SOUNDBREAKERS, AFGEKORT : SBS

Association sans but lucratif


Dénomination : SOUNDBREAKERS, AFGEKORT : SBS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 838.431.475

Publication

23/12/2013
ÿþa~

Mon 2s

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

iaeueig~~tego ter griffitre van CG

rechtbank von koephzr3dzi

Brugge - aide~;~ ic .

OA ,11 DEC.

Griffie r- crewf _

"i>

Onclernemïngsnr : 0838.431.475

Benaming

(voluit) : Soundbreakers vzw

(verkort) : SBS vzw

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Wilgenlaan 14, 8400 Oostende - BELG1E

Çnderwerp a;,4e

Op de algemene vergadering van zaterdag 23 november 2013 werd beslist de vzw Soundbreakers gevestigd te Wilgenlaan 14, 8400 Oostende in ontbinding te stellen.

Er zijn geen activiteiten meer, zodoende wordt er beslist tot vereffening van de vzw.

Aldus goedgekeurd bij onderhandse akte door de Algemene Vergadering te Oostende, in twee exemplaren neergelegd bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Oostende.

De vereffening van de vzw wordt gesloten.

" " " " -----

~

Getekend door,

Voorzitter, Jonathan Vervaeke

Op de laatste biz, van Lui} _B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso . Naam en handtekening.

22/08/2011
ÿþMao 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Nedergelered ter stfi%vlan~

reci7tbeinic van koophendel

ge Brtte afde

k ={

P13

I lIftilHil 111H, Ii 111 IVIEB

" iiiaessa"

Ondemerningsnr n2;`2' 434 " ql-S- Beuroamning

(vo;uit) : Soundbreakers vzw

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2011- Annexes du Moniteur belge

(verkort) : SBS vzw

Rechtsvoren : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Wilgenlaan 14, 8400 Oostende - BELGIB

®rtoler ver'la akte

De ondergetekenden,

Dhr. Jonathan Vervaeke wonend te 8400 Oostende, Wilgenlaan 14, geboren op 14 november 1990 te Oostende;

Dhr. Thomas Strybol wonend te 8400 Oostende, Zeetaan 50, geboren op 22 juli 1991 te Oostende;

Dhr. Maxim Simons wonend te 8400 Oostende, J. Peurquaetstraat 96, geboren op 14 november 1990 te Castende,

Allen van Belgische nationaliteit zijn overeengekomen op 20 juli 2011, een vereniging zonder winstoogmerk op te richten, waarvan de statuten de volgende zijn:

TITEL I: Benaming, Zetel, Doel, Duur

Art. 1:De vereniging draagt de naam Soundbreakers vzw, afgekort 588 vzw en is een vereniging zonder winstoogmerk.

Art. 2:Deze vzw is opgericht voor onbepaalde duur en kan dusdanig ieder ogenblik ontbonden worden door de algemene vergadering.

Art. 3:De maatschappelijke zetel is gevestigd in België te 8400 Oostende Wilgenlaan 14, gelegen in het gerechtelijk arrondissement 8000 Brugge. De algemene vergadering kan de plaats van de maatschappelijke zetel wijzigen, binnen het gerechtelijk arrondissement.

Art. 4:De vereniging heeft als doel het organiseren van evenementen om de veelzijdigheid van muziekgenres te bevorderen en jongeren en jongvolwassenen kennis te laten maken met zowel Belgische als internationale artiesten. Deze evenementen zullen onder ander in Oostende het uitgaansleven bevorderen.

De activiteiten die de vereniging zal ondersteunen om dit doel te bereiken zijn onder meer cultuurgerichte activiteiten zoals festivals, optredens, fuiven en meer.

Daarnaast kan de vzw aan alle activiteiten deelnemen die bijdragen tot de verwezenlijking van deze doelstellingen, met inbegrip van winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de doelstelling.

De vereniging kan contacten leggen, overeenkomsten afsluiten met derden of rechtspersonen en met firma's en organisaties. Voor het bereiken van haar doel mag ze roerende en onroerende goederen die zij nodig heeft bezitten of verkrijgen en personeel aanwerven.

De opsomming wordt alleen gegeven ter verduidelijking en is niet limitatief. De vereniging kan voor haar prestaties vergoedingen aanrekenen.

TITEL Il: Leden

Art. 5:De vereniging kan effectieve en toegetreden leden tellen. De volheid van het lidmaatschap met inbegrip van stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden. Effectieve leden zijn diegene wiens naam vermeld wordt in het ledenregister dat men kan vinden op de maatschappelijke zetel en welke jaarlijks neergelegd wordt in de griffie, volgens art. 26 novies §1,3 van de huidige wetgeving.

De wettelijke bepalingen zijn enkel op de effectieve leden van toepassing. De toegetreden leden zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten van de vzw. Hun rechten en plichten wordt in het huishoudelijk reglement neergeschreven.

Art. 6:Het ledenaantal is onbeperkt met een minimum van drie effectieve leden. Zowel natuurlijke personen als rechtspersonen worden toegelaten. De algemene vergadering bestaande uit effectieve leden telt minimum één persoon meer dan de Raad van Bestuur.

Wie effectief lid wil worden, dient zijn verzoek om toelating schriftelijk te richten aan de Raad van Bestuur. Toetreding tot de vereniging veronderstelt dat het kandidaat-lid zich akkoord verklaart met de statuten en het huishoudelijk reglement. De Raad van Bestuur beslist daaropvolgend tot toelating of niet. Zij moeten hun beslissing niet verantwoorden noch motiveren.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting ot organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Vara " Naam on hon,4takaninn

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Art. 7:Het is de Raad van Bestuur die de jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage bepaalt. Deze bijdrage kan nooit meer bedragen dan vijftig euro en is opeisbaar veertien dagen na haar vaststelling.

Art. 8:De uitsluiting van een lid kan enkel uitgesproken worden door de algemene vergadering met een tweederde van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen.

Het ontslag van een lid dient schriftelijk overgemaakt te worden aan de Raad van Bestuur met een opzegtermijn van veertien dagen. Dit ontslag kan niet worden geweigerd.

Elk lidmaatschap neemt een einde in geval van overlijden of faillissement.

Een lid dat zijn lidgeld niet binnen de drie maanden na de afgesproken datum betaald wordt ontslagen na een schriftelijke aanmaning.

Art. 9:Een ontslagnemend of uitgesloten lid kan geen aanspraak maken op het vermogen en maatschappelijk bezit van de vereniging. Hij kan ook de teruggave van eventueel uitgeleende bedragen niet terugeisen.

Art. 10:De Raad van Bestuur kan een beslissing van tijdelijke schorsing nemen indien de handelswijze van een lid dringend optreden vraagt. De Algemene vergadering spreekt zijn daarna uit over de verdere uitsluiting.

Art. 11:Noch de effectieve leden, noch de toegetreden leden, noch het dagelijks bestuur of de stichters zijn aansprakelijk voor de verbintenissen die de vereniging aangaat.

TITEL pl: Algemene vergadering

Art. 12:De algemene vergadering wordt minstens eenmaal per jaar, in de loop van de eerste zes maanden, schriftelijk bijeengeroepen door de Raad van Bestuur of ingeval een vijfde van de leden het vraagt. De statuten bepalen de modaliteiten van deze bijeenroeping. De termijn voor een bijeenroeping is ten minste acht dagen op voorhand.

Art. 13:De algemene vergadering bestaat uit alle effectieve leden en wordt voorgezeten door de voorzitter. Indien deze niet aanwezig kan zijn, wordt de vergadering voorgezeten door de secretaris, penningsmeester en daaropvolgend het oudste aanwezige !id.

Ze heeft de bevoegdheden opgesomd in artikel 4 van de wat van 27 juni 1921:

" de wijziging van de statuten;

" de benoeming en de afzetting van de bestuurders;

" de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend;

" de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

" de goedkeuring van de begroting en van de rekening;

" de ontbinding van de vereniging;

" de uitsluiting van een lid;

" de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

" alle gevallen waarin de statuten dat vereisen.

Alles wat hierboven niet is opgesomd en niet wettelijk geregeld is, valt niet onder de bevoegdheid van de algemene vergadering en wordt uitgevoerd door de Raad van Bestuur.

Art. 14:De Raad van Bestuur maakt de agenda op voor de algemene vergadering, enkel over deze punten kan er gestemd worden. Van hetgeen besproken en beslist werd in de algemene vergadering, wordt een verslag opgemaakt. Dit wordt voor haar leden openbaar gesteld op de maatschappelijke zetel.

Art 15:De vergadering is rechtsgeldig wanneer ten minste de helft van haar leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Elk lid mag zich op de algemene vergadering door een ander lid laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht.

Beslissingen worden genomen bij de normale meerderheid tenzij anders vooropgesteld in de statuten. Bij een gelijk aantal stemmen of bij staking van stemmen neemt de voorzitter een beslissing.

TITEL IV: Raad van bestuur

Art. 16:De vereniging wordt geleid door de Raad van Bestuur die kan bestaan uit twee, drie of vier personen, gekozen uit de effectieve leden. Het aantal bestuursleden moet minder zijn dan het totaal aantal effectieve leden.

Art. 17:De Algemene Vergadering kiest tussen zijn leden een voorzitter, ondervoorzitter, secretaris en penningmeester. Verkozen op 20 juli 2011 zijn dit:

Voorzitter: Jonathan Verveeke

Penningmeester: Thomas Strybol

Art. 18:Op uitnodiging van de voorzitter of minstens twee van zijn leden, vergadert de Raad van Bestuur minstens eenmaal per kwartaal. De Raad wordt voorgezeten door de voorzitter. Bij afwezigheid van de voorzitter neemt de secretaris deze functie op zich.

Elk lid van de Raad van Bestuur beschikt over één stem, aangevuld met maximum één schriftelijke volmacht. De Raad stemt geldig wanneer drie vierde van de bestuurders aanwezig is of wettig vertegenwoordigd wordt.

Bij een gelijk aantal stemmen of bij staking van stemmen is het de voorzitter die beslist.

Art. 19: De Raad van Bestuur mag op zijn vergaderingen, ten consultatieve titel, ieder lid uitnodigen waarvan de beroepsbevoegdheid van nut kan zijn voor voor het onderwerp van zijn werken. Enkel de leden van de Raad van Bestuur hebben stemrecht

Art. 20:De Raad van Bestuur leidt de vereniging en is bevoegd voor alle aangelegenheden met uitzondering van deze die door de wet of statuten uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Art. 21:Elk effectief lid is bevoegd om zijn handtekening in naam van de vzw onder een verbintenis te zetten, bij een bedrag van meer dan ¬ 4000,00 (vierduizend euro) zijn twee handtekeningen vereist.

à

"

MOD22

"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2011- Annexes du Moniteur belge

LLJ[Ci - Vervolg

Art. 22: De personen van de Raad van Bestuur gaan geen enkele persoonlijke verplichting aan uit hoofde van hun bestuur.

TITEL V: Begroting, berekeningen

Art. 23: Het actief van de vereniging en alle inkomsten, bekomen door het organiseren van evenementen, sponsorgelden, hulpgiften of lening zijn bestemd om de lasten, ten aller aard, die de vereniging maakt, te dekken.

Art. 24:Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december. Bij wijze van uitzondering loopt het eerste boekjaar van 20 juli 2011 tot 31 december 2011.

Bij het einde van elk boekjaar sluit de Raad van Bestuur de rekeningen van het afgelopen jaar en maakt de begroting voor het volgend jaar op. Deze worden aan de algemene vergadering ter goedkeuring voorgelegd. Na goedkeuring wordt de jaarrekening neergelegd bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

Het batig saldo vergroot het vermogen van de vereniging en kan niet als dividend aan de leden worden uitgekeerd.

TITEL VI: Ontbinding, vereffening

Art. 25:De vzw kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering waarbij minstens tweederde van de leden is vertegenwoordigd en waarbij een meerderheid van vier vijfde van de stemmen beslist tot ontbinding.

Art. 26:De Algemene Vergadering zal in geval van ontbinding, een vereffenaar aanduiden en hun bevoegdheid bepalen.

Art. 27:In alle gevallen van vrijwillige of gerechtelijke ontbinding, ongeacht het ogenblik noch de reden, zal het netto-maatshcappelijk bezig, na aanzuivering van de schulden en de lasten, aangewend worden voor de doelstellingen bepaald onder art. 4 of worden overgedragen aan een vzw met dezelfde statutaire doelstellingen.

TITEL VII: Diversen

Art. 28:Met een verplichtte schriftelijke aanvraag, genoemd in verschillende voorgaande artikelen van de statuten, wordt een aanvraag per brief of mail bedoeld.

Art. 29:Voor alles waarin de statuten niet uitdrukkelijk voorzien, blijft de wet van 27 juni 1921 en de gebruiken betreffende de verenigingen van toepassing.

Aldus goedgekeurd bij onderhandse akte door de buitengewone Algemene Vergadering te Oostende op 20

juli 2011, in twee exemplaren waarvan er één bewaard wordt op de maatschappelijke zetel van de vereniging

en waarvan het andere wordt neergelegd bij de Griffe van de Rechtbank van Koophandel te Oostende.

Getekend door,

Voorzitter, Jonathan Vervaeke

Penningsmeester, Thomas Strybol

Maxim Simons

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso.: Naam en handtekening

Coordonnées
SOUNDBREAKERS, AFGEKORT : SBS

Adresse
WILGENLAAN 14 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande