder meer, maar zonder limitatief te zijn, retail, distributie en informatieverwerking;

het uitbaten van websites, al dan niet in eigen beheer;

verkoop van een grote verscheidenheid van goederen zonder nadere specialisatie via een webshop in de ruimste zin van het woord;

activiteiten op het vlak van gegevensverwerking, alsook samenstelling en het beheer van databanken;

projectmanagement bij ontwikkeling, publiek maken van webapplicaties alsook van allerhande softwareapplicaties in de ruimste zin van het woord, beheer en onderhoud van webapplicaties en software allerhande.

7) Organisatie:

het organiseren van overige recreatie- en ontspanningsactiviteiten, met inbegrip van reizen;

De vennootschap kan om het even welke management-, organisatie- of bestuursopdracht aanvaarden en in het raam van de uitvoering ervan alle activiteiten stellen, welke hiervoor noodzakelijk zijn.

De vennootschap mag in België en in het buitenland aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ock aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

-8/ De jaarvergadering:

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zondag van de maand mei om negentien uur, en voor de eerste maal op de laatste zondag van de maand mei tweeduizendzestien te negentien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze meegedeeld.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij warden gedaan overeenkomstig de wettelijke voorschriften terzake,

Aan de houders van aandelen op naam wordt acht dagen voor de vergadering een brief gezonden; van de vervulling van deze formaliteit behoeft evenwel geen bewijs te worden overgelegd.

Wanneer allé aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief worden volstaan.

De aandeelhouder die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt ais regelmatig opgeroepen beschouwd. Een aandeelhouder kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen vijf voile dagen vóôr de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn bewijzen van aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeen roepingsberichten worden vermeld.

Elk aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder.

De volmachten mogen schriftelijk of per e-mail gegeven en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

De raad van bestuur mag evenwel de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd vijf volle dagen voor de algemene vergadering.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij op de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

-9f Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge Y Behalve in de hiernavolgende paragraaf "verdaging" en bij de wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van op de vergadering bijeengebrachte aandelen genomen bij meerderheid der stemmen waarmede aan de stemming wordt deelgenomen (een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd).

Verdaging

Elke gewone of buitengewone vergadering kan, tijdens de zitting, drie weken uitgesteld worden door het bureau, samengesteld zoals hierboven, zelfs indien zij niet over de jaarrekening hoeft te beslissen. Deze verdaging doet alle genomen besluiten vervallen. De volgende vergadering doet definitief uitspraak.

Nieuwe deponering van effecten mag geschieden met het oog op de tweede vergadering, welke geldig en definitief beraadslaagt over de punten van de agenda.

Afschriften.

De afschriften of uittreksels van de verslagen die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd worden ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerde-bestuurder of twee bestuurders ongeacht of zij aan de vergadering hebben deelgenomen.

-10 Bestuur :

Raad van bestuur ; De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, en zo de statuten een clausule zouden voorzien krachtens dewelke de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem zou hebben, dan zal in dat geval dergelijke clausule niet van toepassing zijn

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zo- lang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien tot dat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur komt bijeen telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens twee bestuurders het aanvragen, en dit na bijeengeroepen te zijn door, en onder het voorzitterschap van zijn voorzitter, of bij diens verhindering door zijn plaatsvervanger.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur slechts geldig beraadslagen en beslissen indien ten minste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

Indien deze voorwaarde niet is vervuld kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig kan beraadslagen en beslissen over de punten die cp de agenda van de vorige vergadering voorkwamen, indien ten minste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

De beslissingen van de raad worden genomen met meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders, Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

De vergaderingen worden gehouden op de plaats in de oproepingsbrieven bepaald.

Behoudens dringende gevallen in het proces-verbaal te verrechtvaardigen, zullen de oproepingen minstens acht dagen váár de vergaderingen, bij gewone brief worden verstuurd.

ieder afwezige bestuurder kan schriftelijk of per e-mail volmacht verlenen aan een andere bestuurder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

De opdrachtgever wordt in dit geval geacht aanwezig te zijn.

Geen enkel bestuurder kan evenwel meer dan een medebestuurder vertegenwoordigen.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voor- schriften van artikel 523 van het wetboek van vennootschappen na te leven,

De beslissingen van de raad van bestuur worden opgetekend in notulen die ondertekend worden minstens door de meerderheid der aanwezige bestuurders. Deze notulen worden in een bijzonder register geschreven of ingelast.

De afschriften of uittreksels in gelijk welke omstandigheden voor te leggen, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd-bestuurder of door twee bestuurders,

Machten van de raad van bestuur :

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Véor-behouden 'aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap is gebonden door de handelingen van de raad van bestuur, zelfs indien die handelingen' buiten haar doel liggen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Het dagelijks bestuur van de vennootschap alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat mogen worden opgedragen aan een of meer direoteurs, zaakvoerders of andere personen, al dan niet vennoten, die alleen of gemeenschappelijk optreden.

De raad mag eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van zijn keus toekennen, Vertegenwoordiging van de vennootschap

Behoudens de hiernavermelde uitzonderingen wordt de vennootschap in en buiten rechte enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd en verbonden door de raad van bestuur als college.

De vennootschap wordt in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd wat het dagelijks bestuur aangaat door één van de gedelegeerde bestuurders en zij zullen ten opzichte van derden geen bewijs van voorafgaandelijke machtiging van de raad van bestuur moeten leveren.

Tot het dagelijks bestuur van de vennoten behoren, zonder dat deze opsomming beperkend zij: huurcontracten en alles wat ermee verband houdt, bankverrichtingen, administratieve formaliteiten, BTW-aangiftes.

De raad van bestuur mag bijzondere volmachten verlenen aan één of meer personen. De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd door deze bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht. Bovendien wordt de vennootschap rechtsgeldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de raad van bestuur in geval van overdreven volmacht.

Benoemingen

Hat aantal bestuurders wordt vastgesteld op vier en er worden als bestuurders benoemd voor een duur van ze5 jaar : 1) de Heer Marijn SPILLEBEEN, 2) Mevrouw Eva SPILLEBEEN 3) Mevrouw Erse SPILLEBEEN en 4) de Heer Pieter SPILLEBEEN, allen aandeelhouders voornoemd, allen hier aanwezig en die aanvaarden.

Er wordt beslist momenteel geen commissaris te benoemen.

De raad van bestuur heeft benoemd .1) tot voorzitter van de raad van bestuur de Heer Marijn SPILLEBEEN, voornoemd. .2) tot gedelegeerde bestuurders : de Heer Marijn SPILLEBEEN, Juffrouw Eva SPILLEBEEN, Juffrouw Else SPILLEBEEN en de Heer Pieter SPILLEBEEN allen voornoemd en die aanvaarden.

In deze hoedanigheid zullen de gedelegeerd-bestuurders de vennootschap in- en buiten rechte vertegenwoordigen voor daden van dagelijks bestuur zoals bepaald in de statuten.

De gedelegeerd-bestuurders zullen in deze hoedanigheid beschikken over de maatschappelijke handtekening zonder beperking van bedrag.

De gedelegeerd-bestuurders kunnen alle rekeningen openen bij de banken, alle welkdanige verrichtingen doen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen.

-11/ Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar vangt aan zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt en eindigt op eenendertig december 2015.

Overeenkomstig artikel 13bis van de vennootschapswet neemt de vennootschap alle verbintenissen aangegaan door de oprichters over aangegaan in hoofde van de vennootschap in oprichting sedert 1 september 2014.

-12/ Winstverdeling: Jaarlijks wordt van de nettowinst van de vennootschap een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds, De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

-131 Vereffening :

Bij ontbinding worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Zijn er geen vereffenaars benoemd dan worden de in functie zijnde bestuurders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, Zij beschikken over alle machten om de vennootschap te vereffen zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering, De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

-14/ Vereffeningssaldo : Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars de gelijkheid, hetzij door bijkomende opvraging, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen. Het beschikbaar saldo wordt in gelijke delen onder alle aandelen verdeeld.

Voor beredeneerd uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte

-uittreksel van de akte

-verslag van de oprichters over de inbreng in natura

-verslag van de bedrijfsrevisor over de inbreng in natura

Getekend, Christine Callens, notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SOTENS

Adresse
KORTRIJKSESTRAAT 106 8860 LENDELEDE

Code postal : 8860
Localité : LENDELEDE
Commune : LENDELEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande